Subtierea sangelui — Tratament Naturist

Sângele – mediul de viață principal, din starea care depinde sănătatea și nivelul funcționării absolut toate sistemele și organele. Acest mediu de trai la 90% format din apă, restul 10% este format de elemente. Dacă nu există suficient aprovizionare de lichid in sânge sau perturbat digestibilitatea ei, este o creștere a nivelului de viscozitate – deteriorarea sănătății umane este asigurată.

In medicina sunt cunoscute motivele pentru creșterea vâscozității a sângelui, și primele semne ale acestei stări periculoase și metodele de subțiere a sângelui. Dar cu astfel de informație trebuie să știe fiecare, pentru adoptarea la timp a măsurilor pentru a ajuta la eliminarea grelei boli, complicate, care duce la moarte.

Subtierea sangelui

Cauzele vâscozitate crescuta in sânge

In primul rând cheagurile de sânge este din cauza utilizării insuficiente a apei sau a digestibilității sale incomplete. Daca in primul caz, destul daca normele acceptate ale consumului zilnic de apă (30 gr la 1 kg de greutate corporală) pentru o persoană sănătoasă, atunci rea este cel mai adesea asociat cu alegerea greșită a apei. Mulți oameni preferă să consume băuturi răcoritoare, apă de la robinet (și este întotdeauna apa cu clor) – aceasta duce la o cantitate mai mare a cheltuielilor de energie de către organism.

Dar, în afară de utilizarea greșita de apă, cauzele de formarea cheagurilor in sânge sunt:

 • cresterea „performanță” a splinei – producția ridicată de enzime este un efect distructiv asupra organelor și sistemelor;
 • acidificare și o supraabundenta a toxinelor din organism;
 • deshidratarea corpului – acest lucru poate apărea după expunerea prelungită la soare, cu diaree prelungită, în cazul efortului fizic excesiv;
 • utilizarea în cantități mari de produse si zahar, care includ carbohidrați simpli;
 • cantitati mici consumate de vitamine și minerale – lipsa lor duce automat la încălcări ale organelor;
 • violare regulată a dietei;
 • radiatie asupra organismului – ea poate fi scurta și regulate;
 • mincarea nu îmbogățit cu săruri.

În afara de aceasta, vâscozitatea nivelurilor sanguine ale regiunii impactului uman de reședință și locul său de muncă – este cunoscut faptul că mediul nefavorabil și a producției dăunătoare afectează în mod direct starea mediului principal al corpului.

Primele semne a cheagurilor de sânge

Primele semne de îngroșare desigur, nivelul vâscozității sângelui poate fi stabilită numai în condiții de laborator – pentru acest lucru va trebui să treci teste și să aștepți rezultatele. Dar omul ar putea suspecta la sine starea în cauză, și după anumite simptome.

Printre acestea se numără:

 1. oboseală rapida;
 2. iritabilitate;
 3. cresterea somnolenței în timpul zilei;
 4. memoria se inrautateste.

Aceste simptome de obicei dam vina pe o oboseală banală, se crede că e suficient pentru a merge în vacanță și activitatea este restaurată de la sine. Poate că va fi așa, dar pentru a trece un control profesional și de a obține avizul experților va fi de prisos. În primul rând, simptomele de mai sus pot indica dezvoltarea de patologii ale sistemului nervos central, iar pe de altă parte, studiul poate fi găsit la nivelul de vâscozitatea sângelui.

Important: aceste simptome, în orice caz, nu ar trebui să fie un semnal pentru aplicarea unor metode comune de diluanți de sânge! Astfel de măsuri  trebui să fie de acord si medicul, efectuând sub supraveghere regulată a lucrătorilor de îngrijire a sănătății – este vorba despre inspecția periodică a stării de vâscozitate în condiții de laborator.

Cele mai periculoase cheaguri de sânge

Mulți chiar nu se gândesc la faptul că încălcări banale de utilizare a apei poate duce la orice consecințe grave. Da aceasta poate produce o creștere a vâscozității sângelui, dar cu ce este periculos pentru oameni?

Medicii au identificat o serie de patologii grave, care sunt direct legate de densitatea mediului de viață principal al unui organism:

 • vene varicoase;
 • durabila tensiunea arteriala – hipertensiune arterială;
 • tromboz sau tromboflebita;
 • ateroscleroza;
 • hemoragic accident vascular cerebral ischemic;
 • infarct miocardic.

Fiecare dintre aceste boli nu poate duce decât la invaliditate și deces.

Alimentație adecvată ca o modalitate de a subția sângele

Trebuie de remarcat faptul că medicina nu operează cu termen „subțiază sângele”. La urma urmei, sensul acestor cuvinte este de a reduce coagularea sângelui. Dar reducere ei fără medicamente cu schimbare in dieta.

În alimentația umană, care se necesită o scădere de coagulare a sângelui, trebui să fie o mulțime de lichid. Acesta poate fi castraveți proaspeți, constând din 97% din apă, suc de struguri roșii, ceai de afine. În ceea ce privește componentele produsului, atunci acestea ar trebui să fie prezente în cantități mari de iod.

Se poate recomanda fructe de mare și, în special varza de mare. Aceasta scade vâscozitatea sângelui și, în același timp, crește tonusul vaselor sanguine. In produsele marine egzista taurine ea normalizează tensiunea arteriala. Taurina în cantitate suficientă se conține în pește marin. De asemenea, este de dorit să se introducă în alimentație nuci și migdale.

Utilizarea de usturoi și pepeni galbeni, grapefruit si tomate roșii, ardei ajuta la reducerea coagulării a sângelui. De asemenea, perfect diluează vinul roșu sec. Prin urmare, un pahar de vin pe zi – inca un mod de a rezolva problema. Dar, cu siguranță, nu este acceptabil pentru toată lumea.

Apropo de foarte multe ori pentru subțierea sângelui se utilizează aspirina. Dar este strict interzis pentru persoanele care suferă de probleme gastro-intestinale.

Remedii populare pentru diluanți sângelui

Ulei vegetal

Una dintre metodele cele mai ușoare pentru diluarea de sânge, precum și pentru a încerca să o curați, este uleiul vegetal, care este necesar doar sa alunece în cavitatea orală. Pentru a face acest lucru, e necesar o lingura de ulei vegetal sa o pui in gura (nu înghiți!) Și să se rostogolească în gură, atâta timp cât nu devine alb.

Apoi, trebuie să scuipi afară uleiul (să nu-l înghiți!). Ar fi bine să se facă dimineața, înainte de masă. Se spune că un astfel de medicament poate ajuta să se retragă toxinele din corpului uman și contribuie la procesul de purificare a sângelui.

Salcâmul japonez

De multe ori, medicamentele tradiționale, pacienții le preferă mai mult decât fondurile care pot fi atribuite de la medici. Căci poate exista o varietate de motive, dar mai ales pentru diluarea sângelui nu va fi un prejudiciu imens daca testam careva rețete care le oferă naturiștii. În special, putem utiliza fructele salcâmului japonic.

E necesar să se ia o sută de grame de ele si se toarnă o jumătate de litru de vodca, după care lasă intr-un loc întunecat, timp de două săptămâni. La finalul acestei perioade, medicamentul este filtrat și depozitat în frigider. Utilizează infuzia după sistemul desemnat. Cincisprezece picături de tinctura trebuie amestecate cu un sfert de apă caldă și de trei ori în timpul zilei pentru a bea pe stomacul gol, in primele trei zile ale procesului de tratament.

La sfârșitul celor trei zile, trebuie să te uiți la sănătatea ta, când nu există probleme (cum ar fi o cădere a tensiunii) nu este, doza trebuie crescută la douăzeci și cinci de picături. Atunci când sunt urmate  reacțiile adverse, cu toate acestea, au loc cel puțin o dată, trebuie să rămână pe vechea doză (cincisprezece picături).

Un curs similar de tratament trebuie monitorizați timp de douăzeci și una de zile, apoi faci o pauză, timp de șapte zile, iar apoi se repetă cursul. Tratamentul in trei in curs de saptamani, cu o pauză de o săptămână, este necesar să se utilizeze perfuzia la finalizarea absolută. Rețineți că masa după utilizarea poate fi nu mai devreme de treizeci de minute.

Pe bază de plante

Vindecătorii înțelepți pretind adesea că impactul efectiv asupra organismului uman va ajuta infuzie din unele plante care urmează să fie luate în cursul unei luni, cu o mică pauză. Luați trifoi iarbă, păducel, flori de galbenele, fructele de macies și frunze de coacăze, marunteste și se amestecă bine. 1 linguriță se toarnă cu apă clocotită și se lasă la infuzat timp de 15-20 de minute. Apoi se strecoară si sa ia a treia parte din pahar de 2 ori pe zi.

Fii atent la pacienții cu afecțiuni renale sau suferă de alergii, instrumentul nu trebuie să depășească norma care este, încercați să nu exagerați. De asemenea, medicina tradițională, la rândul său, sfătuiește să folosească infuzie din ramurile tinere și frunze de salcie sau scoarța de salcie albă, de asemenea nu va încurca tratamentul cu infuzie de trifoi.

Tratamentul cu aspirina

De multe ori, mulți oameni cred că cel mai ușor și cel mai popular mod de a reduce rapid densitatea de sânge – aceasta este o aspirină obișnuită. În general, este într-adevăr cazul, dar ar trebui să indice faptul că aspirina, în ciuda nocivității imaginare, are laturile sale negative. Aspirina – medicament și utilizarea frecventă a boabelor sale pot fi întărite în peretele ventricular și poate determina apariția ulcerului. In consecință, leacurile tradiționale, utilizate pentru a subția sângele, este preferat de mulți.

Infuzie de păpădie

Pentru subțierea sângelui cu ajutorul remediilor populare, pot fi folosite și astfel de rețeta de vindecare. Se usucă pe tava de copt iarba de păpădie si flori de porumbar înțepător. Se toaca mărunt si se amesteca în proporții egale 1: 1. Se toarnă 2 linguri de planta uscata intr-un castron mic, se toarnă 2 căni de apa fiarta si se lasă la infuzat timp de aproximativ 4-5 ore.

Prin tifon dublu se strecoară si stoarce lichidul. E necesar sa ia astfel de mijloc cate o jumătate de pahar de patru ori în fiecare zi. Se recomandă să se ia această perfuzie cu scop de profilaxie o dată la fiecare șase luni, timp de 2 săptămâni. Este demn de reamintit faptul că, la momentul acestui tratament merita complet la 2 săptămâni pentru a elimina din dieta carnea și ouăle.

Fructele de mare pentru supțiarea sângelui

Uleiul de pește nu este numai bun pentru subțierea sângelui, dar, de asemenea, bun pentru a utiliza resoptia deja create placi sclerotice si cheaguri de sânge. Peștele trebui consumat cel puțin de trei ori în timpul săptămânii. Taurina, ajuta în diluarea sângelui, este inclusă în cantitate suficientă în pește și fructe de mare. Algele marine sunt bogate în iod, de asemenea bine afectează starea sângelui, deoarece iodul reduce densitatea de sânge și ajută la creșterea tonusului vascular.

Infuzie pentru tratament vascular

Pentru a face acest lucru vom avea nevoie să mărunțim rădăcina de untul pământului și 60 grame se toarnă (40 °), cu vodca sau diluat cu jumătate de alcool. Închide ermetic borcanul, pune-l într-un loc răcoros și întunecat, infuza timp de 14 zile. După acest timp, se strecoară lichidul, stoarce si se pune in frigider pentru depozitare.

Ia infuzia gata nu mai mult de 25 de picături de 3 ori pe zi la 20 de minute după o masă, se recomanda sa bea apa (o pereche de înghițituri). Cursul de tratament cu această metodă este de 21 de zile, atunci ai nevoie pentru a face o pauza timp de 7-8 zile. Pentru eficienta deplina, trebuie să treci 3-4 astfel de cursuri.

Leac din trifoi

Pentru o mai buna diluare de sânge pot fi utilizate în mod eficient și trifoi medicinal. Se spală și se taie mărunt planta, se recomandă să se folosească colectare uscată. Se toarnă o linguriță de colectare de trifoi într-o cană și toarnă apă fierbinte până sus. Se așteaptă 30 de minute ca totul sa se infuzeze, apoi se strecoară. Ia cate o jumătate de lingura de trei ori pe zi. Durata cursului o lună.

Tratamentul cu lipitori

Printre susținătorii vindecători, folosind medicina alternativa un rol important pentru îmbunătățirea calității sângelui este hirudoterapia – tratamentul cu lipitori. Cu toate că mulți resping aceasta metoda pentru o varietate de motive, e nevoie pentru a indica faptul că o astfel de medicina populară „vii”, sunt folosite pentru subțierea sângelui.

Acest lucru se realizează prin aceea că lipitoarile, lipite pe pielea umană, atunci când este administrată o mușcătură numită hirudină, care ajuta la diluarea rapidă a sângelui. Vindecătorii tradiționali, care propovăduiesc vindecare folosind lipitoarile, ei spun că este necesar să se efectueze un curs de hirudoterapia timp de mai multe zile, cel puțin de două ori în cursul anului, care poate ajuta sa scapi de excesul de vâscozitate de sânge si subțierea ei.

Hirudoterapia are la dispoziție contraindicații și nu se potrivește tuturor, de aceea, utilizați acest medicament cu precauție, trebuie să te consulți cu un expert.

Podmore de albine

O altă metodă neconvențională de eliberare de la această problemă, numită apiterapie. Apiterapia – este o metodă de tratament cu ajutorul albinelor podmore, adică albinele care au murit din motive naturale. In podmore de albina are o substanța heparină, care la om este produsa de ficat si reglează procesul de coagulare a sângelui. Heparina este similară în efectul său asupra hirudină, care este reprezentat în rețeta precedentă. Tinctură sau un decoct din albine podmor – aceasta este un remediu sigur pentru subțierea sângelui.

Bafta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu