Gastrita — Tratament Naturist

Remedii pentru gastritaConfruntarea cu metodele de gastrite cronice populare este destul de simplu, principalul sa ne folosim de pe rețete drepte. Enumerarea rețetelor de aici au ajutat multor care suferă nu numai de gastrita, dar pancreatita si colecistita gastroduodenitom.

Tratamentul de gastrita cu remedii populare

  • Rețeta 1.

În proporții egale se iau următoarele plante si se amesteca: coada șoricelului, menta, rădăcina de pavilion dulce, flori de mușețel și urzică. Mai departe o lingura plina de amestec se opărește într-un pahar cu apă fiarta timp de 15 minute într-o baie de apă infuzata.

După ce, bulionul se sedimentează, va trebuii de a filtra și se poate de băut câte o treime din pahar înainte de mese. Bulionul se ia de trei ori pe zi. Cursul de tratament este conceput pentru 21 de zile și apoi să ia o pauză de 10 zile.

  • Rețeta 2.

Sa dovedit următoarea rețeta pentru a vindeca gastrita cu remedii populare. În părți egale mixte se amesteca semințe de marari, frunze de pătlagina, flori de coada șoricelului si flori de galbenele, precum și flori de sunătoare.

O lingura de amestec se toarnă apa fierbinte clocotita. După ce infuzia se insista într-un termos pentru o oră sau două. Perfuzie este recomandat să bea înainte de mese, de trei ori pe zi. Tratamentul de gastrita este de trei săptămâni.

  • Rețeta 3.

Un alt remediu popular eficient pentru tratamentul de suc gastric este suc de varza. Deoarece sucul de varza creează literalmente minuni incredibile. În special au nevoie oamenii cu mari aciditati scăzută de stomac.

Pregătiți-l așa, din frunze de varza stoarce un pahar de suc pe un storcător. Merita de amintit că, înainte de a utiliza sucul să-l încălziți. Dar dacă sucul, de exemplu, provoacă stări de greață, cel mai bine este să-l bea după 4 ore după ce a fost eliberat. De servit sucul cu o oră înainte de masă de 2 ori pe zi. Termenul de valabilitate este de 1-2 zile (în cazul în care aceasta va dura mai mult – nu va mai produce efectul dorit).

  • Rețeta 5.

Un efect de vindecare ajută la realizarea unui decoct (bulion) de rădăcină de brusture. Pentru a prepara remediu popular pentru gastrita ia o lingurița de rădăcina de brusture tocata mărunt, apoi se toarnă o jumătate de litru de apa clocotita. Se lasă la infuzat timp de aproximativ 10-12 de ore e mai bine de infuzat pe timp de noapte. Acest medicament poate fi luat câte 100 gr. de patru ori pe zi.

Puteți lua, de asemenea, un decoct de rădăcini de brusture. Pentru supa ia o lingurița de rădăcina de brusture turnam cu apă și se fierbe într-un pahar de aproximativ 5-10 minute. Primim decoctul preparat câte o lingura de 3-4 ori pe zi.

  • Rețeta 6.

Pentru pregătirea lui, într-un recipient amestecat cu 10 grame de următoarele plante: frunze de pătlagina, frunze de podbal, mătase de porumb, flori de galbenele, flori de coada șoricelului, de asemenea, lemn dulce, menta si gnaphalum (gnaphalum-este un gen de plante din familia Asteraceae ordinal Asteralis).

Se iau două linguri de amestec și turnat un litru de apă fiartă. După ce perfuzia diluată într-un pahar de apa fiarta si se bea înainte de masa, nu mai puțin de o jumătate de oră. Cursul de tratament este de aproximativ două săptămâni. Puteți obține o pauza de sâmbătă și duminică.

  • Rețeta 7.

Sa dovedit a fi excelenta următoarea rețeta care a dovedit eficiența și în vindecarea rănilor de gastrita eroziva. Pentru aceasta se ia 100 de grame de unt nesărat, și 10 de grame de rășină și propolis. Propolis înainte de al folosi îl punem în congelator timp de 24 de ore, și apoi o radem prin răzătoare mărunta.

Untul este topit într-un vas emailat pe o baie de aburi. Treptat adăugați la untul topit terebentină și propolis. Toate ingredientele sunt atent amestecate cu un baston de lemn. Încălzirea amestecului se efectuiaza timp de 10-15 minute. Apoi este nevoie sa se filtrează.

Pentru a utiliza o lingurița de amestec este diluat într-un pahar de apa calda sau lapte și este folosit într-o oră și jumătate înainte de mese. Utilizați compoziția de trei ori pe zi. Durata cursului 3 săptămâni, și apoi faceți o pauză de două săptămâni. Dacă simptomele nu sunt complet eliminate, tratamentul se repetă din nou. Păstrarea acestui medicament ar trebui să se păstreze numai în frigider.

  • Rețeta 8.

Acesta a fost adesea ori dovedit a fi eficace, chiar și în cele mai severe cazuri și avansate. Într-o cratiță mica de email, se toarnă un pahar de apa clocotita două linguri de galbenele uscate (calendula). După care medicamentul se fierbe bine la foc mic timp de 10 minute. Apoi, infuzia se filtrează, se răcește, iar apoi din nou adusă la fierbere, cu trei linguri de fulgi de ovăz.

După ce suspensia rezultată este pe deplin îngroșata, adăugați o linguriță de miere. Utilizam terciul gătit este cel mai bine dimineața și seara chiar înainte de culcare. De asemenea, rețeta are mai multe opțiuni, bazate pe cele cu un nivel scăzut și mare aciditate. Dacă aciditatea din stomac a crescut în supa se adăuga Calendula, iar în cazul în care aciditatea este redusă, ar trebui să utilizați colecția de coada șoricelului.

  • Rețeta 9.

Efectele pozitive au fost salcâm japonez perfuzie (Sophora), așa-numitul soforin. Pentru a pregăti bulionul e nevoie de fructe proaspete de soforina, mărunt tăiem si punem într-un borcan de sticlă. După aceea, se toarnă Sophora cu rachiu în raport de aproximativ 1:2.

Compoziția gata trebuie să se infuzeze o săptămână. Și apoi perfuzie este filtrata și pus la păstrare in frigider. Necesitatea de a lua de 3 ori pe zi, timp de o jumătate de oră înainte de masă, la 25-30 picături. Întregul tratament durează timp de trei săptămâni, după aceia urmează o pauză obligatorie timp de 1 săptămână. Pentru necesitate cursul poate fi repetat.

Cele mai testate rețete de tratament pentru gastrită

Rețeta anterior recomandata la pacienții lor si prietenilor, profesorul medic-oncolog Sawicki de la Universitatea din Moscova. Vă mulțumim pentru această rețetă atât de mulți au uitat ce e aceasta gastrita.

Aceasta rețeta este acum inclusa în remediile populare, tradiționale pentru gastrita. Pentru pregătirea lui se ia o jumătate de kilogram de frunze de aloe si printr-o mașina de tocat se zdrobeala. Vârsta plantei trebuie să ajungă la 3-5 ani. Supa optinuta se păstrează în frigider. Apoi, in amestecul de aloe adăugați un kilogram de miere de mai și un litru de cagor (vin cagor).

La început, puteți încerca această rețetă într-o proporție mai mică, aceasta este luați câte 250 de grame de vin și miere, 150 de grame de aloe. Amestecul se toarnă într-un borcan de sticlă închis ermetic. Ea trebuie să fie lăsat timp de cinci zile la întuneric și uneori sa agitați borcanul. După cinci zile, amestecul este pregătit pentru utilizare.

Primirea amestecului trebuie efectuate în conformitate cu schema. De-a lungul primei săptămâni de compoziție este folosit de trei ori pe zi, câte o linguriță. Instalațiile de preluare trebuie să fie efectuată în două ore înaintea mese. În următoarea compoziție de tratament este, de asemenea, folosiți de trei ori pe zi, dar o oră înainte de masă. Și, de asemenea, crește doza de a utiliza câte o lingură de amestec.

Curs standard de tratament de acest amestec parcurge timp de două până la trei săptămâni, dar recepția mai eficienta de primire este pe o lună sau chiar două. Acest lucru crește foarte mult pentru tratamentul complet de a vindeca boala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu