Alcoolul in timpul sarcinii

Alcoolul si sarciniiÎn practica medicală nu sa făcut un studiu pentru a determina efectele alcoolului asupra stării de sănătate a mamei și a copilului ei. Cu siguranța știu exact ce impact va fi negativ. Acesta este motivul pentru alcool în timpul sarcinii, medicii interzic complet.

O întrebare cu privire la siguranța de consumul de alcool în anumită doză nu a fost ridicat. Medicii din această materie categoric – alcool pentru femeile gravide trebuie să fie complet evitate. Experții menționează că alcoolul in timpul sarcinii este deosebit de periculos în timpul primului trimestru.

În acest moment, pentru o femeie care nu poate renunța complet la alcool, este important să se reducă doza. Maximum poate utiliza una sau două porții, nu le permite mai mult de una sau două ori pe săptămână.

Abuzul de alcool și alcoolism pentru o femeie însărcinata este foarte periculos, deoarece poate afecta și sănătatea, precum și starea de sănătate a copilului. Abuzul include bea mai mult de șase pahare pe zi.

Pericolele de alcool pentru sănătatea copilului

Toate băuturile alcoolice conțin toxine otrăvitoare pentru corpul uman. Pentru o femeie însărcinata, aceasta înseamnă că toxinele prin placenta va fi eliberat in sânge si se răspândesc in organism la copil.

Orice manifestări de abuz de alcool în timpul sarcinii este un impact foarte negativ asupra stării de sănătate a organismului creștere a copilului. În orice caz, toxinele alcoolului vor afecta creșterea și dezvoltarea tuturor organelor interne ale fătului normale, si care afectează funcțiile creierului. În unele cazuri, alcoolul începe să provoace structură anormală a fetei copilului.

Permanenta consumului de alcool mamă și copil va fi în mod necesar prezentate în perturbarea funcționării sistemului nervos al copilului. Mai târziu, aceasta poate provoca probleme cum ar fi dificultatea în necoordonare învățare. Și cea mai mare dificultate va fi ireversibilitatea acestor schimbări, în acesta din urmă nu mai poate fi nimic pentru a remedia.

La întrebarea cum de alcoolul afectează sarcina, toți medicii iau aceeași poziție. Și toate abaterile în timpul dezvoltării prenatale a copilului cauzate de alcool, medicii numesc „tulburare de alcool fetale”.

În această categorie includ o varietate de încălcări ale dezvoltării copilului, începând cu dificultăți de învățare mici si finisări sunt anomalii congenitale ale copilului.

Cele mai grave patologie medicii au numit alcool sindrom fetale . Fenomenul este însoțit de anomalii in structura feței la nou născut pot să apară sub formă de copii subponderali sau probleme evidente, cum ar fi întârzieri în dezvoltarea fizică.

Copiii cu sindrom alcoolic fetal sunt diferiți și un comportament mai problematic, au probleme neurologice, precum sunt foarte greu invatati. Sindromul alcoolic fetal și problemele aferente vor rămâne cu copilul pentru totdeauna, metode medicale, această problemă nu este corectată.

O altă parte din risc pentru femeile care folosesc alcool in timpul sarcinii – risc crescut de avort spontan. Alcoolul crește, de asemenea, riscul de naștere a unui copil mort, al cărui cadavru a fost otrăvit complet de toxine alcoolice.

Toate utilizări ale femeii gravide de doze mari de alcool a crescut foarte mult riscurile de sănătate pentru copilul ei. De aceea, medicii sunt foarte precauți răspunde la întrebarea de doze precise nociv de alcool pentru femeile gravide. Și nu vorbesc despre dozele sigure de alcool pentru femeile gravide.

De ce este alcool atât de periculos pentru o femeie însărcinata?

În general, riscurile asociate cu consumul de alcool de către femeile gravide, medicii atribuite unor factori cum ar fi: frecvența consumului de alcool, cantitatea și durata sarcinii.

Deosebit de important în ceea ce privește consumul de alcool, nu doar primul trimestru, când se formează fetusul, dar, de asemenea, în ultimul trimestru, când cea mai mare importanță este formarea și dezvoltarea creierului, și există o dezvoltare activă a tuturor organelor corpului copilului.

De asemenea, medicii – ginecologi si moașele recomanda să renunțe la alcool și femeilor care vor sa devina mămici.

În timp ce eu nu știam despre sarcina, am băut alcool. Copilul este acum în pericol?

Situația de alcool, o femeie care nu știe despre starea ei, acesta nu este unica. Cu toate acestea, medicii nu au informații exacte cu privire la efectele alcoolului asupra fătului și dezvoltarea ei și eu nu pot spune ce doză de alcool au un impact.

Ministerul Sănătății recomandarea ca toate femeile gravide destul de categorice în timpul sarcinii este să renunțe complet la alcool.

Cu toate acestea, în cazul în care sarcina este neplanificată, tot ceea ce o femeie poate face – este să renunțe la alcool, de îndată ce a aflat de starea ei. Cazurile de copii sanatosi la femeile care au conceput după consumul de alcool, sunt destul de comune.

Ce poate înlocui alcool pentru femeile gravide

În unele cazuri, femeile gravide se refuza de la alcool sau micșorează porția de alcool din pricina toxicozului gravidantei. De obicei, refuzul de la alcool cel mai dificil de administrat femeilor care sunt utilizate în acest mod de a relaxa si scăpa de stres. Această categorie de femei, cel mai dificil de a tolera abstinenta de la alcool.

Relaxantele bune pentru femeile gravide devenit sport sau de a citi, de a lua o baie calda, un masaj, sau de a asculta muzică plăcuta. Dacă atașamentul este mai mult legat de ritualul în sine, apoi un pahar de Bloody Mary este ușor de a înlocui un pahar de suc de roșii pure.

La mine nu se primește să renunț la alcool

În cazul în care problema este refuzul de alcool pentru femeile gravide este atât de acută, este mai bine pentru a cere sfaturi de la medicul dumneavoastră. Și nu-ți fie frică de condamnarea sa, deoarece obiectivul său principal este de a ajuta, nu să judece.

Un specialist în domeniu va determina cel mai bun mod de refuz de la alcool. A merge la medic pentru sfat în astfel de o problemă complicată, vă demonstra dorința de a schimba și arată îngrijorarea cu starea de sănătate a copilului dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu