Tratamente naturiste pentru alopecie (chelie)

ChelieChelie, în cele mai multe cazuri, a fost observată la bărbați din cauza unei încălcări a hormonilor sexuali masculini și viața naturală a foliculului și parul cade, și unele locuri se formează alopecie. Chelia la bărbați este adesea ereditară.

Dar, și la sexul opus sub influența factorilor precipitanți nocive pot apărea alopecie – patologica chelie si alopecie, ceea ce duce la o pierdere completă sau parțială a părului de pe cap, precum și în zona de gene și sprâncene. Tratamentul de remedii populare alopecie va ajuta în lupta împotriva alopeciei, de asemenea, mai mulți ani de practică s-au dovedit că sunt inofensive și sunt disponibile aproape la fiecare individ.

Ca o regulă, durata medie de viață a parului – aproximativ 5 ani. Părul apare permanent, de aceia noul par creste pentru a înlocui pe cel căzut, iar acest proces va continua pe termen nelimitat. În cazul în care un par sănătos – se încadrează într-o cantitate mică (aproximativ 80-100 de zi cu zi), este destul de vizibile, deoarece acest număr se înlocuiește cu parul nou crescut.

Dar se întâmplă acest lucru din cauza unor factori negativi părul pur și simplu se opresc de-a crește parul din foliculi. Și dacă părul nou nu crește pentru a înlocui pe cel căzut, apoi cu timpul parul foarte tare se rărește. În unele cazuri, chelie ia forme patologice, prin urmare se formează chelie fără cea mai mică urmă de foliculi de par.

Cauzele de alopecie

Motivele care cauzează chelie includ stresul fizic, deficit de vitamina, stres, tulburări psihologice, diverse infecții, etc.

De asemenea, printre cauzele de chelie la bărbați medicii numesc fumatul, deoarece este un impact foarte negativ acționează la toate sistemele cu sânge a organismului, și anume, se referă la navele de cap. Prin urmare, foliculii de par își pierd proprietățile lor și se distrug.

În general, emit anumite tipuri printre alopecia masculină: alopecia areata, prima linie înaltă de creștere a parului, androgenică alopecă traumatică de cădere a părului. Și cele mai frecvente dintre ele este – alopecia androgenică, care este inerent în aproape 95 % dintre bărbații care au avut căderea parului.

Cum acolo nar fi, dar dacă ați observat o progresie rapida in căderea parului, trebuie să vă adresați unui medic trichologist-imediat, care va oferi consiliere profesională .

Cu tratamentul prescris de medic la domiciliu pot fi utilizate simultan pentru chelie și remediile populare care sunt utilizate în clinicile tricolohice, oficial medicina sau dovedit bine în tratamentul alopeciei.

Recomandări pentru persoanele cu semne de chelie

1. Neapărat vitaminează și diversifica alimentația ta, complet abandoneze dietele stricte cu mai multă limită în produse. Organismul uman trebuie să obțină vitaminele A, E și B sunt suficiente în special pentru probleme ale pielii si pierderea parului.

2. Treci o examinare la ginecologul tău, dentist, medic dermatolog, medic generalist, pentru a identifica cauzele exacte ale cheliei. Nu ezita și începe tratarea bolilor alopecie.

3. E necesar pentru a petrece mai mult timp la aer liber, ocupîndute cu sportul și întărește organismul și normalizează regimul tău de somn.

4. Nu purta o cască strâns și densă pentru a proteja capul de îngheț și de lumina directă a soarelui, și nu trageți părul intr-un coc strâns.

5. Nu uitați de-a îngriji părul în fiecare zi, folosiți o mască de păr și spălați cu mijloace blânde. Refuzațivă de la pieptenele de metal. De asemenea, în timpul tratamentului nu se poate de vopsit părul si nu pot fi recurse la ondularea părului.

Remedii populare pentru chelirea capului

Masarea scalpului.

Așa am aflat că tulburarea de sânge foliculul este cauza de chelie. Prin urmare, pentru tratamentul de chelie la bărbați remediu popular eficient este masajul pe scalp.

În general masajul la cap se poate în mai multe moduri: prin tragerea fină a părului, cu ajutorul unui pieptene sau cu-n masajor modern. Această procedură va oferi locurilor masate un bun val de sânge. O astfel de cursă intensă de sânge la cap, tratamentul de chelie la bărbați si de prevenire a contribui la inversiuni de poze în yoga.

Amestecuri pentru chelie.

Preparăm amestec uscat: 4 piese de conuri de hamei, 1 parte rădăcină de brusture si o parte rădăcina de obligeana. Se toarnă un litru de apa clocotita si se fierbe aproximativ 10 minute. După se învelește și se lasă la infuzat timp de aproximativ o jumătate de oră. Cu mijlocul gata spală părul si scalpul se spală într-o zi fără utilizarea de șampon și fără clătire.

Tratament de alopecie cu mărăcini și sălcii.

Preparați un amestec de 1 parte scoarța de salcie, 1 parte rădăcina de brusture. De asemenea, un litru de apă fierbinte pentru a umple un pumn de amestec și se fierbe timp de 10 minute la foc mediu, apoi pune la infuzat timp de 30 minute sub capac. Aplicarea la fel, spală parul si scalpul peste o zi.

Colectarea de plante medicinale.

Se amestecă ierburi uscate: 1 parte mama și mama vitregă și 1 parte de urzica. Bine de fiert apa ia de pe foc și se toarnă imediat 1 linguriță de amestec gata, acoperă bine cu un capac și insistă o oră. Acest instrument trebuie să fie frecat în scalp de zi cu zi, de asemenea puteți clăti cu supa după șamponare.

Usturoi sălbatic pentru alopecie.

Pentru pregătirea acestei rețete trebuie să luăm planta, dar întotdeauna împreună cu becul. Usturoiul sălbatic îl mărunțim mărunt, apoi îl pisăm până la coerența de terci. Suspensia gata trebui să se aplice la loc capilar unde cade părul și se păstrează timp de 40 de minute, apoi clatiți totul cu apa și cu șampon moale pentru a spală parul.

Tratamentul de alopecie cu brusture.

Frunze și rădăcini de brusture trebuie fierte în apă timp de aproximativ 30 de minute. După care apa poate fi turnată, planta bine se stoarce și se mărunțește într-un blender pină devine terci. Nesărat unt proaspăt amestecat cu terciul într- un raport de 2:1.

Zilnic freacă în scalp mijlocul ca o cremă, dar undeva, peste o jumătate de oră spală totul cu un detergent ușor pentru a spală parul si cu apa caldă.

Pătrunjelul ca mijloc pentru chelie.

Pătrunjelul (rădăcina și verdeața), bine spălate, mărunt mărunțit cu blenderul apoi stoarce tot sucul. În sucul gata de pătrunjel trebuie să se toarnă 1-2 linguri de coniac tare și se amestecă. Folosind aceeași ca în rețeta anterioară se realizează numai clătire fără a utiliza săpun.

Suc de morcovi cu lămâie.

Suc de morcovi natural amestecat cu suc de lămâie proaspăt stors într-un raport de 1:1. Freacă zilnic in rădăcinile firelor de par, deține aproximativ 30 de minute, apoi clatiți scalpul fără săpun. Dar trebuie să ne amintim că nu puteți utiliza acest instrument pentru părul gri sau blond ca morcovul da o tentă de culoare galbenă.

Iarbă ajuga geneva.

Presurăm într-un termos 5 linguri de planta ajuga geneva si se toarnă un litru de apa clocotita, se lasă la infuzat timp de 1 noapte. Apoi, instrumentul poate fi folosit pentru spălarea parului, fără săpun peste o zi, și în fiecare zi frecat în scalp.

Ceapă și ulei de măsline.

Se macină cu blenderul capul de ceapă în sos și se adaugă la aceasta o lingurița de ulei de măsline. Masa gata se aplică pe locurile chelie și păstrați aproximativ 40 de minute și apoi se spală la duș. Cum ar fi măști de ceapă și usturoi ar trebui să fie utilizat de 2-3 ori pe săptămână pentru tratamentul de chelie.

Amintiți-vă că tratamentul pentru chelie cu remedii populare sunt disponibile pentru aproape fiecare persoană, ele nu provoacă efecte secundare, ieftin, și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp, în paralel cu tratamentul prescris de medic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu