Laringita — Tratament Naturist

Laringit remedii Boli ale laringelui și gâtului apar destul de mult. Dar una dintre cele mai comune este de laringita. O condiție dureroasa caracterizata prin inflamație a mucoasei, tuse uscată isteric și durere în glas. Vocea când aveți laringita devine răgușită.

Acest lucru laringită poate acționa boala nu separat, și de a fi unul dintre simptomele de gripa sau alte boli reci, inclusiv scarlatină sau rujeola.

Boala este împărțită în acute și cronice. Cel mai important lucru – la timp pentru a începe un tratament imediat ce apar simptomele. După toate, acest lucru va determina viteza de recuperare, și cât de greu va fi suportată boala.

Există mai multe remedii naturale pentru tratamentul laringitei. În favoarea utilizării lor spune eficacitatea și siguranța utilizării lor. Fondurile au fost încercate de mai multe generații, astfel încât eficiența lor nu este chiar demnă de luat în dubiu. Gradul de inflamare laringitei pot fi diferite, în funcție de severitatea bolii, precum și durata de inflamație.

Este destul de ușor pentru a determina efectul asupra inflamației după gradul de schimbare în vocea pacientului. De foarte multe ori, laringita apare ca o boală profesională, este valabil mai ales pentru profesori și educatori. Este legată problema cu supra tensiune a corzilor vocale.

În timpul când boala se agravează unei bolnavii nici măcar nu pot vorbi în glas, singura modalitate disponibilă pentru ei să comunice este într -o șoaptă. Deci, toți cei afectați de această problemă, vor aprecia tratamentul simplu și accesibil de remedii populare de laringita. Aceasta va permite să rezolvați problema pe cont propriu, fără efecte adverse asupra sănătății, și întregul organism.

Tratamente naturiste pentru laringita

 • Tratamentul laringitei cu ouă.

Pe baza ouălor de găină. Pentru a face acest lucru, să ia două ouă de găină prime. Ouăle se strică și sunt împărțite, proteina este separată de gălbenuș. Apoi gălbenușurile bine se amestecă cu zahăr, până când devine un amestec omogen saturat alb. Se adaugă apoi la amestec unt și de a folosi în interior în timpul zilei.

 • Lapte și morcovi.

Tratament eficace de laringită cu lapte și morcovi. Pentru a prepara compoziția terapeutică este suficient să se ia 100 de grame de morcovi și o jumătate de litru de lapte. Pentru început morcovul îl curățiți și se rade printr-o răzătoare. Apoi se adaugă suspensia rezultată și laptele și se fierbe. După ce componentul a fiert se strecoară și să ia de trei ori pe zi câte o lingura.

 • Decoct pentru gargara.

De asemenea, puteți utiliza și supa suficient de eficace pentru a face gargară. Ia trei lingurițe de coajă de ceapă, se fierbe în jumătate de litru de apă, după care compoziția este insistată timp de trei ore. După ce structura este gata pentru clătire. Puteți face gargară de două ori pe zi, dimineața și seara.

Se crede că utilizarea de fiecare dintre fondurile în această rețetă ajută să scape de laringită în câteva zile, principala utilizare a fondurilor în fiecare tratament. Datorită acesteia voce se întoarce cu ușurință, și ligamentele sunt consolidate.

 • Fructe de pădure si ierburi de laringită.

Pentru persoanele care suferă de laringita profesionistă, la care vocea – „este instrument de lucru” se potrivește această rețetă. În primul rând, atenție maximă ar trebui să fie acordată prevenirii bolilor. Corzile vocale trebuie să fie consolidate, ele ar trebui să fie scutite fără a fi nevoie să ridici vocea ta, nu tipa, refuză să vorbești cu o voce ridicată.

Aerului în zona de lucru trebuie să fie uscat sau umed, acest parametru trebuie să fie monitorizat în mod constant. Astfel de plante sunt foarte eficiente ca fructe de pădure proaspete sau uscate de frasin de munte și iarbă bedrenet. Cel mai bine este de a mesteca pur și simplu în mod regulat. Agravare a bolii necesită renunțarea la fumat și minim să vorbească – aceasta va ajuta pentru a salva vocea lui, și nu va irita ligamentul inflamat.

Cum deodată ați simțit primele semne ale bolii, puteți începe imediat pentru profilactică în mod activ boala. Trebuie să faceți în mod activ inhalare. Modul elegant și mai eficient – lapte cu miere.

 • Ceaiuri de laringita.

Vindecarea cu ceai de plante. Pentru a prepara ceai medicinal, care este util pentru gât cu frunze de hibiscus, soc, mama și mama vitregă. Fiecare dintre plante este luată în părți egale și se infuză ca ceai simplu. Perfuzia trebuie de băut in înghițituri mici. Este important să se păstreze pe cât posibil lichidul în gură.

 • Tratamentul laringitei cu hrean și aloe.

Se întâmplă că agravarea laringitei începe brusc si foarte puternic – vocea este luată și nu se poate rosti nici un sunet. În acest caz, o astfel de problemă poate afecta atât și persoanele, care nu sunt asociați cu profesiile „vocale”. În cazul în care aceasta sa întâmplat, ar trebui să acorde prioritate metodelor fiabile naționale, cum ar fi hreanul și aloea. Ele au arătat calitatea lor perfecta ca medicament pentru laringita.

Folosim hreanul. Pentru a face acest lucru, să ia o mică bucată de hrean și se taie mărunt, apoi se toarnă apă clocotită. Compoziția se infuză 20 de minute, și apoi adaugă un pic de zahăr. După ce zahărul sa dizolvat, se poate folosi o lingurița pe parcursul zilei. Dacă compoziția o veți înghiți încet, eficiența sa este îmbunătățită.

Pe baza de aloe. Pentru acest lucru se ia câteva frunze de aloe și le clătiți cu apă și apoi se macină într- o mașină de tocat carne. Tulbureala obținută, din care sucul este stors, se amestecă cu apă rece fiartă, după care clătim gâtul cu această compoziție. Proporția de apă și suc este de 1 la 1.

 • Frunzele de mur pentru laringita.

Clătituri bazate pe frunze de mur. Această rețetă este perfect dovedită nu numai în tratamentul laringitei, dar, de asemenea, pentru tratamentul anginei sau de stomatită și alte boli în gât. Se iau două linguri de frunze de mur si se toarnă un pahar de apă clocotită, după care perfuzia se infuză. Acesta este utilizat pentru clătituri la gât după ce puțin se încălzește. Este mai bine dacă acesta este cald sau chiar un pic fierbinte.

 • Tratamentul laringitei inhalare cu miere.

Sa dovedit a fi de succes în tratamentul laringitei acute si cronice – mierea. Cel mai bun medicament pentru gâtul bolnav și fanii de medicina populara este greu de inventat. Mierea este perfectă pentru tratament, aplicații sau inhalare. Utilizarea simplă a mierii cu ceai este, de asemenea, benefice.

 Pentru inhalare corespunzătoare mierea se dizolvă în apă într -un raport de 1:3. In condiții casnice, este mai bine să ia un ceainic și se toarnă puțină apă, apoi se pune la încălzi pe țiglă electric. La gura ceainicului se poate îmbrăca un tub de cauciuc și prin ea să răsuflați aburii de miere cu apă. Această procedură se face pentru cel puțin 20 minute. Dacă apa începe să se răcească, apoi se încălzește din nou. Este suficient pentru a porni țigla.

Inhalarea este foarte eficientă, dar nu uita de precauție și de siguranță, altfel te vei arde prost.

Cum de a restabili rapid vocea

Instrumente eficiente pentru a ajuta la recuperarea vocii.

 Supa de semințe anason. Se toarnă 1/2 cană de semințe într-o cratiță, se toarnă 1 cana de apa, se fierbe la foc mic timp de 15 minute si se strecoară. Când supa sa răcit puțin, se adaugă un sfert de cana de miere si 1 lingura de coniac. Primiți câte 7 linguri la fiecare jumătate de oră.

 Ajută la recuperarea vocii și gimnastica specială. Înclinați capul (bărbie – la piept) și trageți de sunet „m”, fără să miști buzele. Simți vibrația a buzelor. Apoi, faci același lucru, înclinând capul spre stânga, dreapta și spate. După aceasta schimbă sunetul pe „mu” și repetă totul din nou.

Rețete pentru o voce sănătoasă

 • Răgușeală în gât.

• 0,5 pahar de apă minerală „Borjomi”, 0,5 pahar de lapte se amestecă și se încălzește. Adaugă 1 lingurița miere, 1 lingurița de coniac si 1 lingurița de unt. Bea fierbinte.

• Miezul de la o jumătate de lămâie pentru a transforma in terci, adaugă o lingura de miere, țineți-l în gură și înghițiți -l. Pentru a salva vocea nu se poate: vorbi la aer rece, alerga repede în frig. Pentru voce e periculos hipotermie, utilizarea excesivă de înghețata, proiecte, vânt în vreme caldă.

 • Un mod minunat de a restaura și a consolida vocile.

Pregătiți un remediu pentru laringita. Luați 1/2 pahare de anason semințe, se toarnă 2 căni de apa, se fierbe timp de 15 minute. Apoi, se adaugă în supa răcită 1/4 pahar de miere și din nou pus pe căldură și se aduce la fierbere. Eliminați de la căldură, se toarnă in supa 1 lingura coniac sau vodca. Ia 1 lingura la fiecare jumătate de oră. Acesta este un instrument popular este capabil de a recupera vocea timp de 24 ore. Dar există situații dificile, iar apoi tratamentul poate dura mai mult de o zi, ci toată săptămâna.

 • Hreanul restaurează vocea.

Dacă pierzi vocea taie o bucată de hrean de mărimea unei nuci, se toarnă 1/3 pahar de apa clocotita, se lasă timp de 20 de minute. Adaugă 2 lingurițe de zahăr, se amestecă și se bea pe zi înghițituri mici.

Rețete de medicina chineza de răgușeală

Tratamentul de răgușeală sau pierderea parțială. Luați 60 g de alune (cu coajă) și se toarnă apă clocotită. Fierbe timp de 30 minute, apoi se scoate și se prăjește ușor într-o tigaie. Mânca o dată pe zi, înainte de mese, împreună cu coaja.

Ia 500 de grame de piele de porc proaspătă și se acoperă cu apă într- o cratiță, pune la foc și se fierbe până când ea se va fierbe. Mănâncă câte puțin, trei recepții înainte de masă. Curs – 20 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu