Pancreatita — Tratament Naturist

Pancreatita acuta tratament Există o mulțime de boli in viața medicinală. Dar, bine că nici la o persoană nu le are pe toate împreună. Dar din păcate un caz de a face cunoștință cu unele au loc. Iată și pancreatita la îmbucurat cu prezența sa în corpul uman.

Mai degrabă nu la îmbucurat – chiar a apărut fără avertisment și gata. Și vouă, proprietar a organismului, aveți nevoie pentru a arăta puterea de voință și de scos oaspetele nedorit, numită pancreatită.

Pancreatita este o inflamație cronică, prelungirea inflamației a pancreasului. Inflamația simplă, la care nu ați tras atenția sau ineficient ați vindecato, ceea ce duce la inflamația cronica, iar în acest stadiu pentru a scăpa de boala devine mai dificil. Este nevoie de o mulțime de timp, efort, perseverență în decizie, precum și o mulțime de cunoștințe sau un specialist calificat – alegerea este a ta.

Îmbolnăvirea de această boală este sensibilă pentru organismul femeilor de categorie de vârstă mijlocie, periculos este anume complicația de inflamație în corpul victimei. Pentru imbolnavire „pancreatită cronică tratament neturistic” este destul de adecvat, important să cunoaștem semnele și simptomele de boală, pentru a avea o idee clară despre ei și să înțeleagă gravitatea situației.

Cauzele și simptomele de pancreatita cronica

Cauzele bolii sunt legate de boli ale sistemului digestiv: colecistită, gastrită, enterită, litiază biliară, o tulburare metabolica. Precede aceste boli, maltratare a organismului ca și în utilizarea unor cantități prea mari de alimente grase sau condimentate, alcool, lipsa de proteine ​​sau vitamine.

Alte motive nu sunt din vina omului: infecția puternică a corpului cu viruși, cu care el nu se descurcă, leziuni vasculare sclerotice din pancreas, anumite tipuri de viermi, intoxicații din cauza evaporării de mercur sau plumb, otrăvirea de fosfor.

De obicei pancreatita o însoțesc, aceste simptome: dureri sub coastele părții stângi, dureri de stomac, durerea poate da în zona spinării si ca cînd o înconjoară. Uneori, simptomele seamănă cu angina pectorala. Durerile simțitoare apar atacuri, sunt resimțite după consumul de alimente grase, condimentate si prăjite.

Uneori, sunt însoțite de diaree si pierderea in greutate nefondată. La pacient apare aversiune la produsele alimentare, în unele cazuri , dimpotrivă, o foame puternica, bântuie sete. Creste hipersalivație, vărsături, greață, balonare, scaunul devine structură sub formă de pastă cu un miros înțepător și efecte de grăsime strălucitoare. Pe fondul de pancreatita pot beneficia de următoarele boli – diabetul zaharat.

La detectarea caracteristicii descrise e necesar pentru a se referi la un specialist gastroenterolog pentru diagnostic precis. După ce a ascultat reclamațiile dumneavoastră, vi se va atribui următoarele studii pentru a stabili diagnosticul exact: raze X, scanări, si multe altele. Toate aceste studii sunt necesare pentru a determina o posibilă tumoare in pancreas, stomac sau duoden (simptomele acestor boli sunt similare cu simptomele de pancreatită).

În cazul în care diagnosticul este stabilit și tratamentul medical este atribuit, dar aveți dorința de a elimina boala din principiu – „tratamentul cronic pancreatita de remedii populare”, vă va ajuta rețete de infuzii din plante. Medicina tradiționala se confrunta foarte bine cu boala și, uneori, elimina complet.

Tratamentul pancreatitei cornice de remedii populare

1) Se amestecă câte trei linguri: sunătoare (pojarniță) și talpa gastei, adaugă 6 linguri de helichrysum, se amestecă. Din amestec luăm o lingură si se toarnă un pahar de apa clocotita, se lasă timp de 50 de minute. Se strecoară si se bea înainte de masa câte o lingură. Folosirea maximă este de trei ori pe zi. Curs – două luni.

2) La 1 lingură de salvie adăugă: 2 linguri scoarță de crușin (ar trebui să fie tocate fin), semințe de mărar, iarbă zubchatki și troscot, trei linguri de sunătoare, frunze de afine, semințe de in, câte patru linguri de rădăcină spider de brusture, Frunze și flori de păpădie, câte cinci linguri rădăcini iarbă de grâu și iarbă molodushka. Amestecul de plante bine se amestecă, ia doua linguri, și toarnă într-un termos, se toarnă o cana de apa clocotita timp de două ore, se strecoară si se bea 0,5 pahare înainte de masa de trei ori pe zi. Curs – două luni fără întrerupere.

3) Rețetă de mustață de aur: doua foi nu mai puțin de 15 centimetri mărunțim, se toarnă 500 de grame de apă clocotită, se fierbe la foc timp de 15 minute, lăsăm pe noapte anterior acoperim cun capac. Luăm două sau trei ori pe zi câte o treime din pahar. Cursul – o lună.

4) Opțiunea de hrișca, o cana de hrișca, se toarnă un pahar de lapte bătut (chefir), se acoperă și se lasă peste noapte. Dimineața mănâncă jumătate, a doua parte lăsați pentru seară. Curs – două săptămâni. După o pauză de zece zile si poate fi repetat din nou.

5) Tocăm un kilogram de lamâie (cu coaja!), și 300 de grame de usturoi tocate și aceeași cantitate verdeață proaspătă (pătrunjel). Amestecul îl ambalăm într-un borcan de sticlă, acoperit cu un capac nailon, punem în frigider timp de două săptămâni. Consumați câte o lingurița. 20 minute înainte de masă. Bea infuzii de plante, afine, mătase de porumb, căpșuni, fasole verde. Cursul – o lună.

6) De asemenea, destul de eficient tratamentul național al pancreatitei este următoarea rețeta. Iuați 1-2 morcovi si 2-3 cartofi nu chiar mici. Neapărat le spălați bine. Coaja de pe cartofi nu este necesar de tăiat, se poate de tăiat doar colturile. Apoi trece tot prin storcătorul de fructe, atunci ar trebui să aibă o greutate de aproximativ 200 g. de suc. Sucul trebuie să fie luată o jumătate de oră înainte de masă. Întregului tratament durează șapte zile, după care urmează de făcut o pauză de o săptămână. In general, este necesar să se efectueze trei astfel de tratament.

7) În tratamentul pancreatitei este foarte bun pentru a bea suc de varza. Deoarece conține o substanță populară natural, care este utilizat la prepararea preparatelor de „Pancreatină”. Dar merită să reamintim că, în calitate de substanță naturală, funcționează fără efecte secundare și mai fin.

Remedii populare da un rezultat bun în tratamentul pancreatitei, dar înainte de a trece la astfel de metode este necesar să se consulte cun specialist. Nu uita – ierburile în proporții greșite pot provoca intoxicații?

Dieta in pancreatita cronica

  1. Exclude complet alimentele sărate, condimentate și grase.
  2. Pentru a mânca cartofi și orez ar trebui să fie manipulate cu mare grijă si este necesar să renunțe la varza.
  3. Dacă este posibil, pentru a reduce consumul de produse lactate.
  4. Mănâncă numai pâine alba, si cel mai important coaptă de ieri.
  5. Fumatul și alcoolul sunt strict contraindicat in tratamentul de pancreatita cronica.
  6. Exclude De asemenea, toate taxele medicale, care au acțiune coleretic.
  7. Este interzis cafeaua, cvasul și apă minerală ar trebui să fie fără gaze.

Ceaiul și cafeaua pot fi înlocuite, de exemplu, o băutură vitamină: luăm câte un pumn de fructe de pădure solduri, pațachină, frasin de munte, și se adaugă un vârf de cuțit de menta. Acesta este un excelent tonic general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu