Monturi — Tratament Naturist

Mai întâi de toate, să definim ceea ce este – os la picioare, sau cum mai sunt numite uneori – umflături. Care poartă de fapt, acest concept, deoarece nu oricine are informații despre această boală? Oase de la picioare, pe – științific – o deformare valg a degetului mare. In cele mai multe cazuri, există os la picioare doar la sexul frumos. Acest lucru se datorează ligamentelor puternice la bărbați decât la femei.

Aceasta se produce din cauza unei devieri la degetul mare de la picior, la un anumit grad, la aceasta primul os metatarsian se abate spre interior. Ca rezultat la picior se formează umflătura. Umflătura formează capul osului metatarsian. În unele cazuri foarte avansate, deformat degetul al doilea și al treilea. Aceasta conduce la mai multă durere.

Monturi picioare (hallux valgus)

Stadii ale bolii

În funcție de gradul de deviere sunt 4 grade ale bolii:

 1. Prima etapă implică gradul de deviere mai puțin de 20, cu toate acestea veți simțiți un mic disconfort, mai ales estetice, dar fara durere.
 2. La cea de a doua etapă a degetului mare se abate de la 20 la 30 de grade, vei simți o mica durere după o plimbare lungă, care poate crește când forțam continuu pe picior.
 3. Când degetul se amesteca la 30 – 50 grade in partea, osul începe de obicei să roșească, există umflături, mobilitate limitată a articulației. Durerile apar după prelungitul în picioare.
 4. Se diagnostică trecerea mai mult 50 de grade. Durere severă în regiunea degetului mare, disconfort atunci când te deplasezi, dificultăți la cumpărarea pantofilor. Se formează osul, basica, sigiliu comun, oasele cresc, articulații inflamate. Enumerarea educației foarte mult doare, din cauza ca are nevoie de primirea de medicamente pentru durere și efectuarea operațiilor.

Pentru a stabili gradul exact de deteriorare a degetelor poate fi doar un profesionist cu experiență. El a fost cel care are dreptul de diagnostic si atribuie un tratament corect și eficient.

Dacă nu știți cui să te adresezi cu o problemă – du-te la un medic terapeut, care vă va spune care specialist poate ajuta pentru a scăpa de osul la picioare. De obicei osul la degetul cel mare îl tratează medical-chirurg, ortoped sau traumatologist.

Monturi – cauzele apariției

 • Ereditatea. Cea mai frecventă cauză de os la picioare – ereditate. Ai un picior cu o structură specifica.
 • Alegerea pantofilor nu comoda. Tocuri înalte si pantofi înguști. Atunci când porți astfel de pantofi greutatea principală atunci când mergi pe jos la degetul mare de la picior. Din cauza aceasta osul de la picior crește punctual de sprijin în mărime, ceea ce duce la apariția oaselor la picior.
 • Gută. Aceasta boala apare din cauza tulburărilor metabolice, in urma căreia in corpul uman se acumulează excesul de acid uric, care este slab excretat prin rinichi. Acumularea de acid uric la rândul său, conduce la faptul că sărurile sale sunt depozitate la nivelul articulațiilor. Foarte des, guta apare la persoanele care consuma o mulțime de produse din carne, abuz de alcool.
 • Platfus. Când boala picioarelor plate, arca piciorului nu are o bază sigură. Talpa piciorului se umfle , greutatea corporală este distribuit în mod inegal. Ca urmare, degetul se duce în partea laterală a corpului pentru a susține sarcina.
 • Excesul de greutate. Se întâmplă aceeași ca și la platfus – greutatea crește pe arca piciorului, pentru a rezista, degetul este deviat spre lateral, iar acest lucru duce la o creștere a osului metatars, adică conuri la degetul mare.
 • De asemenea, umflături pot sa apară din cauza malnutriției săracă în vitaminele A, C și E.
 • Inca un motiv pentru apariția – sarcina lung ape picioare (locul de muncă în picioare).
 • Leziuni ale piciorului.
 • Unele boli, cum ar fi artrita reumatoida.
 • Malformații congenitale ale oaselor piciorului.

Indicație: Pentru a nu pierde începutul dezvoltării oaselor la nivelul picioarelor, in condiții de casa, puteți face următoarele: cu degetele de la mâini trage degetul mare cât mai mult posibil. În cazul în care, în acest caz, nu există nici o dificultate, atunci nu există nici un motiv să vă faceți griji.

Totuși atunci când tragi degetul mare de la picior lateral e necesar pentru a depune efort, ați observat că, atunci când mergi pe jos picioarele de multe ori obosesc mai repede, atunci este un semnal – e timpul să te gândești la tratamentul picioarelor.

Simptome, semne de creștere la degetul mare a piciorului

Deja la etapa inițială de deformare a degetelor aceasta poate fi detectată prin senzații dureroase care apar în ele după o plimbare sau în timpul anumitor mișcări. Apoi se întâmpla schimbări externe: degetul mare de la picior se abate față de celelalte degete de la picioare, iar la baza sa începe să se formeze o umflătura, cu timpul tot mai mare în dimensiune. Osul poate irosi si umfla, in timp ce degetul mare este încă și mai înclinat față de alții.

Monturi – tratamente naturiste

Salvie

100 g de salvie uscata o mărunțim și o fierbem in șase litri de apă timp de 10 minute. Se strecoară decoct si se împarte în două părți: o parte imediat se toarnă într-un castron pentru procedura, iar celălalt – lăsați cu capacul pus la foc mic. A se păstra membrul bolnav într-un bazin cu bulion timp de o jumătate de oră, când se răcește turnați în bazin decoct care a fost lăsat pe aragaz.

Fii atent, înainte de procedura, verificați temperatura bulionului din vas: el trebuie sa fie cald rabdator (aproximativ 50 ° C). La adăugarea decoctului fierbinte, se scot picioarele din vas. Se efectuează  tratamentul timp de o lună, în fiecare zi.

Rădăcina de tătăneasă

Rădăcina de tătăneasă o mărunțim, toarnă apă în proporție de 1: 2, și se fierbe timp de cinci minute. Insistați decoct o jumătate de oră, apoi se aplică comprese. Simplu doar îmbiba o cârpă de tifon sau bumbac, cu decoct cald de tătăneasă, se aplică la nivelul articulațiilor afectate, și se acoperă cu folie de poitilena sic cun bandaj cald. Compresa lasati-o timp de două-trei ore. Aceasta metoda va ajuta la restabilirea cartilajului afectat.

Frunze de afine (merișor)

Afinul se referă la acele plante care contribuie la eliminarea bazelor purinice din organism. Pacienții cu gută trebuie sa ea infuzie din Frunze de afine continuu sau periodic cursuri. Un astfel de tratament nu ajuta doar pentru a menține nivelul articulațiilor, dar, de asemenea, funcția rinichilor. Se prepară cantitatea de medicament dintr-o dată pentru întreaga zi. Două linguri de frunze de afine zdrobite infuza intr-un litru de apă clocotită, se lasă timp de zece minute, strecoară. Bea medicamentul porțiuni arbitrare pe tot parcursul zilei.

Analgezici și un agent anti-inflamator

Cantități egale de soc negru flori si flori de mușețel medicinal, se toarnă într-o cratiță mică și se toarnă apă clocotită, astfel încât apa acoperă doar florile. Dețină încă cinci minute la foc mic, insista sub capac inca cinci minute. Elimina materiile prime aburit din cratița, strângeți ușor și înveliți într-o pânză de bumbac. Se aplica comprese calde la articulațiile dureroase, și se lasă la ameliorarea simptomelor pe timp de noapte.

Această metodă nu este un remediu, dar facilitează doar starea pacientului. Utilizați ca un ajutor.

Hrișcă cu nuci de caju

Minerale indispensabile pentru guta este magneziul. Și cele mai bogate surse de ea – hrișca, nuci de caju. După preferința caju puteți înlocui cu nuci de pin, care nici de cum nu diferă în cantitatea de magneziu.

O metodă de preparare a medicamentelor. Se clătește hrișca, se usucă și se macină într-o mașină de măcinat cafea. De asemenea, se taie nuci. Proporțiile de ingrediente: 1 parte nuci – 3 părți de hrișca, nuci sau 1 parte nuci – 4 din hrișcă .. Se prepară din timp un decoct din orice fructe uscate, si se strecoară. În doi litri de bulion, se toarnă două pahare amestec de hrișcă-nuci, și se fierbe la foc mic, amestecând din când în când, timp de aproximativ o oră. Ca atare, magneziu va fi digerabil.

Înlocui două mese cu acest jeleu gros. În termen de două săptămâni in fiecare zi, apoi puteți trece la fiecare trei zile. În același timp introduceți hrișcă și legume verzi in dieta ta.

Tratamentul cu cartofi

Pentru oase la picior ajută în mod eficace și eficient terci din cartofi cruzi rași, care sunt plasate direct pe porțiunile bolnave ale picioarelor.

Colectare medicala pentru guta

Fa o colecție din următoarele componente, în proporțiile indicate:

 • câte 4 părți de muguri de mesteacăn sau frunze, scoarța de salcie, coada calului iarba;
 • cate 2 părți urzica, flori de soc negru;
 • cate 1 parte flori de galbenele, bujor, albăstrea, fructe de ienupăr, pațachină scoarță de copac.

Se prepară infuzie: o lingura de colectare toarnă 400 ml de apă clocotită, infuza la o baie de apă timp de 10 minute, se scoate de pe foc, se acoperă și se lasă timp de încă 15 minute. Se strecoară si bea infuzia fierbinte. Bea o data pe zi, dar cu un atac acut de gută – la fiecare două ore. În ultimul caz, cantitatea de apă poate fi redusă nu supraîncărca inima și rinichii.

Restaurare de tulburări ale metabolismului

Fa o colecție egala ale acestor componente: flori de soc negru, flori de mușețel, sunătoare, flori de tei. Prepară perfuzia în modul din rețeta colectare medicală. Luați de două ori pe zi, timp de cel puțin două luni.

Infuzie de splinuța

Acest medicament este pentru o acțiune asupra corpului în mai multe moduri similare cu infuzia de afine, și este recomandat pentru utilizare continua pentru guta. Două linguri de frunze de splinuța infuzat cu 300 ml de apă clocotită, se lasă timp de 20 de minute, strecoară. Ia infuzia cate 100 ml de trei ori pe zi, în fiecare zi, între mese.

Infuzia de ghimbir pentru tratamentul tulburărilor metabolice

O lingura rădăcina de ghimbir mărunțit se infuza cu 400 ml de apă clocotită, se lasă timp de 20 de minute, sub capac. Ia ca o băutură autonomă cate un litru pe zi, se poate cu adaos de miere. Un astfel de decoct ia două luni, după care scade până la 200 ml pe zi, și bea permanent. De asemenea, adăugați ghimbir la orice fel de mâncare în timpul gătirii.

Analgin cu iod

De multe ori oasele de la pe picioare sunt considerate un defect cosmetic, dar ele sunt capabile să aducă durere, inclusiv interfera cu mersul pe jos. În astfel de cazuri, de mare ajutor sunt următoarele mijloace:  ia 30 comprimate de analgin tradițional, de preferință într-un mojar le zdrobiți bine (dacă este necesar se poate macină) pentru a se obține o pulbere. Pudra rezultată este necesar să se toarne tinctura de iod (10%), apoi se poate lubrifia zonele osului bolnav de pe picioare.

Vindecarea cu propolis

Pentru aceasta boala adesea se utilizează și propolisul, care mai intii trebuie să fie frecat in palme, pentru ca el sa devina mai moale, și apoi se aplică pe zona osului afectat, iar deasupra înconjoară cu o pânză groasa. Pentru această metodă de tratament în casă se potrivește tinctura de propolis, care pot fi achiziționate de la farmacie, dar dacă ea se aplică, pânza nu trebuie să fie uscat dar ușor umedă.

Iod pentru tratarea osului pe picioare

Unge cu tinctura alcool de iod osul peste o zi. Oasele se opresc din creștere, iar cel mai bun caz – va dispărea.

Farmacia biliara (fierea)

Zilnic lubrifiați osul cu bila de la animale sau păsări. Componentele active ale sărurilor biliare se dizolvă acidul uric depozitat. Rezultatul va fi mai eficient dacă utilizarea alternativă cu bila cu lubrifierea oaselor tinctura de iod cu oțet. Ingrediente pentru infuzie 1 linguriță de oțet, 5 picături de iod.

Unguent din piper și bureta de apa dulce

Pentru a face aceasta rețeta aveți nevoie pentru a colecta 10 grame de burete de apa dulce pur, 30 de grame de ardei roșu iute zdrobit, camfor, amoniac și 125 grame de etanol nediluat. Este necesar să se amestece bine toate ingredientele pana se omogenizează, adică trebuie sa semene ca unguentul. Tineti minte că o astfel de compoziție foarte arde, adică să fiți atenți să nu nimerească pe piele curata.

Unguentul trebuie uns numai osul și nimic altceva. Apoi e nevoie ca piciorul sa-l bandajați și numai decât incaltati șosete calde de lână. Astfel de procedura se recomanda pe noapte. Și dimineața bandajele pot fi eliminate. Dacă ați trata această boală prin această metodă, pacientul va începe în curând să se înmoaie osoasele și scade treptat.

Propolisul pentru os la picioare

Se aplică pe timp de noapte la os, înmuiați cu mâinile o mică bucată de propolis și fixați cu un bandaj. În cazul în care nu aveți propolis naturale, faceți o compresa umeda din tinctura de propolis din farmacie.

Sare și iod

Va luoa durerile în oase sare si iod in baie caldă pentru picioare. Ingrediente: 2 linguri sare de mare (sau sare de masa mascata ) și 10 picături de iod la 1 litru de apă. Tineti picioarele în apă timp de 15 minute. Pentru a elimina umflăturile, faceți bai două săptămâni, apoi o pauza de o săptămână și se repetă cursul, doar 4 cursuri.

Oul pentru gută

Se prepară un unguent special. Foarte proaspăt ou cu coaja alba, puneal într-un pahar de 50 uncii. Oul e necesar să stea în pahar. Se toarnă peste oul complet 70% esență de oțet și puneți într-un loc întunecat, timp de două săptămâni. În acest timp, oul trebuie să fie dizolvat complet.

Se aruncă coajă și conținutul din pahar se amesteca. Se adaugă 1 lingură cu vârf untură topită (grăsime de porc sau topită de la magazin) și 10 g de terebentină farmaceutica (sau unguent deterebentină). În cazul în care nu aveți untură, acesta poate fi înlocuit cu jeleu de petrol (vaselina) sau unt. Se agită. Unguent este pregătit. Aplica-l la nivelul osului la fiecare două zile, alternative lubrifiați cu iod osul.

Pește de râu

Ia-pește proaspăt  (preferință de râu). Se separă oasele. Fileul de pește punel pe polietilenă, atașați la os si bandajați. A se păstra peștele în frigider, dar nu se congela. Faceți compresa timp de 7 zile consecutiv. Următoarele 7 zile freca osul cu ulei de brad. După 3 luni, se repetă tratamentul.

Mierea

Într-o baie de apă se topește mierea, ea ajută să scapi de osul de la picioare in condiții casnice, daca ungeți cu astfel de unguent. Atunci medicamentul este deosebit de util în faza inițială.

Terciul pentru oasele la picioare

Se prepară o suspensie din următoarele componente: Partea 1 – 3% iod, 2 parte – suc de lamaie, doua aspirine pisate în praf. Puneți terciul pe os, se acoperă cu polietilenă, si bandajați. Fa astfel de aplicări timp de trei zile consecutive. Se repeat peste o săptămână.

Terebentina cu brusture

Pentru a vindeca boala necesita remedii populare: terebentina farmaceutica și frunze de brusture. În acest scop, o frunză de brusture trebuie sa o ungem cu terebentină din exterior și o plasam la picior, frunza e necesar sa acoperiți întregul picior de la genunchi pina in jos. Pe partea de sus înveliți cu polietilena, apoi cu năframa de lână.

Trebuie să fii precaut atunci când se utilizează acest medicament, deoarece terebenita poate produce arsuri, prin urmare, este necesar să se verifice cu atenție gradul de încălzirea picioarelor, si puneți compresul.

Aceasta procedură trebui să fie făcut în fiecare zi, timp de trei luni: metabolismul încetează să dispară oasele de la picioare.

Sfaturi utile pentru tratamentul monturilor

 1. Purtati doar incaltaminte confortabila pe un toc jos – nu mai mare de 5 cm.
 2. Cumparati garnitura speciala din silicon, care trebuie să fie introduse între degete la piciorul bolnav – cel mare și al doilea. În cazul în care garnitura nu aveți, puneți discuri de vata.
 3. Pentru a calma durerea atunci când mergi pe jos, o bucată mica de spumă de cauciuc se introduce în pantofi, preventive tăiați o gaură în ea, astfel încât sa stea pe os. Ca rezultat, între os și pantofi va fi o distanță scurtă, si pantofii nu vor strânge locul bolnav.
 4. Urmați exercițiile zilnice terapeutice simple pentru picioare: cu degetele de la picioare încercați sa apuca o bucată de hârtie de la podea, treptat, încearcă să apucați obiecte mai mari – stilou, pânză, brichetă. Încercați să mutați separat degetele de la picioare – în cazul în care nu se primește, atunci nu disperați – în nici un caz, mușchii mici si ligamentele de la glezna vor fi consolidate.

Sper că aceste sfaturi vă vor ajuta să scapi de monturi de la picioare de la degetul mare, fără o intervenție chirurgicală cu remedii populare acasă. Fiți sanatosi, dragii mei, și fie ca picioarele dumneavoastră sa nu știe oboseală.

Bafta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu