Alergia in Timpul Sarcinii

AlergiaAlergia prezintă o problema destul de comună, care provoacă o mulțime de disconfort și este însoțită de specifice simptome.

Printre posibilele cauze ale alergiei numite dermatita si rinita, reacții alergice la plante sau alimente, precum si parul de animale sau praful de casă. În același timp, în conformitate cu medicina modernă, alergia – nu este o boală, ci o reacție specifica al organismului la anumiți factori de mediu.

Faptul că sistemul imunitar al unei persoane alergice percepe acești factori ca dușmani, de la care este necesară protecția. Conform statisticilor de sănătate actuale, începând de astăzi, aproape jumătate din populația lumii suferă manifestări ale reacțiilor alergice într-o formă sau alta.

Este trist, dar femeile gravide pot suferi, de asemenea, manifestările de reacții alergice. Aproximativ 5-20% dintre femei suferă de alergii in timpul sarcinii. Desigur, majoritatea femeilor gravide sunt îngrijorate, încât alergia poate afecta copilul dumneavoastră, ce fel de metode de a lupta cu alergia sunt cele mai sigure și blânde.

Pe scurt, întrebările “tratamentului alergiilor in timpul sarcinii” extrem de relevante. În același timp, multe femei se îngrijorează,cum maximal sa se protejeze cel mai bine de la alergii pentru a nu se întâlni cu ea.

Lecuirea alergiei in timpul sarcinii

Medicii in privința alergiei sunt foarte categorici. Predispoziție la alergie vindecarea complet nu e posibila, ca o reacție la mediul înconjurător. Prin urmare, ajustarea poate rezista doar condițiile de mediu.

Medicina lecuiesc doar simptomele, însoțit de alergie. Cu toate acestea, chiar dacă o persoană are simptome foarte tipice de reacții alergice, nu este întotdeauna indicata prezența alergii.

De exemplu, simptome cum ar fi strănut si congestie nazala, secreții nazale si oculare că medicina clasifică ca „coriza” poate apărea în aproximativ 50% din femeile gravide, in timp ce femeile nu sunt în totalitate alergice. Întrebarea de rinita alergica se ridică numai în cazuri de rinită asociate cu înflorirea florilor, copacilor, animale de aspectul sau, ca o reacție la praf.

Manifestările de simptome gravide de astm includ medici pentru boli alergice grave. Dar, în același timp, prezența de astm la femei, nu este o contraindicație pentru sarcină.

Cu toate acestea, acest fapt necesită atenția unui medic și este necesar de al informa. Acest lucru va oferi femeilor atenția necesară pentru această problemă complexă.

Prin ea însăși, alergii in timpul sarcinii efectele sarcinii asupra fătului nu are, riscurile pentru viața și sănătatea copilului nu sunt. Dar prezența de alergie la mama permite un grad mare de probabilitate de a prezice apariția acesteia și la copil.

O influență mult mai mare asupra copilul va avea un medicament care ia mama. O serie de medicamente anti-alergice au efect foarte puternic asupra sănătății fătului.

Iata de ce femeia trebuie maximal sa fie mai atenta la sănătatea sa si pentru a se proteja de efectele potențial periculoase ale alergeni. Cel mai important să refuze medicamente în primul trimestru de sarcină. Daca primirea medicamentelor nici decum nu pot fi abandonate, apoi selectați medicamentele cele mai rețin care sunt prescrise numai de către medic.

Profilaxia alergiei

Pentru femeile gravide primul plan este profilactica alergiei,pentru aceasta se afla tendința femeii la diferite manifestări ale testelor de alergie.

De asemenea, este important de a adera la un regim alimentar hipoalergenic. Femeia exclude din dieta alimentele cele mai alergene, cum ar fi pește și producte de mare, miere, nuci, ciocolata, citrice, afumături, murături și apa minerala. La risc includ, de asemenea, fructe și legume de culoarea roșie.

Fara frica gravidele pot consuma produse: lactate și carne dietetice, cum ar fi carnea de pui, vită, iepure. Din legume si fructe sunt antihistaminice naturale, este vorba de produse care conțin vitaminele C și B12, precum zinc si niacina.

Importanța de renunțarea la fumat pentru femeile gravide alergie nare nevoie de aproape nici un comentariu mai departe. Fumatul în orice caz dăunează pentru sănătatea viitorului copil.

In timpul sarcinii, femeia trebuie niaparat sa facă curat in încăpere si curatire umeda, limita contactului cu animalele și să renunțe la dorința de a păstra animalul în casă.

După apariția copilului nu renunța sa alăptezi, deoarece laptele matern este considerat unul dintre cele mai bune mijloace de profilactica alergiilor la copii. În acest caz, introducerea de alimente complementare până când copilul împlinește vârsta de șase luni , de asemenea, nu este de dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu