Candidoza — Tratament Naturist

Candidoza vaginalaUnele femei sunt atât de obișnuite cu prezența candidei că sau deprins cu prezența ei, și o socot destul de normal și chiar o apariție banală. Cu toate acestea, ei cred că candida complet inofensiv și nu produce nici perturbări sau dificultăți.

Mai mult decât atât, complexitatea luptei cu candida face multe femei să renunțe și cred că problema este indestructibilă. În orice caz, merita sa ne amintim ca candidoza este un real pericol special, deoarece acesta este în primul rând o infecție. O infecție după cum se știe, întotdeauna duce doar la o creștere în probleme.

De exemplu, in timpul sarcinii candida poate complica cursul și ducerea sarcinii. Mai mult, infecția poate fi transmisă și copilului. Acesta este motivul pentru tratament, acesta este primul lucru pe care merita sa-l faci după un diagnostic de candidoză.

Fenomenul numit în popor candida, în medicină a fost numit candidoza, sub numele agentului – candida fungice. Ciuperci patologice destul de ușor se stabilesc în mucoasa femeii, în deosebit sunt destul de sensibile pentru femeile gravide la care se dezregulează echilibrul hormonal, și împreună cu ea stabilitatea de imunitate.

Concomitent cu creșterea nivelului de hormoni la gravidă se modifică și microflora genitală, ceea ce creează condiții foarte favorabile pentru reproducerea de ciuperca candida. Pentru răspândirea ciupercii este ideal acidul. Imunitatea redusă – o altă cauză comună care din nou sa întors candida.

În timpul sarcinii, imunitatea scăzută din cauza activității reduse de leucocite. Pe fondul unor astfel de condiții favorabile ciupercilor candida se înmulțesc în plăcerea lor. Dar nu-ți fie frică, astfel încât problema înainte de timp să renunți. Exista remedii tradiționale destul de sigure si eficiente.

Avantajul lor este că, chiar și femeile gravide le poate utiliza fără temeri. Cu toate acestea, înainte de a decide cu privire la orice tratament, inclusiv preparatelor naturale, trebuie să informezi medicul dumneavoastră. Este deosebit de important pentru femeile gravide, deoarece starea lor este foarte delicată și toate deciziile cu privire la sănătatea lor ar trebui să fie luate doar cântărind totul.

Pentru o femeie însărcinata candidoza este periculoasă, deoarece poate lua copilul în timpul trecerii prin canalul de naștere a mamei. După care și la copil este fixat candida. Ciuperca afectează membranele mucoase ale gurii, gingiilor, limbă. Se formează bule albicioase, inclusiv pe limbă.

Diagnosticul de candidă la copii este realizată de prezența unor bule foarte caracteristice albe pe membranele mucoase. De aceea, problema trebuie abordată imediat și dramatic, mai ales pentru femeile gravide.

În orice caz, tratamentul de candidă remedii populare nu se poate face fără utilizarea următoarelor rețete.

Tratamentul de candidoză remedii populare

 • Decoct de sunătoare.

Pentru o femeie în timpul candidozei merită să pregătească un astfel de decoct: flori de sunătoare, se fierb într-un litru de apa clocotită. Pentru aceasta luăm patru linguri de plante, puteți utiliza iarbă și flori. După aceea, iarba se aburește timp de două ore. Infuzia se face în mod regulat, și în fiecare zi nou. Un sfert de decoct infuzat se diluează cu sucul de la o ceapă.

Destul sucul de la o ceapă mică sau puteți lua o jumătate de la una mare. Sucul din ceapa se obține în cazul în care pe o răzătoare radem planta, iar apoi stoarce prin tifon. Imediat după ce se adaugă ceapa, care trebuie să facă clismă. Adică în timpul zilei procedura poate fi repetată de patru ori, dar de fiecare dată se adaugă suc de ceapa proaspătă. Această compoziție are un puternic efect de tonifiant, și ciupercile candida pur și simplu mor.

 • Soda de mâncare pentru candida.

Pentru femeile gravide tratamentul popular pentru candida este deosebit de relevant, deoarece utilizarea de droguri în timp ce transporta un copil este foarte limitată. Și medicina convenționala recunoaște eficacitatea remedii populare pentru tratamentul candidozei.

Cel mai adesea, în astfel de cazuri se aplică clisma soluții pe bază de soda de mâncare. Principiul este destul de simplu, fapt este că pentru candida se formează mediul acid, și soluția de sodă creează un mediu alcalin în organism.

Pe baza de soda de mâncare. Într-un pahar cu apă dizolvăm o linguriță de sodă, și astfel compoziția este utilizată pentru clisme mai multe ori pe zi. Eficiență maximă este obținută când facem clisma în poziție culcată, ridica pelvisul puțin mai sus și timp 10-15 de secunde țineți soluția interior.

Dar nu începeți tratamentul candidozei, mai ales în timpul sarcinii, fără un diagnostic clar definitiv. Numai un medic poate spune sigur, că merge vorba de candida, boli infecțioase sau de orice altă boală.

În acest caz, prezența oricărei alte boli pot fi un obstacol serios pentru selectarea de rețete populare împotriva afte (candidoza). În acest caz, în cazul în care medicul curant pune la îndoială sau interzice utilizarea de un medicament tradițional opinia sa ar trebui să fie audiată.

 • Pe bază de plante.

Aproape toate remediile populare pentru infecție de candida se bazează pe proprietăți de vindecare pe bază de plante. Una dintre cele mai eficiente sunt frunzele de rozmarin și salvie, coada șoricelului, care sunt luate câte o singură parte. De asemenea se ia coaja de stejar – două părți.

Compoziția este amestecată bine și apoi 100 g de amestecul rezultat și se umple cu trei litri de apă. Compoziția începe sa fiarbă, și se lasă să infuzeze. Compoziția se folosește pentru spălarea după ce este diluat cu apă caldă, astfel pe baza acestei soluție poți face clisma. În cazul în care compoziția se utilizează nediluată, poți absoarbe un tampon.

 • Colectare de sunătoare pentru candidoza.

În acest caz, vom lua doua lingurițe de sunătoare, sunt luate tulpinile și florile. Compoziție se toarnă un pahar de apă și se lasă la infuzat într- o baie de apă. De asemenea, este adesea utilizat pentru clisme.

Cu toate acestea rețetele populare pentru candida nu este limitată numai prin mijloace externe, adesea se folosește formulări pentru administrare orală. Luați în considerare cele mai populare rețeta.

 • Infuzii de plante.

În lupta cu candida. În proporții egale se iau următoarele plante: gălbenele, urzica, câte două părți se iau din flori de mușețel și salvie. Apoi întregul amestec se amesteca bine și apoi să ia o porțiune și se toarnă într-un litru de apă clocotită. După ce ea sa insistat timp de o oră, perfuzia se poate începe de băut.

Litrul pregătit de perfuzia trebuie de băut în timpul zilei. Remediu este foarte eficient atunci când iau un curs nu mai mic de două săptămâni. Cu toate acestea, luând infuzii de plante ar trebui să fie combinată și cu clisma internă soluției de sodă.

În acest caz, trecând la tratamentul candidei, femeia trebuie să ție minte și despre partenerul său. De asemenea, el trebuie să urmeze un curs de tratament. În caz contrar întreaga terapiei va fi ineficientă. În lupta împotriva candidei nu uita de stimularea imunității și utilizarea de vitamine. Adresându-se la ginecolog, este important de a stabili cauza candidei pentru a preveni apariția acesteia în continuare.

 • Ienupăr și salvie pentru candida.

Se amestecă 4 linguri de frunze de ienupăr și frunze de salvie, adaugă 1 lingura de coada șoricelului. 1 linguriță de colectare se toarnă 1 pahar apă clocotită peste 15 minute se strecoară, primește câte 1/2 pahare. De 3 ori pe zi fă clisma cu aceasta infuzie de 2 ori pe zi (dimineața și seara). Deja în a doua zi candida aproape va înceta să va deranjeze, dar fă procedura în termen de 10 zile.

 • Colectarea pentru igiena intimă.

Se poate complica colecția de mai sus. Se amestecă ierburile uscate în proporții egale de greutate: fructe de pădure comune de ienupăr, iarba coada șoricelului, frunze de salvie, eucalipt, flori de mușețel, galbenele muguri de mesteacăn, plop negru. Pentru a prepara infuzia 2 linguri de colecție este umplut cu un litru de apă clocotită, pentru a insista într -un termos peste noapte.

Perfuzia este utilizat pentru băile locale 1 pe zi. În caz de candidă ia pe 1/3-1/4 ceașca de 3-4 ori pe zi, cu 30 minute înainte de mese. Cursul 1 luna.

 • Mușețelul în potriva candidei.

Acestei metode e de câteva mii de ani. În mușețel este o substanța speciala – saponine, care provoacă o creștere a imunității locale. Nu întâmplător, pediatrii recomanda ca copiii săi băim în mușețel. Cumpărați mușețel într-o farmacie, se toarnă un pachet într- un termos de 2 litri și se umple cu apă clocotită. Se lasă 5-6 ore la infuzat. Apoi, umple cada cu apa calda. Acolo de asemenea, și ceaiul de mușețel.

Ora de primire a băii – de la 45-60 de minute. Puteți adăuga apă caldă ca baia să nu se răcească. Este foarte important de data aceasta de a lua o baie. Primele 10 proceduri trebuie efectuate de 2 ori pe săptămână. Următoarele 10 sesiuni, o dată pe săptămână. Această metodă veche este absolut inofensivă. Vei fi uimit de rezultat, și analiza arată lipsa de microbi.

 • Ierburile scutesc de o infecție de candida.

Pentru afte (candidoza) în timpul menstruației trebuie să ia infuzie de ierburi pungă de claviceps 1 lingurița la o cana de apa clocotita timp de 30 de minute și bea 3 doze în timpul zilei. Iar după ce sa terminat menstruația ia infuzie din trei plante (vinariță, pelin, somn – iarbă), luate în proporții egale 1 lingura de amestec, se toarnă un pahar de apa clocotita, se lasă timp de 30 de minute și de băut pentru 3 doze în timpul zilei Cursul – 10 zile.

 • Baie de plante pentru candida.

Pentru tratamentul candidozei va ajuta busturile, urzică moartă albă, urzica moarta – inula: Se toarnă 1 lingura rădăcina de brusture mărunțită și o cană de apă clocotită, se pune pe foc, se fierbe timp de 10 minute. Eliminați de la căldură, înveliți și se infuzeze timp de 30 minute, apoi se strecoară.

Primim interior câte ¼ pahar de 3 ori pe zi, și de a folosi pentru clisma. În același fel se prepară și decoct din iarbă urzica alba moartă (urzica moartă), ar trebui să bea doar un pahar de 3 ori pe zi. Astfel se pregătește și decoct de rădăcini zdrobite de inula, dar acest decoct ar trebui să fie utilizat numai pentru igiena externă.

 • Eucaliptul perfect tratează candidoza!

Trebuie să luați 30 de grame de frunze de eucalipt si se toarnă 200 ml de apa clocotita. Toate acestea bine le închideți cun capac și se infuzeze timp de o oră. Mai departe supa rezultată se strecoară. Ei au nevoie să climeze sau, umezind tamponul se introduce în vagin. După prima aplicație mâncărimea trece, dar procedura o continuați până când degajarea și recuperarea completă.

Eficacitatea acestei metode de tratament este foarte mare.

 • Colecție pentru candidoză (afte).

Pentru tratamentul candidozei: trebuie să ia, lavanda, iarbă bidens, rădăcini de urzică și scoarță de stejar în raport 1:1,5:2:3. Se toarnă 1 lingura de colectare cu 150 ml de apă clocotită. Apoi, se acoperă bulionul, bine îl învelim și lăsăm sa se infuze timp de 2 ore. Instrumentul obținut îl strecurăm, și apoi se toarnă la el încă 150 ml de apă clocotită.

În aceasta infuzie primim bai locale, timp de 10 până la 15 minute înainte de a merge la culcare în fiecare zi, până la vindecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu