Tratamente naturale pentru paradontoza

Paradontoza - tratamente naturisteBoala parodontala – eșecul sistemică a țesuturilor parodontale, de exemplu, boala parodontala. Parodontita ca boala dentare este destul de răspândit pe scară largă.

Eroarea cel mai des răspândită în rândul medicilor-dentiști și chiar în rândul populației nu este utilizarea corectă a termenului de „parodontoza”, în loc de termenul competent „parodontala”.

Deci țesuturile parodontale, adică înconjurătoare a dinților, numită parodontale și ea, ca și alte boli sensibile la boala lor, care este cunoscut sub numele de boala parodontală. În boala avansată se dezvoltă așa – numita atrofie a celulelor dentare (procese alveolare), care rezultă în inflamația gingiilor și să conducă la supurație, iar relaxarea treptată a pierderii dinților.

Cauze si simptome ale bolii parodontale

Cauzele principale ale bolii parodontale sunt: lipsa de vitamine P și C, inflamații ale gingiilor, îndepărtarea majoritatea dinților, ceea ce duce la sarcinii restante, tartrul și malnutriția.

Boala parodontala se manifestă, în general, inițial o ușoară senzație de arsură, mâncărime și umflarea gingiilor, unda, rezultând golirea gingii de pe dinte, care dobândesc treptat mobilitatea și cad.

De asemenea, în timpul de mestecat alimente tari sau spălatul pe dinți, poate să apară, sângerarea crescută, care este primul simptom al gingivitei. Ei bine, gingivita deja luată în considerare în faza inițială a bolii parodontale, deci specialiștii recomanda să ia măsuri imediate de prevenire cu apariția de acest simptom.

O atenție specială a dinților și de îngrijire trebuie să aibă în primul rând, persoanele cu deficiențe de sistem digestiv, sistem endocrin, intoxicații severe, la pacienții cu tireotoxicoză, diabet zaharat și femeile gravide.

De obicei, boala parodontala se află în cavitatea bucală umană, dar în ciuda acestui fapt adevăratele motive pentru apariția sa poate fi în organism și persoana ca un întreg. Deci, de multe ori boala parodontala se dezvolta la pacienții care suferă de boala a unor organe interne, și anume de multe ori apare la boli cum ar fi bolile vasculare, stomac, intestine, ficat, etc.

Tratamentul bolii parodontale, practic lipsite de sens fără o vizită la dentist. Anume specialistul poate determina cu precizie stadiul procesului, gradul de boală, și pentru a selecta metodele individuale de tratament. De asemenea, specialiștii recomanda mai întâi să treacă un proces special pentru a elimina tartrul pentru un tratament eficace.

Remedii populare pentru a vindeca boala parodontala este posibil, dar corect, utilizarea regulată pe termen lung. Tratamentul cu remedii populare parodontită sunt bune, deoarece acestea pot fi utilizate în paralel cu tratamentul prescris de medic.

Desigur, folosind numai remedii populare nu va duce la o vindecare mai rapida a bolii parodontale, dar în combinație cu medicamente care sunt prescrise de un medic, remedii populare au efect anti – inflamator, de restaurare și revitalizare a gingiilor si dinților.

Remedii populare pentru paradontoza

Regim terapeutic.

Dimineața vă recomandăm să consumați salate de legume rase prin răzătoare: varză, ridiche, dovleac, sfeclă, cartofi și așa mai departe. Mai corect va fi de a alterna aceste legume în fiecare zi: de exemplu, se poate lua două linguri de orice legume și rase pentru a adăuga la o cantitate mică suc ​​de lămâie este de asemenea, foarte util dacă adăugăm afine sau merișoare de munte. Aceasta rețeta va fi primul micul dejun.

Masa de prânz ar trebui să constea din cereale naturale, cum ar fi fulgi de ovăz sau mei, hrișcă, cu adaos de fructe, pomușoare, mere, coacăză și vișine.

Masa de prânz ar trebui să fie un plin, chiar înainte de masă și după cină ar trebui să bea un ceai special. Pentru pregătirea ceaiului se folosesc care au un efect coleretic ierburi amare veșnică, vetrice, pelin, nard. Acest ceai se face după cum urmează: o lingura de plante alese de dumneavoastră se toarnă doua pahare de apa clocotita.

Pentru cină, este de dorit să se utilizeze o salata de legume, pește, brânză de vaci, dar amintiți-vă că ultima masă ar trebui să fie nu mai târziu de 19 seara. Poate fi, de asemenea, util pentru a pregăti tinctura de frunze de mesteacăn, trandafir sălbatic și cenușă roșu.

Pentru unii, aceasta dieta poate părea descurajantă la început, dar cei mai mulți oameni în cele din urmă se obișnuiesc cu o astfel de dieta. În general, tratamentul bolii parodontale este astfel de remedii populare ar trebui să fie efectuate în mod continuu, la fel ca în plus față de dinți regim alimentar curăță toate organele interne, iar apoi ele încep să funcționeze în mod corespunzător, lăsând multe boli vechi și îmbunătățește pielea.

Clătituri zona gurii pentru parodontita.

1. Rădăcina erecta fin tocată și o puneți în pahar dea supra se toarnă un litru de apa clocotita, se pune la fiert 5 minute, apoi se răcește. Acest instrument este aplicat de mai multe ori pe zi pentru a clăti gura.

2. Propolis sau galbenele, care pot fi găsite la orice farmacie, și, de asemenea o fierbeți și lăsați bine să se infuze. Folosiți pentru clătirea gurii.

3. Puteți găti o bună infuzie din ierburi obligeana, helichrysum și iarba mare. Pregătindu-l, după cum urmează: . 0,5 l, adică va trebui să ia o sticla de vodca 50grade amestec de plante medicinale totul bine se amestecă și lasă sa stea timp de două săptămâni în întuneric doar să nu uitați să se agită de zi cu zi.

Pentru a aplica tinctura trebuie diluată astfel, într-o jumătate de pahar de apă, se adaugă o linguriță de tinctură gata. Apoi, luați un pic de soluție în gură și cu mișcări clătiți gura, dar fii atent, încercând să nu înghiți, în caz contrar acesta poate provoca greață.

4. Mărunt zdrobiți coaja de stejar. În jumătate de litru de apa clocotita adăugați 5 linguri de materie primă puneți pe o baie de apă, și se fierbe timp de aproximativ o jumătate de oră, apoi se lasă timp de 1 oră să insiste. Apoi, trebuie să se strecoară infuzia, înmuiați în soluție un tampon și plasați pe zona gingiilor. Perfuzia poate fi de asemenea folosită pentru clătire a gurii de 5 ori pe zi cu inflamație severă sau sângerarea gingiilor preventiv diluat 1:1 cu apă fiartă.

Tratamentul parodontitei cu geum urban.

Urbane uscate și măcinate avene în volum de 5-6 linguri trebuie să completați într-un termos și se toarnă pe partea de sus 500 gr. apă clocotită. Infuzați 1 noapte. După prin tifon strecurați tinctura și se aplică pe un tamponași loțiuni pe zona gingiilor si gura se clătește de 4-5 ori pe zi. Acest instrument indepărtează respirația urât mirositoare, intărește țesutul gingival și elimină sângerare.

Coada-calului pentru boala parodontala.

Luați 2 linguri de coada-calului crud uscat si se toarnă un pahar de apa clocotita, se fierbe timp de 3-4 minute, apoi se lasă la infuzat cu capac timp de 30 de minute. Instrumentul îl beți de două ori pe zi, câte o treime din pahar. Mijloacele de coada calului poate fi utilizat între ciclurile de tratament a bolii parodontale, deoarece reduce formarea tartrului.

Coaja de la păstaie uscată și rădăcina de brusture.

Se amestecă rădăcini de brusture cu uși fasole uscate. În termos se adaugă două linguri de amestec si se toarnă o jumătate de litru de apa clocotita. Perfuzia va avea nevoie de aproximativ o jumătate de zi. Primește infuzia sub formă caldă de patru ori pe zi câte o jumătate de pahar.

Strugurii ursului pentru boala parodontală.

Iarbă uscată strugurii ursului se toaca mărunt, se toarnă o jumătate de litru de apa clocotita 4 linguri, și puneți pentru a găti la foc mic aproximativ 10 minute, apoi se răcește. De trei ori pe zi, aveți nevoie pentru a bea o jumătate de pahar, și supa rămasă puteți clăti gura ta pe timp de noapte.

Masarea gingiilor.

Va fi foarte util dacă masarea gingiilor va fi, cu ajutorul unor uleiuri esențiale. Pentru tratamentul cu remedii populare parodontită folosiți ulei esențial de coriandru, portocale, mentă, lămâie și eucalipt.

Masajul in sine se desfășoară nu dificil. Pentru a face acest lucru, spălați-vă bine mâinile înainte și te speli pe dinți. Pe degetul mare și degetul arătător aplica 1-2 picături de ulei esențial pur, și la marginile gingiilor, de la dinți îndepărtate mișcându-se gradual la centru, faceți masajul cu mișcări rotații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu