Fibrom Uterin — Tratament Naturist

Fibrom (miom) uterinFibromul uterin – este o tumoare, care este dependentă de eșecuri hormonale la femeile care au împlinit vârsta de 40 de ani. Aceasta nu este o tumora maligna care apare în mușchii uterului femeii și este împletirea fibrelor musculare.

Fibromul uterin poate fi atât de singur și avea mai multe noduri. Aproximativ una din zece femei suferă de această boală, care poate fi detectată numai de un ginecolog la examinare. Tumora poate detecta atunci când o anumită dimensiune, este vorba despre doua sau a treia săptămână.

Motivele prin care pot fi formate o tumoare benignă la femei:

• Obezitate;

• Boli ale glandei tiroide, glandele suprarenale, și alte boli;

• Boli cronice, cum ar fi pielonefrita sau amigdalită;

• Cu boala ovarului;

• Când e dezregulat nivelul hormonilor unei femei.

Există o serie de factori care afectează procesul de proliferare de fibrom uterin:

• O boala apare frecvent la femeile care au sub 35 de ani care nu a dat naștere și alăptare;

• Boala este legată cu utilizarea de contraceptive hormonale (contraceptive orale), o perioadă lungă de timp;

• Din cauza avortului;

• Nu este de dorit ca femeia să stea o lungă perioadă de timp la soare, din cauza aceasta, de asemenea, poate fi un uter fibromatos.

Simptomele bolii

 1. Izolarea in timpul menstruației sunt abundent , și crește în zilele critice;
 2. Sângerare;
 3. Senzație de durere în abdomen, se pare că durerea de spate și picioare. Durerea poate fi acuta, uneori slabe și îndelungate;
 4. Propagarea unei tumori benigne în direcția vezicii urinare, există simptome cum ar fi nevoia constanta de a urina. În propagarea de tumori în zona de rect – există dificultăți cu defecare si constipație cronica;
 5. O femeie care se încadrează celulele roșii din sânge si a hemoglobinei în sânge, ceea ce duce la apariția de amețeală, slăbiciune și paloare.

În plus față de tratamentul bolii prin mijloace medicale, cu ajutorul experților în acest domeniu, există, de asemenea, remedii populare pentru fibrom uterin, cu care poate fi vindecat de tumori benigne. Uneori, o combinație de remedii populare și medicina tradițională dă rezultatul dorit.

Tratamentul de fibrom uterin cu remedii naturiste

 • Remedii de plante.

Cu ajutorul unor plante pot fi eliminate o dată și pentru totdeauna simptomele si cauzele bolii. Plante speciale selectate sunt în măsură să sprijine ficatul, întărirea organismului si elimina toxinele din corpul femeii.

Ai nevoie pentru a luoa câte o jumătate de părți din plante de troscot și vâsc, câte o parte din frunze de menta, frunze de mur, fructe de hamei și muguri de coada-calului, câte 0,5 părți flori de galbenele, și 0,3 părți de iarbă garmala și iarbă maghiran. Trebuie să fie bine amestecate plantele, apoi se toarnă trei lingurițe de colectare intr-un vas special si se toarnă un pahar de fenicul si se lasă la infuzat timp de 12 ore.

După douăsprezece ore tinctura se strecoară si se bea de trei ori pe zi, câte trei lingurițe de o oră înainte de masă. Acest curs durează patru luni, dar după treizeci de zile de curs să fie întreruptă timp de zece zile, și apoi repeta din nou.

În afară de primirea perfuziei orale, acesta poate fi utilizat și în clisme, pentru clisme e necesar de a lua un litru de apă clocotită și se adaugă 60 de grame de fonduri. Remedii populare care folosesc aceste plante foarte bine ajuta pentru fibrom uterin, dar atunci când tumora nu este mare în dimensiune.

 • Mijloace din ulei de piatră.

Remedii populare sunt utilizate pentru fibrom uterin prin aplicarea unei soluții ulei de piatră.

În scopul de a produce un astfel de remediu ar trebui să ia 3 grame de ulei de piatră și se diluează în doi litri de apă, apoi ia în interior 12 zile, după care, vom dilua trei grame de ulei piatra într-un litru de apă și de asemenea, utilizăm. Facem o pauză de 30 de zile și încă de trei ori repetați tratamentul.

 • Mijloace din soc negru.

Am scris deja despre simptomele bolii, una dintre care este abundentă și menstruație lungă. Mai este un alt mijloc bun prin care este posibil pentru a scăpa de fibrom uterin.

Veți avea nevoie de un borcan de cinci litri, care trebuie să fie umplută cu un strat de doi centimetri cu boabe de afine. Un strat de boabe acoperite cu un strat de zahăr. Deci, e necesar pentru a repeta straturile alternative până când borcanul se va umple în partea de sus, dar ultimul strat trebuie să fie zahăr. După terminare e necesar de a lega o cârpă sau tifon la gâtul borcanului, pune vasul într-un loc luminos.

După ce tot zahărul sa topit, este necesar să se presupună că mijlocul este gata, dar pentru păstrare e nevoia de turnat în sticle. Pentru păstrare e necesar pentru a utiliza un frigider sau un loc întunecat. Folosiți o linguriță de două ori pe zi.

Dacă fibrom uterin la femeie nu este mare, atunci ea nu va încurcă să fii gravidă, dar este mai bine pentru a concepe un copil să scapi de toate problemele legate de sănătate și ginecologie. Poate ajuta sa scăpați de boli ginecologice remedii populare, care sunt folosite pentru fibrom uterin.

 • Semințe de canabis de fibrom uterin.

Avem nevoie de a lua un pahar de semințe de cânepă, se toarnă un litru de apă, puneți la foc, gătiți patruzeci de minute. Urmărind proporția poate crește cantitatea de apă. Ar trebui să fie luate prin intermediul a 50 de grame de trei ori pe zi, înainte de mese timp de două săptămâni.

 • Despărțiturile de la nuci.

Luăm coaja și pereții de la nuci și umple-le cu 500 de grame de vodcă. Noi insistăm într-un loc întunecos timp de zece zile. Accepta remediu popular o lingura de trei ori pe zi, după mese. Șase săptămâni este cursul de tratament, apoi fă o pauză de o lună, și repetați procedura.

Există unele remedii populare pentru fibrom uterin, utilizeazăle și la pregătire să fii foarte atent, pentru că se folosesc plante otrăvitoare.

 • Tinctura din conium maculatum.

Astfel de tinctura de conium maculatum vă recomand ca să no pregătiți desine stătător de ea poți face rost la farmacie, pregătirea tincturei din conium maculatum este un proces dificil care necesită anumite abilități și cunoștințe, dar doza trebuie să fie individualizată.

 • Un decoct de castravete pentru fibrom uterin.

Puteți găti supă, folosind o lingura de castravete și rădăcină tocate, care trebuie să fie umplut cu 400 de grame de apă clocotită și se fierbe timp de douăzeci de minute la foc mic.

 • Colibri neplăcut – iarba (Sedum violet) tratează mioma.

Pentru tratamentul fibrom uterin va ajuta colibri neplăcut – iarba (Sedum violet) 1 lingura de iarbă tocată uscată și turnăm 10 linguri de apă clocotită, punem la infuzat timp de o oră, înfășurăm, apoi se stoarce și se scurge. Bea câte 1 lingura de trei ori pe zi timp de 20 de minute înainte de a mânca, bea niște apă.

 • Colecție pentru fibromiomă.

Cu bolile feminine (mastita, chisturi, fibroame) utilizează următoarea colecție: frunze de nuc negru – 3 piese, culoare de soc negru – 1 piesă, verbina plante – 2 p, bidens – 4 p, flori de solidago- 18 piese, frunze de piersic – 6 piese si rădăcina de lemn dulce – 4 piese.

Rețeta aplicării: 1 lingura din amestec se toarnă 1 cană cu apă clocotită, infuză 1 oră și se scurge. Beți 1/3 din pahar între mese și la culcare (de 3 ori pe zi). Curs- 10 zile. Pauza de 5 zile, rata de repetat de două ori mai mult.

 • Plante medicinale în tratamentul de fibrom.

Cu fibrom uterin e nevoie pentru a amesteca 1 lingura de dozaj inițial, urzica, frunze de zmeura, 1 lingurița de frunze de salvie, coada șoricelului, flori de soc negru. Toate acestea se amestecă și se toarnă 1 litru de apa clocotita, se lasă la infuzat timp de o jumătate de oră. Se strecoară, se adaugă un pic de miere și bea 2/3 pahare de trei ori pe zi, înainte de mese și la culcare infuzia folosește-o pentru clisme peste o zi.

Ttratațivă așa o lună, apoi să ia o pauză de o lună, repeta cursul. Pe parcursul anului, tumora poate fi redusă de 2 ori.

 • Fructele de lemnul lui avram pentru fibrom.

Pentru tratamentul fibromului uterin poate ajuta tinctura de fructe de lemnul lui avram. Ea creste pe coasta Mării Negre din Caucaz. La sfârșitul lui septembrie – începutul lui octombrie se coc aroma de fructe, asemănător cu cel al unui ardei dulce.

Pentru a prepara tinctura e nevoie de un păhăruț de 100 grame de fructe zdrobite de lemnul lui avram și 0,5 litri de 60 procente de alcool. Infuzeze într- un loc întunecos 21 zile cu agitare de zi cu zi, perfuzia apoi se filtrează.

Ia câte 1 lingurița de 3 ori pe zi, înainte de mese, timp de 15 minute, cu apă. Cursul de tratament – 3 luni (bea în fiecare zi, fără pauză).

 • Cu fibroame se poate pregăti colectare.

Ia câte 100 de grame de rădăcina de valeriana si bobina, frunzele de căpșun, urzică, sunătoare, rostopască, talpa gâștei, flori de mușețel si albăstrea. Toate le pisam într-o râșniță de cafea. Pentru a prepara tinctura ia 2 linguri colectare toarnă 2 cești de apa clocotita. Insistă 2 ore. Ia 0,5 căni pe zi, înainte de mese.

Se recomandă tinctura gata adaugă câte 1 linguriță de extract de ciupercă de mesteacăn. Ia timp de 4 săptămâni. După e obligatoriu o pauză o luna, se repetă tratamentul.

 • Rostopasca mare împotriva tumorilor.

Aceasta rețeta beneficiază pentru chisturi ovariene, fibrom, tumori benigne atunci ele nu au atins proporții alarmante. 3 linguri tocate mărunt frunzele de rostopasca pune într-un borcan mic și se toarnă până la jumătate din borcan cu alcool medicinal. Pune într- un loc întunecos timp de 2 săptămâni până când nu va deveni verde strălucitor. Bea asta: 1 zi – o picătură în paharul de apă. Ziua 2 – 2 picături , și așa până la 21 picături.

Apoi, avem nevoie de a reduce, revenind la poziția inițiala. Înainte de a utiliza această rețetă, aveți nevoie pentru a trece cu ultrasunete înainte de tratament și după tratament. Tratamentul petreceți 3 luni. Apoi să ia o pauză de o lună, iar dacă este nevoie – începeți tratamentul din nou.

 • Pentru a scăpa de chisturi si fibroame uterine.

Necesitatea de a se pisa 40 de grame de rădăcină de valeriană, muguri de mesteacăn, nucșoară, nuci de pin (cu coajă) și plăcile nucii grecești. Toate se toarnă 0,5 litri de vodca, insista 10 zile într-un loc cald întunecos. Bea, ne strecurat, 1 lingura de trei ori pe zi înainte de mese. Pune imediat la infuzat un alt lot. Este posibil ca va fi nevoie pentru a face o tinctura de trei ori pentru a scăpa de fibroame.

Împreună cu cele trei ori pe zi, bea 0,5 pahar de decoct de rădăcini de brusture (30-60 g de rădăcina uscata fierte în 800 ml de apă, până când lichidul se evaporă la jumătate, strecoară).

Profilactica de fibrom uterin

In concluzie, merită de spus, desigur că, despre profilactică. Trebuie remarcat faptul că din nici unul profilaxia este oportună investigarea și identificarea factorilor de risc. Deci, în cazul în care mamele, bunicile, stră- bunicile fibromul a avut loc să fie, trebuie de la 24-25 de ani, cu cel puțin 2 ori pe an pentru a vizita ginecologul.

Odată cu aceasta are o valoare de un stil de viață sănătos, prevenirea avortului și a bolilor cu transmitere sexuala, prin, excluderea de expunere la soare, mai ales după 40 de ani. Atunci când se utilizează contraceptive orale ar trebui să alegeți cu doze mici.

Sigur, chiar și cu punerea în aplicare strictă a tuturor recomandărilor, e posibilă formarea de fibroame. Dar este important să înțelegem că în acest caz există o posibilitate pentru tratament precoce și absența complicațiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu