Albirea Dintilor — Tratament Naturist

Tratament natural albire dintiZâmbetul alb va fi un decor suplimentar la orice fată. Pentru a menține frumuseții și sănătății dinților după sfaturi pentru înălbire trebuie sa te adresezi profesioniștilor. Cu toate acestea, acest lucru necesită timp, bani si dorința. Prin urmare, mulți preferă să folosească metode populare de albire, sau să cumpere un mijloc ieftine pentru albire acasă.

Mulți oameni nu cred că despre faptul că albirea dinților cu remedii populare nui cam in siguranță. Pentru ca după albirea dinților la domiciliu pentru a le menține sănătoși, trebuie să știți câteva dintre subtilitățile, precum și prudență.

Stomatologii cred că remediile populare de albire a dinților este imposibil de a realiza alb absolut. Cu toate acestea, atunci când sunt utilizate în mod corespunzător remedii populare nu numai a îmbunătăți aspectul dinților, dar, de asemenea, pentru a preveni unele boli ale gurii – stomatită, boala parodontala, cariilor dentare, și altele.

Cum să pregătim dinții pentru albire la domiciliu

Orice din metode acasă pentru albire subțiază email, care crește sensibilitatea dinților la alimente calde sau reci, creste riscul cariilor dentare. Înainte de albire cu resurse de acasă e necesar pentru a consolida smalțul dentar.

Contribuie la consolidarea smalțului produsele lactate naturale – lapte de vacă sau de capră, brânză, și fructe și legume proaspete. Ele sunt bogate în calciu natural, care va face dinții mai puternici.

Cu neajuns insuficient de produse lactate (dacă sunteți pe un regim alimentar), utilizați medicamente, tablete de calciu, care sunt disponibile la orice farmacie.

Un remediu popular excelent pentru îmbunătățirea stării de dinți este uleiul de arbore de ceai. Se adaugă câteva picături de ulei la un pahar de apă caldă și se clătește gura în fiecare zi înainte de a merge la culcare. Ulei de arbore de ceai scutește inflamație a gingiilor, previne apariția cariilor dentare si boli parodontale, luptă cu bacteriile.

După urmarea sfaturilor de mai sus în decursul de o luna, puteți continua în condiții de siguranță la albirea dinților la domiciliu.

Albirea dinților cu remedii populare

Sarcina colosal – să fi frumoasa de 100% cu dinții ingalbeniti. Indiferent de ce a apărut problema: fumat excesiv, cafea în exces, predispoziție genetica. După îngălbenirea dinților scade nivelul stimei de sine și încrederea în sine.

În prezent, puteți cumpăra o mulțime de mijloace cu bani pe albirea dinților. Acestea sunt: ​​pasta speciala, capsule mici, geluri. Când iți va apărea frică atunci când vei gândi ca va trebui să utilizați o combinație de risc chimic, trebuie sa guști utilizarea de medicamente populare.

Bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu – este considerat unul dintre cele mai populare remedii populare pentru albirea dinților. Este necesar să se scufunde o perie de dinți îmbibată într-o soluție de sodă și spălat pe dinți in mod obișnuit. Pentru ca gustul de soda sa nu fie atât de evident, se poate adăuga soda la pasta de dinți.

Efectuarea albirii dinților cu bicarbonat de sodiu poate fi doar o singură dată în șapte zile, în caz contrar se poate fractura email. Dacă îl folosiți destul de des, smalțul este șters, crește susceptibilitatea dinților la produsele alimentare calde și reci. De asemenea, sodă rănește gingiile, care poate fi cauza de sângerarea gingiilor.

Cu toate acestea, pastele de dinți cu efect de albire, este atât de popular în timpul nostru, este, de asemenea, interzisă utilizarea în mod sistematic. Efectele lor asupra smaltul dinților este ca efectul de soda. Pastele de dinți care au efect de albire, au componente abrazive (substanțe și enzime), care prevede albirea și efectul mecanic. Devreme sau mai târziu, smaltul dinților va dilua. Rezultatul de albire va avea o fază pe termen scurt.

Peroxidul de hidrogen

Peroxidul de hidrogen este, de asemenea, utilizat ca un medicament în procesul de albire. Geluri specifice care sunt utilizate pentru albirea dinților în stomatologie, printre alte elemente, care cuprind peroxid de hidrogen. Pentru a albi dinții cu peroxid de hidrogen este necesar, după spălarea dinților cu pastă de dinți efectuați clătire dentare cu peroxid, apoi clătiți cu apă caldă.

Există, de asemenea și o altă metodă pentru albirea cu peroxid de hidrogen. Cumpăra tampoane de bumbac, umed-l în peroxid de hidrogen, frecați dinți și clătiți bine gura. Poate să fie senzația neplăcută în gură, dar rezultatele va fi foarte rapid, aproximativ peste paisprezece zile. La alt cineva posibil mai devreme, vor deveni dinții albi. Cu toate acestea, cum si soda, peroxid de hidrogen afectează negativ smaltul dinților.

Cenușă de lemn

Cenușă de lemn, de asemenea, se enumera remediu popular pentru albirea dentara. In structura sa este inclus hidroxid de potasiu, care este un agent de albire foarte bun pentru dinții. Pentru a face acest lucru, puneți periuța de dinți în cenușa de lemn, iar apoi efectuați curățare în mod obișnuit a dinților. Acesta poate fi atașat la cenușă pasta de dinți (sau praf pentru dinți). Datorita cristalelor de hidroxid de potasiu curate dinții în locurile greu accesibile.

Influența cenușii de lemn pe gingii și dinte smalt similar ca și soda și peroxid de hidrogen. Acesta de asemenea subțiază email și cauzează trauma gingiilor. În schimbul cenușii poți utiliza cărbune activat. Este necesar să faceți pulbere din cărbune activat și periați dinții in loc de pasta de dinți. Urmați aceste proceduri de manipulare pe gingii careva timp poate deveni întunecați.

Cărbune activat

Remedii populare pentru albirea dinților ca glonț magic pentru a ne ajuta cu cărbune activ. În acest scop, un comprimat de cărbune activat o facem pulbere și înmoaie in acel praf periuța de dinți umedă. Puteți să-l folosiți în combinație cu pasta de dinți, apoi clătiți gura cu apă. Puteți utiliza, de asemenea un terci de cărbune activ: se dizolvă un comprimat în puțină apă. După aplicarea acestui amestec bine curata.

Sare de masa

Dinții vor deveni alb dacă un mic segment de tifon înmuiată în sare de masă, înmoaie tifonul în apă caldă și ștergeți precaut dinții.

Suc de lamaie

Frecați dinții cu coaja de lamaie (pulpa acestuia) sau clatiti gura cu suc de lamaie. In mod necesar se lasă timp de 5-10 minute.

Nu uitați că este angajat pentru a realiza o culoare albă nu este atât de simplă, și totuși, în același timp, fără a deteriora smaltul dinților, chiar dentiști deseori susțin că nu este cel mai important condiție prealabilă pentru dinți sănătoși.

Mijloace de vinete

Extraordinara rețeta populara pentru albirea dinților este vinata albastra. Vinete este necesar să se pre-coace în cuptor sau pe aragaz în tavă. Vinete ar trebui să coacă până când pe partea de sus va apărea cenușă nuanța neagra, care practic, se va năruie.

Anume aceasta cenușa o facem într-o pulbere, care este necesară pentru curățarea eficientă și de albire a dinților. Această pulbere trebuie să fie colectate și plasate în orice rezervor de depozitare, sau cutie. Nu este recomandat în timpul procedurii de folosit periuța de dinți este cel mai bun de a utiliza un deget curat – acest lucru va ajuta pentru a vă proteja de zgârieturi la smaltul dinților dvs.

Licorice

Acesta este un mijloc eficient pentru albirea dinților. În plus, se întărește gingiile, vindeca rănile si este prevenirea bolii parodontale. Datorită întinderii sale licorice poate fi folosit ca o guma de mestecat.

Căpșuni

Foarte eficient în afară de agenți de înălbire utili sunt considerate a fi zmeura sau căpșuni. Si nu le mananca doar, și trebuie să frecam fructul în dinți și se lasă pentru o vreme. Mai ales în mod eficient ar fi dacă o astfel de procedură efectuate chiar înainte de a începe să se spele pe dinți cu pasta de dinți tradiționala.

Albire cu porumb

Albire la domiciliu se poate face folosind porumb obișnuit. Trebuie să rugumati o mică mână de porumb, respectiv nu conservate, dar pur și simplu fierte. De asemenea, este foarte util pentru a adaugă la produsele alimentare, in compoziția altor feluri de mâncare, deoarece aceasta poate preveni formarea de depozite galbene pe dinți. După aceea ea poate fi tratata cun tampon umezit cu apă oxigenată.

Termeni de albire a dinților la domiciliu

Când acasă inalbesti dinții procesul poate dura până la câteva săptămâni. Cât de repede va fi capabil de a albi dinții dvs. depinde de starea lor. În cazul în care dinții sunt întunecați, ca urmare a utilizării frecvente de cafea sau ceai, le puteți albi în termen de două săptămâni. Dacă sunteți fumătoare grele, nu se poate obține rezultatul dorit, chiar si după 3 luni de utilizare regulată a agenților de înălbire.

Albire naturala pentru dinți

Pentru înălbirea email dinților idee bună să utilizați produse naturale. Căpșuni și zmeura posibil nu numai să mănânce, dar, de asemenea, să fie utilizat ca un mijloc pentru albire. Aceste produse constau din înălbitori naturali.

Fructe de pădure (zmeura) trebuie să se piseze la consistența de pasta de dinți si pune pe periuța de dinți. Căpșunile si zmeura au acid și glucoză. În urma „boabe de albire” trebuie să te speli pe dinți sau scrupulos clătești gura cu apă.

  • Paste de dinți de albire trebuie utilizata alternativ cu tratamentul pasta din ierburi, cu o perioadă de utilizare cel puțin o dată la fiecare paisprezece zile.
  • Ai nevoie de albirea dinților nu mai mult de o dată la șapte zile, atunci scurpulent clătește gura după fiecare albire.
  • La momentul de albire pătrunde pe email acid, suc de lamaie, o varietate abraziva, care pot afecta dinții, care în viitor ar putea deveni cauza cariilor dentare, crăpări, și, eventual, – distrugerea dinților. Ca urmare, metode naturale de a albi dinții ar trebui să fie foarte precise și atente.

Există avantaje de albire remedii populare. Acasă albire este o metodă preventivă împotriva anticarii parodontita, stomatita, boala parodontala. Cu toate acestea, trebuie să ne amintim că albirea dinților acasă nu face un astfel de impact, ca efectuarea de proceduri de albire în stomatologie, datorită faptului că inițial smaltul nu a fost culoare albă ca zăpada.

Gel de albire pentru dinți

Există 2 moduri de aplicare a gelului de dinți:

  1. In primul caz, gelul este aplicat pe dinți cu o perie, după care se intareste pe suprafața acestuia până la dizolvarea completă de salivă. Avantajele acestei metode – securitatea dinților și sa obțină rezultate de lunga durata, lipsa – efect vizibil apare nu mai devreme de 2 săptămâni de proceduri.
  2. Dacă vă decideți să vizitați un dentist, puteți face procedura albirii de dinți acasă mai confortabil. Pentru a doua metodă este ca medicul pregătească după adâncitura dinților o matrice speciala (CVR). Acest dentist va ajuta să alegeți un gel de albire adecvat.

Kappa pentru înălbirea dinților acasă plasați în apă caldă, și apoi umpluto cu compoziția de albire recomandat și se imbraca peste dinți. În primul rând, ar trebui nu mai mult de 1 oră purtat pe zi, peste câteva zile după sfatul medicului dentist cate 2-3 ore, iar apoi apărătorii poate fi lăsat pe dinți peste noapte. Rezultatul procedurii va depinde de cit timp a păstrat kappa pe dinți cu gel.

Avantajele acestei metode – invizibilitatea a trece procesul de albire și capacitatea medicului de a monitoriza procesul. Un dezavantaj semnificativ este acela că gelul include peroxid de hidrogen, care descompune smalțul, gingiile iritate si dinții devin foarte sensibile la schimbările de temperatura.

Acest dezavantaj poate fi evitat prin folosirea unui gel de albire cu peroxid de hidrogen nu este mai mare de 10%. Kappa trebuie curatate zilnic cu o periuța de dinți si pasta, precum și pe parcursul procesului de albire nu este recomandabil să mănânce colorant alimentar.

Viteza de albire poate prezice medicul dumneavoastră de asemenea va recomanda, cat timp sa purtați kappa.

Atunci când se utilizează kappa pentru albirea dinților este necesar să se asigure că instalația a fost distribuită în mod egal, sau după albirea dinților poate deveni pestriț.

Contraindicații la albire

Contraindicații la domiciliu pentru înălbirea dinților este in timpul sarcinii și alăptării, consumul de droguri fotosensibile, alergie la peroxid de hidrogen, în prezența a cariilor si a bolilor parodontale, diverse anomalii de erupție a molarilor de minte. De asemenea, nu efectuat procedura de albire pentru copii sub 13 ani, deoarece această perioadă este formarea structurii dintelui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu