Detoxifierea colonului — Tratament Naturist

Detoxifierea colonuluiUn motiv major pentru apariția unui număr de tipuri de boli si afecțiuni (constipație rapid, boli periculoase ale tractului gastro-intestinal, și alții) este zgurat, astupate cu toate tipurile de murdărie în intestin.

Această situație indică o nevoie de curățare periodică a corpului, de exemplu, intestinul, așa cum de fapt se acumulează toate deșeurile mai dăunătoare pentru corpul uman pe tot parcursul vieții, nu sunt în măsură singuri pe propriul mod natural în întregime să-l lase pe el.

Procedura de curățare colonului ar trebui să fie efectuate sistematic, cel puțin o dată la fiecare șase luni, în special în ceea ce privește nutriția imperfectă, modul de viață. Este extrem de important ca modul de a efectua procedura de curățare a intestinului remedii populare, ca acest lucru va ajuta pentru a menține corpul curat, pe plan extern și intern.

Punând întrebarea de ce este mai sănătos să curățăm intestinal gros anume prin remedii populare, răspunsul a fost primit, destul de obișnuit și nu greu: anume remediile populare bazate pe componente pe bază de plante, naturale, compuse, permit curățarea intestinelor eficient, eficace, blând mijloace fără medicamente sau diferitor impurități chimice.

Fără a provoca nici un rău sănătății se poate face curățarea colonului remedii populare sistematic, pe când urmărind toate destinațiile periodice examinate de către un medic.

Intestinul gros contaminat poate împinge o persoană de lipsa de concentrare, somnolență, răceli frecvente, oboseală crescută, scăderea imunității. O persoană nu poate săși dea seama că e marcat cu zgură, mucegai, cu pietre fecale, intestinul devine cauza tuturor acestor manifestări negative, cu living multiple și creșterea de boala cauzatoare de bacterii.

În mațul gros uman se stabilesc și se acumulează ți nu complet se dizolvează deșeurile alimentare care otrăvește corpul, „se află” cu anii se întărește masa grea, provocând maturizarea în masă a bolii: depozite de sare, probleme cu obezitate, cancer si alte boli.

Prin ea însăși, colonul gros nu poate fără măsură să micșoreze deșeurile în sine, ca o consecință, mai devreme sau mai târziu, ea crește în dimensiune, apăsând pe organele interne, diafragma.

Poate fi o lungă perioadă de timp pentru a trata multe boli diferite, dar adevărata cauză e neglijarea. Una dintre principalele activități pentru punerea în aplicare a unui tratament complet de multe boli (inclusiv și remedii naturale), ar trebui să fie o curățire a organismului.

Curățarea intestinului gros de remedii populare

  • Curățarea intestinului cu lapte.

Curățare de colon este de multe ori o parte din pachetul global de măsuri pentru a curăța organismul (curățirea ficatului, rinichilor, pancreasului si a altor organe interne).

Cu toate acestea, ar trebui să fie în primul rând efectuate curățirea intestinului deoarece se acumulează în el cele mai dăunătoare organisme, incapacitatea de a părăsi corpul în mod corespunzător. În loc de clisme sau medicamente laxative procedura de curățare de intestin este suficient de efectiv și eficient se poate efectua cu astfel de remedii populare: miere, lapte și ulei vegetal.

Aveți nevoie pentru a pregăti 1 pahar de lapte fiert și se lasă într-un loc cald douăzeci și patru de ore. Dar trebuie să urmăriți că laptele sa acrit, important să nu se formeze brânza. În laptele acrit se toarnă 1 lingura de ulei vegetal, se amestecă și se bea.

Cel mai bun timp pentru a utiliza acest instrument – seara înainte de a merge la culcare, pentru o mai mare eficiență. Dimineața, mănâncă 1 cățel de usturoi, aveți nevoie de a manca un mic dejun – salata de sfeclă roșie sau un măr.

  • Curățarea intestinului cu miere.

Mierea – este un medic (un dumnezeu grec) fundamental pentru organismul uman și unul dintre remediile cele mai eficiente și utile populare pentru tratamentul multor boli. Acesta poate fi folosit pentru a curăța intestinul (colită), după cum urmează: 1 lingura de miere naturală se dizolvă într-un pahar de apa calda si bea de trei ori pe zi, înainte de mese.

Durata tratamentului – o lună și jumătate – două luni, în timpul acesta boala dureroasă, flora intestinală se distruge, ajunge la digestia normala, organismul achiziționează vitaminele de care avea nevoie.

  • Terciul pentru curățarea intestinului.

Nimeni nu se îndoiește de utilitatea de cereale pentru organism. Cu ajutorul lor, de asemenea, puteți curăța și intestinul. In acest caz trebuie proporții egale de orez spălat și ovăz. Trebuie de găti un terci gros făcut dintr-un pahar de crupe spălat și 2.5 păhar de apă. Terciul gata e necesar de mâncat dimineața pentru micul dejun, fără unt, cu o cantitate mică de sare este cel mai bine.

Este dovedit faptul că o astfel de terci va ajuta la curățarea organismului și de a exclude din el toate inutile și excesive (chiar și acele obiecte străine care au fost mănâncă accidental). Odată cu aceasta, cereale promovează vindecarea zonelor deteriorate ale peretelui intestinal.

  • Curățare colonului cu sfeclă.

Un alt remediu eficient pentru curățirea intestinală – sfecla. Pentru curățarea completă veți avea nevoie de: 3 linguri piure de sfeclă, o sfecla fiartă, frecat pe o răzătoare. Sucul de sfeclă este stors se insista timp de două ore, luăm pe timp de noapte înainte de a merge la culcare. Din piure de sfeclă facem bile și înghiți fără de mestecat, cu treizeci de minute înainte de mese.

  • Ierburi lecuitoare.

Colecția de ierburi lecuitoare pentru curățirea intestinală de toxine și poluare. Trebuie să luați în cantități egale ingredientele tocate: flori de Helichrysum, coaja de pațachină, frunze de urzica, rădăcinile iarba mare, iarba de sunătoare (pojarniță), coada-calului, coada șoricelului, bidens, și trandafir (măcieș). Pentru a curăța intestinul veți avea nevoie de o lingura de colectare pe care turnați o cana de apa clocotita, să se păstreze la o baie de aburi timp de 20-30 de minute pentru a fierbe totul.

O altă opțiune – preparată în termos colecția se infuză în termen de șaizeci de minute. Rezultatul primit se strecoară, volumul pierdut adăugați apă clocotită. Bea în timpul zilei înainte de a mânca trei sau patru ori câte 1/3 pahare. Cursul de tratament durează la 3 la 6 luni. După o lună de tratament trebuie să ia o pauză de paisprezece zile.

  • Supă din rowan.

Această metodă de curățare, remedii populare colonului este un pic mai complicate decât cele anterioare. Dar merita. Deci aceasta e tinctură de rowan. Care pe bună dreptate ia loc în top zece.

Fructele roșiii de rowan ar trebui să fie colectate înainte de îngheț și se spală bine. Mai departe trebuie să închidă fructele la păstrare. În borcan se toarnă alternativ straturi de fructe de pădure si zahar – fructe de pădure, zahăr, fructe de pădure, zahăr… Așa, până la partea de sus a borcanului. Gâtul borcanului ar trebui să fie astupat cu tifon curat și pune banca la soare.

După un timp zahărul se dizolvă și se primește sirop. Când veți obține siropul. Este nevoie de a ascunde borcanul într-un loc răcoros, uscat, întuneric timp de trei săptămâni. Atent urmărind ca siropul să nu fiarbă (ferment). După aceasta este necesar pentru a filtra siropul și stoarce boabele. Pentru fiecare litru de sirop, se adaugă 25 de grame de alcool sau de vodca pe placul dumneavoastră. De primit tinctura trebuie câte o lingurița dimineața, pe stomacul gol in fiecare zi.

După aproximativ trei săptămâni de primirea perfuziei scaunul ar trebui să fie mai bun și nu ar trebui să fie nici un disconfort în intestin. Atunci se poate să ia o pauză pentru o săptămână sau două. Apoi, primirea infuziei o reluăm din nou timp de trei săptămâni.

  • Infuzie de semințe de linum.

Se primește pentru constipație cronica. Este proiectat pentru a organiza activitatea intestinului și de a deduce din ea tot ce e înplus. O lingurița de semințe de linum trebui să se toarne un pahar de apa clocotita si se infuzeze timp de cinci ore. Perfuzie ar trebui să fie băută la noapte, fără a strecurat, împreună cu semințe.

Se poate, de asemenea de curățat intestinul cu ierburi. Din plante diferite pentru a face un decoct și ia-o de-a lungul cu o clisma de curățare. Puteți introduce, de asemenea, ceaiuri de plante, printr-o clismă. Fă-o nu mai mult de o dată pe săptămână. Exemple de plante: mușețel, galbenele, salvie, papadie.

Pentru buna funcționare a corpului este foarte important pentru a curăța intestinul. Veți avea mult mai bine o starea de spirit, iritabilitate si somnolenta dispar, va fi o ușurare în tot organismul, în cazul în care intestinul dumneavoastră funcționează în mod corespunzător. Intestinul poate să se dupleze din cauza dietei necorespunzătoare, utilizarea constantă de alcool și a altor abateri.

Și dacă intestinal e duplat, atunci toxinele și deșeurile vor fi răspândite pe tot corpul și se stabilesc pe alte organe, încurcîndule activitatea lor normală. Anume de aceia, este mai bine în mod regulat, cel puțin de două ori pe an, de curătat colonul și pe tot parcursul anului de a adera la o dietă ușoară pentru o sănătate mai bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu