Osteocondroza cervicala tratament naturistic

Osteocondroza cervicalaOsteocondroza cervicala – este un complex de tulburări degenerative ale coloanei cervicale, care se caracterizează prin dureri severe și duce adesea la o încălcare a funcțiilor și structura acestuia.

Prin urmare, aceasta nu poate afecta negativ corpul nostru ca un întreg, deoarece gâtul nostru este format din șapte vertebre, unde se afla diferitele componente ale sistemelor cardiovascular și nervos. Rezultatul este că, cu osteocondroza cervicala pot apărea simptome, cum ar fi: hipertensiunea arteriala, dureri de cap, amețeli, apar „înfiorări” (se face pielea ca la găina), în unele cazuri, poate obține chiar și întuneric în ochi.

Și toate acestea se datorează circulație sanguina proasta. Foarte adesea este consecința faptului că una sau mai multe dintre cervicale îndepărtat ușor pe indice. Dar ceea ce este pentru noi să spunem, de exemplu, unele 2 milimetri?

Cea mai mică îndepărtare in organism, și în special vertebrelor cervicale poate provoca spasm al arterei vertebrale. Îndepărtarea la 2 mm duce la întreruperi emisfere separate ale creierului, sau nutriție, în general, din cauza dificultății de circulație a sângelui. Prin urmare, că alimentația proastă a creierului poate provoca retraeli și teamă, care pur și simplu nu poate fi explicat în cuvinte. Totul depinde de situația în care este persoana.

În general, tratamentul de osteocondroza cervicala cu remedii populare implică mai multe scopuri – calma durerea si de a restabili nivelul coloanei cervicale pentru a funcționa corect. Cel mai des forța fizică pentru pacient este prescris un consiliu special, cu o buclă (Francis Glisson) pentru îndreptarea a coloanei cervicale. Ea trage mușchii, întinde coloana vertebrala, intorcindui pe ei la locurile lor, trageți coloana vertebrala și o indreaptati, astfel normalizând circulația sângelui.

Osteocondroza cervicala de multe ori apare de la un stil de viața sedentar si lipsa de mobilitate. Din păcate, sunt sateliți moderni ale umanității noastre. Cum spune statistica că marea majoritate a oamenilor (85% din populație), se va întâlni mai devreme sau mai târziu probleme cu coloana vertebrala si spate. Prin urmare, atunci când ați aflat de diagnostic, tratamentul este necesar, care se poate vindeca prin remedii naturale.

Tratamentul osteocondrozei de remedii populare

 • Masaj pentru osteocondroza cervicala.

În tratamentul acestei boli este foarte util masajul, care pot fi efectuate la domiciliu: aceasta va ajuta la relaxarea mușchilor la gât și elibera de stres, care sunt strânse. Astfel de acțiuni îmbunătățește circulația sângelui coloanei vertebrale, și are un efect pozitiv asupra discurilor intervertebrale, caci poziția lor în tratamentul bolii osteocondroza cervicala este extrem de important.

Pentru masaj osteocondroza cervicala in condiții casnice trebuie să îndeplinească următoarele condiții.

 1. masajul se face doar cu degetele;
 2. nu este nevoie să apăsați tare sau zdrobi mișcările gâtului ar trebui să fie simplă și ușoară;
 3. nu exagera, nu trebuie să exercite mult efort, în caz contrar acesta se va primi doar mai rău;
 4. mișcările masajului degetele e necesar să fie efectuată de la centru spre periferie, începem de la partea de sus și se deplasează treptat în regiunea de jos.

Dacă urmăriți aceste reguli simple de conduită și masaj la domiciliu, în orice moment convenabil pentru tine, puteți face astfel încât această metodă de tratament sa va producă doar un efect pozitiv și nici decum nu va dăuna sănătății dumneavoastră.

 • Masaj cu miere de albine pentru tratarea osteocondrozei.

De asemenea, în scopul de a trata osteocondroza cervicala cu remedii populare are un efect mare, in popor folosesc pentru masaj mierea (așa-numitul masaj cu miere). De exemplu, pentru cel mai mare efect, masaj cu miere este cel mai bine în baie, pentru aceasta spatele, umerii și gâtul bine se încălzesc, și apoi se efectuiaza masaj pe punctele inflamate se masează cu utilizarea de miere.

După ce, mierea este bine absorbita in piele, gâtul ar trebui să fie acoperite cu o hârtie pentru a comprima și bine de invalit. Este dovedit faptul că, după câteva proceduri dureri le de gat dispar.

 • Comprese din plante.

Cu osteocondroza cervicala înafara de miere, pentru comprese medicale se aplică ușor diferite plante usturătoare, cum ar fi frunze sau rădăcini de hrean, usturoi, ridiche neagra, etc.

Pentru utilizarea corectă, ar trebui impuse pe gâtul inflamat unul dintre aceste instrumente și bine se invaleste. După aceea, există o senzație de arsură și se răbda atât cit puteți rezista, iar apoi comprima se elimină. Utilizarea acestor instrumente îmbunătățește circulația sângelui în zone ale vertebrelor cervicale și, în consecință, este efectul de încălzire, după care starea este mult îmbunătățită.

 • Un decoct din muguri de mesteacăn pentru osteocondroz.

Desigur, muguri de mesteacăn puteți să vă pregătiți singuri, dar, de asemenea, în orice moment, aveți posibilitatea să le cumpărați de la farmacie. Pentru a pregăti supa se toarnă 1 lingura de muguri de mesteacăn aproximativ patru cești de apa clocotita, apoi se pune la fiert pentru o jumătate de oră.

La expirarea timpului se ea de pe foc și se strecoară. După ce supa sa răcit, ia câte un pahar de trei ori pe zi, cu întrerupere între mese.

Folosind tratamentul osteoartritei de remedii populare, merita sa ne amintim că acesta boala este destul de grava, care este necesar de a se controla la un specialist și cu ajutorul medicilor care vor putea stabili cu exactitate diagnosticul de boală.

 • Tratamentul osteoartritei cu aloe.

Stoarce din tr-o frunza mascata de aloe si se amesteca cu 100 g miere. De asemenea, masa rezultată, se adaugă 150 ml de rachiu si se lasă la infuzat timp de o zi într-un loc răcoros și întunecat. Tinctura rezultată se comprima bine ameliorează durerea la nivelul coloanei vertebrale cervicale.

 • Baie de pin pentru osteocondroza.

La doi litri de apă, se adaugă 500 de grame orice fel de ace zdrobite. După aceea, o puneți la foc și se fierbe undeva în jurul valorii de 15 – 20 de minute. Apoi, ia de pe foc si se lasă sa infuzeze supa până când acesta este complet răcit.

Umpleți cada cu o apă bine încălzită, și se toarnă în ea perfuzia pregătita. Astfel de baie trebuie administrate aproape o oră. Această procedură are un caracter tonic, și lupta excelenta cu osteocondroza.

 • Extractul de ulei de sunătoare.

Aproximativ 200-250 de grame de sunătoare, le punem într-un borcan de sticlă și se umplu cu 0,5 litri de ulei de floarea-soarelui pur. Pune-l într-un loc răcoros și întunecat timp de două săptămâni ca sa se infuze bine. O astfel de extractor de ulei trebuie de a freca la gât bolnav pe timp de noapte, apoi se invaleste cu un cearșaf sau șal.

 • Ceapa Indiana pentru osteocondroz.

De obicei, ceapa indiana poate fi găsita la orice magazine de legume. Deci, înainte de a merge la culcare frecați locurile inflamate în osteocondroza. În cele mai multe cazuri, deacuma dimineața puteți simți ca durerea a scăzut in mod semnificativ sau complet a dispărut.

 • Tratamentul de osteocondroz cervical cu turte.

Se amestecă 300 g de făină de secară cu apă caldă pentru a face un aluat gros. Întindeți aluatul și coace două turte în cuptor.

Încă turtele calde trebui să se aplice la gâtul pacientului, apucând partea din spate a regiunii capului și se stabilește cun prosop. Această metodă a venit la noi din cele mai vechi timpuri, în timp ce în Rusia, majoritatea oamenilor au avut posibilitatea de a fi vindecați de diverse afecțiuni si boli doar de unul singur.

 • Tratamentul de frunze de brusture.

A pus într-un pahar o lingura de frunze zdrobite de brusture și umple cu apă clocotită. După ce infuzia sa răcit, puteți începe să-l folosiți, pentru aceasta aveți nevoie pentru a umezi prosopul în bulion și se pune pe gâtul vătămat. Și deasupra neapărat puneți o pungă și va înfășurați cun cearșaf. Este necesar să se păstreze o cataplasma timp de 20 min, după care se îndepărtează și fularul se pune înapoi la gât.

Amintiți-vă că de osteohondroza cervicala o mare importanță ar trebui de acordat gimnasticii medicinale, chiar dacă durerea a plecat, nu te opri, acorde mai multă atenție patului de culcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu