Leziuni — Tratament Naturist

Leziune (rană)Din păcate, nimeni nu poate din timp să prevadă probleme, și din cauza aceasta de multe ori se întâmplă că nu de puține ori primim leziuni, pagube si țesături elastice exercitate asupra lor, după o acțiune mecanică mare.

Desigur, pentru unii poate fi o raritate, de exemplu, să alunece și să cadă prost în condiții de gheață. Dar copiii pur și simplu nu se pot dezvolta fără zgârieturi sau vânătăi.

În cele mai multe cazuri, leziunile au consecințe, țesuturile sunt capabili de a se recupera rapid și vindeca. Cu toate acestea, tratamentul de leziuni grave au nevoie de o abordare specială. În cazul în care, de exemplu, pentru o lungă perioadă de timp durerea dispare și apare vânătăi vizibile, care în curând va fi hematom. Noi trebuie să fim în deosebi de atenți cu cucuie și vânătăi ale capului.

Chiar și cel mai inofensivă lovitură la cap pe suprafață instabilă poate duce cu ușurință la o contuzie serioasă. În general, să cunoști o vânătaie pe cap este practic imposibilă, în cazul în care numai în locul ei a apărut un cucui. Cele mai răspândite remedii populare în acest caz sunt comprese reci sau gheata.

Cum scapi de leziuni

Astfel de afecțiuni lăsate fără atenție categoric e imposibil. Acest lucru se referă practice la toți, inclusiv și la vârstnici. Deoarece leziunile lor pot cu ușurință să provoace complicații severe, boli sau chiar moartea.

Tratamentul leziunilor cu remedii populare ar trebui să înceapă imediat, fără a aștepta până când se umfla rana sau încep dureri severe. Durere sau umflarea pot să apară nu imediat, dar după un timp. Excelent tratament de leziuni servite la domiciliu sunt remedii populare tradiționale.

Mod destul de eficient este cu un plasture special efectuat pe baza materiei de in. Acesta poate fi cumpărat de la farmacie locală, dar dacă doriți vă puteți face singuri, o mică bucată de pânză de in.

Pentru a face acest lucru, zdrobiți aproape în praf această pânză de in, amestecă cu ulei, e recomandat de floarea-soarelui. Gata pentru a face site-ul de prejudiciu ar trebui să fie manipulate de mai multe ori pe zi și de a schimba plasticul.

Tratamentul leziunilor cu remedii populare

Bai de sare

Pentru tratamentul leziunilor este foarte util pentru a lua bai de sare. Într-o cadă cu apă caldă, se recomandă să se adauge soluție angliciană bazată pe sare amară (sulfat de magneziu heptahidrat).

Este demn de amintit că aceste bai nu ar trebui să fie luate mai mult de două sau trei ori pe săptămână, în caz contrar acestea pot avea efecte negative asupra organelor interne. De stat într-o astfel de baie cu sare durează aproximativ o oră, adăugând treptat apă fierbinte, astfel încât să nu-și piardă efectul tratamentului cu sare.

Suc de pelin

Mijloc excelent pentru leziuni este planta pelin. Ea trebui să fie bine pisată pana se omogenizează. Cu răniri grave și serioase, unge cu un strat gros zona afectată și bandajează. Amintiți-vă că nu se poate de permis uscarea bandajului este recomandat să-l schimbi mai des și ungeți cu sucul obținut.

Tinctura de arnica farmaceutică

Cumpărarea tincturei se poate și din farmacie. Este liniștitor și analgezic, de aceia e vestită cu proprietatea bogată pentru vânătăi și leziuni. În acest scop, este necesar sa se consume 30-40 picături și utilizat extern ca o loțiune.

De exemplu, dacă leziunea e cu excoriații dure mari sau tăieturi adânci, este mai bine să folosiți în forma sa pură, adică nediluat. Dar, dacă integritatea pielii nu este deteriorată și are o umflătură mică, sângerare, este de dorit tinctură diluată într-un raport de 1:10.

Bandaj din frunze de varză

Puteți efectua un tratament eficient pentru leziuni cu remedii populare, folosind frunze de varza convenționale. Clătiți bine cu apă rece, frunze de varză proaspătă și ușor le puneți pe leziune, legat strâns cun eșarfa pe locului inflamat. Pentru a efectua această procedură poate fi de 5-6 ori pe zi.

În loc de varză poate fi folosit și cartofi cruzi. Rade un cartof fin și se aplică la locul afectat. E necesar să puneți un bandaj pe partea de sus, se recomandă din pânză deasă sau de bumbac. De asemenea, nu uitați să schimbați bandajul de multe ori.

Burete de apă dulce pentru leziuni

Mijloc excelent se socoate burete de apă dulce. Din cele mai vechi timpuri strămoșii noștri utilizau buretele de apă dulce pentru a reduce hematoamele și vânătăile. Astfel încât orice vindecare de vânătăi cu ea trec destul de repede, deoarece ea influiențiază asupra pielii țesuturile moi în afară de aceasta contribuie la recuperarea lor momentană. Folosind buretele de apă dulce poate evita sângerarea, dacă la timp să pregătești un bandaj cu el.

Gheață în stare tare

În primul rând, de îndată ce a fost primit, leziunea, puteți folosi orice gheață sau obiect rece. După procedura cu gheață locul afectat trebuie să fie uns cu spirit de camfor obișnuit. În absența lui, puteți recurge la aceleași remedii populare. De exemplu, faci un decoct de arnica de munte, deoarece florile sale galbene au o excelentă acțiune anti-inflamatorii și dezinfectantă.

Frunze de aloe

Posibil că există în orice casă o astfel de plantă, cum ar fi aloea. Această plantă vindecă miraculos oferă ajutor valoros nu numai în tratamentul rănilor, dar și în multe alte boli diferite. Tratamentul leziunilor se efectuează cu frunzele sale, care preventive le ungem cu miere naturală. Această metodă este deosebit de utilă pentru a trata copiii mici care au primit zgârieturi și vânătăi pentru ei este un eveniment de zi cu zi.

Unguent pentru vânătăi

În vreme rece, folosiți un unguent preparat din unt de vacă si suc gros de pelin neapărat 01:05 (în cazul în care este necesar, puteți folosi lână ceară lanolină, vaselină sau grăsime de porc). Puteți pregăti, de asemenea, conservarea sucului de pelin pe un termen lung, care se diluează cu alcool de 60% sau vodca.

Infuzie din pojarniță

Sunătoare pentru vânătăi, de obicei, luate pe cale orală, sub formă de tincturi. În acest scop, aproximativ 20-30 grame de pojarniță se toarnă 400 ml de apă și se evaporă la foc mic timp de până la jumătate din volumul inițial. Ia această infuzie câte o lingura de trei-patru ori pe zi.

Săpun de rufe pentru leziuni

Pe o răzătoare măruntă roade săpun obișnuit de haine, apoi se amestecă bine compoziția rezultată cu un gălbenuș de ou si apa până la omogenizare într-un raport de 1:1:2. Ar trebui să se primească compoziția ca un unguent. Pentru a aplica unguentul absorbiți cu un tifon si se aplica pe zona afectată, puteți aplica un bandaj. Acest unguent este foarte eficient și ameliorează durerea rapid.

Pătlagina mare

Probabil că toată lumea știe proprietăți de vindecare de pătlagina. Este el foarte valoros proaspăt ca analgezic și antiinflamator. Inițial, o singură foaie, se recomandă să se apese un pic, astfel încât sucul ar putea merge repede afară după aplicați pe locului infectat și rănit. În orice farmacie poți cumpăra un suc de-a gata de pătlagina.

Infuzie din colecție de plante

Ia 20 de grame de flori de albăstrea albastru, crețușcă, coada-calului iarba, troscot și feciorică, precum și 30 de grame de muguri de mesteacăn, fasole verde uscate, porumb și vodca stigmate. Pregătiți o colecție de plante zdrobite și se toarnă 4 linguri de vodcă. Se lasă la infuzat timp de 12 ore, apoi se strecoară si se stoarce pulpa prin tifon. Utilizați această infuzie ca o compresă la fiecare 3 ore, schimba pe una nouă.

Tinctura din usturoi și oțet

Destul de des, după o accidentare grea apare cancerul. Deci, pentru a evita aceasta boala, puteți folosi următorul remediu popular pentru tratamentul leziunilor. Taie sau se pisează două capete mici de usturoi. Terciul rezultat puneți într-un castron cu un capac și se toarnă 6 % oțet de mere.

Se amestecă bine și se închide bine vasul și se lasă într-un loc întunecat rece pentru aproximativ 7 zile. Tinctura gata poate fi frecată în locurile inflamate de două ori pe zi, timp de zece minute. O astfel de soluție poți folosi timp de șase luni.

Unguent pentru răni și inflamații

Acest remediu popular e potrivite pentru aproape toate năpastiile, cum ar fi tăieturi, vânătăi, inflamații, răni, etc. Se spală cu atenție 70-80 grame rădăcina de brusture proaspăt și se usucă bine. Mutilațile și toarnă-le cu ulei de floarea-soarelui dar mai bine de măsline – două sute mililitri.

Se lasă sa stea peste noapte, apoi se reîncălzește la foc mic pentru aproximativ zece minute, dar aveți grijă pentru a nu permite fierberea medicamentului. Se răcește, strecoară, și poate fi aplicat unguentul gata pe locul inflamat. Pentru păstrare, puteți pune în frigider într-un recipient închis ermetic.

Bulion de viță de vie

Vă poate vindeca rănile și vânătăile următorul remediu popular. Se fierbe timp de douăzeci de minute, în apă clocotită viță de vie. Apoi,tija poate fi îndepărtat și, dacă este necesar strecurați bulionul. Folosesc bulionul gata interior pe termen nelimitat, el îndepărtează perfect durerile si promovează vindecarea rapidă.

Amintiți-vă înainte de utilizare astfel de remedii populare este important să nu se confunde un prejudiciu obișnuit cu fractură. Precum fractura, și anume închisă, se poate manifesta nu imediat, totul depinde de locul în care se află. Și într-adevăr, pentru a începe un tratament competent ar trebui să fie un diagnostic precis al bolii. Prin urmare, cu leziuni, răni, etc. . se recomandă să consultați un medic.

Sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu