Îndepărtarea verucilor tratamente la domiciliu

Îndepărtarea negiiNegii – o boala virala destul de comuna a pielii. Cei mai adesea suferă tineri și copii. De asemenea negii, în cele mai multe cazuri sunt benigne.

În general această boală se dezvoltă sub influența așa numitele condiloame virale (virusul papilloma, Tumefaciens verrucarum). Acesta a fost demonstrat experimental ca infecția se produce prin contactul cu obiecte contaminate sau prin contact direct cu o persoană sănătoasă cu bolnavul. De asemenea, au fost raportate cazuri familiar de îmbolnăvire.

Contribuie la boală macerarea sau leziuni a pielii, pielea uscata, sau dimpotrivă umezire frecventă.

Simptomele bolii

Perioada de incubație durează aproximativ două săptămâni și, uneori până la câteva luni. De obicei cresc pe piele epidermică papule deluros dureroase densa gri-alb, galben-brun sau de culoare gri-murdar, uneori formând suprafața aspră creșterii papilare.

Tradițional dimensiunea papulei – poate fi de la boabe de mei și până a unui bob de mazăre mare, care fuzionează, ele formează niște deal așa-numitele placi cu fisuri.

Negii în general, sunt în mai multe forme

1. Obișnuite (simple) negii-în cele mai multe cazuri se află pe pielea picioarelor (suprafața plantară), pe palma sau dorsală a mâinilor și a feței. Arsură și dureri de negi apare doar în procesele leziuni sau inflamatorii.

2. Verucile genitale – sunt situate în regiunile axilare sau inghinal în meatul, la intrarea in vagin, în jurul anusului pe corpul și capul penisului, barba coronariene etc.

3. Negi – de obicei, se împrăștie între a cincea și a patra sau a treia și a patra degetele de la picioare se formează negii specifice. În mijlocul lor au o adâncitură mică aproximativ 5 – 10mm.

4. Negi sub ungual – situate în spațiul liber, de exemplu, la marginea unghiilor degetelor placa și degetele de la picioare, în cazuri rare oprire, rezultând în marginea liberă a unghiei ușor ridicate.

5. Negi plați – în cea mai mare parte se întâlnește la tineri sau copii mici și sunt un roz pal, uneori maro deschis, dureroase, multe, noduli care au o dimensiune de cereale, și uneori – mai mare. Apar pe dorsală a mâinilor, gâtului și pielea fetei.

Atunci când apar aceste forme de veruci este o nevoie urgentă de a vedea un medic pentru a determina cauza exactă și pentru a stabili în continuare tratamentul cel mai adecvat. Dar trebuie să ne amintim că este posibil să se realizeze îndepărtarea verucilor la domiciliu, instrumente tradiționale și tehnici care au lucrat bine pentru vindecarea bolii.

Îndepărtarea verucilor la domiciliu

Săpun – apă cu soda

În apă fierbinte dizolva bicarbonatul de sodiu și săpun de haine după locul unde se află negii bine le aburiți. Stratul superior de veruci excitat racla ușor uscată, freacă, o felie de cartof crud aplică pe negel bine întărește cu un bandaj.

După aproximativ 3-4 ore bandajul poate fi eliminat și din nou cu apă și săpun aburiți locul cu negi. Ca urmare, negul se înmoaie si treptat se separă de la țesutul sănătos neinfectat. Procedura se repetă până când verucile complet se vor trata.

Crăciuniță pentru negi

Pentru a elimina negii la domiciliu, în acest fel, este nevoie de mai multe ori pe zi pentru a lubrifia cu suc de crăciuniță. În această prelucrare, suprafața verucilor repede se înegrește, apoi cu grijă taie cu mici foarfece dezinfectat și din nou ungem cu suc negi, atâta timp cât ele nu dispar complet.

Gheață artificială

Scapă de negi la copii și adolescenți cu metodele tradiționale se poate cu o mică bucată de gheață artificială. Pentru aceasta avem
nevoie să se atașeze o bucată de gheață uscată și menține atâta timp cât ai răbdare și putere, desigur. Negii dispar pe parcursul mai multor astfel de proceduri.

Acidul acetic

În fiecare noapte înainte de a merge la culcare este necesar să picuri cu o pipetă pe negi 1-2 picături de acid acetic, dar merită să reamintim că trebuie să fiți extrem de atenți pentru a evita pielea din jur de la o arsură. Nu este nevoie să picuri mai mult de 1-2 picături la un moment dat. Acidul acetic promovează uscare rapida si dispariția negilor.

Rostopască pentru negi

Rostopasca proaspăt ruptă stoarce sucul. Sucul rezultat lubrifiază negii două ori pe zi. Procedura cea mai eficienta pentru efectuarea acesteia este sucul blond ​​de portocale, care se află lângă rădăcina plantei;

Remedii populare pentru îndepărtarea negii

• Suc de mere verzi necoapte aplicate pe negi în două sau trei straturi în fiecare zi, apare o uscare rapidă.

• Puteți freca negul cu creta sau se presara-le cu cretă, apoi înfășurați strâns cu un bandaj și se lasă timp de 12 ore. In tratamentul de acest tip nu pot fi umezite verucile.

• Timp de două sau trei ore înmoaie în oțet o căpățână de ceapă nu mare. Se taie în jumătate și o jumătate o bandajăm pe negel timp de 12 ore sau peste noapte, se îndepărtează dimineața. Această procedură se repetă până la dispariția completă a verucilor.

• Vă recomandăm să utilizați ulei de ricin pentru a elimina negii la domiciliu, adică de a le lubrifia negii.

• Stoarceți din fructe de pădure proaspete, coapte suc de ​​rowan. Masa gata aplică dimineața și seara pe negi.

• Eficient scapă de negi la domiciliu vă va ajuta sucul de păpădie proaspătă. Este necesar să fie sucul ​​proaspăt nu mai mult de o oră.

• Pe parcursul lunii, dimineața și seara, adică de două ori pe zi, înainte de masă să ia praf uscat de magneziu.

Turtă pentru negi

Pentru a elimina negii la domiciliu cu mai multe rădăcini, puteți găti o turtă din faina de grâu, o lingurița esență de oțet si usturoi zdrobit și se amestecă bine. În jurul negii pe piele lipește lipici în așa fel încât ai putea impune turta pe negi. Apoi, deasupra lipește cu lipici și bandajează bine.

Această turtă poate fi îndepărtat peste câteva zile. Împreună cu aceasta ar trebui să se retragă și coaja negii, și pe rana rezultată este necesar să se impună o vată sterilă sau tampon îmbibat bine în unguent vișniovâi.

Măsuri preventive împotriva negilor

  1. Evitați toate tipurile de stres, nu te obosi, mănâncă o mulțime de alimente cu vitamine, normalizează alimentația.
  2. Evitați purtarea de incălțăminte sintetice mai bine din pânză sau pantofi din piele in special pentru adolescenți si copii.
  3. Nu uita de regulile de igienă personală, pentru aceasta ar trebui să se spele pe mâini frecvent cu săpun și să evite folosirea de obiecte comune.
  4. Folosiți mănuși de cauciuc atunci când se lucrează cu agenți de curățare.
  5. Orice răni si tăieturi se recomandă pentru a trata cu verde strălucitor sau iod.

Negii – boală urâtă, mâncărimi, dureroase, virala a pielii care duce la o mulțime de experiențe emoționale. Cu toate acestea, de obicei, nu cauzează patologii complexe, negii pot deveni cauză pentru apariția altor boli de piele. Prin urmare, eliminarea și prevenirea verucilor la domiciliu ar trebui să fie efectuată în strictă conformitate cu regulile igienei personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu