Amigdalita Cronica — Tratament Naturist

Amigdalita remediiMajoritatea oamenilor cel puțin o dată în viața lor întâlnite astfel de senzații enervante, cum ar fi durere în gât, disconfort la înghițirea alimentelor. După toate probabilitățile, le-au avut toți.

După aceea, cum sa înroșit și inflamat laringelul, începe creșterea temperaturii, slăbiciune și deteriorarea generală de sănătate.

Cauzele de amigdalită

Una dintre afecțiunile cele mai enervante – durere în gât sau amigdalita. Unii imediat se grăbesc de a face o intervenție chirurgicală asupra retragerii glandelor, și cineva găsește pe totdeauna boala în formă cronică.

Apariția formei cronice poate servi și ca o rea, tratament sărac și nelecuire. Mulți, din păcate, încurcă angina cu amigdalita, și, prin urmare, utilizează metoda greșită de tratament. În scopul de a face un diagnostic corect, trebuie să mergeți la medic pentru sfat: el va examina și prescrie direcția la analizele necesare. În funcție de rezultatele lor, va prescrie medicamentele pentru a trata amigdalita și încă remedii populare ca un adjuvant la medicamente.

Cum de a trata boala?

Amigdalita – este un proces de inflamație a amigdalelor, care sunt situate în gât. Bacterii, virusuri si infecții exercitate pe suprafața amigdalelor este din cauza aceasta inflamație. Imunitate slăbită „ajuta” organismului mai repede să expună „asalt”, virusurilor similare. Amigdalita te poți îmbolnăvi, de asemenea, după ce corpul foarte a răcit, după serviciu persoana în situații adverse.

Tratamentul ne finisat provoacă apariția de bronșita sau faringita. Amigdalită cronică pentru bărbați este însoțită de complicații în domeniul sexual și pentru femei – defalcare a ciclului menstrual.

Dacă este posibil, evita intervenția chirurgicala (chirurgie pentru retragerea glandelor), tratamentul prescris cu medicamente, și, în plus față de aceasta – tratament cu remedii populare. De rupt amigdalele pentru totdeauna – este o decizie proastă.

Deranjul amigdalitei mai departe nu va fi desigur, amigdalita cronica nu va apărea niciodată în viață. Dar se va diminua capacitatea de protecție a corpului, ca amigdalele sunt o barieră, un obstacol în calea microorganismelor care tind să se strecoare în tractul respirator uman.

Pentru tratament eficace pentru amigdalita cu remedii populare trebuie să fie utilizate în combinație numai cu medicul comandat de
tratament complex cu antibiotice.

Tratament amigdalita cu remedii populare

Tinctura pentru clătire

Tratamentul amigdalitei cu remedii populare este destinat pentru utilizarea diferitor taxe de clătire pe bază de plante. Ele sunt foarte ușor pentru a găti. Puteți face o infuzie de mușețel, frunze de eucalipt sau frunze de nuc. După toate probabilitățile, tot felul de plante pentru vindecare la domiciliu pot fi găsite fără dificultate, care sunt în orice farmacie.

Ridiche cu miere

Efect medicinal decent manifestă asupra amigdalelor sucul ​​de ridiche. Ar trebui să fie amestecat cu miere în raport 1:3. Cu acest amestec s se unge amigdalele o dată pe zi, până la ruperea absolută a rănilor septice.

Ceaiuri din plante

Cu amigdalita cronica nu ar strica foarte mult să bea cald. În acest scop, puteți utiliza nu pur și simplu apă și ceaiuri de plante, ceaiuri. Considerat a fi o colecție extrem de utilă plante de ceai – sunătoare, urzica, frunze de coacăz negru. Miere poate fi adăugată ca un îndulcitor, dar este necesar să se facă orice utilizare și nu cu o băutură gata preparată.

Miere se adaugă la ceai, temperatura care nu depășească 70 de grade, altfel toate caracteristicile sale utile dispar – băutura va fi dulce, dar nu atât de utilă. Ceaiuri pot fi, de asemenea, preparat din frunze de căpșuni si zmeura, salvie și muguri de mesteacăn.

Infuzie din rădăcina de iarba mare

În tratamentul cu remedii populare amigdalite e nevoie pentru a utiliza rădăcinile zdrobit de iarba mare. Pe baza acestuia, se pregătește tinctura, cu ajutorul căruia e bun de făcut gargare. Această infuzie excelent ameliorează inflamația pe suprafața amigdalelor. Benefici și decocturi de tei, eucalipt, salvie.

Bulion pentru inhalare

Deja mulți ani în practica de tratament la domiciliu se folosesc cartofi obișnuiți. Eliberați de coaja, se fierbe până la apariția unui miros specific de cartofi fierți. Util pentru a adăuga în bulion scorțișoară sau ulei de brad.

La astfel de bulion petrec inhalare și adulți și copii. Se acoperă cu prosop și se apleacă peste capacitate cu bulion. Durata acestei proceduri – cel puțin douăzeci de minute. După aceia ar trebui să se întindă pe pat, acoperit cu o pătura calda, bea ceai fierbinte sau decoct de plante. Pentru copii ar trebui să fie supravegheați, astfel încât acestea să nu se ardă în timpul inhalației. Trage aburii de bulion e necesar cu atenție sincron: prin gura și nas.

Decoct de coaja de stejar

Coaja de stejar are bune proprietăți anti – inflamatorii. Decoctul din el este util să clătiți gâtul cu amigdalita, dureri în gât. Este recunoscută și clătiturile în gât diluat brandy cald, pe cât în coniacul natural de asemenea sunt taninuri.

Medicamente homeopatice

Foarte excelent e produsul homeopat „Vocara”, care este folosit în boli ale gâtului (inclusiv amigdalite). Într-o situație critică se sfătuie să ia câte zece picături, dizolvând în gura (adulți), sau o picătură la un an de viață (copii), diluate în apă, până la opt ori pe zi.

În urma îndepărtării inflamației preparatul se recomandă să ia în dozele indicat pe parcursul de paisprezece zile, doar de trei ori pe zi. Cu apariții frecvente de amigdalită sau tranziția sa informa cronică,medicamentul poate fi folosit ca mijloc de prevenire. Informații detaliate despre acest medicament, puteți afla prin examinarea instrucții ei. Acest produs poate fi folosit chiar și la un copil nou-născut.

Aloe cu miere

Sucul de aloe este foarte popular în medicina populară ca un agent anti – inflamator eficient care poate fi utilizat în amigdalite cronice. Pentru vindecarea bolii este necesar pentru a amesteca suc de aloe cu miere naturală, în proporție de 1:3 (mai multă miere). Cu astfel de mijloc trebuie de uns amigdalele bolnave zilnic timp de 14 zile, apoi în același mod lubrifiați, numai peste o zi. Este demn de amintit că această procedură ar trebui să fie efectuat pe stomacul gol.

Propolis pentru amigdalită

Tratarea amigdalitei cu remedii populare în condiții casnice este posibil și cu propolis convențional – probabil toți cunosc proprietățile lui de vindecare. De obicei, propolisul nu are restricții sau contraindicații în utilizarea acestuia. Dar există și cazuri în care pacientul este alergic la produse apicole. Dacă nu aveți reacție alergică la un astfel de produs, atunci aveți posibilitatea să ungeți ușor amigdalele inflamate pregătiți tinctura de propolis amestecată cu ulei.

Tratamentul cu iaurt

Adaugă o lingurița de sirop făcut din solduri de trandafir într-un pahar cu iaurt(chefir) si 2 linguri suc de sfeclă, și suc stors de la o jumătate de lămâie și se amestecă. Bea aceasta tinctură câte două linguri de două ori pe zi. Pentru păstrare puteți pune în frigider.

Podbal pentru amigdalită

Metodele tradiționale pentru tratamentul de inflamație a amigdalelor nu este rareori folosi frunze de Podbal. Mod de preparare: se spală foarte bine frunzele si se toaca mărunt, stoarce sucul prin tifon si se adaugă la suc proaspăt de ceapa si un pic de vin roșu. Recomandat toate ingredientele să le amestecați în proporții egale.

Vasul cu mijlocul amestecat punel în frigider. Înainte de utilizare, trebuie să se agită bine. Trebuie să ia o lingura de trei ori pe zi, dacă este necesar, poate fi diluat cu fiartă, dar apa rece în proporții aproximativ 1:3. Acest instrument este cunoscut pentru eficiența sa bună și funcționează mult mai bine ca antibioticele.

Usturoi – infuzie de plante

Frunze de mama și mama vitregă obișnuit și un pic de iarbă salvie macină fin până la o pulbere fină. Prin „usturoiniță” dă 4-5 caței de usturoi. 1 lingura de colectare pregătită pe bază de plante se amesteca bine cu usturoi terci. Se toarnă totul cu 1 litru de apă clocotită, apoi într-o baie de aburi – amestecul de plante medicinale cu usturoi să dețină aproximativ 15-20 de minute.

Se lasă la infuzat timp de o oră, apoi se strecoară printr-o pânză groasă. Aceasta rețeta populara este foarte eficient în tratamentul anginei și amigdalită, în cazul în care de mai multe ori pe zi, clătiți gura și gâtul, respectiv.

Este esențial să se înțeleagă că un tratament cu remedii populare nu poate înlocui în totalitate un tratament cu medicamente. Amigdalita poate apuca complicații profunde care vindecarea va fi mult mai grea și enervantă.

Medicamente similare medicinii tradițională poate fi folosit în bolile de angină, deoarece, de asemenea se referă la o inflamație a gâtului și amigdalelor. Un bun medicament menționat mai sus curăță bine inflamația în acea zonă. Și, desigur, aveți nevoie pentru a menține în mod constant puterile ocrotitoare a organismului dumneavoastră. La urma urmei, starea de sănătate a unei persoane depinde de imunitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu