Detoxifierea organismului — Tratament Naturist

Dezintoxicarea organismuluiToată lumea uneori simte la sine efectele toxinelor și a impurităților. Cu toate acestea, nu cu toții suntem conștienți de faptul că, în acest caz ce să facem. Cum de a elimina toxinele din organism și să devină proprietar perfect curat in interiorul corpului?

Având chiar un grad minim de dezvoltare a conștientizare a corpului, simt uneori o anumită „greutate”, care are loc în corpul de toxine acumulate.

Desigur, conștientizare corporală – este o astfel de putere, care se poate lauda nu toată lumea, dar manifestări ale impuritstilor a corpului este resimțită de toți. Principalele și cele mai evidente semne că este timpul pentru a curăța corpul este aspectul de kilograme în plus, mirosul neplăcut din gură, transpirație severă, piele dureroase și sănătate precară.

Curățarea organismului cu remedii populare are o productivitate ridicată și este utilizata de mai mulți ani, un număr mare de oameni. Dar înainte de a trece la detalii prin metodele de purificare, hai să aflăm unele dintre cele mai importante întrebări pe care oamenii de multe ori le cer.

Cei aceasta impurificare si toxine, care sunt cauzele apariției?

Toxinele sunt o varietate a produselor din compuși chimici complexe, care prezintă mediu ecologic, în special în zonele urbane. Toxinele în majoritatea, pentru a pătrunde în corpul uman din exterior. Prin plamani, piele si organele digestive. Dacă vorbim în limbaj simplu, toxinele sunt substanțe care transporta un pericol pentru organism, inhalate, absorbite și mâncate de noi.

Cei impuritate, ele nau multe în comun cu toxinele. Singura diferență este că impuritatea se produce însuși de organism. Adică, ele nu pătrund din exterior, în analogie cu toxinele, și sunt formate prin interacțiuni chimice complexe, în interiorul corpului uman. Impuritatea poate fi numita „deșeuri industriale”, care apar în timpul prelucrării produselor alimentare absorbite, aer și așa mai departe.

Și impuritatea, și toxinele sunt caracterizate printr-o trăsătură comună: ele tind să acumuleze în celule și țesuturi, ceea ce duce la deteriorarea funcționalității organelor și sistemelor interne. Ca rezultat al corpului ataca o varietate de boli, el se ruinează, îmbătrineste.

Curatarea organismului cu remedii populare

Astăzi, există o mare varietate de metode, după care puteți curăța și vindeca corpul. Mai mult decât atât, atât medical și popular.

Metode care sunt promovate de medicina oficială, noi în acest articol nu vom invata, pentru că acestea sunt în principal legate de medicamente, dar despre populare vom vorbi.

Mai întâi de toate, aveți nevoie pentru a vedea un medic (medic generalist), care va numi testele necesare și de a determina toate contraindicațiile posibile.

Purificarea organismului, desigur, e necesar pentru a începe cu intestinul și numai după purificare sa poate transgresa pentru a curata ficatul, și numai în ultimă instanță va veni rândul rinichilor. Încâlcind această secvență, nu veți obține doar rezultatul dorit, dar, de asemenea veți afecta organismul.

Toate procedurile legate de purificarea organismului se recomandă să înceapă după luna plină, acest timp este considerat a fi cea mai potrivită pentru eliminarea toxinelor acumulate.

Cum putem curăța intestinele?

Cele mai populare și inofensive metode de a curata intestinul de fecale este luate în considerare clisma. O metodă de preparare a unei soluții pentru clisme, într-un litru de apă fiartă se dizolvă suc de lămâie sau oțet de mere, se amestecă bine.

Sucul de lămâie și oțetul de mere ajută la menținerea microflorei naturale din intestin. În afară de oțet de mere este un excelent antiseptic, dar sucul de lamaie elimina antioxidanți.

Temperatura soluției destinate pentru clisme în orice caz, nu trebuie să fie mai mare decât temperatura camerei! Temperatura în exces poate duce la faptul că soluția fecal și eliminarea lor nu va avea loc, ci mai degrabă de absorbție prin mucoasă către sânge, care rezultă în intoxicații din întregul organism.

Timpul optim pentru această manipulare este perioada între 5 și 7 dimineața, moment în care intestinul funcționează activ. Pentru introducerea soluției în intestin adopta o poziție genunchi-cot, după punerea sa în aplicare pe deplin, se află pe partea dreaptă și să încerce să se întindă pe 3-4 minute.

În acest timp soluția trebuie să ajungă la colon ascendent. Apoi, încercați să te ridici pe mina, în aceeași poziție (pe partea dreaptă) și țineți așa timp de o duzină de secunde in acest timp soluția va pătrunde în cecum. Apoi să ia o poză  “mesteacăn” și încercați să răsuflați cu burta.

Întregul curs de curatare a intestinelor ocupa două săptămâni pentru primele șapte zile de clisma trebuie făcut in fiecare zi in săptămâna viitoare se desfășoară peste o zi. Volumul de soluție care trebuie injectată până la sfârșitul celei de a doua săptămâni trebuie crescută la doi litri. Dacă acest lucru nu este posibil, aceasta indică faptul că nivelul colonului nu a fost pe deplin eliminat.

Pe tot parcursul anului viitor pentru a face clismă e necesar o dată pe săptămână. După curtarea colonului nu este necesar să se înceapă imediat curățarea ficatului, impregnare perioadă de 2-3 săptămâni. In tot acest timp, refuzați utilizarea de carne și alimente grase.

Cum de a curăța ficatul?

Proceduri de purificare a ficatului, în schimb, se face seara, după 19 ore. Înainte de procedura se recomandă de a lua o baie fierbinte pentru a ajuta la relaxarea mușchilor canalelor biliare.

Apoi, aveți nevoie să se atașeze la partea dreapta (secțiunea ipohondrie și coaste) pregătim de înainte un tampon de încălzire cald, ci mai bine două. Datorită ei, ficatul se va încălzi pe ambele părți.  Mai departe e necesar de a pregăti un amestec de 200-250 grame de suc de lămâie și aceeași cantitate de ulei de măsline. Uleiul de măsline excelent dizolvă colesterolul si sucul de lamaie promovează excreția bilei, acțiunea lor comună va contribui la eliminarea pietrelor.

O metodă pentru prepararea unui amestec ea 5 paharute de o suta grame, se toarnă în fiecare cate 50 grame de ulei de măsline și 50 de grame de suc de lămâie.

Întinde-te pe partea stânga, ceea ce va conduce la o ieșire de ficat si vezica biliara bila in duoden. Stați în așa poziție o oră și apoi bea amestecul din primul paharut, așteptați 15 minute și fă la fel, și așa mai departe toate cele 5 paharute. În următoarele două ore, veți experimenta o dorință bruscă de a goli intestinul. Apoi faci o clisma, așa vei evita răul de dimineața.

Timp de 3-4 zile de la curățirea ficatului, prefera alimente ușoare (fructe, legume, terci de ovăz-fara lapte). Dacă după 4 zile simțiți greutate in ficat, aceasta este, fără îndoială un semn că ficatul nu este pe deplin eliminat, iar bila doar sa mișcat. Repetați procedura de purificare din nou.

Astfel de procedură trebuie efectuată o singură dată timp de 4 luni. Dacă doriți să păstrați efectul de purificarea ai grijă de curatare în fiecare primăvară.

Contraindicații pentru procedurile de curățare a ficatului: litiază biliară, lactație, sarcina, cancer.

Cum putem curăța rinichii?

1. Următoarea fază – curatarea rinichilor. Vei avea nevoie de semințe de morcov obișnuite care puteți să-l pregătiți singur sau să cumperi de la magazine de răsaduri.

Prepararea perfuziei: 3 linguri de semințe se toarnă cu apă clocotita (3 pahare) și puneți pe 12 ore într-un loc întunecos.

Perfuzia trebuie luata timp de două săptămâni cate jumătate de pahar cu 30 de minute înainte de masă. În a treia zi vom vedea primele rezultate, urina tulbure, pietrele mici vor ieși. Cursul de tratament ar trebui să fie repetate peste 2-3 săptămâni pentru a obține rezultate maxime.

2. Următoarea rețeta populara este de a pregăti un decoct de curățare. Mărunt zdrobește rădăcini de macies aproximativ 2 linguri trebuie să se toarnă un pahar de apă rece. Pune pe foc și se aduce la fierbere la foc mic timp de 15 minute sa fiarbă. Apoi se răcește și strecoară prin tifon cu atenție. Acest decoct trebuie luat sub formă caldă de trei ori pe zi cate 1/3 pahar. Curățarea rinichilor cu aceasta metoda este efectuată timp de 1-2 săptămâni.

După aproximativ 3-4 zile, veți vedea rezultate pozitive într-o urină întunecată întunecată, cu toate că nu toată lumea poate identifica imediat. Și dacă există pietre, cu timpul și ele vor esi. Dacă este necesar, curățarea poate fi repetată după 2 săptămâni.

Contraindicat în pielonefrita, cronică, inclusive boala acută a rărunchilor sau vezicii urinare, adenom de prostata, precum pietre la rinichi mari.

Cum de a curăța vinele?

Acum poți sa treci la purificarea vaselor din toate obstacole, fără de care este pur și simplu imposibil de a face o curățare completă a corpului. Aici ne va ajuta o veche, metodă foarte eficientă.

Curățați 4-5 capete de usturoi, și pregătim si 4 lamaie medii. Nu curăța coaja de la lamaie si usturoi, da prin mașina de tocat carne se amestecă bine. După transferați într-un borcan de 3 litri și toarnă deasupra apa fiartă dar răcita pina la jumătate. Se lasă să se infuzeze acest compus într-un loc cald timp de o săptămână, nu uitați să se agită periodic.

Ia in fiecare zi cate 100 ml. Pentru ciclu complet de tratament este necesar să bea 4 borcane de astfel de mijloace.

Dieta ca curățare de organism

Foarte mult în ultima vreme scriu despre curățarea organismului cu tot felul de remedii populare. De la decocturi pina la diverse terciuri. Dar oarecum mie toate acestea nuni venea a crede. Nu a fost nici o baza științifica pentru aproape toate metode de tratament popular. Dar numai nu la asta, pe care o voi scrie.

Cu purificarea corpului este conectat o mulțime de probleme. Una dintre cele mai importante probleme este o încălcare a microflorei intestinale. Deci multe plante contribuie la acest lucru. Dar incalcarea microflorei intestinale, te expui la mare pericol și primirea de medicamente scumpe.

Utilizarea așa-numita mono-dieta – este un acces adecvat pentru curățarea organismului. Ce este o dieta mono – acest lucru este în cazul în care veți mânca doar un produs într-un singur aliment, cum ar fi terci. De ce anume terciul, pentru că urmărești scopul de a curata organismul. Terciul poate fi diferite. Dar cel mai bun fulgi de ovăz, dar nu de pregătire rapida, ar trebui să o faci singur.

Necesar de fiert terciul fără nimic si maninco de 3-4 ori pe zi. Doar numai terci, vreau să repet. Astfel  puteți face o dată pe lună, timp de trei zile. Puteți adăuga un pic de sare de mare în terci, ci doar un pic.

După ce ați mâncat terciul în timpul zilei nu ar trebui să mănânci mâncare normala pentru tine. Veți avea nevoie pentru a ajunge la încet, în sensul că din nou gătești terci, dar adaugă in ea, de exemplu, unt, bea ceai cu tartine. Așa trebuie pentru a petrece inca o zi.

Aici sunt doar câteva dintre argumentele pro care vă va oferi un astfel de mono-dieta. Veți pierde în greutate de aproximativ cinci kilograme în talie, vă veți simți mai bine si sa arați mai bine.

Fiți sănătos și sa nu va imbolnaviti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu