Ten Cu Riduri — Tratament Naturist

Masti pentru tenUna dintre manifestările externe cele mai enervant este imbătrânire umană – ridurile de pe fata lui, care indică faptul că pielea nu este „tânără” și se ea treptat cu vârstă, degradare. Acest este un proces al naturii care sa-l oprească în totalitate până când omul nu poate.

Cu toate acestea, există mai multe instrumente care permit să amâne data de imbătrânire a pielii, precum și stocul femeilor actuale, există mai multe mijloace de „mascare”, care, cu vârsta ajunge să folosească mai activ și pe deplin. Femeia moderna toată viața ei sa bucurat de zeci și sute de kilograme de toate tipurile de chimie cosmetice – creme, loțiuni, măști, tonice, ruj și mai multe. Toate acestea servește pentru a ascunde defectele în aparență, creând iluzia de tinerețea și frumusețea unei femei .

Cu toate acestea, absolut nu știu de ce trebuie să trișeze și de a folosi o mulțime de produse chimice, în cazul în care același lucru poate fi folosit cu succes instrumente bazate pe componente naturale, din plante? Puteți încerca să scăpați de riduri cu ajutorul de remedii naturale pentru a face o masca de riduri in condiții de casă, care sunt accesibile tuturor, care nu are nevoie de o investiție financiară semnificativă, și va trebui doar să fie răbdătoare .

Tratamente naturiste pentru ridurile de pe fata

 • Masca de cartofi.

Cartofi noi – este cea mai veche și dovedit remediu popular pentru riduri, din care se pregătește mască pentru riduri în condiții de casă. Metoda de preparare este destul de simplă: fierbeți cartofii tineri. Mai departe pregătiți piure din 2 părți cartofi tineri, 1 parte cu lapte și cea laltă parte cu smântână.

Când amestecul este gata se amestecă bine, se adaugă la ea doar un pic de ulei vegetal. Masca pregătită o aplicați pe fata si se lasă timp de cincisprezece minute. Apoi spălați masca cu apă caldă. Dacă pielea este alocată cu grăsime, este posibil să se utilizeze amidon de cartofi, miere și lapte.

Amestecăm totul necesar astfel: la o lingura de amidon, se adaugă trei linguri de lapte, o lingurița de miere și un pic de sare. Toate împreună se amestecă bine, se aplica pe fata timp de cincisprezece minute, apoi spălați cu apă caldă.

 • Mască din aloe si miere.

In special le supără pe mule doamne ridurile pe piele, care sunt abia vizibile apărute pe fata. În acest caz vine în ajutor câteva excelente instrumente complementare – aloea si miere, care ajuta la lupta împotriva ridurilor de pe fata.

Pentru a pregăti masca pentru riduri in casa pe baza acestor componente e nevoie de o frunză de aloe, din care stoarcem sucul. Luați două linguri de suc ​​de aloe si se amesteca cu o lingura de miere încălzită din timp. Soluția pregătita o aplicăm ca o masca pe față, gat, care este de asemenea sensibile la apariția ridurilor.

La sfârșitul de zece minute masca o spălați cu apă călduță. În sine, aloea este foarte sănătoasă pentru piele, din când în când se poate aplica amestecul propriu-zis din frunzele sale, atașându-l pe piele timp de cincisprezece minute, sau freca fata cu suc ​​de aloe.

 • Masca făcut din făină de orez și lapte.

Ridurile de pe fata se îndreptă cu mască din făină de orez, grapefruit si lapte: trebuie să stoarce sucul de grapefruit, două linguri de suc amestecat cu o lingura de faina de orez, se adaugă două linguri de lapte (sau înlocuiți cu 1 lingura de smântână). Făcut pe baza acestor componente masca este aplicată pe piele și o ținem douăzeci de minute, iar apoi se spală .

 • Gheață ca un remediu popular.

Folosiți remedii populare simple: țineți pe față bucăți de gheață obișnuită. La timpul său, femeile pregăteau pentru astfel de scopuri porțiuni de cuburi de gheață prin turnarea de apă potabilă în forma de la cutia de ciocolată. Acum, totul a devenit mult mai ușor – există forme speciale pentru cuburi de gheață, care vă va aduce în câteva ore, rezultatul dorit.

Gheață contribuie la creșterea circulația sângelui la nivelul pielii feței și crește flexibilitatea și o tonează pe ea. Pentru un rezultat mai bun puteți îngheța nu apa obișnuită, și decocturi de medicamente, plante lecuitoare, cum ar fi galbenele, pătrunjel, mușețel. Poate fi amestecat în proporții egale apă cu lapte. Aceste beneficii folositoare pentru piele împreună cu gheață bine contribuie la realizarea unui efect de vindecare.

 • Infuzie de coada șoricelului.

Este util să te speli și să faci permuți cu astfel de infuzie: trei linguri de coada șoricelului se toarnă doua cești de apa clocotita si se lasă sa infuzeze treizeci de minute. Perfuzia preparată se șterg zonele cu probleme, și se pun pernuțele, folosind un tampon special. În locul de coada șoarecelui, puteți folosi infuzie de flori de măceș (două linguri de flori pentru doua cești de apa clocotita).

 • Masca de castravete.

Castravete – lider absolut printre toate măștile de îngrijire a pielii. Detaliat caracterizând acest remediu nu o vom face, pentru că fiecare femeie are informații cu privire la utilitatea de suc ​​de castravete în lupta împotriva ridurilor și pungile de sub ochi. Însemnăm doar că mulți oameni cu experiență sunt sfătuiți să aleagă castravete vechi cu semințe, efectul maxim de care este garantat. Dar „de iarnă” castraveți din sera au efect aproape inutile pentru îngrijirea pielii feței și scutirea de la riduri.

 • Un decoct de mușețel.

Este renumit pentru proprietățile sale de vindecare si mușețelul. În lupta împotriva ridurilor, aceasta este, de asemenea, relativ bună. Pentru a prepara decoctul din această plantă trebuie de turnat o lingura de flori de mușețel cu doua cești de apa clocotita, se stabilește pe foc mic și se fierbe zece minute.

La finalizarea fierberii, o luăm de pe aragaz, înmuiem în bulion un prosop curat, stoarceți și-l atașați pe fata. Câteva minute mai târziu, atunci când prosopul se răcește, procedura trebuie repetată. La sfârșitul procedurii, fața se clătește cu apă rece și unge cu crema. De asemenea, este utilă si planta de salvie, tinctura din care speli fața și faci pernuțe.

Măști pentru ten uscat

 • Gălbenuș de ou masca de ulei.

Funcționează bine în cazul în care pielea se crapă. Gros ungem fata cu orice ulei vegetal natural, deasupra punem gălbenuș. După 15-20 de minute, clătiți cu apa călduța.

 • Masca de roșii.

Dăm prin răzătoare 1 roșie, se amesteca cu amidon pentru a obține o pastă omogenă, se adaugă câteva picături de ulei de măsline sau alt ulei vegetal, se amestecă bine. Aplicați pe față, peste15-20 de minute spălați cu apă.

 • Masca cu banana.

O lingură de piure de banana se amestecă cu galbenuș de ou, miere și smântână. Aplica pe fata, după 15-20 de minute spălați. Procedura se repetă de 2-3 ori pe săptămînă. Masca de banana ajută la eliminarea ridurilor nazolabiale care de multe ori apar devreme in viața.

 • Masca pentru riduri pielea din jurul ochilor.

Pielea din jurul ochilor și pe pleoape în special este fină. Anume de aici, ca regulă, începe să se răspândească ridurile faciale. De aceia, aceste zone ale pielii trebuie protejate și de a îngriji de ele trebuie să începem cât mai curând posibil.

Masca împotriva ridurilor din jurul ochilor ar trebui să fie concepută pentru pielea fină. Acestea ar trebui să fie utilizat cu precauție extremă, având în vedere faptul că multe dintre componentele aflate în contact cu ochii poate provoca disconfort. Aceste măști ajuta la ridurile faciale.

 • Masca împotriva ridurilor din jurul ochilor cu smântâna si pătrunjel.

Se amestecă 2 lingurițe smântâna 1 lingurița pătrunjel tocat fin în terci. Aplicați pe pielea din jurul ochilor, se acoperă cu tampoane umede de vată. Spălați după 15 minute.

 • Masca pentru pleoapa de ochi împotriva ridurilor cu miere.

Se amestecă o linguriță de miere cu galbenuș de ou. Se aplică pe pielea pleoapelor. După 15 minute, clătiți. Potrivit și pentru tenul uscat.

 • Masca pentru riduri sub ochi din pâine.

O bucățică de miez de pâine alba o umezim ușor în ulei încălzit, de măsline sau alt ulei vegetal. Masa rezultată se aplică sub ochi, după 15 minute se elimină, se spală pe față cu apă caldă.

 • Masca pentru ochi din căpșuni.

2-3 căpșuni cu o furculița se chiseaza pina devine piure și se adaugă 1 linguriță de miere. Masa rezultată se înmoaie un tampon din vată, se înfașurează în tifon, care se aplică pe ochi. Țineți 20 de minute, apoi șterge cu vată înmuiat în lapte .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu