Detoxifierea ficatului — Tratament Naturist

Curatarea ficatului cu plante medicinaleBila stagnează in formă de pietre verzi-negru și în pereții tractului hepatice se afirmă care cauzează inflamație. Pietrele la rinichi pot fi de dimensiuni diferite ca boabele și ca nuca grecească.

Pentru a evita astfel de probleme și să nu apară pietre la rinichi, ficatul trebuie să fie curățat.

Va ajuta astfel de componente acide utile cum ar fi: portocala, lamîia, grapefruit, zmeura, afine, mure, și alte fructe de pădure sunt utilizate pentru a curăța ficatul. Fructe de pădure si fructele ar trebui să fie luate împreună cu ulei vegetal. Poate fi folosit: floarea-soarelui, ulei de porumb de măsline.

Cele mai eficiente și mai populare mijloace pentru curățirea ficatului este aplicarea de căldură pentru a scoate diferite toxine, si acizi grași liberi. Curățare consta in efectuarea de exerciții simple, utilizarea unui număr mare de ceaiuri și amestecuri de plante care stimulează o curățare naturală a ficatului.

Vom începe tratamentul numai după ce, vom curăța de componente nocive ale intestinelor.

Metodele tradiționale de curățare a intestinului

1. O săptămână înainte de a curăța e necesar de a mânca doar hrană vegetariană. Puteți sta pe dieta de chefir sau chiar o pereche de zile a muri de foame, zeama de la măcieș sau apă distilată.

2. Dacă este posibil, atunci înainte de a începe curățarea ficatului remedii populare, câteva zile petrece pe supa de legume. Corect se pregătește in felul următor: Este necesar să se spele bine cu apă opt sau zece cartofi și se taie în bucăți mici, nu răzui coaja. Puteți utiliza în loc de cartofi coaja de cartofi (doi pumni).

Selectați trei morcovi mari, dar ele trebui să fie cu coajă, si o ceapă mijlocie . Mai avem nevoie de doua rădăcini cu pătrunjel. Totul tăiem bucatele mici, și se toarnă doi litri de apa. Pune pe foc mic și se fierbe timp de aproximativ o oră. Adaugă putină sare.

Când este gata bulionul trebuie să se infuze într-un loc întunecos și rece timp de 30 minute. Se strecoară supa si se bea în două zile. Înafara de aceasta nu se poate nimic de mâncat.

Curățarea ficatului remedii populare

1. Înainte cu o zi de procedura facem o clisma dimineața si seara.

Din timp încălzim 250 ml. ulei vegetal pina la 40 de grade. Stoarce 250 grame de suc de lămîie sau alt suc. Totul se face timp de optsprezece ore înainte de utilizare.

Ne întindem în pat, beți două linguri de ulei vegetal și după o lingura de suc. După aceea ne culcam pe o sticla de apa fierbinte pe partea dreapta. După cincisprezece minute, repetați procedura, ne culcam pe sticla caldă din nou cu partea dreapta. Pina când nu se va termina uleiul, și sucul trebui să continue această procedură.

De îndată ce apare scaunul moale, puteți respira cun oftat de ușurare – aceasta începe o curățare de succes. Dacă veți vedea ca se scurge mucus sau pietrele vor ieși verde închis la culoare, nu vă faceți griji – este un succes. După încheierea de urgență de pe scaun, ar trebui să faci din nou o clisma.

După curățarea, nu puteți lua alimentele grele și grase. Pregătiți-vă o supa ușoară, terci de apa cu ulei (vegetal) și beți suc cu portocale sau alte fructe. Puteți bea compot de fructe sau ceai fară zahar.

Se întâmplă că prima procedură nu dă nici un rezultat, nu-ți fie frică. La suprafață straturile vor fi eliminate, în orice caz, dar pietrele poate să nu iasă. Deoarece colesterolul este foarte strâns, crește în pereții pasajelor biliare și de aceia după prima procedură pietrele nu pot ieși.

Peste o săptămână dacă rezultatul dorit nu a fost atins, acest procedeu se va repeta din nou. O a doua încercare va fi eficientă și ușor tolerată de către organism.

Curățare ficatului remedii populare – este un proces complex, dar eficient, și în scopul de a deplini curățarea completă, o astfel de procedură trebuie să fie repetată de șapte ori, dar cu o pauză de o săptămână de fiecare dată. Facem aceasta, atâta timp cât ficatul complet se va curăța.

2. Pentru a curata ficatul utilizați substanțe chimice, cum ar fi xilitol, sau sare Morshinskaya ori Carlsbad, sorbitol. O astfel de curățare este adesea utilizat în instituțiile medicale. Aceasta nu este o procedură complicată.

Ca și în prima metodă ar trebui să fie în ajunul de începerea procedurii faceți două sau chiar de trei ori clisma. După aceea, bea două comprimate de sorbitol (care este vândut în farmacii), dar înainte de aceasta le dizolvam complet in 200 de grame de apă fiartă caldă. Ne culcam pe partea dreapta pe o sticla cu apa fierbinte.

Dacă după cinci ore după procedura nu se va cere să prezideze afară va trebui să re-faci o clisma. Repetând această procedură din nou se poate crește doza de sorbitol.

3. Sanatorii, care se bazează pe tratament cu apă minerală este folosit de asemenea pentru curățarea ficatului. În condiții casnice de asemenea, se poate curata ficatul cu ajutorul de apă minerală obișnuită.

Cumpăra apă minerală în farmacii sau magazine deschide o sticla, pentru a eși gazele. Când gazul este complet eliberat, apă minerală trebuie încălzită. Bea două comprimate sorbitol în 200 de grame de apă, și după aceea, un pahar de apă mineral caldă. Această procedură ar trebui să fie făcut de mai multe ori până când va apărea rezultatul.

Curățare ficatului remedii populare în versiune simplificată

1. Pentru această metodă, trebuie utilizarea plantei. Luăm boabe uscate de măcieș sălbatic și le mărunțim, este necesar, ca producția să se primească cinci linguri pline. Le turnam în termos si se toarnă un litru de apa clocotita. Se toarnă un pahar de această soluție și dizolvam trei linguri de sorbitol cumpărate de la farmacie.

Infuzam si bem acest decoct dimineața, pe stomacul gol. Va trece treizeci de minute și va trebui să bea un pahar de aceasta infuzie, dar cu o lingura de xilitol. În timpul zilei, bem lichidul rămas. După o jumătate de oră după procedura, sunteți gata pentru a lua micul dejun pe o dieta de legume, sau terci.

Această metodă se repetă peste două zile, și așa periodic până la vindecarea completă. În fiecare zi trebuie să faci o clisma și bea bulion din coajă de cătină sau fin.

2. Luăm 1 lingurița de plante și 1 linguriță de semințe de armurariu. Turnăm 250 gr. apă clocotită. Și se lăsăm sa se infuze (nastoiască) pentru aproximativ 8-10 minute, după care strecurăm.

Ceaiul e neapărat pentru a bea in înghițituri mici, dar principalul fierbinte. Întregul curs are loc după cum urmează, 1 ceașcă de ceai dimineața pe stomacul gol, un pahar aproximativ 30 de minute înainte de prânz, si 1 ceașca seara înainte de a merge la culcare.

De asemenea, ceai de ciulin poate fi amestecat cu ceai de mentă, care va ajuta la realizarea îmbunătățită a gustului și activitate îmbunătățită.

În timpul procedurilor de curățare nu trebuie să vă faceți griji cu privire la disconfort si durere. Când va începe să iasă murdăria, pietre și mucusul din organism veți avea întotdeauna sentimente neplăcute. De multe ori se întâmplă că oamenii sunt speriați de aceste sentimente, și opresc procedurile după prima procedura, dar acest lucru nu este necesar. Este necesar să aveți răbdare și să terminate treaba până la urmă.

După ce treci toate părțile ale procedurii și vă veți curata, vă va ajuta sprijini organismului extrase din plante. Utilizați o infuzie de ierburi: Helichrysum, urzici, traista-ciobanului, rostopască, salvie, tysyacheletnika, galbenele, salvie si măcieș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu