Tratamente naturiste pentru pecingini

Tratamentul Acasă de pecingineNe uitindune la dezvoltarea din lume, pecingine este o boala comuna, cu care sunt bolnavi  adulții si copii. Cauza infecției zoster destul de mult, de exemplu hipotermie, contactul cu un infectat această boală sau neglijare a igienei personale.

Există mai multe specii de licheni. Vezi privarea depinde de modul de infectare a omului, și ce fel de pete are pe piele.

Cel mai frecvent întâlnite sunt următoarele tipuri:

  • Roz.
  • Rosu plat.
  • Multi color.

Motivele îmbolnăvirii

  1. Pecinginile roze afectează focare(izvorăsc) pe piele umană, nu poate fi confundat cu alte vizualizări, deoarece are o nuanța roz distinctiv. Acest tip de pecingini este considerat viral. Ase infecta cu el pot adulții precum și copii, în general, cine au suferit de hipotermie severă, sau a avut contact cu animalele. În cazul în care copilul dumneavoastră este în urma unui contact cu un catelus dragut sau pisoi în stradă, si au apărut pete caracteristice de culoare roz, tot cei posibil cai pecingina roza. Răspunsul la întrebarea de cum și de unde a luato de acum ați primit!
  2. Pecingina roșie cel mai adesea afectează unghiei la picioare și mâini, există cazuri în care au apărut pe membranele mucoase și pe piele. Acest tip de natură suferă cea mai mare parte adulții.
  3. Mulți colorat – este o boala fungice. Tratamentul acestei specii este în legătură cu distrugerea infecției fungică care a infectat organismul. Ciupearca multi-colorata si pecingina se stabiliza pe piele si egzista acolo. Cea mai frecventa cauza a apariției sale este considerată transpirație excesivă și modificări în compoziția de sudoare.

Cum de a scapă de pecingine?

În cazul apariției pe piele, orice semne de boală ar trebui să consulți imediat un medic dermatolog. Numai el va fi capabil de a determina cu exactitate tipul de pecingini și să numească cu conformitate un tratament adecvat. În afara de tratamentul prescris la doctor, puteți recurge la medicina tradițională, prin care reduce în mod semnificativ perioada de recuperare.

Tratamentul pecinginii pe căile de atac populare in condiții casnice în legătură cu tratamentul medicamentos prescris de dermatolog pot ajuta într-un timp mai scurt pentru a depăși boala. După cum este bine cunoscut, medicina tradițională păstrează o mulțime de rețete utile și sfaturi care vă pot ajuta să scapi aproape de orice boala.

În cazul utilizării de medicamente, împreună cu utilizarea de remedii populare pot scapă de pecingini pentru o perioadă scurtă de 2 săptămâni. După semnele vizibile pecinginele vor dispărea, în scopul evitarii de a reapariției lui tratamentul nu este necesar să se arunce imediat, e necesar să se dețină complet ciclu de tratament.

Tratamentul pecinginelor cu remedii populare

Bulion din hrișca

Una dintre cele mai răspândite mijloacele cu care puteți învinge pecingina este spălarea pielii contaminată cu bulion din hrișca. Mod de preparare: Se fierbe hrișca până e gata, dar in cantitate multă de apă, se scurge apa, si se raceste.

Tinctura de steregoaie

La fel poți depăși această boală prin ștergerea epidermei afectate cu tinctura din steregoaie. Tinctura de steregoaie este făcuta din rădăcini de steregoaie. Deoarece aceasta planta este otrăvitoare în prepararea apei și să lucrezi cu ea e necesar sa acționezi cu precauție.

Cu bulionul de steregoaie se șterge numai acele locuri în care boala se manifestă, adică doar focarele. Cursul de tratament este de la 7-10 zile. Stergerea e recomandat de două ori pe zi: după trezire dimineața si chiar înainte de culcare.

Tinctura de calendula

Nu mai puțin eficace se considera ștergerea pe focare cu tinctura de calendula, ulei de brusture sau suc de ceapa. Toate aceste manipulări trebuie efectuate timp de mai multe zile. Masarea acestor fonduri în zonele afectate ale pielii ar trebui să fie îmbibate în ele cu un tifon curat sau un bandaj.

Toate manipulările sunt efectuate cu grijă! După proceduri, trebuie să vă expuneți pielea la razele ultraviolete, ajută la evitarea recidivei sau reinfectare.

Decoct din iarba vintului

În plus față de o varietate de frecare și spălare în tratamentul pecinginelor in condiții de casa exista remedii populare care se utiliziaza interior precum exterior. Aceste fonduri sunt considerate decoct din iarba vintului gumă din seva copacului.

Tinctura de macris din grădină

În afara de instrumentele menționate mai sus la fel e util si decoct preparat din măcriș obișnuit. Pentru a prepara supa de măcriș luați doar rădăcinile și semințele sale. Înainte de a aplica pe piele, bulionul de măcriș  trebuie amestecat cu smântâna, conținut de grăsime este de cel puțin 20-25%. Acest instrument este destul de eficient și este utilizat nu numai în tratamentul pecinginelor ci și scabie și herpes.

Supa de hamei și brusture

Decoct lecuitor poate fi făcute din flori de gălbenele, hamei și brusture. Aceste plante se amestecă în proporții egale, se umple cu apă clocotită și se gătesc timp de 5-10 minute într-o baie de apă, se răcește. Apoi tinctura pregătita o amestecați cu vaselina. Unguentul gata trebuie să se aplice numai pe pecingine.

Băi terapeutice

Cu pecingini cutanate ar trebui la timp îmbăierii să iei o baie adăugind decoct preparat din frunze curate de coacăz negru. Aceste băi pot fi luate atât pentru adulți cit și copii mici, în cazul în care suferă de boli ale pielii.

Suc de răchitele

In caz daca sa întâmplat infecție cu pecingine pe pielea fetii, vă recomandăm sa ștergeți locurile afectate cu suc proaspăt de răchitele coapte. Nu mai puțin util preparat din cenușa de scoarță de stejar și lapte. In pielea fetii puteți freca preventiv cernuta făină de secară. O acțiune bună în lupta împotriva pecinginii sunt o varietate de uleiuri vegetale, cum ar fi de cătină, pojarnița, piersic, macies.

Aloe pentru pecingini

Aceasta planta vindeca nu numai pecinginele, dar și de mai multe afecțiuni. Pentru a face acest lucru, e nevoie de frunze mari de aloe se taie in lungime și apoi în jumătatea le puneți pe pete si atașa orice bandaj. Pentru a efectua o astfel de procedură, e necesar zi cu zi este recomandat si pe noapte. Aplicând un astfel de remediu popular, boala va dispărea foarte repede.

Gudron pentru tratamentul pecinginilor

Utilizați aceasta metoda după cum urmează: cu ajutorul unei periuța se unge compoziție afectate ale corpului. În acest caz, nu este necesar pentru a acoperi sau lega cu ceva, totul ar trebui să fie deschis. Pentru a efectua un astfel de tratament trebuie să fie 1 dată pe zi.

Peroxidul de hidrogen

Metoda excelenta dar aici trebuie să fii atent pentru a nu cauza arsuri grave. Utilizare: umeziți un pic de vată în peroxidul de hidrogen și se aplică pe parcelele bolnave. Este imposibil de a folosi această metodă, mai mult de 2 ori pe zi.

Sare și bicarbonat de sodiu (soda de mâncare)

Toți cei care au folosit vreodată remedii populare ar trebui să fie conștienți de faptul că sarea este capabil de a vindeca rapid rănile. Deci, la domiciliu o astfel de compoziție poate fi tratată orice fel de pecingini.

Mod de preparare: Se amesteca 1 lingura de bicarbonat de sodiu cu 1 lingura de sare, se adaugă puțină apă și se amestecă din nou toate. În cazul în care obține o soluție gros similar ca smântâna. Soluția primita trebuie de uns părțile bolnave ale corpului de 3 ori pe zi. După aproximativ trei sau patru zile, această boală ar trebui să înceapă să treacă.

Ulei de grâu

Tratament excelent pentru pecingini metodă populara. Se toarnă aproximativ 1-2 linguri de faina curata, într-o plăcuță și apăsați ferm pe partea de sus cu o placuta de fierul sa fie roșu-fierbinte. Ca rezultat din faina se stoarce ulei de culoarea neagra. Deci încă ulei cald e necesar pentru a fi prelucrate zona afectată a corpului.

Acest articol enumeră un număr foarte mare de moduri de a trata pecingini la domiciliu. Fiecare dintre metodele de mai sus ar trebui să fie utilizate numai daca e afectata pielea, pentru a fi adecvate și compatibil cu tratamentul prescris de medicul dermatolog.

Remedii populare utilizate în condiții casnice, sunt concepute pentru a face față cu boala, și să nu dăuneze pacientului. Alegerea tratamentului acceptabil pentru tine, încercați să evaluezi nu doar avantaje, dar și dezavantaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu