Produsele alimentare care conțin colagen

СolagenColagen? Ce este aceasta? Cum ne dorim cu toții să rămânem tineri. Acest lucru se aplică atât pentru femei cât și bărbați. Sănătate, frumusețe și succes – acestea sunt cele trei componente, care sunt în măsură să facă viața luminoasă, bogată și interesantă. Când totul este perfect, atunci și se trăiește liniștit și respira ușor.

Cu toate acestea, adesea apropiindute de oglindă, veți observa că timpul e aspru cu noi și starea de spirit se înrăutățește din cauza bruște a ridurilor apărute din jurul ochilor, precum și în jurul buzelor. Ochii – oglinda sufletului, cu toate acestea, vor fi mulțumiți dacă iubiții noștri uitînduse în ochii noștri frumoși și văzând încă mici „gropițe”?

Dar buzele, doar ne place să dăruim săruturi și nu numai casnicilor, dar, de asemenea, bun venit prieteni, chiar și șefului, în cazul în care o relație bună și de încredere, astfel încât ar putea fi la reuniunea de a veni și de liniște îmbrățișând, un pupic pe obraz.

Toate ridurile – dușmani ai umanității, în timp ce nu există, va lupta pentru frumusețe îmbunătățită și tinerețe, precum și fiecare individ va găsi trezoreria lor personală de secrete – secretele de frumusețe.

Ce zice cosmetologia

Știința noastră nu stă pe loc, și în fiecare zi învățăm ceva nou. Unele descoperiri interesante și fapte contribuie la faptul că societățile cosmetice includ noi ingrediente în produsele de îngrijire a pielii și, astfel, sperăm că acest lucru va fi versiunea finală, care este cel mai bun în lupta împotriva ridurilor. Dar nu, a doua zi sa găsit încă mijloace mai eficiente și așa pe tot parcursul vieții.

Dar, probabil, nimeni nu a crezut că, în plus față de utilizarea de produse cosmetice scumpe, există o altă metodă în luptă cu pielea de îmbatranire. Și în plus, se alege în cele mai multe țări în care este deja bine studiat. Deci, noi toți ne place să mâncăm, și chiar bine să mâncăm, ne gândind la calorii si carbohidrați surplus. Deci, după cum sa dovedit, multe alimente au o astfel de componentă, care este responsabilă de procesul de îmbatranire – colagen.

Denumire cunoscută? Desigur, dacă ești o fashionistă, cumperi pentru tine tot felul de creme și măști și ai posibilitatea de a citi compoziția. De ce atât de multa atenție se atrage la proteină? Toate că este esențială pentru corpul nostru și ceva mai puțin de jumătate din alte proteine ​​ea conține în compoziția sa.

Pielea noastră este formata din colagen, care ajută la derm să rămână în formă bună. Ceea ce cauzează riduri, dacă există un astfel de asistent minunat? În lume nimic nu este pentru totdeauna, așa că în cele din urmă distruge fibrele de colagen și, prin urmare, apar, „prietenii” noștri riduri.

De ce cremele care le dobândim noi nu sunt în măsură să rezolve această problemă și să ne scape de apariția ridurilor atât de urâte? Toate că, moleculele conținute în produsele cosmetice, promitîndune de a restabili tinerețea și frumusețea, din cauza dimensiunii sale nu poate pătrunde în derm, deci oamenii de știință au acordat o atenție la nutriție.

Și, ca rezultat, au descoperit că aceasta este cea mai eficientă în această privință. Prin urmare, considerăm această chestiune ca produsele alimentare care conțin colagen.

Alimentele bogate in colagen

Sunt de acord că este mult mai frumos de a folosi un alt tip de produse alimentare, în scopul de a lupta pentru frumusețe, mai degrabă decât a merge la farmacie și firme, unde sunt postate o mulțime de publicități, care garantează soluția la toate problemele noastre. Aceasta, desigur, nu este toată lista la toate bunătățile, dar cele mai eficiente și dovedite.

Produse din pește – somon.

Știi că astfel de pește gras bogat in vitamine si omega 3.6 și 9. Neuitîndute la conținutul mare care conțin componente grase acest produs este încă folosit chiar și în dieta. Vizualizați lista cu cele mai eficiente și populare diete, și veți fi uimiți că întradevăr că anume somonul este un produs important în dieta. Apropo, dacă aveți posibilitatea să faceți rost anume de somon. Acesta poate fi înlocuit cel puțin la fel de utile alimente care conțin colagen – somon.

Alge și ceapa de mare.

În general mâncarea de mare, este foarte utilă pentru organismul uman, dar pentru mai multe motive, nu avem posibilitatea să le mâncăm în fiecare zi. Mă grăbesc să vă bucur, cel mai accesibil și ieftin fruct de mare este- alge marine si ceapa de mare. Mâncați și întineriți!

Acum, în ceea ce privește furnizarea de produsele din carne, care conțin, de asemenea, colagen.

În general, carnea, nu merită să incluzi în mod constant în dieta dumneavoastră, așa cum a fost demonstrat că grăsimea și proteina care se găsește in carne, nu este benefic pentru organismul uman. Și nu contează cât te aperi de acest produs, totdeauna pentru persoană este de a utiliza mai puțin decât pește, legume și fructe. În calitate de administrator al produsului utilizat încă de curcan.

Utilizarea ei este că acesta conține carnozina – element de alimentare colagen tot necesar pentru o lungă perioadă de timp el nu sa prăbușit și sprijină astfel o piele tânără.

Legume și ierburi.

Ora de vară este momentul în care trebuie să dăm toate datoriile naturii, care ne furnizează legume si ierburi delicioase și hrănitoare. De exemplu, varza, salata verde, pătrunjel, fenicul, varza de bruxell și roșii, și morcovi – toate ajută la colagen și îndeplini eficient activitatea care vizează protecția împotriva ridurilor. Toate vitaminele si mineralele care se găsesc în legume, sunt avantaje incontestabile.

Acum, astfel de produse alimentare, cum ar fi fructele și fructe de pădure.

De exemplu, afinele conțin cea mai mare cantitate de vitamina C și, prin urmare, ocupă primul loc în tabelul de vitamine. Doar – aceasta vitamina ajuta la producerea astfel de un element important pentru noi colagen, Puteți vedea cu ușurință cum funcționează fructele la organism, abia gustând fructul.

La urma urmei, starea de spirit se îmbunătățește? Îmbunătățirea. Forțele apar? Și încă cum apar! Deosebit de bun pentru menținerea în formă și vigoare – fructele de culoare portocalie: portocala, mandarine, curmale, caise, în unele cazuri chiar o banana face parte din această listă. Dar banana este unul dintre fructele bogate in calorii, așa ca nu este primit o atenție deosebită.

Prin urmare, mănâncă alimente diferite asupra sănătății și de a lua doza de colagen, care protejează pielea de îmbatranire. Dar prietenilor le va fi interesant secretele tale de frumusețe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu