Afinele, care ajută organismul sa nu îmbătrânim

Efectele terapeutice ale afinelorAfinele au fost mult timp considerat cel mai bun remediu. Este foarte bogate in calorii, dar ea conține o mulțime de substanțe utile. Afinele, care ajută organismul să nu îmbătrânească, conține antioxidanți care previn ulcere gastrice, varice, cardio – boli vasculare.

Sănătatea organismului se poate adăuga suc de afine bogate in tiamina, acid nicotinic și caroten. Manganul ajută să nu îmbătrânim, situat în afine. Manganul este implicat în hematopoieza, de aceia are nevoie organismul. În plus, afine ajută la reducerea de zahăr din sânge și previne diabetul.

Afinele, care ajută să nu îmbătrânim, conține fitochimicale și flavonoli. Aceste componente îmbunătățesc memoria și atenția și de a stimula regenerarea fibrelor nervoase. Afine este recomandat pentru tulburări ale tractului gastrointestinal, reumatismul și procesele inflamatorii, poate avea un efect bactericid.

Oamenii de știința au descoperit ca afinele previn organismul de imbatrînire, deoarece toate elementele nutritive conținute în fructe de pădure ajuta pentru a reduce cantitatea de celule moarte a creierului. Creierul devine tânăr pentru o lungă perioadă de timp. Acidul malic, acidul succinic și acidul citric sunt parte din afine, precum și o cantitate mare de fier și fosfor.

Un experiment a fost realizat pentru efectele afine asupra creierului. Experimentul a fost realizat pe câțiva șobolani. Una dintre ele este injectată în mod constant cu extract de afine. În timpul experimentului, sa constatat că acești șobolani care s-au administrat cu extract de afine continuu, celulele creierului îmbătrânesc mult mai lent decât restul. Oamenii de știința au ajuns la concluzia că la oameni afinele au același efect.

Afinele sunt utile pentru organism faptul că exercită efecte benefice asupra ochilor, și diferite boli de ochi. Oamenii de știință au dovedit că doar afinele de pădure sunt cele mai utile și conțin substanțe mai sănătoase. Acesta este cel mai bogat in vitamine si minerale. Cea mai importantă problemă, care este în afine este antocienii. Omenirea în mod constant încearcă să găsească produse anti-imbatranire, cu toate forțele încearcă să încetinească acest proces.

Când oamenii de știința au descoperit ca imbatranirea se produce din cauza radicalilor liberi, mulți medici si oameni de știința au început sa creeze diverse instrumente și produse pentru distrugerea lor. Ulterior, s-a constatat că proprietățile de afine, care ajută organismul să nu îmbătrânească, contribuie la reducerea radicalilor datorită prezenței de antocieni în ea.

În farmacii, puteți cumpăra medicamente diferite pentru a îmbunătăți viziune sau bolile de ochi. Și afinele conțin în fiecare preparat. Acesta imbunatateste acuitatea vizuala, imbunatateste circulația sângelui. Afinele sunt utile mai ales seara, după o zi lungă de muncă, atunci când ochii sunt de multe ori obosiți.

Este cunoscut faptul că un conținut ridicat de sare în organism duce la consecințe nu foarte favorabile și nu foarte bune. Afine ajută să lupte cu această problemă. Ea scoate sarea din organism. Persoanele care suferă de boli de stomac sau ficat, se recomandă mâncarea afinelor în fiecare zi. O acțiune importantă afinele au la cancer. Și previne dezvoltarea cancerului și multe alte tumori.

De asemenea, a fost dovedit de către oamenii de știință. Un experiment a fost realizat pe efectul de pterostilbene. Pterostilbene face parte din afine, această substanță ajută la reducerea riscului de cancer de colon. Suficient de o lingurița de extract de afine pe zi și conținutul pe care le are în substanțe nutritive prelungesc durata de viața, ajuta organismul să nu obțină îmbătrânire, de a îmbunătăți memoria și starea generala de sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu