Tensiune intracraniana — Tratament Naturist

Tensiune intracranianaCapul poate începe să doară chiar și la o persoană absolut sănătoasă din cauza tulburărilor frecvente, oboseala, stres, depresie, congestie și mulți alți factori.

În cele mai multe cazuri, durerea de cap este însoțită de presiune mare intracraniana. Este destul de gravă și severă boală, care este direct legată de tensiunea arterială.

De aceia privind această boală din interior, e necesar să atragi o atenție deosebită la măduva spinării si creierul. Ca regulă, ei au loc special, care sunt umplute cu lichide, acestea sunt numite lichid spinal sau cefalorahidian (LCR). Pentru corecta funcționare a sistemului nervos al prezenței unui astfel de lichid este foarte important deoarece ia elimină la timp din organismul uman substanțe metabolice, precum umple țesutul cu elementele nutritive de bază.

Aceasta se datorează circulației mari sau mici de lichid și se produce presiune intracraniană. Boala presiunii intracraniene este considerată orice abatere a valorii normale a acestei presiuni, care ca urmare provoacă dureri de cap. De exemplu, în cazul în care lichidul este într-o cantitate mare, atunci presiunea va crește, dar dacă este prea mic este scăzută.

Abaterile presiunii intracraniene, care este indicatorul ar putea fi precum la copii si adulți pe un fond de leziuni asociate cu capul, tumori, boli infecțioase, etc. La sugari, apare cel mai adesea după complicații în timpul sarcinii, dezvoltării fetale.

Hipoxie rezultat în timpul nașterii, de asemenea poate duce cu ușurință la o creștere sau scădere a presiunii intracraniene la copii, care în viitor este nevoie de un tratament special pentru a preveni complicații grave. Un copil născut cu hipoxie la care e crescută presiunea intracraniană, are unele tulburări de dezvoltare, de multe ori capricioase, și foarte sensibile la orice schimbare a condițiilor meteorologice.

În scopul de a scuti în mod eficient de durere, puteți folosi tratamentul cu remedii populare. Ele ajuta, fără intervenție medicală, pentru a scăpa de boală, și pentru a atinge corect indicatorul și de-a normaliza presiunea intracraniană, fără a provoca nici un pericol pentru alte organe interne.

Dar dacă exista crize de dureri de cap, împreună cu oboseala, greata si vărsături, trebuie să vă adresați imediat medicului dumneavoastră și a începe tratamentul precoce după controlul complet.

Tratamentul cu remedii populare presiune intracraniene

Decoct de dud

Cu presiuni intracraniene eficient de tratat durerile de cap se poate cu ajutorul de dud (agut). Acest copac ajunge la o înălțime de 5 până la 10 de metri. Pentru prepararea unui agent terapeutic e necesar de colectat doar rămurele tinere de dud. Ramuri uscate sau verzi mutilate în bucăți de 2-3 cm, este mai bine să se pregătească ramuri subțiri ca groase va trebui să împartă de-a lungul lungimii sale.

Intr-un bol cu un litru de apă pune aproximativ 10-15 grame de crengi rupte, se aduce la fierbere și se lasă la fiert la foc mic pentru aproximativ 20 de minute. Apoi, îndepărtează de la foc, înfășurați strâns cun prosop și insista 45-50 de minute. Bea supa gata cu 30 de minute înainte de mese de trei ori pe zi, câte un pahar.

În cazul în care boala nu e agravată, atunci întregul curs de tratament e de o lună, iar în cazul în care boala e agravată trei luni. Dudul are un diuretic, efect diaforetic, antiseptic si anti – inflamatorii ușoare.

Infuzie din plante

Tratarea presiunii intracraniană cu remedii populare se poate utiliza, de asemenea, tincturi din plante. Excelent ajuta tinctura din talpa gâștei, valeriană, menta, păducel și eucalipt. Toate se mărunțesc și punele într-un borcan de sticlă, se toarnă peste ele apă clocotită și bine se închide, să insiste 14 zile. Primește infuzia gata, se picură pe o bucată de zahăr.

O astfel de infuzie ucide microbii care cauzează boli infecțioase, și are un efect anti-tumoral. După utilizarea unor astfel de mijloace de presiune intracraniană ricoșează în cele din urmă, normalizează stimularea formării de sânge.

Cataplasmă pentru presiuni intracraniene

Cea mai populara metoda pentru reducerea presiunii intracraniene crescute este o compresa făcut din alcool și ulei de camfor, amestecate în proporții egale. Acest ulei poate fi achiziționat de la orice farmacie locala. Materialul formulat e necesar pentru a unge capul, apoi înveliți-l cu o pungă de plastic sau o peliculă moale pe partea de sus a capului și înfășurați cu o cârpă caldă sau un prosop.

Această procedură este recomandat să facă pe timp de noapte sau în timpul șederii ziua. Soluția poate fi îndepărtată ușor cu un simplu șampon de cap. Este de dorit cel puțin 10 ședințe pentru a putea observa oarecare ameliorări sau schimbări de bine. De asemenea, un astfel de remediu popular promovează eliminarea de mătreață de pe pielea capului.

Infuzie din trifoi

Excelent ajuta la normalizarea presiunii intracraniene, si ameliorează durerile de cap trifoiul obișnuit. Pentru a face acest lucru, smulgă spice de trifoi, stivuite cu grijă într-un borcan de sticlă și umple cu vodca. Pus într-un loc întunecos și rece, se lasă la infuzat timp de aproximativ 14 zile.

Perfuzie gata să ia câte o lingura, amestecat într-o cană cu apă fiartă. Când dureri de cap insuportabile și presiuni intracraniene recomandat zilnic bea câte trei pahare.

Baie de aburi pentru a calma durerile de cap

Pentru a pregăti baia ia 25-30 frunze mari de dafin, punele intr-un vas adânc si toarnă 500 ml de apa clocotita. Insista aproximativ 5-7 minute, apoi apliacăte asupra vasului cu infuzie de abur, capul îl acoperit cu o pânză groasă sau un prosop. Respira vaporii e necesar 15-20 de minute.

Infuzie de usturoi si lămâie

Prin tratarea cu remedii populare poți pregăti următoarea perfuziei pentru a reduce presiunea intracraniană. Dă prin răzătoare măruntă doi caței de usturoi și două lămâi. Suspensia pregătită se toarnă jumătate de litri de apă fierbinte, dar, în nici un caz, amestecat cu clocot.

Recipientul îl închidem ermetic și îl punem într-un loc întunecos, la temperatura camerei, pentru a insista pe tot parcursul zilei. Apoi se strecoară printr-un tifon curat și stoarce. În termen de 14 zile la noapte o dată pe zi, să ia câte două linguri.

Polen și miere pentru masaj pe scalp

O parte din miere proaspătă bine se amestecă cu două părți polen de flori închide ermetic borcanul și se lasă într- un loc întunecos timp de 3-4 zile. Soluția infuzată ar trebui să fie frecată cu mișcări line de la nivelul scalpului, temple, din spate a zonei gâtului, nasului și gâtului. După efectuarea procedurii, înfășurați capul cu o cârpă caldă sau batista. Acest masaj ar trebui să fie făcut în fiecare zi, timp de o lună.

Infuzie din pătlagina de la dureri de cap

Trei linguri tocate de pătlagina uscate fierbe în 500 ml de apă aproximativ 15 minute strâns acoperă vasul și se lasă la infuzat timp de 1 oră. Se strecoară infuzia prin tifon sau batistă. De zi cu zi de 4 ori pe zi, ar trebui să bea 50 de grame. Copii după șase luni, se poate de primit câte o linguriță de trei ori pe zi. Pentru copii de la 18 luni, puteți folosi trei lingurițe de doua ori pe zi.

Suc de mesteacăn

În fiecare zi, bea 2-3 pahare de proaspăt suc de mesteacăn natural. Acest remediu popular acceptă nu numai pentru tratament, dar, de asemenea, și pentru profilaxie. Sucul de mesteacăn nu are limite de vârstă specifice, astfel încât acesta poate fi administrat la copii de orice vârstă, înlocuindu-le jumătate din necesarul zilnic de aportul de lichide. El are un efect diuretic excelent și face bună pierderea de vitamine și minerale.

Ridiche și hrean

Bine amestecate într-un raport de 1:1 hrean ras și ridiche. Pune pasta rezultată pe un tifon cu două straturi, preventiv împărțind-o în două compresa egale. Pune aceste două comprese pe mușchii gambei si infășurați picioarele cu o pătura călduroasă. După aproximativ 20-25 minute, scoate compresele, și masează, lubrifiază pielea picioarelor cu ulei de floarea soarelui. Această procedură trebuie efectuată la fiecare data de dureri de cap.

Recomandări pentru reducerea presiunii intracraniene

Mai mult de mers pe jos la aer proaspăt, livrarea la timp a oxigenului în corpul uman contribuie la îmbunătățirea spectaculoasă a circulației sângelui. De asemenea, mersul pe jos ajuta la imbunătățirea stării de spirit si eliberarea de stres. Evitați săli de aburi și căzi cu hidromasaj, deoarece acestea provoacă o creștere bruscă a presiunii intracraniene, motiv pentru care, probabil, chiar leșin.

În general tratamentul cu remedii populare ar trebui să fie efectuate numai atunci când există încredere deplină în siguranță și accesibilitate. Din moment ce orice tulburări de activitate și boli ale coloanei vertebrale sau creier poate duce la consecințe grave.

Desigur, socotind în ziua de astăzi o situație ecologică complicată, ritm greu de viață, cei mai mulți oameni preferă să abandoneze complet chiar și cele mai eficiente medicamente în favoarea medicinii tradiționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu