Tuberculoza — Tratament Naturist

Remedii pentru tuberculozaTuberculoză de la cuvântul latin „bizon” – larg răspândita o boala infecțioasa la om, care este cauzata de diferite specii de microbacterii, de obicei, așa-numita bacilul tubercul (Mycobacterium tuberculosis). Și chiar și astăzi, atunci când nivelul e ridicat de dezvoltare a medicinii, tuberculoza este o problemă destul de serioasă în întreaga lume.

Turbiculoza afectează in primul rând țesutul pulmonar, mai rar afectează alte sisteme si organe. În general Mycobacterium tuberculosis este transmis prin strănut și tuse conversație cu pacientul, prin picături de aer. Tuberculoza cauzează daune grave la corpul uman și este destul de dificil de tratat. Dacă nu este tratată în mod corespunzător, procentul de decese al pacienților infectați cu tuberculoză este destul de mare.

Bacillus tubercul, daca a nimerit în corpul uman, și anume plămânii, începe foarte active sa se inmultiasca, unele formând o colonie. Și în locurile unde se formează colonii începe să se deformeze, degradare și distrugere a plamanilor. Alte sisteme de organe tuberculoza afectează mai rar.

Potrivit datelor neoficiale, populația planetei noastre TB-infectati pina la 90 %. Cel mai adesea, infecția ajungând în corpul uman, suprima imunitatea, iar acest proces poate fi aproape asimptomatic. Dar dacă imunitatea este suficient de slăbita, procesul de turbeculioza trece la o fază activă, care necesită tratament imediat.

Dacă aveți următoarele simptome, solicitați imediat asistență medicală:

 1. extenuant lung tuse;
 2. transpirații nocturne;
 3. 3slăbiciune;
 4. febră;
 5. pierderea rapida in greutate;
 6. în stadii avansate de tuse cu hemoptizie.

Diagnostica precisa poate spune doar un medic specialist – medicul TB, care va organiza un studiu cuprinzător: cercetări biologice a materialului, testul Mantoux, fluorografiei, etc.

Este obligatoriu să fie examinați și acei oameni care au avut contact cu o persoană infectată. Pentru a vindeca tuberculoza folosiți medicamente puternice, și, în unele cazuri, pentru a obține un ciclu complet de tratament se repetă.

Deci, care sunt utilizările de remedii populare pentru tuberculoza?

Aproape toate rețetele folosite în tratamentul de remedii populare tuberculozei sunt sigure si nu au efecte secundare. Pe langa toate enumerările de remedii populare se poate fi utilizat cu medicamente prescrise de medicul dumneavoastră pentru tratamentul tuberculozei.

 Tratamentul de remedii populare tuberculozei

 • Infuzie suplimentară de tuberculoză.

Se aduce la fierbere un litru de lapte și se adaugă două linguri de grăsime de gâscă, si o lingura de seu (slănina). Se fierbe timp de aproximativ 15 minute, apoi se adaugă la aceleași 300 de grame de miere naturala, 500 de grame de frunze de aloe (copacului ar trebui să fie de cel puțin 5 ani), 0,5 litri de vodca, o jumătate de pahar de frunze de coacăz, și anume negre, un pahar de crenguțe de zmeura (malina) si tocam frunze.

Mai departe astupam cratița ermetic cu un capac și sa fierbe la foc mic timp de aproximativ două ore, sa nu permitem evaporarea lichidului. După aceea, fără a deschide capacul, lăsam totul timp de 24 ore sa se infuze bine. Apoi se strecoară printr-un tifon curat. Acest medicament ar trebui să fie luat de 2 ori pe zi, 40 de minute înainte de mese. Întregul curs de tratament constă în cinci-șase luni.

 • Supa de piele de porc.

Aplicarea acestei metode este destul de eficient. Ia 0,5 kilograme de piei de porc, se adaugă o ceașcă de miere și turnam rachiu, astfel încât să acopere complet, punem la fiert timp de aproximativ două ore.

După un timp, supa este încă fierbinte, se toarnă un litru de lapte proaspăt și se aduce din nou la fiert. Doza zilnică pentru folosirea sculei este 1 litru. Durata tratamentului este de aproximativ 5-6 luni.

 • Tratamentul de tuberculoza cu mere și slănină.

Pentru a pregăti acest medicament aveți nevoie de 300 de grame de seu și 5-6 mere. Toate produsele se freacă pe o răzătoare cu găuri mici și se pune într-o cratiță mică. Fierbeți la foc mic timp de aproximativ o oră. Și în timp ce grăsimea se topește încet, separa paisprezece gălbenușuri de ou de albuș. După aceia adăugați o ciocolată rasă și amestecam cu un pahar de zahăr.

 De îndată ce indepartati grăsimea de pe foc în timp ce acesta este încă fierbinte, se adaugă la aceasta, ouăle cu ciocolata si se amesteca bine din nou. Când amestecul se va răcit, pot fi consumat în cantități nelimitate, sau pur și simplu întins pe pâine.

 • Hrean de tuberculoză.

Hreanul este, de asemenea, bine-dovedit a fi un remediu popular pentru tuberculoză. Completați un borcan de trei litri, cu hrean ras necurățat. Zarul de la caș îl turnam în borcanul cu hrean și îl punem într-un loc cald anterior închidem borcanul la infuzat timp de cel puțin 3 – 4 zile.

Perfuzia rezultată este necesar să se bea cel puțin trei luni înainte de fiecare masă câte o treime din pahar. Dar este în valoare de amintit că această rețetă este strict contraindicata la persoanele care suferă de boli ale tractului gastro-intestinal.

 • Erburi amestecate.

Acțiune destul de puternice are o astfel de compoziție. Pregătiți 100 de grame de muguri de mesteacăn, 100 de grame de frunze de aloe proaspăt tăiate, 1 litru de vin roșu și 400 de grame de miere. La foc mic, intr-o cratița se topește mierea, apoi se adăuga treptat vinul roșu si se lasă sa fiarbă timp de aproximativ 10 minute. Între timp, muguri de mesteacăn si frunze de aloe poate fi trecute printr-o mașină de tocat carne.

Masa rezultată, amestecând constant, adăugăm in mierea fierbinte. Eliminați de la foc și compoziția rezultată se toarnă într-un recipient de sticlă. Acest instrument ar trebui să infuzeze timp de cel puțin 14 zile și neapărat punem in frigider. Amintiți-vă că toate această masă ar trebui să fie bine agitată în fiecare zi. De obicei, se poate începe cu o linguriță de două ori pe zi. Aproximativ peste o săptămână se poate de mărit de două ori doza.

 • Tratamentul TB grăsime de bursuc.

Grăsimea de bursuc are un impact devastator foarte puternic. Dar merita de spus, ca de găsit pe el nui atât de ușor, dar rezultatul nu va fi lung și dureros. Pentru a pregăti această formulare Iuam 500 de grame de miere, 100 de grame de usturoi curatit si un kilogram de grăsime de bursuc. La foarte mic foc, se topește grăsimea de bursuc și se adaugă mierea.

Apoi, puneți pentru câteva ore acest compus în cuptor, inferbintati la circa 130-140 de grade. După 2 – 3 ore punem usturoiul dat prin mașina de tocat si se adăuga la amestec miere și grăsimea. Se amestecă totul bine, se acoperă vasul cu un capac si băgați la frigider. Amestecul primit luam in fiecare zi, înainte de micul dejun câte o lingură.

 • Metoda de tratament al tuberculozei pulmonare.

Pentru o astfel de metodă de tratament al tuberculozei pulmonare trebuie să fie umplut cu o jumătate de litru de apă clocotită 100 grame de sunătoare iarbă uscată. Aducem totul la fierbere și se fierbe timp de aproximativ o jumătate de oră, iar apoi lăsați supa sa se infuze aproximativ o oră. Odată ce supa sa infuzat , se strecoară si se amesteca cu 0,5 litri de vin sec alb de struguri, miere 0.5 kg si 0.5 kg de frunze de aloe mărunțita. Lăsam sa se infuzeze două săptămâni in frigider.

Recomandat primele 5 zile de băut o lingurița la fiecare oră, apoi la fiecare 3 ore câte o lingura. Durata cursului este de 30-40 de zile. Și, dacă este necesar, tratamentul poate fi repetat, dar numai după o pauză de 10 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu