Arsuri la stomac — Tratament Naturist

Tot ce trebuie să știi despre arsurile de stomacToate persoanele care suferă de arsuri la stomac doresc sa scape de ea, poate fi împărțit în 2 categorii. Primul grup include suporteri ai medicamentul standard, care este recomandat de medicii de la clinica. Al doilea grup – este dispus sa experimenteze cu sănătatea lor – iubitorii de medicina tradiționala. La care se alătură un număr tot mai mare de oameni.

Care sunt cele mai bine-cunoscute remedii populare pentru arsuri la stomac, astfel încât dacă acestea sunt eficiente și dacă se poate de bazat pe ele – dați să ne uităm la acest articol.

Cele mai populare remedii populare pentru arsuri la stomac

Acestea sunt acele rețete populare pentru arsuri la stomac și metode cum să lupți cu ea, transmise din generație în generație, chiar bunicile noastre. Cele mai comune mijloace se întâlnesc nu numai în cărți, dar în ultimii ani si pe internet.

Suc de cartofi

Despre proprietățile de vindecare a cartofilor cruzi împotriva arsurilor dureroase sunt cunoscute de demult. Mai precis nu ajuta însăși cartofii ci sucul scurs proaspăt. Ajuta astfel de lichide practic ca substanța antiacid, învăluitoare la stomac. Sucul de cartofi poate fi consumat cu arsuri la stomac pentru o lungă perioadă de timp.

Dar există unele dificultăți:

 • Intoleranta individuala, nu la toți se potrivește;
 • Durează nu mult, doar 10-15 minute;
 • Ulterior provoacă producția tot același acid clorhidric.

Deși trebuie de remarcat faptul că, în comparație cu alte mijloace sucul de cartofi ajuta bine.

Carbon activat

Medicamentul face parte din grupul de adsorbanți. În primul rând atunci când se utilizează atrage toate substanțele nocive, toxine. Cărbune activat pentru arsura intra in reacție cu acidul clorhidric, de aceia uneori se utilizează pentru a reduce aciditatea sucului gastric.

Dar interacțiunea este slaba, dar utilizarea pe termen lung, multe efecte secundare:

 • Deficiente de vitamine;
 • Constipație sau diaree;
 • O scădere a tensiunii arteriale.

Mierea miraculoasa

Tratamentul arsurii la stomac cu miere se ofereau inca în cele mai vechi timpuri.

Există mai multe rețete:

 • Se dizolvă în apă caldă și bea înainte de masă;
 • Mananca doar o lingurița pe zi după mese;
 • Utilizați cu ceaiuri.

Nimeni nu neagă că mierea ajuta pentru arsuri, dar numai în primele minute. În cantități mici, el nu va dăuna. Dar dacă sistemul utilizat, precum și orice alt produs dulce, va provoca atenuarea la mușchi, se închide trecerea de la esofag la stomac și ca urmare apare arsura.

Colecție de ierburi

Este rețetele preferate de la bunicile noastre. Toate plantele sunt bune. In primul rând utilizați extractele  de mușețel, menta, roinița.

Da, în orice altă situație, vă puteți bucura de această colecție. Mușețel e un excelent antiseptic, utilizat în lupta împotriva inflamației, toate au un efect calmant, dar cu problema noastră nu se va isprăvi. Un minus imens – creste secreția glandelor digestive. Prin urmare, duce la creșterea producției de acid clorhidric care afectează esofagul, cauzând arsuri la stomac.

Сalin roșu

Există mai multe rețete. Printre acestea ceai preparat cu calin si dulceața din fructele sale. Se recomanda de mâncat la primul semn de arsuri la stomac.

Dar, de fapt calinul nu are proprietăți de scădere a acrimii. Dar dulceața dulce, va contribui la consolidarea activității glandelor care produc acid clorhidric, și ton sfincterului inferior.

Mazărea

Vreau doar să vă reamintesc că orice fasole cu aceasta boala sunt contraindicate, deoarece acestea sunt produse grele și creaza o povară suplimentară asupra stomacului.

Mananca mazăre prime se recomanda pentru arsuri la stomac, înmuiați-l pentru câteva ore, în apă sau rugumati 1-2 mazăre în câteva minute.

Ca orice alimente care a intrat in stomac, deodată se leagă cu acid clorhidric, ca inactivarea acesteia. Dar în viitor, de a recicla produsele grele va trebui inca mai mult, ceea ce din nou va duce la arsuri la stomac.

Semințe și nuci

Aproape la același nivel pentru a oferi ajutor rapid de la arsuri la stomac sunt semințe si nuci (arahide, nuci grecești, migdale). Este suficient să mănânci miezul de la oricare dintre aceste produse și problema va dispărea în câteva minute. Explicația este simplă – acidul clorhidric în exces care rămâne după mese se asociază cu delicatețea si mai puțin functijneaza pe esofag.

Două dezavantaje mici:

 • Într-o cantitate mare influență asupra intestinului (nuci provoca constipație dar semințele scaune moi);
 • Durează nu mult.

Tot ce conține calciu

Această categorie include asistenți, cum ar fi creta, coji de ouă zdrobite. Cum de absurd nar fi sunat, dar acestea ajuta. Ele constau din calciu, care reacționează cu acidul din stomac si neutralizează.

Momente neplăcute:

 • Utilizarea unor astfel de medicamente poate provoca iritații;
 • Frecvent sa utilizați nu e de dorit va începe probleme digestive.

Calciul se găsește în multe antiacide – medicamente aplicate direct pentru arsuri la stomac.

Hrișcă

Se pare hrișcă nu este doar un produs nutritiv util, dar, de asemenea, îndepărtează perfect arsurile la stomac. Pentru aceasta, este necesar să se spele de mărunțit și de a folosi la primul semn cate o lingura. Nu produce nici un rău, dar delungat hrișcă uscata sa o mănânci este imposibil. Aici poți adăuga și terci pisat, care este recomandat să adăugați apă și să mănânci pe stomacul gol. Efectul este același.

Morcovul

Morcovii ajută pentru pirozis, reducând nivelul de acid. Dar temporar. Ca orice alte legume proaspete sau fructe, la puțin timp după utilizare, începe pentru a stimula celulele stomacului si este format din nou de acid.

Aceleași proprietăți are si sucul proaspăt din salata verde, mărar proaspăt si măcriș.

Dar sucul de aloe într-adevăr are proprietăți, de aceea este recomandat să ia o lingură după mese, dar nu pentru mult timp.

Rețete populare moderne pentru arsuri la stomac

În încercare de a scăpa de durere piercing după mese la domiciliu, inventează mai multe și mai multe rețete. Prin urmare, tratamentul cu remedii populare pentru arsuri la stomac, uneori, vine la tentative comice.

Dulce in ajutor

Metoda foarte gustoasa in tratament – înghețata.

Produsul conține lapte, așa ca ar putea trece cu ușurință pentru tratament perfect.

Dar bucatele reci cu arsuri la stomac sunt contraindicate. Și după ce mănânci duce în mod sistematic la o slăbire a mușchilor dintre stomac si esofag, agravând simptomele de arsuri la stomac.

Cenușă

În ultimul timp, puteți găsi informațiile ca cenușa de țigară pentru arsuri la stomac este unul dintre cele mai mari instrumente pentru a ajuta. De luat pe el pe stomacul gol bea cu apă potabilă.

În afara de rău aceasta rețeta nu va aduce nimic. De arsuri la stomac te va salva pentru câteva minute, dar cancerigene care conțin în el poate duce la cancer.

Semințe de in

Bulionul din semințe de in de asemenea, are proprietati învăluie, de aceea este recomandat să utilizați chiar de medici.

Două linguri de semințe de in, se toarnă apă clocotită și se lasă la infuzat pentru câteva ore. Ar trebui să ia pe timp de noapte, cald. Principalul lucru este pentru ca sa fie bine acceptat de către organism.

Soda pop

Se amestecă în proporții egale, bicarbonat de sodiu și acid citric, se umple cu apă și bea. Singura consecință a utilizării sale – agravarea bolilor de stomac.

Care dintre propuse „droguri” cele mai eficiente? – Greu de spus. Se poate de tratat arsurile la stomac cu astfel de remedii populare – cu siguranța nu, dar un pic pentru a ușura durerea, unele dintre aceste produse, pot. Fiecare, prin încercare și eroare va alege propriul.

Profilaxia arsurilor la stomac

Pentru prevenirea simptomelor apărute a arsurilor la stomac, puteți face unele modificări in stilul tău de viața obișnuit. Uite câteva sfaturi utile.

Schimba obiceiurile alimentare:

 1. Este recomandat sa nu mănânci de trei ori pe zi, porții mari, dar de câteva ori relativ puțin.
 2. După ce ai mâncat încercați să nu va culcați pentru două sau trei ore. Nu e recomandat de asemenea, sa mănânce pe timp de noapte.
 3. Ciocolata, mentă și alcoolul agrava manifestarea de arsuri la stomac. Ele au un efect relaxant asupra supapa musculara dintre esofag si stomac (sfincterul esofagian inferior).
 4. Acută și acizi alimentari îmbogățit (cum ar fi roșii și portocale), cafeaua poate provoca arsuri la stomac la unele persoane. Dacă ați observat că după ce mănânci anumite alimente atacurile de arsuri la stomac sunt mai frecvente sau mai rău, încercați să renunțe de la această masă. Probabil simptomele sa dispară.
 5. Nu fumați si nu rugumati tutun.
 6. Dacă pirozis apare pe timp de noapte, ridica capul patului cu 15-20 de centimetri, stabilind o rama pe orice suport sau plasați ceva sub saltea. Sa folosiți perne suplimentare nu se recomanda, deoarece produce efectul opus.
 7. Încearcati să nu purtați haine strânse pe burtă. Slabiti dacă este necesar. Pentru persoanele cu greutatea impuls pierderea câtorva kilograme poate oferi asistență concretă în lupta împotriva manifestărilor de arsuri la stomac.

Sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu