Dureri de spate — Tratament Naturist

Dureri de spate tratamentDureri de spate pot apărea din diverse motive. Acest lucru poate fi reumatism, si osteocondroza, infecții urinare la bărbați sau ginecologic la femei. Tratamentul adecvat al durerii și consecințele sale nu este posibilă fără a explica motivele pentru apariția acesteia.

Cu toate acestea, putem vorbi despre faptul că singuri să spunem cauza durerii nu este ușor. În acest moment noi doar ne ținem de spate și credem că principalul motiv este că spatele a răcit. Cu toate acestea, motivul ar putea fi mult mai complex, astfel încât o vizita la medic nu ar trebui să fie amânată, în orice caz. Indiferent dacă este vorba de boli de rinichi sau probleme legate de sistemul musculo-scheletic.

Cu toate acestea, în cazul în care durerea apare destul de des și sunteți sigur că nu există motive serioase să se teamă pentru sănătatea ta, tu nu ai. Dar durerile simțitoare destul de doar pentru a elimina în acest moment, este suficient să știi câteva tehnici eficiente si medicina tradiționala si toate problemele vor dispărea de la sine. Înseamnă că remedii populare pentru dureri de spate vor fi eliminate cât mai bine posibil, fără nici un pericol pentru organism.

Durerile cele mai ascuțite, care apar brusc și trag în spate, așa și sunt numite „lumbago.” Presimțirile astfel sunt foarte asemănătoare ca cineva într-adevăr trage întratît de puternic și dureros. În acest caz, după fiecare „lumbago” durerea rămâne pentru o lungă perioadă de timp și nu dă drumul.

La om, mișcările sunt limitate, și capacitatea redusă de a lucra pe deplin, și distra în această stare, nu ai o plăcere. Dacă aveți nevoie urgentă pentru a vă pune pe picioare, precum și, având în vedere că nu poate suporta durerea – e timpul să trecem la treabă. Majoritatea dintre aceste rețete populare de a vă pune pe picioare literalmente în termen de o zi de tratament, fără efecte secundare si sunt testate timp de secole.

Înainte țăranii nu puteau permite luxul de a petrece câteva săptămâni la odihnă din cauza durerilor de spate, de aceia foloseau doar instrumentele cele mai testate și apoi utilizate. Câmpul nu este în așteptare, dar, de asemenea grâul, singur de la sine colectarea nu se strângea.

Dureri în spate tratament remedii naturiste

 • Pleava de dureri în spate.

Cea mai prima remedie – pleava. Acesta conținea disponibilitate ridicată, combinate cu o eficiență egală. Pleavă, de exemplu, resturi de fân înflorit se aduna, și se pune în material. O astfel de pungă se lega din ambele capete. După aceea, punga se plasează într -o cratiță cu apă fierbinte, acoperită cu un capac și așteptau, când iarbă cum trebuie va clocoti. După punga se scoate și așteptau când se va scurge.

După care, cum temperatura a ajuns confortabilă, îl aplicau la spatele pacientului. Puteți utiliza chiar și câteva cataplasme mai fierbinți. Convenabil de a utiliza mai multe pungi pentru că ar putea înlocui în cazul în care acesta se răcește. Durata tratamentului este de cel puțin o oră. Și după o astfel de procedură durerea de spate vă părăsește.

 • Suc de agave tratament neturistic.

Cu dureri în spate nu se poate refuza de medicamentele populare, atât de dureros. Un instrument de mare ajutor este sucul de agave. Pentru aceasta luăm planta și din el se stoarce sucul, și apoi cu el se freacă spatele. Imediat după această procedură, aveți o senzație de arsură pe piele. Uneori, se poate ajunge chiar și într-o durere de ardere.

Ar trebui să fie deosebit de atenți, în aplicarea cataplasmei, de prima dată. Pielea delicata este foarte sensibilă, și puteți obține chiar și arsuri. Deși aproape niciodată orice leziuni cutanate la astfel de procedură similară, nu sa urmărit, dar atenția va fi de prisos.

Astfel senzația de arsura trece repede și ascuțit este doar începutul. În cazul în care partea inferioara a spatelui nu sa iritat sau altă reacție alergică, puteți continua să folosiți această facilitate. Și cu fiecare zi ce trece acest instrument poate fi folosit mai activ, și mișcările masajului devine mai puternice.

Locuitorii moderni ai megapoliusului au un astfel de stil de viața sedentar, că plângerile de dureri de spate pentru el nu este nimic uimitor. Dar puternicele dureri de spate sunt foarte insidioase, apărând o singură dată, apoi se întoarce din nou și din nou. Multe persoane cu astfel de probleme demult au găsi un ideal „remediu”, care lau testat nu o singură data și sunt mulțumiți de el.

 • Cataplasmă cu sare de la dureri de spate.

Nu mai eficiente sunt și compresele cu sare. Suficient 100 de grame de sare dizolvată în apă fierbinte, aproximativ un litru. Pentru aceasta luăm opt straturi de tifon, de dimensiunea care va acoperi integral partea inferioara a spatelui. După aceea, tifonul îl înmuiem în soluția cu salină caldă și încă fierbinte punem pe spate.

Compresul poate fi plasat înainte de culcare sau pe timp de noapte. Pentru ca comprima să nu se răcească, acesta este legat cun prosop cald. În același timp, aceasta va întări compresul și nu va aluneca. În cazul în care o persoană suferă de dureri de spate legate de radiculit, el știe din prima mana cat de grava este durerea și cât timp pot continua.

Utilizarea compreselor cu sare poate calma durerea în doar câteva zile. Un alt plus al acestui comprim este în simplitate, pentru că sarea este în orice casă.

 • Tinctura de lămâie și usturoi.

Lămâie și usturoi împotriva durerii. Dintre aceste producte se prepară tinctura lecuitoare. Pentru a face acest lucru, luăm o lămâie și un cățel de usturoi și bine se mărunțește. După care suspensia este deplasată în rezervor și se umple cu apă.

În procesul de pregătire o suspensiei nu trebuie să vă faceți griji cu privire la coaja de lămâie, se poate măcina împreuna cu usturoiul, nu trebuie să fie curățate. Suspensia se toarnă un litru de apă și se infuza două zile. După aceea perfuzie este filtrată și se folosește de trei ori pe zi, după mese.

 • Tratamentul de dureri de spate cu vetrice.

Pentru a face acest lucru, se folosesc frunzele si florile de vetrice. Colecta se plasează într-un termos și se toarnă 100 g apă clocotită. Insista pe o porțiune de o oră. Perfuzia se filtrează, se adaugă o linguriță de sare. Perfuzia se frecă pe spate pentru noapte.

 • Tratament cu hrean.

Pe spatele bolnav cu scopul de a trata este recomandat pentru a pune hrean ras sau ridiche și se amestecă cu smântână. Deasupra trebuie să fie acoperite cu tifon sau hârtie absorbantă. Necesar de legat spatele cravată cu șal de lână sau o eșarfă.

 • Comprese cu plante.

Pentru comprese cu turba, care au jucat mult timp efect este de perfuzie corespunzător de flori de soc, mușețel, must și cimbru Sf. Ioan.

 • Cataplasma cu muștar.

Când sunt durerea in spate bine va ajuta muștarul tradițional. Se poate lua nu doar muștar, dar, de asemenea, muștarul se aplică direct pe zona afectata. Cataplasmă cu muștar ar trebui să fie păstrată timp de 5 minute sau până când o senzație de arsura pronunțată. Rețineți că toate compresele încălzitoare pe spate trebuie să încălzească plăcut, dar nu pentru a aduce suferința.

 • Comprese cu frunze de brusture.

Dureri de spate tratament, remedii populare cu ajutorul frunzei de brusture. Pentru a comprima va trebui să le usuci, opărim cu apă clocotită și se aplică pe spate. Peste frunzele de brusture se înfășură cun cearșaf caldă de lână și deține compresa timp de aproximativ o oră.

 • Tratament pentru dureri de spate cu praf de castan.

Un remediu etnic bun pentru dureri de spate se consideră a fi castanul. Pe el îl freacă pulbere și îl amestecă cu untura topită și ulei de camfor. Toate componentele se ia în aceleași numere. Un strat de acest amestec este aplicat subțire pe o bucata de pâine neagră și se aplică la locul nesănătos.

 • Comprese din aluat.

Un remediu popular îl socot compresele din aluat. Spatele îl înconjoară cu un strat gros de tifon și se aplică pe partea de sus un strat gros (2 centime.) de aluat acru. Efectuați operațiunea în fiecare zi înainte de a merge la culcare. Cursul de tratament compune 10 zile.

 • Tratament naturist cu miere.

Acesta poate fi util pentru a unge spatele bolnav cu miere. Frecați-l cu putere, violent pentru a restabili circulația sângelui, întoarce tonifierea musculaturii.

Mediu dovedit etnic capabil să facă față cu durerea enervantă este considerată o tinctura de alcool de eucalipt sau de rădăcină adamică. Poate fi util frecarea cu tinctura de alcool cu brusture. Acest instrument este folosit și pentru cataplasme.

Pentru a calma durerea de spate, se poate aplicat la pacient noile frunze de hrean pe deasupra învălătucit cu o batistă. Înlocuiți-le în oarecare zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu