Cum sa scapi de Celulita

Celulita tratamenteCelulita (lipodistrofie) – este o problema cosmetica cauzata de anomalii structurale sub piele a stratului de grăsime la om. Lipodistrofia produce o schimbare la nivelul microcirculației și drenaj limfatic.

Celulita asemenea se caracterizează ca stagnare în țesutul adipos, ceea ce duce la degenerarea acestuia. În general, în medicina termen, cum ar fi „celulita” nu este utilizat, dar o numesc medicii – specialiști ai acestui fenomen „ginoidnaya lipodistrofie.” Mulți medici nici nu considera că celulita este o boala medicala.

Cauzele apariției celulitei

Desigur, fenomenul de apariție a celulitei nu este încă pe deplin înțeles, iar cauza exacta nu poate fi numita, dar în orice caz cauza apariției bolii sunt considerate set nefericit de factori:

 1. tulburări hormonale, inclusiv a funcției tiroidiene și eșec: hipertiroidism sau hipotiroidism;
 2. ereditate;
 3. stres;
 4. varice;
 5. malnutriție, (alimentație incorecta);
 6. excesul de greutate (obezitate);
 7. caracteristici etnice;
 8. întârziere în corp de excesul de lichide sau de deshidratare;
 9. inactivitate fizica (lipsa de exerciții).

În cosmetică ginoida lipodistrofie este împărțit în mai multe etape de dezvoltare:

Prima etapă așa-numita „celulita moale” origine cauzate de stagnare între celulele țesutului adipos lichidul interstițial.

Al doilea pas ca urmare a apariției de faptul că matricea țesutului conjunctiv este grăsime întărita și îngroșarea fibrelor de colagen. Ca rezultat, încetinind la nivel capilar al limfei și microcirculație sângelui. Dacă în acest stadiu, apăsați ușor pe piele, acesta isi pierde elasticitatea si semnele ramin ca o inbotitura.

A treia etapă este deseori caracterizata ca „celulita tare” și se manifestă sub formă de liposkleroz. Suprafața pielii ne aduce aminte de coaja de portocala de la formarea micronodurilor (mikrouzelkov).

A patra etapă se datorează creșterii rapide a numărului de noduri, progresează modificări patologice care au avut loc în timpul etapelor 2 și 3, precum și palparea pot dezvolta durere.

Astăzi sa scăpam corpul nostru de coaja de portocala este visul multor femei. Dar cel mai important lucru de reținut ca in lupta cu celulita este faptul că cel mai bine este să se adopte o abordare integrată. Deci, pentru a obține un rezultat de calitate și rapid de care aveți nevoie trebuie de a ataca problema din toate părțile. Principalul, fiți răbdători, deoarece efectul nu se poate manifesta imediat.

Pentru a combate celulita, există mai multe tehnici diferite. Cum manual precum si masaj la aparat, precum si tot felul de creme și mai multe. Dar unii preferă să scape de celulita la domiciliu, mijloace populare. Cu această abordare, nu este nevoie de a cumpăra o crema nou-ultramoderne și sa cheltuim o mulțime de bani pentru proceduri costisitoare.

Tratamente naturiste pentru celulita

 • Dieta.

Rezolvarea problemei cum sa scapi de celulita la domiciliu, deoarece mulți oameni uita pur și simplu despre punctul de nutriție adecvată. Și asta nu e bine. Pentru că, dacă nu iau în considerare toate nuanțele, tot tratamentul poate fi pur și simplu ineficient.

O dieta sănătoasa presupune consumul de cantitati mari de legume, ierburi, pește, fructe, bea o apă curată filtrată sau sucuri proaspete. Dar, nu trebuie să utilizați fast-food, conserve și produse semi-finite.

 • Masaj cu miere de celulita.

Modul cel mai eficient și interesant pentru a scăpa de celulita la domiciliu, este masaj cu miere. Pentru a face acest lucru, în zonele cu probleme ale pielii, aplica un strat subțire de miere. După care la aceasta zona atașați palma si rapid o dezlipim. Această procedură se aplică pina la acea dată, până când mierea nu se va întâlni într-un singur loc, sau va deveni o culoare gri.

Iar secretul este că, atunci când își retrage brusc mâna, formau un fel de vid (vacuum), care nu permite ca grăsime să stagneze într-un singur loc și face întindere a pielii.

 Dar trebuie amintit, că procedura poate cauza unele dureri și disconfort. În proces pielea, in unele locuri poate sa roșească. Dar acele momente trece destul de repede și sunt considerate normale.

În afară de masaj cu miere va va ajuta nu numai sa scapi de celulita, dar, de asemenea, aduce toxine nedorite, precum și să dea pielii tinerețe. După încheierea masajului timp de aproximativ o oră, pielea trebuie spălată fără săpun cu apă caldă. Pentru a efectua acest masaj este recomandat o dată la fiecare două zile.

 • Scrabul pentru a scapă de celulita.

Remediu popular este nu numai pentru celulita, dar, de asemenea, pentru prevenirea vergeturilor este un scrab de cafea. Gătit trebuie să fie după cum urmează: 1 lingura de ulei vegetal, dar mai bine ulei de măsline, adăuga zațul de cafea si se amesteca bine.

Amestecul preparat trebuie frecat în piele cu miscari ușore. Această procedură poate fi efectuată de mai multe ori pe săptămână. Întregul proces ar trebui să fie între 5 și 10 minute. După aceea, scrabul de cafea poate fi ușor spălate cu apă caldă.

 • Ceai din plante.

Ceaiuri tradiționale pe bază de plante sunt, de asemenea, de mare ajutor pentru a scapă de celulita in condiții casnice. Aceste ceaiuri bine stimulează metabolismul și ajută la eliminarea toxinelor și excesul de lichid din corpul omului.

Ceaiurile diuretice pe baza de plante, combinație cu alte tratamente anti-celulita da un rezultat mare. Deoarece utilizarea de masaj pe care tocmai ați dizolvat celulele de grăsime în țesuturi, și atunci când utilizarea unui ceai diuretic în alimentație, vindecarea celulitei va accelera de multe ori mai rapid!

Ca o regulă, pentru prepararea de ceai anti-celulita pe bază de plante utilizate, bulion din semințe de struguri, tulpina de vișin, iarba ortosifona și frunze de mesteacăn. De asemenea, are proprietatea anti-celulita de toți cunoscut ceai de hibiscus (carcade).

 • Masca de smântână și sare.

O altă metodă foarte eficientă pentru tratarea celulitei, este o masca pentru corp, aplicând smintina și sare. Pentru a face acest lucru, să ia un duș sau o baie fierbinte, apoi frecați corpul cu masca gata, care a fost anterior pregătita din smântână și sare, aceste ingrediente se amestecă bine.

Aplicarea acestei masti a se lasă 5-10 minute, apoi pur și simplu să fie spălate cu apă caldă. După care aveți nevoie pentru a pune miere curată și țineți timp de aproximativ 2-3 minute si se clătește bine cu apa calda tot. Această procedură se recomandă o dată pe săptămână.

 • Baia pentru tratamentul național pentru celulita.

Baia este utila nu numai pentru celulita, dar și de alte boli umane. Astfel încât cele mai multe ori vei merge la baie, cu atât mai repede te vindeci de coaja de portocala. Când vizitați o baie sau o saună corpul lasă tot felul de toxine și ajută la accelerarea procesului de ardere a grăsimilor. Treptat, pielea se strânge si devine neteda si dreapta.

Dar nu uitați că persoanele cu boli cardiovasculare, care suferă de picături ale tensiunii arteriale, precum si femeile gravide este strict interzis să viziteze băile sau saune.

Scapă de celulita la domiciliu, cu cai naturale, posibile, dar trebuie sa ținem minte, sa utilizam o singură metodă, odată, nu va duce la nici un efect. Prin urmare, pentru a elimina această boală ca celulita, trebuie să aveți răbdare și sa mergeți pina la urma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu