Cataracta — Tratament Naturist

CataractaPoate că unii dintre voi vă amintiți de la curriculum la structura de organizare a anatomiei ochiului uman? Destul un organ nu simplu, care constă din mai multe componente, care ne permit să contemplăm toate lucrurile pe care le vedem.

Lentila este una dintre cele mai importante „detalii” ale ochiului uman.

Acesta este situat în globul ocular și refracta razele de lumina. În timp ce un tânăr, și ochii lui sunt sanatoși, lentila este flexibilă și incoloră. El perfect își îndeplinește funcție naturală „lentilele”. Cu toate acestea, cu timpul, se poate întâmpla complet sau parțial întunecarea a lentilelor, și boala aceasta se numește „cataractă”.

Boala poate progresa pentru o lungă perioadă de timp. Cu vârsta, vederea se micșorează tot mai slabă și ca urmare cataracta poate transforma în orbire. Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, este necesar să se ia măsuri specifice. Adică de a utiliza metode eficiente de tratare a cataractei cu remedii populare. Există destul de multe, analizați câteva dintre ele.

Tratamente naturiste pentru cataracta

 • Mustețele de la cartofi de cataracta.

Probabil una dintre cele mai simple, dar foarte eficiente modalități. Pentru a face acest lucru, se ia mustețele de cartofi, bine spălate și le tăiem mărunt, apoi lăsați să se usuce. Dacă nu știu de unde să obțineți mustăți de cartofi, adresați-vă la cunoscuți la care țin cartofii la păstrare. Ea de obicei cu trecerea timpului începe să crească.

Se toarnă o lingura de muguri de cartofi uscați un pahar de spirt sau vodca. Se lasă la infuzat timp de paisprezece zile, după care strecurați și se toarnă recipientul într-un vas pregătit. Este necesar să se ia cate o lingurița înainte de mese, de trei ori pe zi.

Timp de aproximativ două-trei luni de tratament, pelicula este luată pentru a dizolva, apare lacrima lipicioasă dens. Cursul se prelungește până la acel punct, cât va fi acest lucru din fondurile suficiente bazate pe un pahar de vodcă, și dacă este necesar, nu interzice repetarea ei. Remedii populare testate de ani, și aceasta rețeta este recomandată de mulți oameni pentru a trata cataracta, care au învins aceasta.

Nu trebuie de gândit că cataracta – este o boală inclusiv numai pentru cei oameni bătrâni. Desigur, acesta este adesea observate doar la ei. Dar, împreună cu aceasta, distinge diferite tipuri de cataracta, in special din născari ori recâștigată. Prima se găsește la copii din momentul nașterii, și, de obicei, nu progresează. Cataracta recâștigată , față de bătrâni, probabil poate fi traumatice, radiativă și altele.

Uneori, complicații în tipul cataractei, din cauza altor boli , cum ar fi diabetul și așa mai departe. Simptomele pentru apariția acestei boli poate fi moștenită atât senil cât și de cataracta congenitala. Oficial medicina a remarcat că metoda generală a stabilit că nu se tratează. Cu toate acestea, remedii populare pot fi folosite cu succes pentru tratamentul cataractei.

 • Tratarea cataractei cu miere.

Demult la strămoșii noștri se folosea vindecarea cu miere, inclusiv și cataracta. În zilele de demult ea, de la sine bineînțeles, încă așa nu se numea. Dar sensul rămâne același: mierea – este foarte eficientă în tratarea lor. Utilizare mierii este deosebit de bine ca o măsură preventivă. Pentru aceasta, este necesar ca o pereche de picături să picurați în ochi de trei ori pe zi.

Dacă nu există nici o iritație e mai bine să picurați miere pură de mai. Dar mulți oameni simt o senzație de arsură în ochi și înțepătură. Ca urmare, nu este interzis de a dizolva o parte de miere la trei părți de apă rece. Ochii treptat se vor deprinde. Raportul poate fi schimbat în mărire.

În contrast locuitorul vechimii, în ziua de azi va fi dificil de a găsi miere proaspătă. De multe ori, magazinele vând miere ne naturală, sau dizolvată, care în scopuri de tratament este mai bine să nu o folosiți deloc. Trebuie să vă stăruiți să cumpărați o bucată mică de fagur și scurgeți. Perioada picurării cu miere de la o cataractă trebuie făcută cu spațiu de repaus, de exemplu, douăzeci de zile picurăm, zece zile – o pauză.

Trebuie să dăm ochilor o pauza. În sezonul cald este necesar de intrerupt cursul pentru a evita apariția conjunctivită. Dacă simțiți că acest lucru nu vi se potrivește, iar dacă personal nu suportați produsele apicole, nu trebuie să utilizați această metodă. Tratamentul cataractei cu remedii populare ar trebui să ajute să scapi de cataracta, și nu suprasolicita sănătatea.

 • Dieta de cataractă.

Pentru profilactica cataractei trebuie să urmezi un regim alimentar special. Alimentele trebuie să fie bogat în vitamine. Se recomandă alimentele vegetale, produse lactate. Este necesar să se limiteze utilizarea grăsimi de animale. În general, trebuie să mănânci în mod corespunzător și echilibrat. În special, este extrem de important pentru persoanele mai in vârsta care au vederea slabă, neapărat apar și altele, boli mai puțin grave.

Din păcate, corpul uman este astfel stabilit încât în anii tinereții sale, ne risipim inconștient sănătatea: mâncăm incorect, abuzăm de multe, și o mulțime de muncă grea. Trecând frontiera vârstei mature, vine timpul pentru a „aduna roadele” – este inevitabil. Un instrument esențial pentru persoanele in vârsta de oameni au un tratament care nu se referă numai la cataracta, dar, de asemenea, și la alte boli.

 • Suc din plante si fructe de pădure.

Țelina pătrunjel, morcovi si salata de andive – sucul din planta are proprietăți medicinale și este bun în lupta cu cataracta. Se amestecă patru părți suc de morcovi cu o parte de suc din plantele mai sus menționate​​. Ia o jumătate de cana de trei ori pe zi, înainte de mese.

O parte proaspătă, suc stors de afine diluată cu două volume de apă. Cu acest lucru îngropam ochii înainte de a merge la culcare.

 • Mod netradițional.

Nu este un mod distractiv pentru oameni mofturoși. Dizgropînd aproape un pahar de râme, spălați-le și se toarnă un strat de zahăr și sare. Ținem la cuptor la foc mic timp de douăzeci de minute. Apare lichid, care trebuie turnat, de scurs și de a picura câte o picătură timp de o lună și jumătate la ochii bolnavi de trei ori pe zi.

 • Tratamentul cataractei cu frunze de zmeura.

Frunza de zmeură o zdrobim în praf și ia o linguriță cu împreună cu hrană de trei ori pe zi. Metoda este perfect situată pentru cataractă la persoanele în vârstă și va fi foarte util, în cele mai multe cazuri.

 • Colectare de plante.

Toate componentele sunt luate în mod egal: petale de albăstrea, iarba lenca obișnuită, flori soc și iarbă de silur. O lingură de colectare se toarnă 0,5 litri de apă, se aduce la fierbere și se scurge imediat. Picură 5 picături de 3 ori pe zi, timp de mai multe luni.

 • Colecție de ierburi.

Se amestecă cantități egale de plante de silur, semințe de fenicul sau fenicul și petale albăstrea. Puneți amestecul în saci de pânză, 3 min țineți-le în apă clocotită, se răcește. Pune pungile la ochi, se acoperă cu un prosop și se păstrează timp de 15-20 minute. Curs de tratament: 6 cicluri câte 15 zile fiecare.

 • Silur bulion.

2 lingurițe de iarbă uscată se toarnă două căni de apă rece, încălzim până la fierbere timp de 2-3 minute și se strecoară. Bea o jumătate de cană de 4 ori pe zi. Curs de tratament lung, la fiecare 2 luni faceți o pauza de doua săptămâni.

 • Afine.

Suc de fructe de pădure proaspete sau congelate coapte diluat cu apă fiartă 1:2 și câteva luni picurați în ochi 1 dată pe zi.

 • Iarbă de răcovină (iarbă de păsări).

Suc de racavină amestecați cu apă 01:01 și îngroape ochii sau spălați -le de mai multe ori o infuzie zi: o lingura de plante, se toarnă un pahar de apa clocotita si se infuzeze 20 de minute. Perioada de valabilitate a celor două fonduri – o zi.

 • Dud.

Acesta este considerat unul dintre cele mai bune remedii pentru bolile de ochi . În sezon, trebuie de mâncat pomușoarele lui pe tot parcursul anului bea un decoct de frunze și ramuri.

Un amestec de sucuri: salata de andive, sfeclă și morcov într- o proporție de 01:02:07. Bea zilnic 100 g de amestec.

 • Ulei de nuci grecești.

În 1 litru de orice ulei vegetal pune 100 g miez de nuca pisate, să insiste într-un loc întunecos timp de 2 săptămâni, agitând din când în când, și de câteva ori pe zi, să-și picure ochii.

 • Rețeta de la Juna Davitashvili.

Este excelent pentru a ajuta la restabilirea și chiar îmbunătăți vederea multor oameni pentru a scăpa de pete negre și senzație grila înaintea ochilor lui. Se fierbe un ou tare de găină de casă. Tăiați partea de sus și scoate gălbenușul de pe ambele părți. În schimb, se toarnă o linguriță de zahăr alb, și puneți vârfurile tăiate. Fixăm oul într-o poziție verticală și-l punem la 30-40 de minute la un loc fierbinte în cămin, unde temperatura este de 100-120 ° C.

Apoi zahărul topit se toarnă și picurăm în ochi 2 picături de 6 ori pe zi. Rapid lichidul gros poate fi diluat cu puțină apă fiartă. Medicamentul trebuie de gătit la fiecare 2 zile, deoarece pe mai mult timp nu va fi de ajuns. Picurarea duce la udare abundenta a ochilor, care contribuie la spălare și curățare ochiului de mucus și săruri de calciu.

Profilaxia bolii

Pentru a preveni cataracta congenitala la copii, viitoarea mama ar trebui să monitorizeze după sănătatea ei, cu profilactică a bolilor virale și elimina impactul negativ al factorilor de mediu asupra organismului. Evitați cataracta dobândită va solicita tratamentul bolilor care contribuie la apariția lor.

Trebuie să respectați cu strictețe normele de siguranță la locul de muncă, în uzine chimice si de lucru cu otrăvuri. Prevenirea complicațiilor de cataracta este un tratament în timp util de inflamație si leziuni la nivelul ochilor. Cataracta senil preîntâmpină modul sănătos de viață, încetinirea procesului de imbătrânire.

Trebuie de exclus obiceiurile proaste care contribuie la dezvoltarea de cataracta, – fumatul, consumul de alcool:

 1. stați la soare, purtați ochelari de protecție;
 2. monitorizați întotdeauna efectele secundare ale medicamentelor luate;
 3. adecvat acționează la condițiile nefavorabile de mediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu