Remedii, tratamente naturiste pentru sforait

SforaitMulți dintre cei care sforăie noaptea într-un vis, nu găsesc sforăitul o problemă semnificativă. De fapt, putem presupune că sforăitul – este o bariera in calea celor săraci care se întâmplă să doarmă lângă un sforăitor. Apropo, sforăitul unui bărbat matur poate ajunge până la 80 dB, și chiar mai mare pentru forța (un caz similar a fost raportat în Marea Britanie).

Sforăitul poate fi atât la bărbați cât și la femei, uneori sforăie chiar și copii, de obicei, acest lucru poate indica faptul că copilul are amigdalele mărite, sau există probleme cu polipi. Cauzele sforăitului poate fi, în special, nasul care curge, distorsiune septului nazal, obezitatea (atunci când mușchii gatului este slab), și așa mai departe.

Cu toate acestea, cei care cred că sforăitul nu este periculos, deși un eveniment foarte ne plăcut din viața ta, ar trebui să fiți conștienți de faptul că rezultatele examinărilor, sforăitul este o posibilă cauză a anumitor boli ale inimii. De asemenea, sa confirmat că, în perioada de sforăit in somn, la persoană poate să se oprească respirația.

Destul de des sforăiții suferă de somnolență din cauza faptului că somnul prost noaptea prin sforăit, de multe ori se invart în timpul somnului. Prin tulburări de respirație in sânge poate scădea cantitatea de oxigen care este necesară pentru funcționarea normală a corpului, funcțiile creierului.

Efectelor rămase ale sforăitul poate fi, numite de asemenea:

 1. a crescut iritabilitate;
 2. uscăciune în gură;
 3. dureri de cap dimineața;
 4. probleme de memorie;
 5. hipertensiune arteriala;
 6. depresie și așa mai departe.

Prin urmare, trebui de spus că remediile populare pentru sforăit este recomandat de mulți pentru a studia și, dacă este necesar – utiliza pentru a dormi pe deplin și să rămână sănătos.

Tratament naturistic pentru sforăit

 • Varza cu miere.

Multe surse sunt menționate ca una dintre primele metode eficiente și eficace de a scăpa de sforăit varza cu miere. Vindecătorii populari recomanda să-l folosească ca un remediu popular: le mărunțim puțin frunza de varza, după care se amestecă cu miere.

Puteți combina o cana de suc de varza si o lingurița de miere, se amestecă totul bine. Ambele instrumente trebuie să fie utilizate înainte de a merge la culcare, durata tratamentului – o lună.

 • Picături de catină pentru sforăit.

Remedii populare pentru sforăit sunt destul de diverse. De exemplu, există o astfel de recomandare în acest sens: cu patru ore înainte de a merge la culcare în fiecare nară să picure câteva picături de ulei de cătină. La sfârșitul de paisprezece zile sforăitul trebuie să se oprească, persoana începe să respire curat.

 • Zilele de descărcare.

Individual, trebuie de acordat atenție la persoanele care suferă de obezitate, din cauza la care sforăie noaptea. Poate că pe ei puțin probabil o să-i ajute, unele remedii populare pentru sforăit, dacă nu rezolvă problema principală, de fapt – sunt supraponderali.

Desigur, de la această recomandare, mulți sforăitori se opresc la alegerea, varza cu miere sau alte „produse alimentare”. Cu toate acestea , încercați cel puțin o dată pe săptămână pentru a aranja zilele de post. După descărcare apreciați starea de somn. Nu manca mai mult norma înainte de culcare pe alte zile, aceasta vă va ajuta.

 • Scoarță de stejar și flori de gălbenele.

Trebuie de turnat 0,5 litri de apa clocotita, aceste componente sunt luate câte o lingura din timp amestecate. După care se lasă la infuzat timp de două ore, acoperă cu un capac, apoi se strecoară. Cu această perfuzie va fi efectuată clătirea gâtului după orice masă și seara înainte de culcare.

 • Exerciții pentru sforăit.

Toate remediile populare, cu ajutorul unuia sau altui mod de a scăpa de sforăit, se repetă, dar la unii nu pot ajuta în nici un fel. Ce este de făcut în astfel de circumstanțe, oare cu adevărat va trebui să ne împăcăm cu acest fenomen enervant și jenant? Totuși, la remedii populare pentru sforăit este menționată nu numai să primească intern. Bine sau reclamat diferite exerciții pentru întărirea mușchilor faringelui și limbii. Pentru a face acest lucru, efectuați următoarele:

În primul rând, a seta limba cât mai înainte și o fixați maximal în jos. Păstrați limba în acest fel câteva secunde, mai departe efectuați acest exercițiu. Pentru a face astfel de manipulări trebuie de cel puțin treizeci de ori.

În al doilea rând, împinge mâna pe bărbie și muta maxilarul inferior înainte și înapoi, cu un efort. Reproduce acest exercițiu de treizeci de ori.

Ambele exerciții exercită mușchii limbii și a maxilarului inferior, iar acest lucru le permite să le păstreze în formă chiar și într-un stat slăbit într-un vis. Primul și al doilea exercițiu ar trebui să fie făcut tot timpul dimineața și seara. Există și un alt exercițiu care crește tonusul muscular în gât, oferind un efect clar, după o lună de utilizare. Acesta trebuie să efectueze de fiecare dată înainte de a merge la culcare.

Strivește cu dinții foarte tare un special băț pregătit pentru aceste din lemn sau plastic, încearcă să-l țineți timp de patru minute. Un exercițiu similar pentru a consolida mușchii gatului permite de a reduce sforăitul, mai ales observat la începutul somnului. Trebuie să spun că remediile populare pentru sforăit sunt eficiente și eficace numai dacă sforăitul nu se manifestă în formă de complicată.

 • Colecție de plante.

Pentru un alt remediu popular pentru sforăit, avem nevoie de o colecție de plante: brusture, coada-calului, rădăcină cinquefoil, soc. Pregătiți -le într- un astfel de raport este o parte din cinquefoil rădăcini și coada-calului, soc fructe din două părți, patru din mărăcini.

Colecția zdrobește prin râșniță de cafea la starea de pulbere fină turnați apă clocotită (200 ml), o lingura de amestec. În urma acestor pași, ar trebui să se insiste pe timp de șaizeci de minute, apoi perfuzia gata se consideră pregătită pentru a fi luată pentru tratamentul de sforăit. Ia câte o lingura de câteva ori pe zi.

În cele din urmă, explica conceptul de apnee de somn obstructiv. Această condiție este adesea observate la persoanele cu cronice sforăitului, care se caracterizează prin, care oprește respirația in timpul somnului. Remedii populare pentru sforăit, în acest caz, nu poate veni la salvare, vă sfătuim să căutați sprijin și consiliere de la un expert.

Metode medicale de a scăpa de sforăit.

1. Spray-uri, picături, inhalatoare, dacă sforăitul este cauzat de congestie nazala sau durere în gât. În alegerea unui tratamente eficiente și adecvat vă poate ajuta un medic.

2. Sforăit benzi nazale care le puteți cumpăra de la o farmacie specială. Aceste benzi cu suprafața adezivă montat pe aripile nasului și căilor nazale extinde, permițând accesul la aer. Aceasta va ajuta sa scapi de sforăit, în cazul în care aceasta este cauzată de îngustarea a cavitații nazale sau pasajele nazale.

3. „Pacifier” de la sforăit. Se pare că există pacifier și pentru adulți. Nimic amuzant – când pe cântar stă odihna și un somn liniștit, toate metodele vor fi bune! Înainte de a merge la culcare este un dispozitiv plasat in gură. „Pacifier” la sfârșit include o proiecție care acceptă cerul moale, și, astfel, este posibil pentru a scăpa de sforăit, care este cauzat de lăsarea țesuturilor moi ale cerului. Dispozitivul preia medicul.

4. Tratamentul operativ de o deviație de sept, consola a cerului moale.

Pentru tratarea sforăitului este cel mai bine să consulte o clinica specială unde medicii vor determina cauza sforăitului, vor alege eficienta metodă de tratare în cazul dumneavoastră.

Modalități tradiționale de a scăpa de sforăit

1. Seara, stoarce sucul dintr-o varza proaspătă, 1 pahar. Adăuga o linguriță de miere. Se amestecă și se bea înainte de a merge la culcare. Curs de tratament cu acest agent – o lună.

2. Apa zilnică simplă băută ia mai bine doi litri de apă distilată, care afișează mucusul din organism. Cursul de tratament – o lună.

3. Se amestecă două părți de soc negru, câte o parte de – rădăcină de cinquefoil și coada-calului, 4 părți de brusture, se macină amestecul într -o râșniță de cafea. O lingura de amestec, se toarnă un pahar de apa clocotită, se lasă timp de o oră. Bea o lingura de cinci ori pe zi, între mese până la recuperarea completă de la sforăit.

4. Insuflă înainte de a merge la culcare în fiecare nară câteva picături de ulei de cătină albă. Cursul de tratament – o lună.

În prezent, metode eficiente de a scăpa de sforăit egzistă, și sunt o mulțime. În cazul sforăitului ar trebui să meargă la clinică, unde experții vor alege tratamentul in funcție de cauza sforăitului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu