Ulcer Varicos – Tratament Naturist

Ulcer troficUlcerul trofic pe picioare poate fi rezultatul unor boli diferite. Ele sunt caracterizate prin tulburări metabolice din organism. Ulcerul trofic – este o boala extrem de nefericită, care se exprimă în formă de răni, ulcere pe extremitățile inferioare – talpa, încheieturile.

Unul dintre factorii cei mai enervant al acestei boli este ceva că ulcerul o perioadă lungă de timp, nu se prind, coace, pentru că nu există nici un flux normal în locurile apărute de ulcere trofice.

Pielea în locurile cu leziuni cutanate se face extrem de sensibil la efectele de bacterii patogene, care pare, de asemenea, motivul că rana mult nu se prinde. Deși ulcer trofic apare de multe ori pe picioare, cu toate acestea, ea poate apărea pe orice parte a corpului, și de asemenea, pe mucoasa.

Aceasta boala se vindecă pentru o lungă perioadă de timp și nu este ușor, vindecarea rulează greu, tot timpul ulcere se face tot mai rău. Apariția ulcere trofice din cauza unor motive probabile: prin insuficiență venoasă, ca rezultat al afecțiunii arteriale, diabet și așa mai departe.

De asemenea, ulcere pot apărea ca urmare a unor leziuni câștigate și deteriorarea pielii. Mare importanță a bolii este întrebarea despre ce este ulcerul trofic tratament cu remedii populare. Există mai multe modalități prin care puteți scăpa de această boală nefericită, le analizăm în detaliu.

Tratament popular de ulcer trofic

 • Unguent popular pentru răni.

Pentru a utiliza această metodă, trebuie să conștitizezi de faptul că tratamentul ulcerelor trofice ar trebui să fie efectuate sub o sterilitate specială, este necesar să vă asigurați că în rană na nimerit murdărie.

Faceți un astfel de unguent: amesteca ulei vegetal cu gălbenușuri de ouă, pentru care din timp fierbe ouăle tari, separați gălbenușurile, ușor prăjește-le într-o tigaie și se toarnă 1 lingura ulei de măsline. Apoi, din nou, un pic le prăjiți.

Mijlocul gata trebuie de stors prin bumbac pentru uleiul de ou pur. După aceea prelucrați zonele din jurul lor cu peroxid de hidrogen. Mai departe turnați cu ulei din ou.

După ungerea ulcerului cu un astfel de remediu gata este necesar pentru a pune pe partea de sus calancoe, preventiv turnați cu apă fiartă și fără coaja de deasupra. Prin urmare, pe ulcerul uns cu ulei din ou puneți o frunza de calancoe și se fixează toate acestea cu un bandaj. Bandajul trebuie schimbat de două ori pe zi: dimineața si seara. Această procedură este efectuată în fiecare zi timp de trei luni.

 Ulcer trofic este foarte enervant și o durere chinuitoare, astfel încât tratamentul de remedii populare este foarte potrivit. Apare ulcere trofice ale venelor varicoase și începe să se schimbe culoarea pielii deasupra venei până la maro, și apoi in coral. Se începe a inflama, pielea se crapă, se formează un defect la nivelul pielii, care progresează de a crea ulcere.

Când microbi patogeni ajunge la ea, începe supurația. Ulcere trofice pot începe ca urmare a mai multor boli ale pielii. Din acest motiv trebuie să acordați o atenție deosebită la toate bolile de piele și patologii.

 • Tratamentul ulcerelor cu miere si albuș de ou.

În părți egale e necesar pentru a amesteca mierea si albușul de ou, apoi se bate bine. Acest mijloc ungem ulcerul și venele dureroase. Mai departe locul uns este acoperit cu frunză de brusture si se bandajează. Această procedură se repetă în fiecare zi la noapte timp de o săptămână.

Aceasta boala, cum ar fi ulcerul trofic a fost observată încă pe vremuri. De exemplu, în Egiptul antic, o boală similară, se confruntau chiar și faraonii, să nu mai vorbim de oamenii obișnuiți. Boala a trăit până în ziua de azi. Ulcerul trofic a dezvăluit numai viabilă și tratamentul de remedii populare ajută să scapi de ea.

 • Leac din muguri de plop.

Ia 1 lingura mărunt în pulbere muguri de plop. După aceea, se toarnă o sută mililitri de ulei de floarea-soarelui. Lăsăm leacul să configureze timp de 24 ore. Apoi, se poate unge pe partea afectată sistematic de câteva ori pe zi. În urma aplicării fondurilor, este necesar să se aștepte până când uleiul este absorbit în piele.

Aproximativ trei la suta din motivul pentru apariția de ulcere venoase este diabet zaharat, în care ulcere pot fi foarte mari în termeni de mărime și adâncime. Ele apar frecvent din cauza deteriorării ” bătături „, pe tălpi de la picioare, care sunt adesea formate la pacienții cu diabet zaharat.

Desigur, acest lucru nu este un singur motiv pentru apariția bolii în cazul ulcerelor diabetice sunt, de obicei, pe falangele degetelor de la picioare. În tratamentul ulcerelor trofice care au nevoie pentru a lua la cunoștință și un tratament similar al bolii de baza. Ulcer trofic poate complica existența unei persoane deja nesănătoase, deoarece tratamentul de remedii populare in aceasta boala este foarte necesar.

 • Frunza din mustăți de aur de ulcere.

Rupe în bucăți mici preventive Frunze de mustață de aur spălate cu apă caldă, fărâmițăm cu o lingura de lemn într-un vas de email, până la apariția sucului. Masa, care constă din suc propriu umezită piese din frunză de mustăți de aur, pune direct pe ulcer, se acoperă cu o cârpă și bandajează.

Sistematic efectuând această procedură înainte de a merge la culcare. Ocazional prelucrează rana cu peroxid de hidrogen și apoi aplică mustață de aur. Ulcerul se va vindeca pentru o perioadă scurtă de timp.

Ulcerul trofic se vindecă pentru o lungă perioadă de timp, această procedură este supărătoare, tratamentul nu trebuie întrerupt. Nu ar strica, să închideți în acest moment greutățile mari pentru picioare. Ulcerul trofic apare nu purșisimplu fără nici un motiv, întotdeauna este însoțit de un disconfort.

Deoarece tratamentul ulcerului trofic de remedii populare pot fi combinate cu tratamentul bolii de bază. Motivul pentru care nu au fost răni, ar trebui să găsiți imediat. Prin urmare, consultarea cu un specialist este pur și simplu necesar pentru a detecta cu precizie și la timp boala. Prin urmare, există șanse de vindecare și de a preveni apariția de ulcere trofice din nou.

 • Calendula de ulcere venoase.

Poate o tinctură alcoolică de galbenele sau 1 lingura de flori de galbenele zdrobite cu 25 g de vaselina si unguentul rezultat se aplică pe zona afectată.

 • Veselka obișnuită va trata ulcerul trofic.

Cu ajutorul infuziei veselсa (rețeta in tratamentul de ciuperci) – fungoterapiya poate trata rănile. Pentru a face acest lucru este necesar în fiecare zi, se aplică un bandaj îmbibat in tinctura veselca pe rana. Tratamentul este de lunga durată, dar de succes, ulcerul se vindecă fără nici o urmă.

 • Cu ulcere trofice ajuta roșiile.

Pentru tratament aveți nevoie de roșii proaspete. E necesar ca ele să fie acre la gust! Dulci sau tari roșiile mare efect nu vor aduce. Cel mai bine dacă ele vor fi proaspăt rupte. Atunci efectul va fi mai bun. Roșiile trebuie tăiate bucăți și punem pe ulcer. Apoi întărim cu un bandaj și stăm cu acest compres o zi. E necesar să schimbăm compresa dimineața. Durata tratamentului durează, aproximativ 2 luni. În acest timp puteți scăpa complet de boală. Nu va rămâne nici o urmă.

 • Această rețetă, este excelentă.

Luați 20-25 grame propolis proaspăt și un pachet de unt. Propolisul se mărunțește pe o foaie alba, untul îl punem într-o cratiță de email șil încălzim la foc mic. Când va începe să fiarbă, lent presarăm propolisul deasupra untului, acoperim cu un capac și nul luați timp de 12 minute.

Dacă va începe să fiarbă tare, ridicați cratița și o mișcați cercuri împrejurul focului. Astfel conținutul se va amesteca bine și încălzi. Apoi luați cratița de la foc, strecurați conținutul într-un borcan prin bint în trei rânduri. După ce sa răcit unguentul este gata. Borcanul îl închidem cu un căpăcel și păstrăm medicamentul în frigider.

Tăiem șervețele din bint în trei rânduri, punem pe șervețel puțin unguent și o punem pe rană, astupăm cu o sacoșă din poitilenă și lăsăm compresa timp de o zi. Procedura o repetați pină la însănătoșire completă. În timpul tratamentului e necesar peste o zi să ștergeți pielea în împrejurul rănii cu apă oxigenată. Dacă ulcerul e mare puneți pe rană câteva șervețele, pentru ca să o astupați complet. Efectul tratamentului nu vă va lăsa să așteptați mult.

Pentru tratarea ulcerului trofic se pot utiliza următoarele rețete:

 • Tratament cu slănină.

Luăm 200 grame slănină de porc ne sărată o topim la baie de aburi. Apoi 2 lumânări mărunt tăiate de biserică din ceară (deschisă) le topim la aburi și le amestecăm cu slănina. Strecurăm masa obținută și o răcim. Apoi turnăm acolo o pătrime din pahar de ulei de brad și în aceiași cantitate rășină de pin.

Tăiem mai multe șervețele din tifon steril și le înmuiem in cremă, pentru ca ele să se îmbibe, medicamentul îl punem în frigider. Comprese facem în așa mod: șervețelul îmbibat cu unguent puneți pe locul dureros, deasupra învălătucim ulcerul cu poitilenă și bandajăm. Peste 12 ore șervețelul trebuie schimbat cu altul nou. Durata tratamentului – o lună.

 • Tratament cu varză.

Frunzele de varză proaspătă le spălați cu săpun de haine și punem la locul dureros și bandajăm. Înainte de a aplica varza, ulcerul îl presurăm cu streptocidă, ștergeți cu tinctură de calendula. Astfel de bandaj din frunze de varză făceți de 2 ori in zi. Când frunza de varză va înceta sa se înmoaie, înseamnă că ulcerul se trece. Durata tratamentului 2-3 luni.

 • Tratament naturist.

În proporții egale luăm rășină de miere, slănină internă și gaz lampant 0.5 linguriță de mesteacăn gudron, 1 lingurița de miere. Toate se amestecă și se fierbe timp de 10 minute. Utilizați unguent sub formă rece. Ea se pune pe bandaj și se face un pansament, a le schimba la fiecare două ore. În seara primei zile ulcerul se curăță, iar în a treia zi se închide complet.

 • Tratament pe baza unturii.

1 lingura de grăsime de ovine sau caprine, amestecați cu 2 lingurițe de sare, se adaugă ceapa tocata mărunt, apoi totul se rade printr-o sită, punem pe un bandaj curat și înfășurați rana pe o zi. De la început veți simți durere și senzație de arsură, dar treptat ulcerul se va curăți și devine mai ușor. În fiecare zi, aveți nevoie pentru a schimba bandajul, înlocuind greutatea proaspătă a compoziției.

 • Tratament cu frunze de eucalipt.

200g frunze de eucalipt zdrobite, le punem într-o sticlă, se toarnă 0,5 pahare de ulei vegetal rafinat, adăugați 2 caței de usturoi zdrobiți. Insista o săptămână, se strecoară. Înmuiați o cârpa cu această structură, și a punem pe o fistula de 2 ori pe zi timp de 30 – 40 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu