Anemia în Timpul Sarcinii

AnemiaO astfel de condiție cum ar fi anemia pentru femeile gravide, precum ca si toxicozul. Rari norocoase reușesc să-l evite, sau sunt destul de ușor de suportat, în timp ce restul trebuie să facă toate eforturile și lupta cu provocările acestor probleme.

Aceasta boala ca anemia prezintă in ce stare activa de fier in organismul femeii gravide. La nivel fiziologic, anemie determină scăderea în corpul femeii ca hemoglobina proteina la un nivel mai mic decât nevoile actuale ale organismului.

La om, hemoglobina este responsabil pentru efectuarea tuturor celulelor și țesuturilor din organism cantitatea necesară de oxigen. La rândul său, scade în hemoglobinei la femei, respectiv, este redusă, iar organismul în celulele sale roșii din sânge – eritrocite.

Medicii deosebesc câteva etape de anemie: de la cele mai ușoare la severe. Unul dintre pericolele de anemie este o absenta aproape completa a simptomelor. Femeia gravidă, în cele mai multe cazuri nu se pot viziona în corpul său nici o schimbare.

Una dintre ele nui neapărat prezenta simptomelor anemiei la femei este înălbirea pielii. Abordarea cea mai corecta pentru detectarea anemiei trece însărcinata test de sânge comun care descrie cel mai exact starea ei.

Cel mai mare risc de anemie la femeile gravide este posibilitatea de nereguli grave în dezvoltarea normală a fătului. Precum și complicații anemiei poate apărea în timpul nașterii. Toate acestea explică o importanța actual de profilactica a bolii. Este mult mai ușor să vă faceți griji înainte, de a face curaj de a lupta cu consecințele.

Pericolele de anemie la femeile gravide

Anemie la femeile gravide intre 29 si 36 saptamani medici atribuite la cursul normal al sarcinii. Ingrijorarea apare, daca anemia apare inca înainte de termen ori nu dispare după 36 de săptămâni.

După 29 săptămâni de dezvoltare a copilului atinge un punct când el este aproape în întregime folosește rezervele disponibile de fier din mama, care este un element fundamental pentru sinteza hemoglobinei în corpul unei femei.

Anemia apare în perioada, când consumul organismului femeii și a fătului ei depășește aportul de fier in organism.

În general, „anemia de sarcina” este un proces fiziologic, dar problema nu va fi rezolvată independent, dacă femeia o lasă pe ea fara atenție. Dezvoltarea sarcinii cu anemie pot fi periculoase, cum ar fi dezvoltarea de toxicitate în al treilea trimestru, sau chiar crește riscul de naștere prematură.

În timpul nașterii la femeile cu anemie ficseaza crescut sângerarea, deoarece funcția de coagulare a sângelui rupt. După naștere anemie netratata te poate aminti de ea in scăderea producției de lapte.

Pentru o anemie copilul în care mama poate provoca astfel de fenomene negative precum hipoxie saumalnutriție, deoarece organismul pierde nutrientiși lipsit de aprovizionare suficienta de oxigen. Acești copii se nasc mai slabi, sistemul lor imunitar este slăbit, pentru ei e crescut riscul de boli infecțioase la nou-născuți.

Simptomatologia

Nevoia de tratament obligatoriu de anemie nu au nevoie de confirmare. In afara de consecințele destul de periculoase, anemia poate provoca modificări în starea de sănătate a gravidei. Deci femeia poate simți oboseală constantă, crește oboseala, pielea devine mai uscata.

Poate fi prezente și amețeli. In acesta situație medicii considera anemice. Și acestea sunt explicate prin înfometare de oxigen al organismului, care a redus nivelul de hemoglobină. În același timp, cu aceasta scade producția organismului de energia internă.

Există inca o grupa de simptome anemice, acestea sunt numite sideropenic. O astfel de stare a corpului sunt asociate cu afectarea funcției de enzime, principala componentă a, care acționează fier.

Pentru starea sideropenic caracterizate prin următoarele simptome: creșterea uscarea pielii si peeling-l, paloare a pielii si apariția de simptome neplăcute, cum ar fi fisuri și „perleches” la colțurile gurii sale. Parul unei gravide devin fragil si casante.

Anemie la femeile gravide se poate manifesta sub forma de o neplăcere a gustului de preferințe alimentare. Anume in acest moment o femeie vrea înghețată pe timp de noapte si căpșuni în timpul iernii.

De asemenea, la acest moment o femeie poate exprima dorința de a manca legume crude, cum ar fi cartofii, sau simt o dorința puternica de a manca creta. Desigur, înainte de sarcină, femeia nu simte nevoia de astfel de produse.

Noțiuni de bază de tratament

Măsuri pentru profilactica și tratamentul anemiei implică îmbogățirea de alimente gravidei bogate in fier. În primul rând, tratamentul anemiei în timpul sarcinii, intenționează să includă în dieta de alimente, cum ar fi carne și pește, ficat și ouă.

Este important să se consume o cantitate suficientă de lapte și produse lactate. Dieta trebuie să fie prezent legume și fructe, în timp ce li se recomandă să folosească în forma sa brută. Cele mai bogate in fier, morcovi și mere, și varza. Nu uita de alimente bogate in fier, cum ar fi hrișca.

Cu toate acestea, în cazul diagnosticului anemie, o dieta corecta nu va fi capabil să rezolve problema. Gravide trebuie să folosească pastile de fier prescrise de un medic.

Nevoia de recepție de medicamente, datorită faptului că organismul poate absorbi doar 6% din fier alimentat cu alimente. În timp ce consumul de medicamente absorbit 30-40% din fierul de intrare.

În orice caz, desemnarea unui medicament pentru tratamentul anemiei poate face un medic. De obicei, medicii preferă medicamentul sub formă de pastile, primirea lor durează aproximativ câteva luni.

După restabilirea nivelului normal hemoglobina preparatele din fier nu se anulează. De obicei, la acest moment medicul reduce doza lor, aproximativ de doua ori. Mulțumim acestei preintimpinari recidive și anemie retur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu