Tratamente, remedii naturiste pentru hemoroizi

HemoroiziMedicina modernă tinde să exagereze pericolul unei boli cum ar fi hemoroizi la om. Având în vedere modul de viață mai ales în zonele rurale, problema a fost considerată complet rezolvată.

În general, nodurile hemoroizilor sunt prezenți în fiecare ființă umană. Acest mici cutele adică mucoasei anale. Deci, atunci când se manifestă oprirea venoasă de sânge (de exemplu încordarea anusului, cu locul de muncă sedentar, etc.) cel mai frecvent se încălcă poziția de noduri, și ei încep să se umfle și să se lase în jos.

Cauzele hemoroizilor

 • Ridicarea greutății si lecții grele de atletica, etc.;
 • Mâncînd în exces, afumături, iute, sărat;
 • Constipație (diaree), obezitate;
 • Stilul de viață sedentar (de exemplu munca șoferului, lucru mult timp la calculator, etc.);
 • Sexul anal (e amuzant, dar e adevărat);
 • Igiena si inflamatorii boala in zona bazinului mic;

Simptomele de hemoroizi

 • Dureri hemoroizilor de jos la atingere;
 • Senzație de arsură și mâncărime de anus;
 • Prolaps rectal;
 • Sângerare la cel mai mici modificări, deci sânge în fecale (in cazul în care astfel de simptome, urgent consultați un medic!);
 • La ședința sau mers pe jos și durere, mișcările intestinului;
 • Sentimentul de un corp străin sau o ușoară senzație de greutate.

Tratarea de hemoroizi remedii populare

Cum sa scapi de sentimente neplăcute utilizate simplu, efectul dorit au realizat relativ repede. Lucru ciudat este că, înainte oamenii înțelegeau că tot ce au nevoie este în natura. Trebuie doar să caute și să aleagă singur. Toate plantele sunt disponibile pentru a ajuta pe toata lumea.

 • Prima sursa – abur

Cel mai valoros și simplă tratament rețete de diferite boli pot fi obținute de la cei de pe vremuri. Ei au văzut atât de mult în viața lor, chiar de la energia lor personale obținute de baza de prescripție medicala găsește puteri miraculoase. Ca regulă generală, persoanele în vârstă au atacat acea perioada, care parțial repetă pentru zone îndepărtate, când punctările medicale, spitale erau foarte puține sau se aflau la o distanță destul de mare.

Există situații în care tinerii au încredere mai mare în medicamentele moderne vândute în farmacii, cu unele suspiciune și neîncredere de sfaturi si tehnici folosite de bătrâni cu experiență.

Lumânări speciale pentru tratamentul hemoroizilor sunt fără putere, în timp ce aburul, provenind din planta vetrice capabil de a anula complet efectele dureroase negative. Deci, trebuie să luați vetrice, le opăriți cu apă clocotită și se sta pe acest abur. Deci, pur și simplu și eficient poateți evita suferința.

 • Sa stăm pe iarba

Această metodă nu este mai dificilă decât cea precedentă. Veți avea nevoie de coada șoricelului (sau conuri de hamei), și o ramură cu frunze de nuc, o cratiță de apa clocotita. Iarba trebuie să coborâtă în ​​cratiță, se fierbe la foc mic timp de 15 minute. Apoi, amestecul se toarnă într-un bazin și să stea deasupra ei până bulionul se răcește. Hemoroizii se retrag după două sau trei sesiuni.

 • Secretul bunicilor

Din când în când auzim informații despre bunici, care vindecă în mod miraculos un număr mare de oameni. Secretele lor sunt de obicei destul de simple. Dar pentru cei care sunt obosiți de a suferi deja psihologic, doresc un miracol, de aceia ei de obicei, nici nu vreau să știe ce este folosit pentru a le trata.

Dar rețeta este foarte ușoară. În termen de câteva zile la trei ori pe zi, de a fierbe flori de lumânărica, plante cunoscute, încă ca „sceptrul regal.” Bea această infuzie ca un ceai. Treptat se va opri sângerarea, apoi durerea va dispărea.

 • Ungem crăpăturile

Fiecare persoană are un nivel diferit de sensibilitate și diferitele stadii ale bolii. Mulți oameni pun întrebarea „Cum de a trata hemoroizii remedii populare.” Ca răspuns la acest lucru, putem spune că, mai bine de a nui permite sau de a lua măsuri pentru profilactica complicații atunci când apar primele simptome.

Pentru a elimina crăpăturile, prin apariția senzațiilor mâncărime ca la dezvoltarea bolii, așa și de ieșire a acestuia, merită de a încerca unguentul. Pregătiți un unguent adecvat poate fi la domiciliu. Pentru aceasta vizită farmacia și de a dobândi următoarele preparate: streptotsid (5 g) norsulfazol (5 g), camfor (1 g), ulei de eucalipt (0,5 g), petrolatum (100 g). În absența vazilinei se va potrivi crema de jeleu după ras, care sunt în stoc.

 • Urzica, pentru cei care au obținut hemoroizi in stil de viața sedentar

Un stil de viață sedentar, precum și tipul de muncă nu contribuie la sănătatea umană, dar timpul modern spun cerințele sale la activitatea noastră, ci de aceia la apariția semnelor de hemoroizi mai bine începeți tratamentul la timp. Și cel mai bine nu cu medicamente.

Oamenii nu-și dau seama întotdeauna că salvarea este aproape. Ei dau întrebări la forum „cum de tratat remedii populare hemoroizii.” De fapt, destul de simplu. Trebuie să ia urzici uscate (aproximativ o jumătate de pahar), și pot fi achiziționa drajeuri de urzică la farmacie, adăugați apă fierbinte, acoperiți, infuzați, amestecând ocazional. Se strecoară, după ce sa răcit. Bulion rezultată să bea de trei ori pe zi.

 • Mișcarea – aceasta este viață și un mijloc de combatere a hemoroizilor

Noi de multe ori nie greu sa ne impunem pentru a ne mișca, ca o atitudine conștiincioasă față de sănătatea noastră se observă numai în vremuri de boli acute în majoritatea, există tehnici destul de simple, care pot fi ușor îndeplinite și nu necesită mult timp.

Exercițiu bine-cunoscut în îndeplinirea de vergeturi „mesteacăn”. Ajută la multe boli, inclusiv si de hemoroizi, în cazul în care se execută trebuie corect de respirat. Întinde-te pe spate, spriginindute pe coate, ridica picioarele și partea inferioară a corpului cât mai sus posibil. Încercați să țineți astfel 3 minute. În acest moment, respirați adânc, apoi expirați încet gura. Câte repetări veți putea face in zi, dar ultima – înainte de a merge la culcare, cu atât mai repede vor trece înflaturile date.

Totuși, apa rece pentru a spală puncte de durere este mai util. Exista încă un exercițiu simplu care poate fi efectuat în orice moment, și oriunde. Stând, expirați, trage anusul, relaxare după 10 secunde. Efectuați această acțiune timp de 10 zile pentru un total de 20 de minute pe zi va permite să devii o persoană mai sănătoasă.

 • Mestecă bine coarne de pădure

Pentru a vă vindeca cu adevărat, trebuie de respectat regulile a toți medicii: nu mănâncă iute, limită de carne, nu bea alcool, renunțe la fumat. Când aceste condiții sunt îndeplinite, puteți începe un tratament de pomușoare.

Vom avea nevoie de 3-4 pahare de coarne de pădure. Dimineața, o jumătate de oră înainte de micul dejun ar trebui să le mănânci 1 lingură. La masa de prânz – 2 linguri. La noapte – din nou 1. Ai nevoie de a mânca, încet, cu grijă de mestecat. Boala se va retrage. De obicei, acesta este suficient 3 pahare, dar, în unele cazuri, nu va dăuna 4.

Recomandări bolnavilor cu hemoroizi

 1. Fiți atenți atunci când apare constipația;
 2. Nu mâncați sărat, condimentat, iute nu erita stomacul cu bere, și, în general, băuturi alcoolice;
 3. Feriți-vă de viruși si răceli, și anume partea de jos a corpului;
 4. Evitați lucru, în picioare și pe distanțe lungi;
 5. Nu sta niciodată jos pe un loc rece, cum se spune, avea grijă de fund;
 6. Este de dorit să se spele cu apă rece după fiecare toaletă;
 7. Este recomandat pentru a pune o clisma de gnaphalum (sushenitsy) sau mușețel de zi cu zi, e mai bine seara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu