Dureri Articulare — Tratament Naturist

Tratament de dureri incheieturilorȘtiați voi că articulațiile – e o parte importantă a corpului uman. Cel mai adesea această afirmație este doar conștient de cei învârstă, precum așa că cu vârstă articulațiile încep să vă reaminti de mobilitate redusă și diverse inflamații.

Fiind tineri, nu ne-am gândit prea mult despre ce fel de munca complexă îndeplinește sistemul nostru musculo-scheletice.

Trecerea liniei de o anumită vârstă, persoana descoperă pe sine, cei aceasta artroza si artrita. Dați să aflăm împreună. Osteoartrita – este o piese de vârstă modificate ale cartilajului din articulații. Cauzele bolii este îmbătrânire a celulelor cartilajului și condrocite, precum și efectele de leziuni, stres ocupațional (pentru lucrătorii agricoli sau fotbaliștilor) și inflamație post-traumatic. Artrita – inflamație a articulațiilor, care, în afară de aceasta, poate afecta alte țesuturi periarticulare, organe și sisteme ale organismului.

Ambele boli cauzează dureri articulare caracteristice și drepturile de mobilitate redusă.

Cele mai frecvente tratamente cere acele articulații care sunt supuse la trafic extrem de intens de-a lungul vieții: genunchi și articulațiilor la șold. Pe locul al doilea în clasamentul de risc este spatele și departamentul coloanei vertebrale, precum și degetele la mână.

Practica a arătat că medicamentele adesea elimina numai simptomele bolii, în timp ce remedii populare permite o tratare cuprinzătoare a restabili funcția tuturor organelor și sistemelor, precum și a preveni dezvoltarea bolii.

Dar nu merită să uitați că tratamentul articulațiilor remedii naturale nu anulează recomandările medicilor, de aceia categoric nu trebui să vă refuzați de asistența medicală. Trebuie amintit că tratamentul neturistic pot avea efecte diferite asupra oamenilor. După cum știm, fiecare corp – este individual. La unii pacienți remedii naturale au efect imediat, la alții nu ajută deloc.

Există o serie întreagă de tratări naturiste, care are recenzii pozitive.

Tratamentul articulațiilor remedii natural

  • Mijloace de frunze de dafin.

Dureri articulare pot apărea ca urmare a acumulării de săruri în ele. Pentru a le șterge, puteți utiliza mijloacele cele mai accesibile, care sunt la fiecare gospodină în bucătărie – frunză de dafin. Rețetă de gătit este destul de simplă: 20-25 frunze de dafin turnăm 2 pahare de apa clocotita si se fierbe la foc mic timp de 5 minute. Apoi se toarnă într-un termos si se lasă pentru câteva ore.

După aceia, cum decoctul sa infuzat, ia înghițituri mici. Întregul volum de băut e necesar timp de 12 ore. Cursul tratamentului 3 zile. După pauza de o săptămână, cursul trebuie să fie repetată. Urinare frecventă ar indica faptul că sărurile sau dizolvat și a început eliminarea din organism. Tratamentul cu frunze de dafin ar trebui să se facă de 2 ori pe an.

  • Mijloacele de castan sălbatic.

Pentru tratamentul de dureri în articulații poate fi folosit castanul sălbatic. Din păcate, este dificil de a găsi, dar făcut pe baza lui instrumentul rezultat este foarte eficient, deși aceasta necesită o mulțime de timp pentru a pregăti. Ar trebui să obțineți 300 de grame de castan sălbatic, se toaca mărunt, se adaugă 0,5 litri de vodca si se lasă la infuzat timp de 2 săptămâni. Este necesar să se agită amestecul în fiecare zi. Timpul de păstrare poate ajunge până la câțiva ani.

În fiecare zi, înainte de a merge la culcare, frecăm bine cu tincturi rezultată încheieturile dureroase. Procedurile le efectuăm pe o lungă perioadă de timp, ne uitând chiar la dispariția simptomelor. In plus, se pot prepara tinctura pentru uz intern. Pentru această ’50 flori de castan sălbatic adăuga 0,5 litri de vodca si da să se infuze 2 săptămâni, în fiecare zi o agităm. Apoi, pe tot parcursul lunii bea 30 de picături de 3 ori pe zi.

  • Mijloace de ceapa.

Tratamentul de ceapa – una dintre metodele disponibile. Se taie ceapa mărunt, se prăjește ușor cu ulei vegetal (nu folosiți mai mult de 1,5 linguri de ulei), și apoi în aceeași tigaie, se adaugă 1 linguriță ceara de albine si se prăjește pana când ceapa obține o culoare maro deschis.

Instrumentul rezultat se filtrează prin mai multe straturi de tifon și se stoarce bine. Amestecul e necesar numai decât să se păstreze în frigider într-un recipient de sticlă. Timp de 5 minute trebui de frecat cu amestecul dat locul inflamat masat ușor. Deosebit de eficient este un instrument pentru tratamentul durerilor la nivelul coloanei vertebrale și de jos a spatelui.

  • Mijloc de plante.

Acțiune de la ultima rețeta au experimentat mulți pacienți. Pentru a face aceasta este necesar pentru a umple 250 g secară cu 2 litri de apă și se fierbe. După aceea, se lasă să se răcească și se scurge. În mijlocul rezultat se adaugă 1 kg de miere, 3 lingurițe dracilă și 0,5 litri de vodca. Apoi, bine amestecați și se lăsat în-trun loc întunecos, timp de 3 săptămâni.

După ce perfuzia sa infuzat el poate fi folosite pentru administrare orală câte 3 linguri înainte de a mânca. Pentru un ciclu complet de tratament, aveți nevoie de 9 litri de astfel de fonduri. Desigur, pentru a obține rădăcinile de agrișă (barbaris) într-un astfel de număr nu este ușor, dar efectul rezultat merită.

Înainte de a începe tratamentul este necesar să se efectueze curățire intestinelor și a ficatului, în scopul de a evita apariția de reacții alergice. Dar procesul de purificare nu se poate fi efectuat pe perioadele reci, deoarece acest lucru poate duce la complicații. Înainte de curățare, e necesar de o examinare completă de către un medic.

În cursul tratamentului nu este recomandat ca o mare oboseală asupra mușchilor.

  • Cereale de secară tratează articulațiile.

Egzistă o modalitate foarte eficienta de remedii populare de a trata articulațiile bolnave. Luați 250 grame de cereale de secara, se toarnă doi litri de apă și se fierbe bine. Apoi se răcește și se strecoară cu atenție. Adăuga o lingura de rădăcina de agrișă, un kilogram de miere și 0,5 litri de vodca. Toate acestea trebuie să fie bine amestecate și se pune la un loc întunecos timp de trei săptămâni. Ia înainte de masă, câte trei linguri.

Trebuie de pregătit trei borcan de trei litri la această metodă populară a dat rezultate în tratamentul bolii. În cazul în care rădăcinile de agrișă nu veți găsi în farmacii, le puteți găsi la iubitorii de gradina, care se ocupă în special cu astfel de plante.

  • Hreanul pentru dureri de articulații.

Un kg de hrean umple cu patru litri de apă, se aduce la fierbere și se fierbe timp de cinci minute. Apoi se răcește supa și se adaugă 500 de grame de miere. Ia câte 200 de grame pe zi. Amestecul se păstrează în frigider. Acest tratament poate fi efectuat la fiecare șase luni.

Pentru un tratament eficient, acesta va fi foarte util dacă veți include calcinatul de brânza de vaci. Pentru a face aceasta, veți avea nevoie de lapte și de clorură de calciu (disponibil în farmacii). Un pic îl încălziți o jumătate de litru de lapte, adaugă la o lingură și jumătate de 10% de clorură de calciu. În cazul în care laptele se închega, scoateți cratița de la foc. Se răcește masa, apoi o răstorni într-o sită și se acoperă cu tifon. Lasă pe noapte. Dimineața puteți mânca deja brânza de vaci. Acesta poate fi mâncat în orice cantitate.

  • Tratamentul articulațiilor cu orez.

Orezul fiert poate trage sarea din articulații. Cel mai eficient va fi orezul, care este cufundată în apă mai mult timp. Se iau 2-3 linguri de orez și umple cu un pahar de apă. După o zi, fă o altă porție la fel cu orez, iar prima schimbă apa. După încă o zi fă o a treia porțiune, schimbă apa în primul și al doilea. Și așa până la cinci porții. În ziua a șasea, se ea orezul din prima porției se înlocuiește cu un pahar cu orez proaspăt. Acest orez se fierbe și se mănâncă fără sare și pâine dimineața, înainte de masă.

 Pentru ca orezul să tragă sarea, după admiterea sa, nu se poate să mâncați în decurs de 3-4 ore. E necesar de mâncat orez timp de patruzeci de zile. Dacă tratați articulațiile, noi nu recomandăm să forțați asupra mușchilor

  • Tratament neturistic din sare iodată.

Un fel de unguent pentru tratarea gutei este făcută din sare iodată. O jumătate de kilogram de sare se toarnă apă și se fierbe până apa se evaporă. Apoi se adaugă 200 g de vaselina medicală sau grăsime de găină, se amestecă. Tratamentul compoziției rezultate se efectuează cun compres timp de noapte printr-o pânză de lână, compresul se poate bandaja cu tifon.

  • Decoct din tei.

Aveți nevoie pentru a începe să luați bulion din tei. Pentru a pregăti în condiții casnice trebuie de infuzat în-trun pahar de apa clocotita 1 lingura flori, timp de 20 minute, apoi se scurge. În tratament decoct este luată noaptea câte 1-2 pahare.

Urmând aceste recomandări, tratamentul a articulațiilor remedii populare va ajuta sa scapi de durere, pentru a imbunatati starea generala de sănătate si de a preveni dezvoltarea viitoarei boli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu