Caderea Parului — Tratament Naturist

Căderea părului În fiecare zi, persoana pierde aproximativ 50-100 de fire de păr. Dar, de asemenea, parul nostru pe tot parcursul vieții se înlocuiește de mai multe ori. Deci, 90% din parul de pe cap este în creștere în mod activ, când restul 10% sunt in stare de liniște.

Schimbarea de par – este un proces fiziologic normal, dar, desigur, până când acestea devin mai subțiri și încep să cadă.

De ce cade parul?

Desigur, prima întrebare care vine în minte: de ce părul cade? Și cauzele de pierdere a parului sunt o mulțime. Tulburări hormonale, stresuri, alimentație incorectă, după naștere pierderea parului, boli ale pielii scalpului, precum si boli ale organismului intern (deficit de fier anemie, hepatopatie și diabet), etc.

Balsamuri și șampoane corecte de îngrijire de zi cu zi, bine alese și, desigur, utilizarea de măști și tincturi pregătite pentru a trata căderea parului cu remedii naturale, sunt în măsură să întoarcă un par sănătos perfect îl întărește, predă luminozitate si strălucire sănătoasă.

În general prin natura pierderii patologice (alopecie sau chelie), și pierderea temporara a parului. De exemplu, în cazul în care pierderea parului este doar temporar, foliculii de par să rămână în viață și să nu moară. De aceia dacă tratamentul îl veți efectua la timp, atunci foarte rapid se restabilește creșterea părului cu mici pierderi.

Dar in patologia căderii a parului, lucrurile sunt mult mai complicate. Identificarea unei boli, se recomandă cât mai curând posibil pentru a vă adresa la un specialist, adică la trichologist.

Cel mai adesea suferă de căderea părului anume bărbații. In cele mai multe cazuri, alopecie la bărbați apare în regiunea parietală și zona frontală. Principala cauza este genetica, dar înafara de aceasta, cauza pierderii a parului se află și în dieta greșită. Doar pentru un par puternic si sănătos este cel mai important în corpul uman acumularea vitaminei B.

Căderea parului la femei cel mai adesea provocă valurile hormonale. După cum se știe că hormonul feminin estrogen doar crește ciclul de viață al părului, când hormoni masculini estrogeni fac totul invers, adică reduce. Deci, aceste doi hormoni din organism de sex feminin sunt în echilibru.

Când se întâmplă stres hormonal (medicamente hormonale, menopauza, naștere, etc.), atunci acest echilibru este perturbat ușor, rezultând în nivelul de estrogen din corpul unei femei scade și, ca urmare, începe procesul de pierdere a parului.

Restabilirea stării de sănătate și puterea de păr – nu este o sarcină ușoară. Dar merită să reamintim faptul că tratamentul de remedii populare de cădere a parului este disponibil pentru oricare dintre noi și dă rezultate excelente. Ca remedii populare, care sunt utilizate pentru tratamentul parului, în primul rând sunt măsuri de profilaxie, se recomandă să se aplice încă până de a se ajunge la o situație foarte gravă.

Tratament de par cu remedii populare

Plante medicinale

Tratament împotriva căderii parului in medicina populara implică plante medicinale, deși ar trebui să fie remarcat în corectitudine că toate căile împotriva căderii parului aduc un caracter de profilactică, așa că cel mai bine este de a le folosi ca un supliment la tratamentul de bază. Și acest lucru este valabil pentru cea mai mare parte de remedii populare pentru pierderea parului.

E necesar de a prepara infuzie din salvie (pentru parul închis la culoare) sau mușețel farmaceutic (pentru păr deschis). Perfuzia ar trebuie bine să se infuze și să fie puternic. Veți avea nevoie, de asemenea, de un ou de găină: pentru parul uscat folosim gălbenușul de ou, dar pentru gras si normal – albușul​​. Se amestecă perfuzia la partea dorită a ouălor și aplicați pe păr, masând în același timp capul.

Rădăcinile de brusture

Bine mărunțit într-o cantitate de 75 g de rădăcini proaspete unui brusture mare se poate rade prin răzătoare. Rădăcini terci se amesteca cu 200 g de ulei vegetal si se lasă la infuzat timp de aproximativ 24 de ore. Apoi terciul infuzat îl aducem până la fierbere se reduce focul până la minim și permanent amestecând, lăsând să fiarbă aproximativ 2 ore.

La sfârșitul fierberii stoarce prima, se scurge și se răcește. Se aplică după cum urmează: frecați în scalp pentru aproximativ 60-90 de minute înainte de a vă spăla părul. Acest instrument face parul sănătos si strălucitor, elimina mătreața perfect, ele cresc mai bine și se oprește căderea. De asemenea se potrivește pentru toate tipurile de păr și trebui să fie depozitate într-un loc răcoros.

Mască sărată pentru căderea parului

Masca sărată este un remediu excelent pentru căderea părului aproximativ după 6-10 tratamente la dumneavoastră va înceta căderea părului, precum sarea întărește bine părul și-l face flexibil si stimulează creșterea.

Bine spală capul apoi pe despărțiri (linia de-a lungul care parul cade în direcții diferite) se aplică sare de masă obișnuită pe păr. Pe 15 minute va acoperiți cu o peliculă părul. Apoi masca sărată se spală cu apă caldă. Această procedură se poate repeta de fiecare data după șamponare.

Mască de coniac

Se amestecă 1 linguriță de miere, 1 lingura de coniac și un gălbenuș de ou. Această compoziție ar trebui să fie aplicată pe par timp de aproximativ 20-25 de minute, apoi clătiți cu apa călduța. Coniacul bine întărește părul uscat și lipsit de viață, de aceia masca previne pierderea parului.

Masca din muștar

Se amesteca 1 gălbenuș de ou, 2 linguri de ceai puternic și 1 lingură praf de muștar. Masa rezultată prelucrează părul și se lasă timp de 30 minute, apoi clătiți cu apa (pot apărea senzație de arsură). Pentru rezultate eficiente, masca efectuați la fiecare 3-4 zile.

Mijloace de colecție

Ia din toate componentele câte 1 lingurița pentru parul scurt sau 1 lingura pentru parul lung (suc de ceapa, ulei de ricin, miere, tincturi de piper capsicum (iuți), tinctura de galbenele și coniac) și 1 gălbenuș de ou. Se amestecă bine și se lasă timp de aproximativ o oră.

Amestecul gata ar trebui să fie aplicat pe păr și învelim cu o peliculă, înfășurați într-un prosop și țineți pentru aproximativ o oră. Pentru tratamentul pierderii părului masca aplicați o dată pe săptămână, și pentru profilaxie odată în 15-20 zile.

Tratament împotriva căderii parului cu bulion din urzică

Decoct din urzică bine ajută nu numai de alopecie, dar, de asemenea, și de la alte boli neplăcute. Pentru a face aceasta este necesar pentru a umple un recipient mic cu 500 ml de apă, se adaugă 100 g de frunze de urzica zdrobite și se toarnă deasupra 500 ml de oțet. Capacitatea o puneți pe foc, se aduce la fierbere complet și se lasă să fiarbă timp de aproximativ 30 de minute.

La sfârșitul fierberii, ia de pe foc și lăsați la infuzat aproximativ 40 de minut. Supa strecurați și aplică pe 30 de minute pe părul curata, apoi clătiți cu apa călduța.

Frunze de urzică

Uscate frunzi de urzica zdrobite aproximativ 1 pahar se toarnă o cana de apa fierbinte și lăsați să se infuze aproximativ 1 oră, apoi puteți folosi imediat. Se aplică pe păr și să păstreze timp de 15-20 minute, apoi spală totul cu apa.

Infuzie de urzica îmbunătățește creșterea și întărește părul, aceasta este un remediu popular bun pentru mătreața, desigur, dacă-l utilizați în mod regulat. Frunzele pot fi înlocuite cu suc de urzici efectul va fi același.

Grăsime de gâscă pentru căderea părului

Destul de mulți ea ajutat acest instrument. Dar pentru aceasta avem nevoie pentru a găsi grăsime de gâscă, care ar trebui să fie frecat în mod regulat în pielea capului curat. Și după aplicarea pe piele, instrumentul e de dorit pentru a îmbrăca o pungă de poitilenă și înfășurați cu un prosop deasupra preventive încălzit. Procedura se efectuează înainte cu 1 oră de șamponare.

Grăsime de gâscă face parul sănătos, strălucitor si elastic, apoi fulgi seboreici dispar. Pentru spălarea ușoară de grăsime de gâscă se recomandă de diluat cu apă 1 linguriță de muștar. De asemenea, este foarte util dacă în apă adăugăm puțin oțet de mere.

Amintiți-vă că pentru întărirea și îmbunătățirea creșterii parului e necesar de primit vitamine de grupul B, și de a furniza pielea scalpului esențiale (cocos, migdale, măsline, ricin), și uleiuri vegetale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu