Amortirea mainilor in timpul sarcinii

Amortirea mainilorIndispoziție și slăbiciune dese ori este insolita sarcina și nu au neapărat o cauza patologica. În această perioadă, corpul feminin are o povară care se simte bine, uneori, pur si simplu imposibil.

Toate organele și sistemele lucrează în mod intensiv, simțind o greutate dublă. Ulei in foc toarnă hormonii, nivelul care este în continuă schimbare, care afectează în mod direct toate procesele în corpul feminin si la sănătatea ei.

Femeile gravide se plâng adesea de dureri de cap, dureri în diferite părți ale corpului, oboseală, somnolență, constipație, arsuri la stomac, balonare, greata, edeme… lista poate continua pe mai multe boli. Și, așa cum adesea se întâmpla ca amorțesc mâinile in timpul sarcinii. Merita sa faceți griji despre aceasta?

Sindromul de tunel în timpul sarcinii

Femeile descriu simțurile lor în moduri diferite: în mâini și degete furnicături, arsură, amorțitori, umflături, și, uneori, doare. Dar, în toate situații este potrivit amortiturile. Uneori se pare ca întinzi brațul în timpul somnului, dar atunci intelegeti: mâinile amorțesc, chiar și în poziție liberă, și de multe ori în timpul zilei. Apropo, mai des, acest simptom cel mai pronunțat se manifestă pe timp de noapte, perioada – în al doilea sau al treilea trimestru.

Aproape toți ginecologii au asigurat ca: motivele de neliniște, atunci când mâinile amorțesc in timpul sarcinii sunt rare. Ei au auzit de multe ori această plângere la echipa sa, de aceia deodată se calmează: acesta este cazul la multe. Cel mai probabil, cauza de amorțeală la nivelul membrelor se află în așa-numitul sindrom de tunel carpian. Aceasta încălcare se numește o boala profesionala persoanelor care petrec mult timp la calculator, pentru că, de obicei, se dezvolta ca urmare de la sarcinii statice pe articulații/tendoanele același că astăzi cele mai multe ori apare în timp ce utilizați un maus de calculator.

Cu sindrom de tunel nervul în canalul carpian, care este motivul pentru care o persoană simte durere în brațul său, amorțeală și slăbiciune în mâini. Se înțelege că practic suferă brațul de lucru.

Umflarea în timpul sarcinii

Umflarea in timpul sarcinii – nu este noutate și nu mai puțin frecvente, dar norma este de asemenea imposibil de a le numi. Dacă observați că aveți mâini sau picioare umflate, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră pentru a ajusta statutul de retenția de lichide în organism poarta un risc pentru copil și starea dumneavoastră de sănătate.

Printre alte lucruri, pot exista amorțeală a membrelor. In timpul reacției ca sa îndepărtam problema se poate stabili o dietă fără sare. Amintiți-vă că cantitatea de lichide nu afectează formarea de edem, cum se credea anterior.

Osteochondrosis și amorțeala mâinilor în timpul sarcinii

Nu este exclus că mâinile amorțesc in timpul sarcinii din cauza osteoartritei sau osteoporoza. Boala afectează mai mulți tineri, și perioada de sarcina – timpul când în afara iese toate bolile explicite și implicite, mai ales cronice.

Osteochondrosis și alte daune la nivelul coloanei vertebrale (de exemplu, hernie de disc intervertebral) poate provoca senzație de amorțeală în mâini în timpul sarcinii. Acest lucru se datorează ciupirea nervilor măduvei spinării la braț. Și de cele mai multe ori, și mai tare amorțesc degetul inelar sic el mic.

Mâinile sunt amorțite cu osteoartrita de tensiune sau ca urmare forțarea musculara in aceasta zona. Femeii ar trebui să petreacă mai puțin timp în poziția așezata și mai frecvent sa facă masaj la gât.

Alte cauze de amorțeală la mâini în timpul sarcinii

Există o serie de boli si tulburări, în care unul dintre simptomele asociate poate fi doar amorțeală. Mâinile sunt amorțite in diabetul zaharat, tulburări metabolice, circulație sangvina proasta, traume sau boli inflamatorii infectarea brațului.

Un factor agravant este creșterea în greutate si activitatea fizica redusa în timpul sarcinii.

Poate că lipsesc vitamine sau minerale, cum ar fi magneziu, calciu sau fier (amorțeală la mâni poate însoți anemie deficit de fier).

Trebuie de remarcat faptul că acest lucru este posibil numai bolile care pot fi însoțite de amorțeală în mâini. Probabilitatea dintre ei crește, dacă ați avut o problemă înainte de sarcină. Cu toate acestea, în timpul fertil este cel mai adesea un simptom ce nu reprezintă nici un pericol pentru femeie si dispare de la sine.

Dacă mâinile amorțesc permanent și provoacă un disconfort constant, atunci consultativa pe această temă cu medicul dumneavoastră. Poate că va prescrie medicamente de durere sau unguent anti-inflamatorii sau se referă la o examinare suplimentară, pentru a vedea dacă există o nevoie pentru aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu