Informatii utile pentru bolnavi, remedii populare, sarcina, si dezvoltarea copiilor.

Scaderea poftei de mancare cu produse naturiste

scăderea apetituluiNu poți controla apetitul, mai ales în timpul iernii și toamna, atunci când corpul nostru necesita porții suplimentare de calorii? A crescut pofta de mâncare poate fi un simptom al multor boli, cum ar fi diabetul zaharat, nevroza, deficit lung de crom în organism, sau prezența paraziților în intestin.

In momentul când te depășește foamea lihnita, cel mai bine să se folosească remedii populare, care vor ajuta nu numai pentru a supune poftei de mâncare, dar, de asemenea, reduce nivelul stomacului.

Știați că, cu cat mai mult vom mânca, cu atât mai mare devine stomacul nostru? Aceasta înseamnă că cu timpul, va trebui să mănânci mai multe alimente. Astfel, nimerim într-o dependență. O mare importanță este faptul, exact ceea ce mâncăm: unele produse conțin potențatori de aromă care cresc pofta de mâncare.

Aceste produse includ:

 • chipsurile, pesmet si alte «snacuri»;
 • multe tipuri de dulciuri (cu excepția ciocolatei naturale negre);
 • alcool;
 • apă dulce carbogazoasă;
 • betisoare de crab;
 • semifabricate;
 • cirnaturi cu compoziție dubioasă;
 • afumaturi.

De aceea, înainte de a începe un apetit scăzut, trebuie să revizuiești meniul tău și să excluzi din produsele menționate mai sus. Tu nu numai ca vei reduce doar foamea — vă aduce, tu inca vei aduce beneficii neprețuite pentru sănătatea ta. Să nu uităm despre o astfel de problemă importantă ca și figura frumoasă.

Tipuri de foame si metode de abordare a acestora

loading...

Ce este foamea? Această senzație provocate de deficiențe de nutrienți în organism. Înainte de a vă decide să reduceți apetitul, recomandam pentru a înțelege cu ce tip de foame va întâlniți cel mai des — acest lucru vă va ajuta să alegeți tratamentul adecvat.

 1. Foame orală — se simte în gură, și se manifestă ca o necesitate de a mesteca ceva, simți gustul unui anumit produs alimentar. Foarte adesea apare pofta de o gustare, ceva dulce. Pentru a ucide acest tip de foame, este recomandabil să luați ceaiuri de plante cu un gust puternic.
 2. Foame hipoglicemică — apare rezultatul reducerii glicemiei in sânge mai jos 70 mg pe 100 ml. Aceasta aduce la o slăbiciune semnificativă, amețeală și senzația de foame. Hipoglicemia este un deficit de nutrienți, dar, de asemenea, poate să apară ca urmare a unor emoții puternice. Cel mai bun remediu împotriva unei astfel de apetit — aceasta este normalizarea întregului organism la glucoză eliberat în sânge la intervale regulate. Dumneavoastră puteți petrece curățarea vaselor de intestine, ficat și sânge — în multe cazuri, aceasta rezolvă problema.
 3. Foame gastrica — manifestată sub formă de spasme ale stomacului cauzate de lipsa de alimente. Decât pentru a trata această problemă? Încercați seara sa fie «plin» stomacul cu hrană din legume, fructe care se umflă în interior, oferind senzația de sațietate. De exemplu, luați alge marine uscate 1 lingura in fiecare seara.

Ce sfatuie vindicatorii

Tratament cu apa

Înainte de orice masă, experții recomanda de băut un pahar cu apă rece. In acest fel, scade ușor pofta de mâncare, se formează un sentiment ușor că stomacul este plin, deoarece in timpul de alimentație «pătrunde», in ea mai puțin. De asemenea spun că pur și simplu permite apa rece sa consume calorii, organismul a evoluat la încălzirea acestuia la temperatura corpului. Similar insalaciunea organismului poate fi bun, dar numai sa beai apă în loc de alimente, se subînțelege desigur ca nu va funcționa.

Mijloace de fasole

Observă că (lintea, fasole, mazărea) nu numai ca contribuie la îmbunătățirea digestiei, cu toate acestea, rapid este senzația de saturație, așa că trebuie să te bazezi pe acest lucru în pregătirea propriei diete. De asemenea, în timpul dietei problema principală stă lipsa de substanțe necesare. Fasolele conțin o cantitate semnificativa de proteine, care, într-o anumită măsură, permite să renunți la utilizarea unor cantități considerabile de carne.

Desigur, remediile populare se utilizează pentru a reduce pofta de mâncare diversa colecții de plante aromatice, care vin pentru ajutor la reducerea slăbirii. Este potrivit să se folosească, astfel încât sentimentul de foame nu se va lăsa să se întoarcă de la obiectivul desemnat pentru a reduce foame de a mânca.

Pe bază de plante

Este necesar să se amestece patruzeci de grame de coada șoricelului patruzeci grame de pojarnița  și douăzeci grame de Cystoseira barbata. Se măsoară două linguri de colecția pregătită, după care trebuie să se toarnă în ea o jumătate de litru de apă fiartă. Se lasă sa se infuzeze timp de o jumătate de oră, mai departe  mănâncă de trei ori pe tot parcursul zilei cate un pahar.

Infuzie de Cystoseira

Amestecă o sută de grame de cystoseira cu cincizeci de grame de fructe anason și rădăcină. Doua linguri se toarnă cu o jumătate de litru de apă clocotită. Se lasă sa se infuzeze timp de o jumătate de oră, apoi ia cate un pahar de trei ori pe tot parcursul zilei.

Medicamente tradiționale, care sunt utilizate pentru a reduce pofta de mâncare sunt destul de diverse. În zilele de demult întrebarea în ceea ce privește produsele oamenilor este destul de ascuțit, pentru că de obezitate sau chinuit puțini oameni. Medicii au încercat să găsească metode utile de a scăpa de găman.

Greu de spus, în măsura în care aceste eforturi au devenit de succes, cu toate acestea, unele medicamente, cu toate acestea, au supraviețuit până în ziua de azi. Inutil să mai spunem, cea mai mare parte dintre ele se bazează pe compuși de plante.

Infuzie din colecții

Este necesar să se agite o sută de grame de scoarță de crușin, o sută de grame de frunze de mentă, cincizeci de grame de rădăcini de păpădie si cincizeci de grame de fructe de fenicul. După aceea, toate ingredientele sunt amestecate, este necesar să se toarnă în colecție două sute de mililitri de apă clocotită și se lasă la infuzat timp de o jumătate de oră. Aceasta infuzie trebui de băut înainte de a merge la culcare, preventiv strecurați.

Salvie și iarba neagra (caluna valgaris)

O sută grame de salvie, o sută grame de caluna valgaris se amestecă bine. Doua linguri de colectare se toarnă o jumătate de litru de apă fiartă. Treizeci de minute se lasă sa se infuze, mai departe e necesar să se strecoare. E necesar pentru a utiliza înainte de a manca, întreaga porțiune trebuie să bea de trei ori pe tot parcursul zilei.

Mătase de porumb

Mătase de porumb, cu siguranță, este una dintre cele mai populare poțiuni pentru a reduce pofta de mâncare. În timp ce mulți au informații despre acest lucru, ne amintim, de asemenea, despre el din nou. Pe baza mătasea de porumb, vă puteți prepara un decoct sau infuzie. Astfel ca mătase de porumb — un bun remediu pentru multe boli, acesta poate fi cumpărat de la farmacie.

Procesul de preparare a bulionului astfel urmează: douăzeci de grame matasa sub formă de pulbere se toarnă două pahare de apă clocotită și țineți timp de treizeci de minute într-o baie de aburi. După răcire, medicamentul — este gata de utilizare.

De asemenea este ușor de preparat și infuzia: douăzeci grame mătase de porumb zdrobite se toarnă apă clocotită, după care se lasă să se infuzeze timp de o oră (este permis si mai mult). Și perfuzia și decoctul e necesar sa utilizezi cate una — doua linguri înainte de mese.

Bulion de in

Semințe de in, din care poți face bulion, perfect reduce pofta de mâncare și, de asemenea, ele pot fi folosite pentru a scăpa corpul de toxine.

Recomandări pentru reducerea apetitului

 • Alimentele acre ajuta să uiți de foame si sunt capabile de a păstra apetitul, după cum se spune într-un pumn strâns! De aceia în afară de fructe pentru a reduce pofta de mâncare intrebuienteaza chefir sau iaurt, aceste produse conțin o cantitate minimă de grăsime. Înafara de aceasta produsele lactate reduc în mod semnificativ apetitul, precum și un impact pozitiv asupra procesului de digestie a alimentelor care este importanță pentru o anumită afecțiune.
 • Majoritatea afirmă că e nevoie să mănânci puțin și des. Credetima ca aceasta nu e corect. Vei fi întotdeauna impus pentru acest obicei, după ceva timp aveți nevoie de o gustare, ca urmare stomacul vă va cere și mai multa, mâncare.
 • Încercați să mănânci la cina o ceașcă de supă. De regulă, primul curs va ajuta pentru a reduce dorința de a manca ceva, cum ar fi sărat, sau chiar gras.
 • Nu se poate sa bea cacao, cafea cel mai bine bea ceai. In cele mai multe cazuri, primele produse ar putea agrava situația. Dar, dacă ai pune în ceai o felie mică de lămâie proaspătă, efectul pozitiv nu va lua o mulțime de așteptare!
 • Dacă vă plac salatele, atunci este absolut contraindicat pentru a le umple cu maioneza, se recomanda folosirea sosului de soia sau ulei de măsline obișnuit. Este mult mai util și nu atât de bogat în calorii pentru organism.

Reducerea poftei de mâncare cu exerciții

Noi nu trebuie să uităm că există o reducere a apetitului cu exerciții. Mai precis, orice activitate fizică reduce senzația de foame. Nu e de mirare ce spun că, dacă vrei să mănânci, fa exerciții. In timpul exercițiilor in creier vin semnale specifice, care provoacă o senzație de sațietate.

Dar, puteți selecta un anumit grup de exerciții care într-adevăr «lucrează» pentru a reduce apetitul. În acest grup se disting în principal exerciții, cum ar fi «val», «lotus» și «broască». Ele sunt preluate din tehnicile de respirație dezvoltate de chinezi pentru slăbire.

Descrise mai jos exercițiile este necesar să se efectueze în acele momente când vă simțiți înfometați:

 1. «Val», se efectuiaza astfel. Asazate drept pe un scaun, relaxați-vă, picioarele sunt aduse împreună. Trăgând burta, inhala încet aerul. Țineți-vă respirația timp de câteva secunde și expirați încet. În timpul expirație, stomacul ar trebui să se umfle. Acest exercițiu va trebui să facă 50-60 de ori.
 2. Exercitarea «Lotus» este normalizarea respirației. Pentru a face acest lucru, stai într-un scaun, relaxat, corpul înclinal în față, mâinile se extind în față, palmele intoarcele în sus, extinde, și puneți o mână peste alta, în timp ce femeile ar trebui sa pună mana stânga pe dreapta, iar bărbații — dimpotrivă. În această poziție, trebuie să stea timp de cinci minute, încet respirați și te gândești despre la ceva luminos. Respirație ar trebui să fie fara sunet.
 3. Pentru a efectua «broasca» exercițiu ar trebui să ia aceeași poziție ca și în «lotus» dar ar trebui să se sprijine coatele pe genunchi, iar palmele le alăturați împreună și trageți ușor înainte. Alternativ, ar trebui să se încline capul întâi spre stânga, apoi spre dreapta. Este necesar să se facă 30 de cicluri.

Toate aceste trei exerciții îmbunătățesc metabolismul, face întregul corp sa lucreze, respectiv, toate alimentele care pătrund in organism va fi procesate cu atenție și eliminat din organism, si nicaeri nu se retine sub formă de grăsime. Și toate acestea, în plus ca apetitul semnificativ este redus și vei mânca de câteva ori mai puțin.

Merita sa ții minte de faptul că doar o abordare cuprinzătoare, ca urmare va permite să vă atingeți obiectivul dvs.: va scădea pofta de mâncare, ceea ce va duce la pierderea excesului de greutate și obținerea unei figuri subțiri.

Numai bine si pe curând.