Diaree constipatie — Tratament Naturist

Remedii pentru diareeDiareea reprezintă un proces de eliminare consistență destul de subțire în încălcare a intestinului. Cauzele de diaree pot fi diferite, și este cunoscut, probabil, bătrânilor si celor mici, fără excepție.

La nou născuți a fost observata diareea destul de des, din cauza ca intestinal la copii în această perioadă lucrează într-o fază de „adaptare”. De asemenea, nu tot timpul este clar omului în măsură de a percepe. O varietate de infecții intestinale și anumite alte boli ale organelor interne sunt, de asemenea, însoțite de diaree.

Diareea apare ca urmare a motilității intestinale când se dupliaza atunci când produsele alimentare nu reușesc so prelucreze deoarece se deplasează rapid decât de obicei. Principalele cauze de diaree, pe lingă bolile infecțioase sunt:

 1. mâncatul in exces;
 2. fermentare a produselor alimentare în organele digestive;
 3. intoxicație alimentară;
 4. medicamente laxative (purgativele), (inclusiv produsele individuale care produc acest efect.);
 5. se întâmplă adesea ca diareea începe de la situații de stres, emoții febrile.

Dacă diareea a fost cauzată de o anumită boală, principala metodă de eliberare de acesta va fi principalul tratament al bolii. In cele mai multe cazuri, de a administra remediile tradiționale pentru diaree, care pot fi folosite în certitudine absolută dintre motivele pentru producerea acestuia, să nu fie cauzate de boală sau unele otrăvire aprofundată intensivă.

Simptomele de diaree sunt cunoscute tuturor – aceasta este o apariție rară de fecale, și dureri de stomac hodorogit, balonare. Atunci când diareea este cauzată de fermentarea alimentara în intestin, fecale mult mai întunecată, cu miros înțepător împuțit. Există metode eficiente pentru persoanele care beneficiază de astfel de diaree, atât la copii și la oameni adulți.

Tratamentul de diaree cu remedii naturiste

 • Ceai tare.

În caz de diaree prin intermediul procesului de fermentație în intestin, din utilizare de produse alimentara trebuie să fie oprita, acea mâncare care conține o mulțime de carbohidrați. Dacă diareea e putreda ar trebui să mănânce mai puține alimente bogate in proteine (ouă, pește, carne) și cit mai mult în carbohidrați (zahăr, cartofi, cereale, biscuiți, etc.).

Un leac bun este ceaiul concentrat. Ajută foarte eficient împotriva diareii, care restabilește microflora intestinala.

 • Amidon (crohmala) de diaree.

O lingurița de amidon trebuie să fie dizolvat într-un pahar de apă caldă și luate la fiecare oră până trece diareea.

 • Cărbune.

Cărbune din copacul de tei vine in ajutor cu diareea, pentru a folosi câte o lingurița măcinata de praf și se bea cu apă.

 • Compot de la diaree.

Este un compot astringent excelent de pere uscate, nu trebuie să se aplice consumul de miez a fructului.

Mulți au informații că diareea te poate prinde prin neașteptare într-un loc public sau în altele, unde boala aceasta va deveni o pacoste. Ajutor de la diaree în cele mai dificile situații remedii populare pentru diaree, multe dintre care sunt cunoscute din trecut, în unele cazuri, sunt foarte populare.

 • Bulion de orez.

Remedii populare eficiente de diaree pot fi utilizate și ca decocturi (bulion). Indigestia poate fi foarte bine tratate cu o supă de orez. Acesta se prepară după cum urmează: orezul se spală bine cu apă, apoi se fierbe în apă pina când e fiert (în raport de unu la cinci). Când orezul este fiert, apa în care a fost fiert, se scurge.

De a bea, este necesară după ce orezul sa răcit un pic, dar va fi cald. În timpul zilei ar trebui să bea cel puțin doi litri de supa. Orezul singur poate fi de asemenea utilizate în produsele alimentare, deoarece are un efect bun în asigurarea unui stomac deranjat.

 • Nuci împotriva diareii.

Coaja dintre nuca ajuta la diaree, și puteți strânge aceasta coaja si pentru ziua de mâine. Două sute de grame de nuci trebuie de pregătit, scoțându-le din ele coaja (partiție), care va fi nevoie pentru infuzii. Se toarnă-ele într-o sticlă și se adaugă o jumătate de litru de rachiu (alcool), apoi se lasă la infuzat timp de șapte zile.

Cu diaree trebuie de luat în acest fel: acest mijloc in măsura de zece picături trebuie diluate în o sută mililitri de apă caldă, apoi bea. Aceasta procedură repetați de trei ori pe zi. Dar ea trebuie imediat întrerupta utilizarea acesteia după ce trece diaree, deoarece soluția este destul de puternica și dacă sunt utilizate incorect vor aduce la constipație.

 • Un decoct de frunze de merișoare de munte.

Din frunze de merișoare de munte pot fi fiert următorul bulion: la un pahar de apa se ia o linguriță de frunze de merișoare, apoi se fierbe timp de treizeci de minute. Bulionul pregătit îl împărțiți în două părți egale și să ia o jumătate dimineața și unul seara.

 • Un decoct de coaja de stejar.

Un decoct de coaja de stejar se face acestfel: Două sute de mililitri de apă trebuie să ia douăzeci de grame de coaja de stejar și se fierbe timp de treizeci de minute la foc mic. Se bea două linguri de bulion de trei ori pe zi.

 • Un decoct din flori de vetrice.

Un decoct din flori de vetrice: La două sute de mililitri de apă luam zece grame de flori de vetrice și se fierbe la foc mic timp de cincisprezece minute. Ia douăzeci minute înainte de masă ia o lingura de trei ori pe zi.

 • Infuzie de fructe afine uscate.

În cazul tulburărilor neinfecțioase ale stomacului folosind astfel de remedii tradiționale pentru diaree, care au efect anti-inflamator, antiseptic și astringent și de a ajuta la diaree, de exemplu, fructe de afine uscate. Din acestea avem nevoie pentru a face o infuzie, jeleu, sau ceai.

Infuzia se prepară după cum urmează: patru lingurițe de fructe uscate se toarnă un pahar de apă rece. Se lasă la infuzat timp de opt ore. Cu înghițituri mici de perfuzie gata trebui de luat toată ziua. Ceaiul se prepară în mod obișnuit, și jeleu – ca oricare altul.

 • Metoda pentru calm.

Uneori, diareea se întâmplă din cauza terorii, stres sau șoc nervos. Pentru a elibera de aceasta este necesar să se ia mijloacele de a calma, preparate cu galbenele, mușețel si menta.

Noi nu trebuie să uităm că diareea nu se întâmplă pur și simplu. Pentru aceasta este întotdeauna în baza sa, care urmează să fie determinată. Cu diaree trebuie să rămânem la o dieta, nu utilizați pentru prevederi separate produse alimentare, ceea ce poate provoca o agravare de boli. Pentru a opri deshidratare, ar trebui să bea multe lichide. Dacă diaree la copii mici, nu-l trata fără sfatul unui medic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu