Adenomul de prostata tratament naturist

Adenom de prostataAdenom de prostata sau hiperplazia benignă de prostată este o tumoare care se dezvolta din celulele stromale sau prostata epiteliului glandular. Adenom crește, treptat crescândîn dimensiuni. Ca urmare, apare comprimarea uretrei și dificultate la urinare.

Dependență directă adezvoltării bolii cu lipsa de activitate sexuala, infecții cu transmitere sexuală, influența de tutun și alcool la organism nu este dezvăluită. Deși medicii în acest context totuși recomanda pentru a menține o viața sexuala regulata si nu abuz de alcool.

Important! Adenom — aceasta nu este o tumoare malignă! Fiind o formă benignă, ea nu dă metastaze. Dar adenom prostata poate dezvolta in cancer. De aceea, boala este obligatoriu să fie tratata.

Metodele de tratament a adenomei de prostată în stadiile incipiente este foarte conservatoare. Mai mult decât atât, în acest stadiu, 100% dau remediilepopulare. Eficacitatea lor este confirmată si de medicina oficială. Nu merita sa așteptați simptome accentuate — pentru a preveni boala, bărbații de peste 45 de ani se recomandă un examen medical anual regulat.

Prima vizită la un medic pentru examinare de prostată, este de dorit să ia fațaînainte de patruzeci și cinci. O recomandare similară pentru bărbați după 50 e de urgență.

Acest lucru se datorează următorilor factori:

 • Până La 85% din populația masculină în vârstă de peste 50 de ani suferă de hiperplazie benignă de prostată.
 • Dezvoltarea bolii apare pe fondul tulburărilor hormonale legate de schimbările de vârstă — așa-numitul menopauza masculină.

În scopul de a preveni degenerarea de adenom de prostată la o tumoare malignă, trebuie să monitorizeze nivelul unui marker tumoral în serul sanguin. Pentru a face acest lucru, să ia test de sânge o dată pe an.

Atenție! La detectarea cancerului de prostată, tineti minte că formele timpurii ale cancerului cedează la cicatrizare radicală! Deci, stai calm, concentreazate la tratament și la un rezultat favorabil.

Desigur, este mai bine de la o anumită vârstă sa monitorizezi cu atenție sănătății și să nu ajungi la astfel de complicații. În special în primele etape ale adenomului de prostată eliminat fiabil cu ajutorul remediilor populare. Cum si in ce mod? Un răspuns detaliat la această întrebare poate fi găsit în acest articol.

Adenom prostata: simptomele

 1. Primele simptome alarmante includ debutul întârziat al urinarii, urinare frecventă, o prostata mărita, pe fondul ei palparenedureroase. Această este etapă inițială a bolii, care poate dura până la trei ani.
 2. A doua etapă se caracterizează prin sentimente de golirea incompletă în timpul urinării, porțiuni mici de urină în timpul urinării, eliberarea involuntară de urină, precum și îngroșarea pereților vezicii. Acest lucru se datorează compresie a uretrei. Urina poate fi tulbure sau conține o anumită cantitate de sânge. La această etapă, există complicații renale grave.
 3. A treia etapă este asociat cu insuficiență renală acută, anemie, constipație, stare de slăbiciune, scădere în greutate, senzație de miros de urină în timpul respirației. Astfel vezica urinara este extrem de extinsă, în timpul urinării esa prin picurare conținând impuritate de sânge.

Diagnosticare

Diagnostic în diferite stadii ale următoarelor boli:

 • Analizarea de urină și sânge.
 • Studiu rectal.
 • Ultrasunet
 • Radiografie.
 • Cercetare instrumentala.

În funcție de gradul de dezvoltare a bolii este atribuit medicamentul, tratamentul operațional sau non-operațional. Preparate pentru tratament de adenom de prostată sunt numiți în mod individual. În cazul în care boala este trecut în faza inițială, există simptome evidente si ești serios preocupat de adenom de prostată – tratamentul cu medicamente, de obicei e inevitabilă.

Adenom de prostata, simptome și tratamentul cu remedii populare — toate acestea necesită consultarea obligatorie a medicilor specialiști. Cu toate acestea, prevenirea bolii in absenta simptomelor evidente asociate în principal cu tratament populare sau metode casnice. Ele dau un rezultat mare.

Adenom de prostata tratament naturist

Tratament eficient al adenomei de prostata implică utilizarea cu succes a resurselor naturale din zona florei medicinale și alte căi. De exemplu, se bazează pe utilizarea de miere și produse pe baza ei. Aici ne uităm la cele mai populare si eficiente metode.

Propolis

Tratamentul adenom de prostata cu propolis dau rezultate chiar si in prostatita cronica. Propolis — produs de albine este cu adevărat un dar al naturii și conține glicozide utile, flavonoide, terpene și alți compuși organici care acționează asupra corpului uman in modul cel mai favorabil. Propolis — un remediu pentru multe boli, cel mai puternic agent de antispastice și anti-inflamatorii.

Pentru primirea extractului este necesar de evaporat propolisul într-o cantitate de 40 grame in 200 ml de alcool. 100 mg din amestecul rezultat să se combine cu 2 grame de unt de cacao, pentru a produce supozitoare rectale. Utilizați pe timp de noapte timp de 1 lună. După 2 luni repetați tratamentul.

Tratament adenom de prostata cu miere

Tratamentadenom de prostata cu miere ameliorează inflamația și oprește creșterea adenomei. Mierea, faguri de albine și alte produse apicole sunt un mod spectaculos de a trata prostatita. Pe baza mierii se pregătesc tot felul de tincturi medicinale.

Una dintre cele mai populare rețete este următoarea: suc de țelină proaspătă și miere amestecate în proporții egale. Amestecul se ia de 2-3 ori pe zi câte 2 linguri timp de 30 minute înainte de a mânca.

În plus, se recomandă să mănânci în mod regulat miere naturală. De asemenea, funcționează bine în dificultate urinare amestec în părți egale de pulbere de miere și semințe de țelină. Ia o linguriță de 3-4 ori pe zi. Este util să se bea acest extract amestec cu frunze de mesteacăn.

Faguri pentru adenom de prostata

Tratamentul adenom de prostata cu faguri de albine presupune recepție cu 30 de minute înainte de masă și 1 lingură de 2 ori pe zi perfuzie calda,realizate din faguri de albine. Cu toate acestea, este necesar să se ia 100 ml de apă caldă cu dizolvata cu 1 linguriță de miere. Se recomandă la 3 cure de tratament durată de o luna fiecare. Pauza dintre cursuri — 2 săptămâni.

1. Lumânări pentru tratamentul adenom de prostata la fel ofere un rezultat excelent. Puteți cumpăra lumânări de-a gata într-o farmacie sau faci propria din 3 linguri făină de secară, miere 1 linguriță și 1 linguriță ouă de găină. lumânările gata lecongelați.

Înainte de utilizare, să le permită să se încălzească la temperatura camerei, introdus în anus, dimineața și seara, după golire. Durata cursului este de 1 lună, după o pauza de o săptămână, cursul trebuie să fie repetat.

2. Tratament adenom de prostata cu foamea — este o metodă foarte radicala, care nu este recomandat pentru persoanele bătrâne, având alte afecțiuni medicale și sistemul imunitar slăbit. Repaus alimentar durează cel puțin 21 de zile, astfel încât de-a lungul perioadei de slăbiciune severă inevitabilă și amețeală. O astfel de metodă nu este pentru toata lumea si pot fi periculoase pentru sănătate, dacă aveți contraindicații.

Dar metoda eficienta rămâne încă dieta si menținerea unui stil de viață sănătos. Încerca să nu mănânci sărat și piperat puternic alimentele, nu abuză de alcool, du un mod de viață sănătos, in timpul tratamentului infecțiilor urinare.

Ciclism, mersul pe jos și exercițiul fizic sunt esențiale, în cazul în care te deranjează adenomul de prostata. Tratamentul cu bicicleta este un excelent profilaxant pentru boala.

3. Hirudoterapia sau terapie cu lipitori adenom de prostata elimină stagnare a fluidelor în țesuturi, îmbunătățind astfel nutriție a țesuturilor și circulației. Astăzi hirudoterapia a revenit cu succes în medicină și dă rezultate excelente. Pentru tratamentul prostatei adenom va trebui pana la 4 cursuri de tratamente, fiecare dintre care conține 12 proceduri realizate peste o zi, sub supravegherea specialistului.

Metode de tratare adenom de prostată cu ierburi lecuitoare

Tratamentul adenom de prostata ci ierburi — nu numai 100% eficienta profilaxiei a bolii, ci și metodă alternativă destul de competitiv al tratamentului bolii deja dezvoltate. Tratamentul conservator de adenom de prostata ajută la evitarea intervenției chirurgicala. Luați în considerare cele mai populare și eficiente rețete pe bază de plante.

1. Tratamentul adenom de prostata cu semințe de dovleac foarte eficient. Cu toate acestea, rețineți că este necesar să utilizați uscate (nu prăjite!) semințele care au păstrat umbră verde pe miez. 100-150 grame de semințe de dovleac pe zi timp de o lună — și uitați despre problema!

2. Tratamentul adenom de prostata cu rostopască puteți scăpa de această boală. Pentru a face acest lucru, să ia infuzia din iarbă uscata si apafierbinte si o lingura de rostopască se prepara cu un pahar de apă clocotită. Insista 2-3 ore, înainte de a lua strecurați. Dacă pregătiți ierburile desinestatator, tineti minte că aveți nevoie pentru a colecta rostopască în timpul înfloririi activ (mai-iunie).

E recomandat sa ia tinctura de 3 ori pe zi, cu 30 minute înainte de mese, câte 1 lingura timp de 1 lună. Luând rostopască, ar trebui să respecte cu strictețe recomandările privind doza și utilizarea excesivă poate afecta în mod negativ tractul gastro-intestinal.

3. Tratamentul de prostata adenom cu scoarță de plop sugerează utilizarea infuziei, care se prepara din scoarță deplop, colectate la începutul fluxului sevă, adică în a doua jumătate a lunii aprilie.

Pentru a preparainfuzia 100 grame de scoarță uscată este zdrobita și umplut cu 200 miligrame de vodca, lăsam sa se răcorească timp de 2 săptămâni, se filtrează. Se ia timp de 2 luni, de 3 ori pe zi, înainte de mese cate 20 de picături diluate într-un sfert din pahar de apă fiartă.

Adenom de prostata: tratament, fara intervenție chirurgicala

Tratamentul modern pentru adenom de prostata este determinată de medicul curant pe baza totală a bolii și a simptomelor. Astăzi, una dintre cele mai eficiente și populare este tratamentul de adenom de prostată cu tamsulosin. Acest medicament influențează, în același timp, la prostata si a vezicii urinare, normalizarea funcționării lor.

Aplică în toate stadiile bolii și este esențială pentru persoanele care sunt contraindicate pentru operație.. Se recomandă să se ia droguri de tamsulosin cate o capsula pe zi.

Tratament adenom de prostata cu laser a apărut pentru prima dată în Statele Unite ale Americii și a devenit imediat o senzație, poziționându-se ca un progres semnificativ in medicina. Tratamentul cu laser — tehnica fără de sânge și mai puțin traumatic, comparativ cu chirurgia clasica la adenom — rezecție transuretrala.

Pentru tratament se utilizează a spectrul cu laser verde. Sub influența fasciculului (raze luminoase) la adenomse petrece așa numita vaporizare, adică evaporare. Astfel nu apare sângerări ca urmare «sigilare» a vaselor de sânge sub acțiune de temperatura înalta. Astăzi si medicamentele moderne conțin noi metode pentru tratamentuladenom de prostata.

Deci, ce trebuie să faceți dacă ați descoperit semne de hipertrofie de prostată? La atențiadumneavoastrăinstrucțiuni, care poate și trebuie să se ghideze mai departe în acțiunile sale.

Mai mult:

 • În primul rând, nu intrați în panică! Nimic teribil nu sa întâmplat. Starea ta — un proces natural, prevăzute de natura și inerent în codul genetic al omului. Boala de prostata — o consecință a modificărilor hormonale legate de vârsta, in organism, caracteristic de 85% dintre bărbați după 50 de ani.
 • Al doilea: Nu va ocupați de auto-medicație! Neapăratmergeți la medic și să predea analize. Este necesar să se determine stadiul bolii. La același motiv medicul va prescrie un tratament.
 • În al treilea rând: pe baza recomandărilor medicului și a rezultatelor testelor, puteți  liber să utilizezi sfaturi si tratamente tradiționale, care sunt în acest articol. Crede-mă, aceleași semințe de dovleac — un depozit de substanțe nutritive. Nu ignora metodele simple, eficiente și mai puțin costisitoare de tratament.
 • Apatra: Tineti minte de efectul uimitor de ciclism. Nu ezitați să adăugați in programa ciclismul. Rezultatul va depăși așteptările dumneavoastră!
 • Cinci: Încearcă să conduci un stil de viață activ și sănătos. Cele mai multe ori se abțină de la alcool în timpul tratamentului și renunța cu totul.

Rămâneți sănătoși!

Ссылка на основную публикацию