Chlamydia — Tratament Naturist

Chlamydia – este o boală cauzată de chlamydia, se transmite prin cale sexuală în principal prin afectarea tractului genito-urinar și alte organe (articulații, ochi), slab manifestat și are o tendință ridicată spre cronicizare.

Chlamydia (clamidioza)

Informații generale

Conform datelor oficiale, în fiecare an, în întreaga lume, de aproape 90 de milioane de oameni au identificat chlamydia. După datele venereologice, chlamydia este a doua boala cea mai frecventa după gripa.

Astăzi este cunoscut 4 feluri de chlamydia:

 • Chlamydia trachomatis;
 • Chlamydia pneumonie;
 • Chlamydia psittaci;
 • Chlamydia pecorum.

În funcție de durata cursului bolii dau chlamydiei o forma proaspăta si cronica. Proaspăta se diferă trecerea ușoara și afectează numai partea inferioară a tractului urinar, cronice dezvăluie răspândirea chlamydia și în tractul superior.

Complicațiile chlamydiei

La barbati, cea mai frecventa complicație este – epididimita (inflamație a epididimului). La femei, cea mai frecventa complicație a chlamydia – bolile inflamatorii ale uterului și anexitei.

O altă complicație a chlamydia este sindromul reiter, care se manifesta prin inflamarea uretrei, ochilor și a articulațiilor.

Cine și cum suferă de boala chlamydia?

Chlamydia – un fel de microorganisme care nu sunt nici virusuri, nici bacterii. Ajungând în organismul uman, ele se lipesc de învelișul celulelor epiteliale care căptușesc canalul cervical, uretra si vezica urinara, precum și suprafața interioară a uterului, trompelor uterine, rect.

Chlamydia are 2 etape ale ciclului de viață:

 1. infectioase (în afara celulelor umane);
 2. reticulata (interiorul celulei).

Chlamydia este lipsit de mobilitate. Anume de aceia pătrunderea ei in celulele umane se întâmpla lent: celule epiteliale treptat ea „absoarbe” agentul patogen.

Pătrunzând în interiorul celulei, agentul patogen începe cu ea „schimb” cu informațiile ei genetice, – in aceasta se manifesta asemănarea cu virușii. Celulele liber se multiplica in interiorul chlamydia. Apoi ei părăsesc celula, si distrug ei prin aceasta. 50-100 noi patogeni germeni de microbi care parasesc spațiul dintre celule pentru ca sa repete din nou ciclul de dezvoltare a celulei umane.

Se primește că, in interiorul uman celulele chlamydia, practic invulnerabil. In aceasta perioada, la ea aproape că nu funcționează la medicamente, care provoacă dificultăți în tratamentul infecțiilor.

Principala cale de infecție – vaginala, contactul sexual oral sau anal. Infecția copilului de la bolnava cu Chlamydia mamei poate să apară în uter și în timpul nașterii. Acești copii se dezvolta, de obicei, Chlamydia pulmonare – pneumonie, leziuni oculare – conjunctivită, irite.

Chlamydia, de asemenea poate răspândi pe tot corpul prin intermediul sistemului circulator sau limfatic, care afectează alte organe. Treptat, Chlamydia devine cronică, care afectează toate sistemele noi și  organe. Posibil transfer mecanic al Chlamydia in conjunctiva ochilor si membranele mucoase ale cavității bucale.

Contaminarea în casă este puțin probabil, deoarece Chlamydia moare repede in afara corpului. De asemenea, pentru infecție este necesar ca in organism sa pătrundă un număr suficient de Chlamydia. Prin urmare, scaune de toaletă, piscine, sauna, vesela si prosoape comune nu pot fi cauza infecției.

Organele genitale și organele sistemului urinar afectează Chlamydia trachomatis. In acest fel apare Chlamydia urogenitala. Este posibil să se deterioreze uretra (uretrita), rect, vagin, cervix si ochi.

Cele mai periculoase pentru om sunt Chlamydia trachomatis si Chlamydia pneumonie. Ele pot provoca leziuni oculare grave (inclusiv orbire), plamani, organe ale căilor urinare, țesutului limfatic, articulații.

Simptomele de Chlamydia

Chlamydia nu este ușor de a găsi un laborator. In plus, de multe ori boala până la un anumit interval de timp nu provoacă la pacient plângeri.

Perioada de incubație a bolii – de la 5 zile până la o lună. Simptomele de Chlamydia la om sunt în forme acute, cronice și asimptomatice.

Simptomele de Chlamydia – este o descărcare de muco purulentă din tractul genital, fara miros înțepător, frecvent nevoia si urinare dureroasa, mâncărime in zona dintre picioare. La femei, simptomele de Chlamydia pot fi dureri abdominale, dureri crescute in timpul menstruației. Chlamydia poate avea loc fără semne evidente externe și rămân neobservate pentru o lungă perioadă de timp. Acest lucru duce la diagnosticarea târzie a bolii și, în consecință, tratamente târzii, crescând semnificativ riscul de complicații.

Daca pacientul – purtătorul de infecție, adică chlamydia in organism sub formă de microcolonii pe membranele mucoase. Și examenul clinic pentru a identifica Chlamydia in organism este aproape imposibil. Sistemul imunitar suprimă procesul de multiplicare Chlamydia, si de a identifica este posibil numai atunci când se utilizează metode de cercetare de înaltă precizie (însămânțare sau PCR), și de multe ori trebuie să ia analiza de câteva ori.

Cum de a proteja împotriva Chlamydia?

Măsuri de profilaxie a infecției:

 • Un partener permanent sănătos.
 • Teste profilactice pentru infecțiile cu transmitere sexuala in fiecare an.
 • Excepta sex ocazional.
 • Utilizarea contracepției (prezervative).

În timpul tratamentului este interzis viața sexuală fără o barieră contraceptivă atâta timp cât eșantioanele testate nu sunt negative.

Infectia cu Chlamydia: cauze, diagnostic, tratament (clamidioza)

Tratamentul chlamydia cu remedii populare

Cu toate că există metode tradiționale de a scăpa de Chlamydia, este mai bine să se consulte cun medic. Boala este imprevizibilă, chiar dacă ti se părea ție că ești sănătos, probabil că nu e cazul.

Orthilia secunda pentru Chlamydia

Orthilia secunda – este cu adevărat o plantă unică, care se luptă cu toate tipurile de boli la femei în sistemul de reproducere. Este folosit în medicina populară destul de demult timp și are o varietate imensa de rețete pentru diferite boli ginecologice, si chlamydia, nu este o excepție.

Rețeta medicinii tradiționale al Chlamydia la domiciliu se pregătește prin următoarea metodă. Aceasta tinctura puternica la baza, care este coniac, vodca, alcool, din rata de 100 de grame de produs la 0,5 litri. Insistați într-un loc retras în termen de o săptămâna sau una și jumătate, amestecând din când în când. După aceea, în fiecare zi, de trei sau de patru ori bea aproximativ o lingurița de tinctura.

Cursul de tratament este de la 2-3 luni sau chiar mai mult de un an pina la patru ani, dar executa anumite intervale de timp, cu pauze de 3-4 luni.

Tratamentul  chlamydia cu usturoi

Usturoiul – aceasta este un agent antibacterian excelent, și nu e nici un secret. Rețete de tincturi, decocturi, pe bază de usturoi, precum și lupta cu bacteria Chlamydia. În medicina populară folosesc cu succes injectarea cu apa de usturoi, fa loțiuni, tampoane igienice.

 1. Perfuzie. Acest decoct se bea de dimineața, și se face astfel: jumătate de cap de usturoi tocat mărunt, se toarnă un pahar cu apă și lăsata timp de noapte, apoi se strecoară cu atenție prin tifon. Și inca se recomanda să bea, bogat în vitamine, sucuri din merișor, struguri, fructe de pădure roșii, mure, cum ar fi afine roșii, coacăze negre și suc de sfeclă roșie.
 2. Dușurile. Pregătim apa. 50 grame de flori de gălbenele uscate e necesar pentru a le freca în pulbere și se toarnă 500 ml alcool de 70%, apoi pune pe două săptămâni, într-un loc retras întunecat. Din când în când va trebui să se agită sticla. Infuzia rezultată este necesară pentru a curăța și se adaugă in apă pentru dușuri în raport de 1:10.

Acest instrument este eficient în bolile infecțioase tricomoniaza.

Colecție de plante pentru Chlamydia

E necesar sa se piseze sau marunteste pulbere din următoarele plante: 1 parte rădăcină de trandafirul munților(rhodiola), 2 părți de badan, 2 părți bujor sălbatic, 4 părți ale rădăcinii Iarba mare, 4 bucăți de fructe uscate scoruș roșu și 4 părți rădăcina de lemn dulce. Toate plantele se unesc si infuzam într-un termos pe noapte, bazat pe un litru de apă clocotită 4 linguri din amestecul obținut. Bea zilnic cate 100 ml, de trei ori.

Colectarea pentru tratamentul Chlamydia la femei

De asemenea, este necesar să se macine sau pulbere următoarea plantă: 2 părți de flori de mușețel uscate, 2 părți uscate iarbă de coada șoricelului, 3 părți păducel boabe, scoruș roșu și măceș, 3 părți  rădăcina de scutellaria sălbatic, 4 bucăți de muguri de mesteacăn, 4 părți bidens și 5 părți rădăcini de lemn dulce. Toate plantele le combinam și infuzam într-un termos pe noapte, bazat pe un litru de apă clocotită 4 linguri din amestecul obținut. Bea zilnic cate 100 ml, de trei ori.

Infuzia de vâsc pentru uz local

Fii atent! Fructele de vâsc sunt otrăvitoare puternic, astfel încât acestea să ia doar la nivel local, folosind dușurile și procedura nu durează mai mult de 15 minute și nu mai mult de o dată pe zi. In timpul sarcinii – în niciun caz!

Pentru pregătire trebuie să insiste în 300 ml de apă clocotită 20 grame de vâsc fructe. Infuzați timp de 20-30 minute și apoi se strecoară, folosiți apa calda.

Ulei de usturoi pentru tampoane

Este necesar să se ia 100 grame de usturoi proaspăt și se macină într-un blender sau prin mașina de tocat, apoi suspensia rezultată se toarnă 100 ml ulei filtrate vegetal. Perfuzie este menținută timp de cinci zile, într-un borcan de sticlă închis ermetic. După aceia uleiul rezultat îl filtram. Impregnează  tampoane igienice pentru vagin și introducem timp de două ore, nu mai mult. Cursul de tratament este de o săptămâna și jumătate.

Colectare universală pentru ingestie

E necesar sa se piseze in pulbere următoarele plante: 1 parte plante medicinale cimbru, 1 parte bidens, 1 parte din coada șoricelului, 1 parte din rădăcină sorbestrea, 1 parte rădăcină de maral, 1 parte din muguri de rozmarin sălbatic și 1 parte din muguri de mesteacăn. Toate plantele le unim și punem într-un termos peste noapte, bazat pe un litru de apă clocotită 4 linguri din amestecul obținut. Bea zilnic cate 100 ml, de trei ori.

Ceaiul pentru a restabili imunitatea

Astfel de infuzie poți beat ca un ceai, un timp îndelungat și în fiecare zi. Pentru fierberea convenabila a băuturii, vă sfătuiesc imediat în părți egale amestecați ierburi uscate de sunătoare și cerbarea și pune într-un recipient etanș, sticlă mai bine. Infuzat timp de 20 minute, din rata de o linguriță de amestec la un pahar de apa fierbinte.

Bramble (mur) iarbă

Iarbă de mărăcine acționează ca un agent anti-inflamator și antimicrobian.

Infuzia se face astfel: ia 2 lingurițe iarbă uscată mărunțita de bramble, umple-l cu un pahar de apa chipitoc, pune pe foc și se fierbe timp de 10 minute. Apoi, supa rezultată se lasă la infuzat încă două ore și se filtrează. Luați în fiecare zi, împărțind un pahar de infuzie pentru patru recepții. Această infuzie este de asemenea utila atunci când este aplicata local în baie, loțiune.

Colectare împotriva chlamidiei

Este necesar sa se marunteasca sau piseze in pulbere din următoarele plante: 1 parte inula rădăcină, 2 părți nalba mare, 2 părți cinquefoil rădăcină, 2 părți frunze podbal, 2 părți zmeură frunze, 2 părți de semințe de in, și 4 bucăți de rădăcină de lemn dulce. Toate plantele se împreunează și infuzam într-un termos peste noapte, bazat pe un litru de apă clocotită 4 linguri din amestecul obținut. Bea zilnic cate 100 ml, de trei ori.

Pătrunjel de câmp

 1. Puteți face un medicament, pentru aceasta este necesar să se ia planta proaspăta de pătrunjel de câmp cu rădăcina și se umple cu vodca la rata de 100 grame la 500 ml de vodca. Apoi infuzat timp de zece zile. Ia-patru ori pe zi, cate o linguriță de perfuzie, dizolvat în apă.
 2. Din rădăcină pătrunjel de câmp se poate prepara decoct pe bază de apă. Luați două lingurițe de rădăcină uscată a plantei și umple-l cu apă caldă, se lasă timp de 8 ore. Apoi strecurați și umple masa rezultată cu apă fiartă și se insistă 15 minute. Luam cate 100 ml de patru ori pe zi, și se adaugă la baie, și pentru clatituri.

Alimentația si dieta pentru chlamydia

În tratamentul acestei boli nu se poate manca produse lactate, deoarece acestea conțin bacterii acid lactic. În general, medicii nu vorbesc despre aceasta dieta, din cauza faptului că există puține dovezi, dar produsele lactate afectează în mod negativ organismul infectat cu Chlamydia, si de la ei nu va fi efectul propriu-zis al medicamentului, iar bacteriile Chlamydia se va adapta cu ușurință la antibiotice.

Din cauza generală a slăbirii organismului apare disbioza. Prin urmare, este mai bine să se elimine, la momentul tratamentului, produse, cum ar fi iaurt, lapte, brânza, iaurt, unt, smântână, înghețata.

Pentru a concura cu boala nu mănâncă produse lactate, iar atunci nu va fi nici o disbioză sau mâncărime ori miros în secreție. După tratament peste două săptămâni, va fi posibil să începi de băut produse lactate. Între timp cat organismul va necesita calciu, se poate bea calciu sub formă de praf sau vitamine, acestea sunt ușor de găsit în farmacii.

Profilaxia Chlamydia

Corpul nostru este conceput astfel încât să poată face față independent cu penetrarea infecției. Pentru aceasta ar trebui să funcționeze bine sistemul imunitar. Tot ce trebuie unei persoane este de a mânca sănătos, de a conduce un stil de viață activ și sănătos, și, prin urmare, o perioadă de odihnă. Este cel mai bine să te examinezi pe tine și partenerul dumneavoastră pentru prezența Chlamydia. Si e de dorit ca pina la primirea analizei, ar fi bine să folosiți prezervative.

Păstrați-vă și organele genitale curate. spălați-vă bine pe mâini după utilizarea unei toalete publice. Amintiți-vă că depinde de viitorul tău, si Chlamydia – este una dintre cauzele de infertilitate.

Succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu