Tiroidita Autoimuna — Tratament Naturist

Tratament naturist pentru Tiroida autoimunaTiroidian – o boală gravă a glandei tiroide, care este însoțită de inflamație. Există trei forme: cronica; acuta; subacuta. Cum se trateaza tiroidita autoimuna?

Determinarea bolii

1. Mai rar întâlnite în practica clinică, tiroidita acută, care poate fi purulent și purulente. Ca regulă, tiroidita supurative dezvoltă pe fundalul de infecție, cum ar fi pneumonia, amigdalita, și așa mai departe.  Agenții sunt piogene, sau stafilococ auriu, care sunt aduse din organele vecine de contact, hematogenă precum și limfogen.

Purulent tiroidita se dezvoltă după tratamentul gușa toxica difuzată cu iod sau după traumatisme contondent în zona glandei tiroide.

2. La femeile cu vârsta cuprinsă între 30-35 de ani adesea se intilneste tiroidita subacuta care se dezvolta după o infecție virala. Recidiva tiroidei de Quervain (un alt nume pentru această formă a bolii) este foarte probabil atunci când reinfectarea sau răcire a corpului.

3. Deosebit de periculos tiroida Hashimoto (un alt nume – a tiroidei cronica autoimunala), deoarece se întâmplă atacarea glandei tiroide autoimuna. Se formează anticorpi la componentele tiroidian, tireoglobulina, și ambele fracțiune microzomală.

De obicei, tiroidita cronică Hashimoto acționează „a doua boala”, care însoțește celelalte boli tiroidiene. In practica clinica, boala este întâlnită la pacienții care suferă de gușă endemică, boala Graves, cancerul de prostată și BPH.

Tiroidita Riedel (fibros tiroida cronica si tiroidită) pana la moment are încă o etiologie necunoscută. Răspândirea și progresia bolii pentru restul glandei conduce la dezvoltarea de hipotiroidism. Din fericire, această formă este rara întâlnit.

4. Mult mai frecvente se intilneste tiroida autoimună, care este o boală inflamatorii a glandei tiroide, legat de un grup eterogen. Există distrugerea celulelor foliculare tiroidiene și folicular.

Cauze

Ereditatea – una din cauzele bolii. Bine-cunoscut tiroida autoimuna, de obicei, este tiroidita ereditare. În forma cronică care se dezvoltă treptat, și mai ales nu se manifesta, oamenii încep să-si facă griji doar după apariția gusei, care încurca semnificativ vieții normale.

Adesea boala începe să progreseze după bolile virale și infecții respiratorii acute, carii și diferite boli ale amigdalelor, precum și după excesiv medicamente pe bază de iod, sau după expunerea la radiații.

De asemenea, există factori predispozanți, cum ar fi o încălcare a endocrinei si persistenta imunitara. Acești factori apar adesea atunci când sa diagnosticat tiroidita autoimună în timpul sarcinii.

Tiroidita acută apare adesea după hemoragie in glanda, după diverse traume sau care rezultă din radioterapie. Acest formular se dezvoltă pe fondul de infecții cronice sau acute, astfel încât în ​​cazul în care aveți posibilitatea să le evite, uneori poate „sa nu te întâlnești” cu tiroidita de forma acută.

Cauza principală dezvoltarea formei  sub-acută a bolii este o infecție virală. Ca factori predispozanți, acestea includ prezența în nazofaringe unei infecții cronice și o ereditate proastă.

Simptomele bolii

După simptome, puteți determina ce tip de tiroida e bolnav omul, deoarece fiecare tip de boala se manifestă în diferite moduri.

De exemplu, tiroidită autoimună are simptome pronunțate. Oameni bolnavi se plâng de dificultăți la înghițire, sentimentul de stoarcere la gât, slăbiciune, și extinderea tiroidiana. Dacă funcția glandei a crescut, în continuare, pacientul poate experimenta palpitații, febră, transpirații și iritabilitate, deși aceste simptome ale tiroiditei autoimune sunt foarte asemănătoare cu simptomele multor altor boli.

Simptome de tiroidită subacută: o creștere și o etanșare semnificativă a glandei tiroide, durere severă în partea din față a gâtului, care poate da in maxilarul inferior la partea posterioară a gâtului și a capului. Experiența arată că acest tip de boala poate fi determinată chiar vizual, deoarece pielea pe glanda tiroida are o roșeață pronunțată datorită creșterii fluxului de sânge si temperatură ridicată care este simțit atunci când este atins. Dar ganglionii limfatici, destul de ciudat, în acest caz, nu crește.

Simptomele tiroiditei acute: umflarea ganglionilor limfatici, care sunt situate în gât, febră mare, frisoane, glanda tiroida mărita, și dureri în partea din față a gâtului.

Simptomele tiroidita Hashimoto nu este atât de pronunțată, boala progresează lent. Senzație caracteristică de un nod în gât, care este un proces de înghițire dificilă. Atunci când simptomele încep sa fie exprimate sub forma de tulburări respiratorii, vorbire, răgușeală, tuberozitatea și imobilitatea glandei, aceasta înseamnă că tiroiditei fibros a dobândit o stare extinsa. În plus față de aceste simptome, pacientul poate experimenta dureri de cap, tinitus, trepidant severe, tulburări vizuale și altele.

Diagnostic

Diagnosticul în tiroida acuta studiu purulente se face cercetare de puncție biopsie a glandei tiroide, analize de sânge, istoria și tabloul clinic de ansamblu. Pentru CBC se caracterizează prin leucocitoză, care este pe fundalul VSH moderat ridicat deplasat spre stânga.

Diagnosticarea subacute tiroidita, medicii, de asemenea, să ia în considerare aproape toate: biopsie de date, istorie clinice, istoricul de date, creșterea de sedimentare a hematiilor, și chiar febră.

Dacă diagnosticul tiroidita fibros, atunci concluziile se bazează pe tabloul clinic după ce a luat o puncție biopsie de la gușa și efectuarea scanării gușii-modificările timusului tiroidian.

Diagnosticul de tiroidita cronica autoimuna include:

  • Analiza totala a sângelui;
  • UZI;
  • Radioizotopnoe scanare;
  • Analize imunologice de sânge;
  • Analiza de sânge de hormoni, care sunt unice pentru glanda tiroida.

Tratamentul tiroidită autoimună cu remedii populare

Infuzia de rostopasca

Pregătiți infuzia de rostopasca, și rachiu, iarba tocata sunt plasate într-un container, toarnă pe el pana la gâtul capacității rachiu containerul este necesar sa fie întuneric ca sa nu razbata lumina. Două săptămâni  tinctura sta intr-un loc întunecos și rece, uneori e nevoie să se agită. Peste două săptămâni, perfuzia se filtrează prin tifon aranjata în opt straturi.

Este luat in interior cate două picături la douăzeci și cinci de miligrame de apă pe stomacul gol dimineața, crește treptat doza, adăugând 1 picătură de zi cu zi. După atingerea limitei, șaisprezece picături la douăzeci și cinci de miligrame de apă, oprește-te. Rata rezultata de băutură este pentru o lună, după curs de o lună de șaisprezece picături faci o pauză de zece zile. Maxim cursurile de repetare  patru ori. După șase luni, starea dumneavoastră se va îmbunătăți.

Bilă de urs

Când primiți medicamente sunt incluse în ele urs bilă, este redus semnificativ tulburarea autoimuna și recuperează tiroida. Este posibil singuri sa gătiți medicamentului din urs bilă. Este nevoie de vezica biliara uscata, care este măcinat intr-o pulbere. Bucăți mari pot cădea accidental în stomac și provoca arsuri.

  • Pune pulberea într-un borcan și se toarnă rachiu. Borcanul îl conservam cu capac speciale de conserve  și punem într-un loc întunecos timp de două luni. În fiecare zi, se agită bine flaconul. După finalizare strecuram perfuzia, luam in interior cate o lingurița de trei ori pe zi. Fără întrerupere de a bea perfuzia pana la finalizare.
  • A doua versiune de tinctura de urs bilă. Într-o jumătate de litru de țuica este necesar să se ia bilă, 50 de grame de pătrunjel, 50 de grame de rostopasca. Amestecam se toarnă țuica, insista o săptămână agita regulat recipientul. Ia treizeci de picături de trei ori pe zi. Cursul durează până la sfârșitul perfuziei. Repetați dacă este necesar.

Varza de mare

Din alge marine facem un decoct, deoarece in el este un conținut mare de iod, necesar pentru funcționarea normală a glandei tiroide. Pentru  decoct se ea 50 de grame de varza (mare) 50 de grame de muguri de pin, pereți coaja de nuca, coada-calului, și douăzeci și cinci de grame de conserve de bilă urs.

Ingredientele sunt amestecate, răspândită înr-un vas emailat. Cantitate activă de compoziție necesare pentru un litru de apă. Se fierbe la foc mic timp de cincisprezece minute, capacul nu se poate fi deschis. După cincisprezece minute, o ceașca de miere, trei lamaii tot cu coaja tocate, fierbeți inca cincisprezece minute. Capacul nu se deschide!

Ia bulionul cate o lingura pe zi, înainte de mese. Cursul durează patru săptămâni după o pauză de zece zile se repetă cursul,  se repetă dacă este necesar.

Sucuri naturale

Tratamentul tiroidită autoimună cu remedii populare la astfel de fonduri și includ terapie suc. Dar în timpul terapiei suc e necesar să renunțe la proteină de ​​animale. Prepararea acestor compoziții din sucuri:  spanac, varza, sfeclă , morcovi 100 mm, restul  ingredientelor cate cincizeci de miligrame. Astfel de suc bea cate un pahar de zi cu zi. In compoziție poate fi adăugate si alte fructe (opțional).

Muguri de pin

Pentru ca în mod eficient de-a scapă de tiroidita autoimuna, prin utilizarea resurselor naționale, veți avea nevoie de la orice farmacie locala pentru a cumpăra două pachete de muguri de pin. Fin le tăiați le transportați într-un borcan și se toarnă pe partea de sus o țuica bună (nu mai puțin de 40 de grade). Borcanul îl închidem bine lăsam infuzia la infuzat aproximativ 20 de zile într-un loc cald, agitând din când în când. Apoi, stoarce bine prin tifon.

Trebuie să obțină o culoare maro. Cu acest instrument este necesar pentru a șterge in regiunea gâtului locurile care sunt afectate cu glandei tiroide, cel puțin trei sau patru ori pe zi, până când dispare complet tiroidita.

Flori inula

Fantastic, puteți vindeca aceasta boala c  următorul instrument, pregătirea din flori inula . Florile ar trebui să fie colectate în mijlocul verii. Pune într-un borcan de jumătate de litru. Nu uitați că e necesar sa completați doar jumătate din borcan, iar cealalalta jumătate completați pana sus cu rachiu. Lasă la infuzat timp de aproximativ două săptămâni.

Apoi, soluția ar trebui să fie scursa bine, strecurata și în fiecare seară o dată pentru a clăti gâtul. Această procedură este recomandat fără întrerupere pentru o lungă perioadă de timp, doar pentru că există o mare oportunitate de a se vindeca pe deplin de boala. Principalul lucru nu întrerupe tratamentul, și să faci tot în mod regulat.

Pachete pentru tiroidita

Cele mai mulți vindecători tradiționali in tratamentul  cu remedii populare pentru tiroiditei autoimune este recomandat utilizarea ulterioară comprese umede.

  • De exemplu pentru tiroidita cronică foarte bine ajuta astfel de comprese. In pahar topită, dar nu neapărat fierbinte untură de porc pune aproximativ 2 cești de pelin uscat, se amestecă bine. Lăsați sa stea aproximativ 20-30 de minute, apoi fa comprimă înainte de culcare pentru noapte. Această procedură ar trebui să fie efectuată timp de 14 zile.
  • Uite ce va opri creșterea nodulilor la nivelul glandei tiroide pot fi preparate pachete din următoarele plante: se amestecă aristolochia (mărul lupului), rostopasca, bidens, sulfina și scaiete (poate fi folosit separat). O lingura de planta uscata se toarnă 100 ml de apă rece, pus pe un foc lent și se fierbe timp de 3-5 minute. Astfel de comprese trebuie să se aplice timp de 1-2 ore

Nutriție medicală pentru tiroidită autoimună

În tratamentul oricărei boli, este foarte important să urmați dieta corecta. Deci, asta e puterea atunci când tiroidita autoimuna este necesar pentru a intra iod este de asemenea important să se evite cantități mari de grăsimi si carbohidrați. Se recomandă să se consume astfel de alimente care conțin fibre (fasole, o varietate de cereale, pâine de cereale, legume proaspete, etc.).

Funcția lenta tiroidiene poate provoca stagnarea în corpul pacientului, încetini toate procesele vitale, din cauza a ceea ce se acumulează adesea în intestinul multora „inutile”, care pot otrăvi tot corpul. Prin urmare, este necesar de fibre, deoarece crește activitatea  intestinelor, inclusiv ajută organismul să se curețe mai bine, prin urmare, mai ușor și să te lupți cu orice boala.

În timpul tratamentului cu remedii populare e necesar supraveghere de control  la endocrinolog. În cazul în care medicul va interzice primirea unui dintre medicamente e nevoie pentru a opri cursul.

Fiți sanatosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu