Diabet Zaharat — Tratament Naturist

Diabet zaharat remedii naturistePersoanele care suferă de diabet zaharat, atunci când pancreasul încetează să-și exercite funcțiile sale de a aloca o substanță care este numit insulina. Aceasta susține corpul nostru în folosirea zahărului.

Și ca rezultat se face o imensă selecție în combinație zahărul cu urina. Trecerea bolii se verifică, dar în ziua de azi nu s-au inventat o eficienta metodă de tratament.

Deosebesc între diabet zaharat și diabet insipid. În al doilea lobul posterior al glandei pituitare sau hipotalamusului lovit, provocând pacientului stabil se elimină o mulțime de urină cu zahăr, nivelul zaharului din sânge e crescut. Formă gravă a bolii, cu slăbire rapidă sunt bolnavi în special persoanele mai tinere. O formă simplă și boala moderata specific pentru persoanele în vârstă. În aceiași stare proastă oameni chinuit cu diabet zaharat de multe ori pur și simplu se explica cu complicații.

În general tratamentul diabetului zaharat cu remedii populare ar trebui să fie supravegheat anume de un endocrinolog. Factorul principal pentru tratamentul acestei boli, care afectează în mod direct cursul bolii, este de a respecta strict dieta medicală.

Deci din dieta pacientului în primul rând trebuie de exclus carbohidrați, sau cât mai mult posibil pentru a reduce consumul lor, de exemplu, până la 50-60 % din totalul de calorii din aportul alimentar. Dar zahărul poate fi înlocuit cu sorbitol, xilitol sau produse care conțin amidon.

Remedii populare tradiționale pentru diabet zaharat, folosesc fructe natural, legume, fructe de pădure si plante care nu sunt rar folosite în taxele populare pentru a maximiza efectul terapeutic.

Rețete populare pentru tratarea diabetului

Tinctura de coaja de plop

Coaja de plop – susține la etapa inițială. Ia o lingura de coaja pulbere de plop, se toarnă o jumătate de litru de apă și se fierbe timp de treizeci de minute la foc mic. Înveliți, să se configura pentru două sau trei ore. După care, cu siguranță se strecoară. Necesitatea de a bea ¼ pahar de trei ori pe zi, înainte de mese. Durata tratamentului – cel puțin trei luni.

Frunze de afine

Ia o lingura de frunze de afine uscate, deasupra se toarnă o cana de apa clocotita. Înveliți si se lasă la infuzat aproximativ treizeci patruzeci de minute, apoi se strecoară. Gata să ia infuzia pentru diabet zaharat rece câte un pahar de trei ori pe parcursul zilei în înghițituri mici.

Colectarea N-1

Se iau 3 linguri de colectare gata: câte o parte frunze de afine, păstăi goale uscate de fasole, semințe de in și paie de ovăz. Diluați-l cu trei căni de apă rece și se fierbe timp de aproximativ 20-25 minute. Pentru a înveli cu un prosop si se lasă la infuzat timp de treizeci sau patruzeci de minute, apoi se strecoară. De băut ar trebui câte ¼ pahar maximum de opt nouă ori pe zi.

Colectarea N-2

Luați câte o parte de(aproximativ 60 grame) rădăcina de brusture proaspăt, goale verde uscate fasole și frunze proaspete sau uscate de afin. Această taxă este necesar să se insiste douăsprezece ore într-un litru de apă fiartă dar rece. După aceasta, se fierbe timp de cinci – șapte minute se învelește și se lasă să infuzeze o ora strecoară prin tifon. Puteți lua câte ¾ pahar de mai multe ori pe zi, de preferință peste o ora după masa.

Tinctură din muguri de liliac

În tratamentul diabetului este folosit adesea infuzie din muguri de liliac. O lingura de muguri nu contează verzi sau uscate opăreștele cu un litru de apă fiartă. Bea câte o lingura de cel puțin trei ori pe zi.

Bulion din afine pentru diabet

Prepararea decoctului: o lingura de frunze e necesar cu muguri tineri de afine se fierbe timp de aproximativ zece minute pe foc mic. După aceea, se răcește ușor și se strecoară supa printr-o batistă. Ar trebui sa ia o lingura de trei ori pe tot parcursul zilei.

Medicament terapeutic

În tratamentul diabetului zaharat se poate consuma un decoct excelent, care constă din: flori de soc, frunze de afine, fructe de dracilă și solduri forestiere. Pentru a lua câte ½ lingura de colectare a tuturor componentelor la o jumătate de litru de apă fiartă. Se aduce la fierbere, după care ia de pe foc și se lasă la infuzat până dimineață, și apoi se strecoară. Folosiți câte o lingură în fiecare zi. Unii pacienți de multe ori pur și simplu adaugă în compot.

Colecție din plante

Ia 20 de grame colectare de urzici, panseluțe, frunze de afine și boboci proaspăt culese de mesteacăn, 5 grame de planta de pojarniță, 10 grame de rădăcina de păpădie. Se amestecă bine și se pisează toate ingredientele. 4 linguri de colectare se toarnă o cana de apa clocotita, nu uitați să lăsați la infuzat timp de douăzeci de minute, apoi se poate strecura. Luate de trei ori pe zi, câte 1/3 pahar.

Tinctura din colectare de ierburi și plante

Ia două părți frunze de afin, flori de tei, sunătoare, troscot (gâscă iarba), flori de soc și o parte frunze de urzica proaspete sau uscate. O lingură de colecție se toarnă un pahar de apă rece și se fierbe timp de două sau trei minute. Se lasă la infuzat timp de aproximativ două ore. Ia două sau trei ori pe zi.

Perfuzie din trifoi pentru diabet

Se toarnă cu apă colecție colectate în timpul înfloririi iarbă de trifoi (1:1). Se lasă la infuzat timp de 2-3 ore. Trebuie să ia cu o jumătate de oră înainte de masă câte 1/3 pahar. O infuzie similar poate fi preparat din flori, tulpini iarbă de trifoi.

Tinctura din colectare

Tratamentul diabetului zaharat cu remedii populare este foarte celebru următoarea rețetă. Ia părți egale: stigmatul de porumb, frunze de dud, păstăi de fasole uscate și frunze de afin. O lingura din acest amestec se toarnă o cana de apa rece, se fierbe timp de un minut. Se lasă să se infuzeze timp de două-trei ore. Luați de două sau de trei ori în fiecare zi.

Infuzie din plantă gnaphalum

Se toaca mărunt o lingura de plante gnaphalum. Umple-l cu o cana de apa clocotita si se lasă la infuzat timp de aproximativ două ore, după care se poate filtra. Perfuzie gata să ia nu mai mult de o lingura de trei-patru ori pe zi, se recomandă cu o jumătate de oră înainte de mese.

Decoctul din frunze de afin

O mână frunze de afine se fierb timp de zece minute într- un litru de apă. Se răcește și strecoară printr- o pânză groasă. Bea acest decoct în timpul zilei, el nu are nici o restricție.

Rădăcină de brusture

Remediu popular foarte eficient pentru diabet. Trebuie să ia rădăcina de brusture în mod necesar toamna sau la începutul primăverii împreună cu sâr (brânză) prăjita sau fiarta. Utilizați-o în loc de cartofi (poate fi adăugat la prăjituri, supă sau aluat).

Frunze de nuci pentru diabet

Se toaca mărunt douăzeci de frunze verzi de nuci. Pune intr-un castron și se toarnă deasupra un pahar de apă rece fierbe pentru aproximativ zece minute. Bea fără restricții în timpul zilei.

Tinctură puternică din ventrilică uscată

Pentru pregătirea ar trebui să ia o lingura planta ventrilica se toarnă o cana de apa clocotita. Ar trebui să ia câte o lingura de tinctura gata cu o jumătate de oră înainte de mese.

Tincturi spirtoase

În timpul tratamentului de diabet zaharat pot folosi vodca sau chiar tincturile spirtoase proaspăt culese iarbă crețișoară, cătușele ceapa (preferabil nu iute) și frunze de nuc. Fiecare componentă este necesar sa completați cu vodcă sau 60% alcool într-un recipient separat. În astfel de proporții 1 parte brut se toarnă cu 10 părți de vodca.

Se lasă la infuzat, la temperatura camerei, într-un loc întunecat, se recomandă aproximativ 7 zile. Se filtrează și apoi se amestecă tinctura în proporții: 60 de mililitri de tinctură din frunze de nuc, ceapa 150 de mililitri și 40 ml de tinctura de ierburi crețișoară. Gata, astfel tinctura ia dimineața devreme si seara câte 1 linguriță cu 30 minute înainte de a manca.

Retete pentru Diabetici

Diabetul zaharat este o boală foarte gravă care necesita tratament medical imediat. Cu această boală, ca o filială de remedii populare sunt utilizate pe scară largă rețete eficiente furnizarea de acțiune a scăderii zahărului. Acțiune excelente de scădere a zahărului au următoarele rețete.

  • Suc proaspăt ​​din sfecla roșie bea ¼ cana de cel puțin patru ori pe zi.
  • Util pentru a lua o lingurița de semințe de muștar de trei ori pe zi.
  • Cool de utilizat decoct din rădăcină ratanov. Acesta trebuie să fie luate în fiecare zi, câte o lingura.
  • Se fierbe ½ ceașca de ovăz, cu un litru de lapte fiert. Ia o jumătate de pahar înainte de a manca.
  • Sfătui pentru tratamentul diabetului zaharat de a aplica usturoi verde și matur zilnic.
  • Utilizați în alimentație în fiecare zi o mulțime de diferite legume (castraveți, varză, spanac, salata verde), de 3-4 ori.
  • Util de utilizat cu diabetic cicoare.
  • De asemenea puteți utiliza, de asemenea, fasole verzi. Se toarnă cu un litru de apă cincisprezece grame de fasole. Se fierbe timp de două ore. Ia în formă rece, câte ½ pahar o dată pe zi.
  • Se toarnă peste zece frunze de dafin 3 căni de apa fiartă. Infuzeze timp de două-trei ore. Ia câte ½ pahar de trei ori pe zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu