Dureri de Cap — Tratament Naturist

Dureri de cap tratamente naturisteDureri de cap, care adesea ne bântuie – aceasta nu este o boală, ci un simptom. Acest simptom este inerent într-o gamă largă de boli. De exemplu, capul uneori doare când ești răcit sau infecție, etc.

În cazul în care dureri de cap sunt însoțită de o creștere a temperaturii, apariția de dureri în mușchii gâtului, aceste simptome pot indica la posibila apariție a meningitei.

Dureri de cap de asemenea, provoacă o creștere puternică a presiunii intracraniene, care apare ca urmare a unor leziuni la cap. În aceste cazuri, la pacient se urmărește vărsături, amețeli.

Cel mai adesea o durere de cap apare atunci când e foarte bruscă tensiunea arterială. Trebuie pentru a măsura tensiunea arterială, mai ales în cazul în care există dureri stabile, puternice dimineața în cap. Oamenii care sunt preocupați de dureri de cap constante, de multe ori cred că au o tumoare pe creier. Deoarece în aceste cazuri, se urmărește treptat în creștere mereu dureri de cap.

Trebuie remarcat faptul că simptomele târzii de boală se consideră modificarea relativă a personalității și paralizie. Prin urmare, în cazul în care există cea mai mică suspiciune de o tumora, ai nevoie de cât mai repede posibil pentru a trece un examen clinic.

Durere de cap care rezultă din când în când, adică nu este stabilă poate fi un semn serios de boală. În aceste cazuri, aveți nevoie pentru a fi intervievați și consultați de medicul dumneavoastră pentru a determina cauza reală a bolii. Și dacă ești sănătos și capul doare doar ocazional, aceasta poate fi o cauza de mare tensiune emoționala.

Tratament pentru dureri de cap cu remedii populare

Lapte cu usturoi

Toarnă 7 caței de usturoi cu două păhăruțe de lapte. Apoi se fierbe timp de 5 minute la foc mic. Apoi se strecoară si se răcește. Aproximativ 10 picături de acest bulion picură în ambele urechi, și după un minut lăsați desine stătător să iese bulionul din ureche. Se repetă această procedură cu cealaltă ureche.

Cartofi pentru dureri de cap

Atașați în regiunea fruntei și temple cartofi întregi calzi, care sunt preventiv fierte în coaja lor. Complexul rezultat promovează oprirea rapidă a proceselor inflamatorii care au loc, de obicei, fie în sinusurile maxilare, frontale sunt ele adesea cauza durerilor de cap.

Dacă te deranjează dureri prea severe, se recomandă să folosiți cartofi. În fiecare zi mănâncă câte un kilogram de acest produs. Trebuie să mănânci cartofii, fără sare, înmuind în mod necesar în zahăr. Dacă simțiți în timp sete, știți, apă potabilă în astfel de proceduri nu se poate, trebuie să rabzi. Deja o lună mai târziu, este necesar de a asigura aceeași procedură exactă.

Bea suc de cartofi proaspăt preparat: 1/4 pahar de 1-3 ori pe zi, dar numai cu o oră înainte de a mânca. Durata tratamentului este de aproximativ 10 zile.

Infuzie din soc

Toarnă 1 lingura de flori de soc cu o ceașcă de apă clocotită. Toate acestea lasă să se infuze, după care trebuie să se scurgă cu atenție. Acest lucru înseamnă că trebuie să bea cu miere de 4-5 ori pe zi, dar întotdeauna pe stomacul gol.

Tinctura din bujor

Rădăcini fin tocata de bujor toarnă cu alcool diluat sau vodca, se lasă să configură timp de 7-10 zile. Apoi se strecoară tinctura rezultată și să ia de 4-5 ori pe zi, cate o lingurița înainte de consumul de alimente. În același timp, trebuie să luați în interior 0,7-0,8 linguriță polen de flori, la fel 3 ori pe zi.

Perfuzie mama și mama vitregă

Se toarnă o lingură de frunze uscate de mama și mama vitregă cu un pahar de apă clocotită. După aceea, lăsați totul bine la infuzat. Mănâncă câte o lingura de 4-5 ori pe zi.

Infuzie de maghiran

Se toarnă 1 lingurița maghiran 0,5 litri de apa clocotita. Toate acestea ar trebui să se învelească vasul și se lasă la infuzat 25-30 minute și apoi se strecoară. Aceasta tinctura ar trebui să ia câte un pahar de 3-4 ori pe zi. Vă rugăm să rețineți: Perfuzia nu poate fi utilizată de femeile gravide.

Bulion din sunătoare

Toarnă 1-2 linguri de sunătoare cu un pahar de apă clocotită, apoi lăsați-l să fiarbă aproximativ 15-20 de minute. Strecoară. Ia un decoct în valoare de 1/4 pahar de 2-3 ori pe zi.

Tinctură de mentă

Toarnă 2 lingurițe de menta cu un pahar de apă clocotită, se acoperă cu capacul tinctura rezultată. În acest mod, țineți timp de aproximativ 15 minute, amestecând ocazional. După aceia țineți fondu primit 45 de minute la temperatura camerei. Strecoară bine, și se adaugă apă fiartă caldă, în scopul de a obține un pahar de bulion. Necesitatea de a consuma 0,5 litri de 2-3 ori pe zi, ci numai pe stomacul gol. Perfuzia nu trebuie lăsate la îndemâna copiilor.

Dureri de cap la odihnă

Încercați să vă relaxați. Cel mai bine să se întindă și gîndeștete la ceva bun. Uneori, pentru a scăpa temporar de dureri de cap, aveți nevoie de doar 20-25 de minute pentru a sta în liniște și pace, de preferință în întuneric sau cu lumina stinsa. Asigurați-vă cu un masaj la cap. Acordă atenția ta la temple, gat si frunte. Cu mișcări ușoare și blând încet masați o parte a capului. Nu uita de așa importante zone, cum ar fi coroana și după cap.

Tinctură de pelin obișnuit

Remediu popular excelent pentru dureri de cap este următoarea rețeta. Într-o cana de apa clocotita pune o lingurița de frunze zdrobite de pelin obișnuit, se lasă la infuzat aproximativ 3-4 ore. Apoi se strecoară prin compoziția de țesut dens și luate de trei ori pe zi, câte o treime din pahar.

Infuzie din trifoi de câmp

Aceasta rețeta este, cum se spune „bunicei” încă strămoșii noștri au folosit pentru a elimina rapid dureri de cap. Într-o cana de apa clocotita, se pune 1 lingura de flori de trifoi, îl acoperi bine și înveliți într-un prosop. Lasă bine la infuzat 30 minute, apoi se strecoară printr-un tifon curat. Necesitatea de a utiliza această infuzie câte o jumătate de pahar de trei ori pe zi.

Infuzie din valeriana

Toarnă 200 ml de apă fiartă rece 1 lingura tocat rizomi de valeriană. Numai decât lăsați la infuzat aproximativ 10-12 ore după se strecoară bine. Ia tinctura gata câte o lingura de trei ori pe zi.

Comprese pentru dureri de cap

Toate compresele este cel mai simplu mod de medicina populara pentru tratarea durerilor de cap, care pot fi ușor fabricate in casă. Pentru a face aceasta este necesar în 0,5 litri de apă fiartă se dizolvi 1 lingura de sare obișnuită (de preferat de rock). Apoi, în soluția salină finală ar trebui să se uda bine o bucată de pânză groasă de lână un pic stoarce.

Leagă comprima în regiunea lombară, iar apoi înfășurați bine cu ceva cald, cum ar fi un fular. Această procedură ar trebui să fie efectuată de cel puțin 8 zile, chiar în cazul în care capul complet nu mai doare. Și în cazul în care cauza de dureri de cap este de hipertensiune arterială, atunci aici poate ajuta castravetele. Feliază inele groase și așezați direct pe ochi.

Sirop pentru durere de cap

Bunicele bătrâne recomanda pentru a pregăti o mixtură specială, care se referă de asemenea la un remediu popular pentru durerile de cap. De asemenea, ei spun că aceasta nu este doar capabil de a calma rapid durerea, dar și va vindeca complet.

Pregătirea nu este dificilă: în 1 litru de apă fiartă se amestecă bine 1 lingura sare de rocă. Paralel să ia 100 grame de 10 % soluție apoasă de amoniac și se adaugă la acesta 10 grame de ulei de camphor se amestecă și se toarnă saramura. Astfel, ar trebui să apară fulgi mici albi. Apoi, aveți nevoie de închis borcanul bine cu un capac și se agită până când fulgii încep să dispară complet. Întreaga facilitate este gata. Perioada de valabilitate este de 1 an.

Pentru a fi utilizate cu medicamente ar trebuie puțin de încălzit intr-un vas cu apa călduță, apoi înmuiați in ea, de exemplu o batistă și pune pe partea de sus a capului învăluie cu un cerșarf cald, este recomandat să efectuezi acest proces pe timp de noapte.

Dar asta nu e tot. Astfel de medicament terapeutic se tratează intoxicații severe alimentare, dureri abdominale, în articulații, în intestine, boli de inima si chiar organele genitale. Pentru a face acest lucru, adulții ar trebui să ia câte 1 lingurița diluata in 200 gr. fiartă, dar rece apa. Dar copiilor nu mai mult de 15 ani atâtea picături, respectiv, câte câți ani au.

Cu ce încă mai poți trata durerile de cap?

Următoarele toate remedii populare sunt pentru tratamentul de dureri de cap:

  1. Cazul de dureri ​​foarte severe de cap ajută sucul de usturoi dacă cu el ungi fruntea și templele;
  2. Pune pe frunte și tâmple, frunze tăiate de aloe vera. Intinde-te pe pat sau orice suprafață plată și moale, care este într-o cameră întunecată. Stați în această poziție timp de aproximativ o oră;
  3. Pune pe tâmple și frunte un tifon umplut cu felii de cartof crud.

În general, tratamentul cu remedii populare pentru dureri de cap, dă un efect foarte bun. Cu toate acestea, este util să reamintim că este periculos tratamentul desinestătător. Deci, nu ignora recomandările specialistului medic, și înainte de utilizarea de diferite droguri, supe și preparate ar trebui să fie mai sigur să se consulte cu el.

Foarte important pentru a face acest lucru în cazul în care copilul suferă de dureri de cap, a cărui sănătate depinde de responsabilitatea și prudența ta. De aceia, în acest caz, fii responsabil, să acorzi o atenție la sănătatea copilului și să fie în deplină siguranță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu