Alcoolism — Tratament Naturist

Remedii naturiste pentru alcoolismSe crede că Russia este lider mondial în consumul absolut și relativ de alcool, care este una dintre țările de băut. Aceste statistici sugerează că opinia nu este în întregime adevărată.

În Irlanda, Finlanda și alte țări europene, consumul de alcool la locuitori este exprimată în mai multe cifre semnificative decât la noi în țară. Cu toate acestea, este imposibil de a nega că problema alcoolismului în Russia – este una dintre cele mai grave probleme sociale.

Specialiștii-narcologi spun că alcoolismul – este o boala. Boala este foarte severă, ceea ce duce cu timpul duce la un completă degradare mentală și fizică persoanei băutoare.

O persoană care este sub influenta alcoolului, devine capabil de comportament anti-social, acesta nu este specific de a fi într-o stare trează. O mare parte a infracțiunii se comit într-o stare de ebrietate.

Depășirea dependenței de alcool este extrem de dificilă. Alcoolicul, voința căruia, și capacitatea de evaluare adecvată a lumii sub influința alcoolului vaporilor tinde la zero, este puțin probabil să renunțe la băutură singur.

El are nevoie de ajutor medical profesionist. În plus, un bun ajutor in tratamentul acestei boli grave ar putea avea remedii populare pentru alcoolism. Să examinăm exact ceea ce instrumente se recomandă în acest caz,medicina tradiționala.

Tratarea alcoolismului cu remedii naturiste

 • Supa de fulgi de ovăz cu flori de gălbenele.

Un decoct este utilizat pentru a reduce pofta de alcool, care va ajuta pacientul să depășească dependența de alcool. Decoctul se prepară după cum urmează: într-o oală mare, umple trei borcane de jumătate de litru ovăz necurățat bine spălat. Ovăzul nu ar trebui să fie otrăvit, în caz contrar aceasta va dăuna sănătății, în loc de efect.

Se toarnă ovăzul cu apa rece (de asemenea, să ia trei borcane de jumătate de litru), se aduce la fierbere și se fierbe la foc mic timp de o jumătate de oră. Supa fierbinte să se scurgă și presoare flori de gălbenele(100 g). Apoi pune supa sa infuzeze într- un loc cald timp de 12 ore. Puteți înveli recipientul de supa într-o pătură.

Se strecoară supa, ia un pahar de trei ori pe zi, înainte de mese. Continua tratamentul pentru a obține un efect pozitiv.

 • Tratament alcoolism cu sucuri naturale.

Remediu popular simplu, dar eficient și dovedit. Acesta constă în următoarele: preparăm amestecul din varză și suc de rodie. Sucul de varza luăm un pahar de rodie — două pahare. Amestecul este dat pacientului de patru ori pe zi, înainte de mese, câte o jumătate de pahar. Este important ca sucurile au fost pregătite independent, iar apoi efectul tratamentului va fi mai vizibil.

Tratamentul cu sucuri se poate adăuga oțetul de mere. O lingura de oțet de mere ar trebui să fie adăugate la amestecul de sucuri ori de câte ori primiți remediul. Trebuie remarcat faptul că în boli ale tractului gastro-intestinal, această metodă de tratament este contraindicată, deoarece amestecul de suc este iritant pentru tractul gastro-intestinal.

 • Tratamentul de păstură.

Păstura este, de asemenea, numită pâinea albinelor. Acest polen, prelucrat de albinele într-un mod special. Păstura, care are o activitate biologică ridicată, un efect benefic asupra circulației sângelui la nivelul creierului și funcția hepatică, reducând semnificativ simptome de sevraj (sindrom de abstinență), care de multe ori apare la pacienții alcoolici după întreruperea de alcool.

Păstura reduce pofta la pacienții alcoolici. Primesc păstura câte o jumătate de lingurița de trei ori pe zi, o jumătate de oră înainte de mese. Și, în același timp împreună cu pasture ia o jumătate de linguriță de miere, amestecul trebuie ținut în gură, atâta timp cât e posibil, se dizolva treptat. Nevoia de alcool începe să scadă deja în timpul primelor două sau trei zile de tratament.

 • Tinctura din frunze de dafin și rădăcină.

Tratamentul frunzelor de dafin, infuzat cu vodcă, are efect de aversiune fata de alcool. Pentru a prepara tinctura luăm un pahar de vodcă, punem în el două frunze de dafin și rădăcină de dafin, insista ar trebui să fie în termen de două săptămâni.

E nevoie de a utiliza instrumentul într-un moment în care pacientul are o dorință copleșitoare de a bea. Odată ce pacientul va bea decoctul, el va avea o aversiune puternică pentru alcool, efectul durează mult timp.

 • Supa din brădișor pentru alcoolism.

Astfel de remedii populare pentru alcoolism, ca brădișor, ar trebui să fie utilizat cu prudență extremă. Metoda de tratament cu brădișor este un mijloc radical, acesta nu poate fi utilizat în cazul în care pacientul este un om de probleme cu inima, vasele de sânge, astm, vârsta, bătrânilor.

Brădișorul se referă la o familiei lycopodium de plante veșnice verzi, toate speciile sunt suficient de toxice pentru om. Înainte de a aplica este necesar de a consulta un medic.

Brădișorul se folosește ca un decoct. Într-un pahar de apa clocotita, 10 g de nuiele brădișor și se fierbe timp de 15 minute. La fiecare oră trebuie să luați două linguri de bulion, aducând în același timp o persoana bolnava la o cana cu alcool. Tratamentul este întrerupt, după ce pacientul a dezvoltat rezistenta reflexul de vomă la vederea și mirosul de alcool.

Înainte de tratament, trebuie să fie nu mai puțin de patru zile pentru a se abțină de la alcool. Greață și vărsături de multe ori apare după două sau trei recepții de brădișor. Tratamentul repetat cu brădișor este posibil nu mai devreme de șase luni, în cazul în care pofta de alcool din nou a apărut.

 • Tratamentul cu tinctură din rozmarin de mlaștină.

Rozmarinul se referă la plantele otrăvitoare pentru oameni, astfel încât această metodă de tratament este asociat cu aceleași contraindicații ca tratamentul de brădișor. O lingurița de rozmarin crengi și frunze trebuie să fie zdrobite bine, și să insiste îtr-un pahar de vodca in 7-10 zile. Perfuzie trebuie băută în timpul zilei, treptat, în porții mici. Proporția de tinctura de rozmarin sălbatic la un pahar nu se mărește, sau ar putea exista complicații cu rinichii.

Remedii populare pentru alcoolism cu timp și experiență de mulți oameni, dar trebuie să le trateze cu grijă. Multe dintre ele au o contraindicație pentru utilizarea acestuia la pacienții cu diferite boli, de aceea este important de a pre — consulta un medic.

 • Tratamentul pe bază de plante pentru alcoolism.

4 lingurițe de cimbru târâtor, 1 lingurița ierburi centaury și pelin. Se mărunțesc plantele bine, ia 1lingură de colectare și se toarnă 1 cană cu apă clocotită. Insista 2 ore, apoi se strecoară si se ia 1-2 linguri de o jumătate de oră înainte de fiecare masă (de 3-4 ori pe zi).

Cursul de tratament — 3 luni, dar primul rezultat notabil este văzut în 2 săptămâni.

 • Tinctura de rădăcini de leuștean.

Ia rădăcini de leuștean, taie -l cât e posibil de mărunt, pune intr-un borcan cu o capacitate de 200-250 ml și se adaugă câteva frunze de dafin. Se toarnă toate cu vodca si se pune timp de 2 săptămâni pentru a insista.

 • Ghimbir iarbă sălbatică europeana.

Cauzează vărsături severe când servești alcool. Pentru a prepara un decoct, e nevoie 1 lingurița de ghimbir se toarnă un pahar de apa clocotita si se lasă la foc mic timp de 5 minute. Eliminați de la căldură și se lasă capacul pe timp de 1 oră. Supa gata se toarnă la ea vodca 1 lingura bulion la 100 de grame de vodcă. Tratamentul este continuat până aversiune completă a alcoolului. Contraindicații la utilizarea acestei rețetă este — angina pectorala si sarcina.

 • Pelin și achillia.

Ambele plante sunt luate în proporții egale și pregătiți o supă care oferă de băut celor care suferă de alcoolism. După ceva timp trebuie să apară aversiune fata de alcool.

 • Un decoct de mure împotriva alcoolismului de bere.

2 linguri de mure trebuie de turnat apă clocotită, punem pe foc, se aduce la fierbere. O persoană care nu știe măsurile utilizate de bere, aceasta supa ar trebui să ia câte o lingură de șase ori pe zi, în orice moment. Efectul acestei prescripție este atinsă după două luni de tratament.

 • Mere acre.

În unele cazuri, această metodă simplă ajută o persoană pentru a scapă de dependenta de alcool. În fiecare zi trebuie să mănânce câte 3 mere soiuri acre. Dar, în mere preventive ar trebui de înfipt 7 cuie și lasă merele într-o așa formă timp de o zi. Tratamentul continuăl timp de 6 săptămâni.

Cu această metodă de tratament pentru alcoolism ar trebui să fie excluse din dieta următoarele alimente: ouă, alimente sărate și grase, produse lactate, varza, ceapa, mazăre, condimente. Să se acorde prioritate cerealelor, carne slaba, cartofi, sfecla si morcovi. Din băuturi sucuri cald utile din boabe de afine, fructe și băuturi sau sucuri de mere acre, soiuri de prune, lămâi, rodii si vișini.

 • Fumul de mesteacăn.

Lemne uscate de mesteacăn să stropesc din belșug cu zahăr și se dă foc. După ardere stinge focul, și fumul care provin din lemn, impunel să respire bolnavul de alcoolism. După inhalarea de fum să-i dea de băut un pahar de vodcă. Medicina tradiționala promite că această metodă salvează o persoană de băut.

 • Un decoct de ovăz cu calendulă.

Îl eliberează pe om de la dorința de a bea și fuma. În cratiță de 3 — litre pentru a turna o jumătate de ovăz prime și umple -l cu apă până la partea de sus. Puneți cratița la foc și se fierbe timp de 30 de minute de la începerea fierbere. Scurge supa, se adaugă 100 de grame de flori de galbenele, se acoperă și înfășurați într-o pătura călduroasa.

Infuza 12 ore se scurge. Ia decoctul de ovăz cu calendula ar trebui să fie de 3 ori pe zi, înainte de mese pentru 200 de o dată. După 3-4 zile, pacientul ar trebui să vedeți o aversiune fata de alcool.

 • Mâțișorii de la nuci pentru alcoolism.

De îndată ce înfloresc mâțișorii de nuc, adunăle de pe nuc, și umple așa verzi o sticlă de jumătate de litru. Completați până sus cu vodca si se lasă la infuzat timp de 10 zile. Perfuzia primită strecoară și lăsați într-un loc vizibil. Pacientul alcoolic ar trebui treptat să bea singur sticla.

 • Un decoct de rădăcini de măcriș creț.

Ajută la beție. Pentru a pregăti supa ar trebui să ia o lingură rădăcini de măcriș ondulat, se toarnă 200 ml de apă clocotită și se fierbe într-un recipient închis timp de 5 minute. Fără a deschide capacul, se lasă timp de trei ore. Ia 1 lingura de decoct de 6 ori pe zi.

 • Tinctura de ardei.

Ajuta oprirea de băut, tinctura de ardei roșu iute. Pentru prepararea ei ar trebui să ia 20 de grame de ardei roșu si se toarnă ½ litru de 60° alcool (spirt). Acoperiți germetic si se pune timp de 2 săptămâni într-un loc întunecat, în acest timp, agitând sticla de câteva ori.

Perfuzia gata strecurați. Pentru fiecare litru de vin, care va bea un pacient, trebuie să se adaugă 3 picături de tinctură. De băut astfel de vin dorința pentru alcool va scădea treptat.

Ссылка на основную публикацию