Gripa — Tratament Naturist

Remedii pentru racealaGripa – cu aceasta gravă boala virala sau întâlnit cel puțin o dată în viața fiecărui om. Virusul pătrunde in organism prin intermediul picăturilor de aer si se răspândesc in organism rapid.

De foarte multe ori oamenii se îmbolnăvesc de gripă în timpul rece a anului – în timpul iernii și începutul primăverii. În acest moment, corpul este slăbit din cauza lipsei de vitamine, și, prin urmare, te îmbolnăvești de gripa.

În perioada îmbolnăvirii oamenii folosesc adesea diferite medicamente. Deci, în perioada de îmbolnăvirea gripei toate farmaciile vând foarte repede medicamentele antivirale.

Aceasta este o boala deosebit de periculoasă pentru copii și persoanele în vârstă. La aceasta vârsta, sistemul imunitar este foarte vulnerabil, și astfel boala poate fi severa. Dar acest lucru nu înseamnă că alte persoane nu sunt susceptibile de a dezvolta gripa si poate transfera boala în timp ce continuă să meargă la muncă.

Gripa – este o boala care este periculoasă cu complicațiile sale, și astfel, în scopul de a evita complicațiile trebuie să respecte cu repaus la pat și utilizarea de remedii populare de la gripa. Mai mult, astfel de agenți poate servi ca o bună profilactică a bolii.

Cineva în starea sănătății nu poate bea unele medicamente, alți oameni nu recunosc compușii chimici, din care sunt realizate din agenți anti-virali moderni, dar folosind remedii naturale pentru gripa poate ajuta organismul să se isprăvească cu boala. Așa cum au verificat oamenii și cu timpul.

Tratamentul gripei remedii populare

  • Calin, sunătoare, aloe și boabe de soc.

Foarte des gripa începe cu următoarele simptome: dureri de corp, creșterea rapidă a febrei, dureri de cap, etc. În faza inițială a bolii sunt foarte eficiente, următoarele: calina, sunătoare, aloe și boabe de soc. Și în scopul de a pregăti medicamentul va avea nevoie de: 1 lingura floare de soc negru, 1 lingură de aloe, 1 lingură de sunătoare (pojarniță), 2 lingurițe de calin.

Plantele trebuie mărunțite si se amesteca bine. După amestec ar trebui să se toarnă apă clocotită și se fierbe la foc mic timp de 20 minute. După ce amestecul a fost fiert, ea trebuie strecurată și se ea la primul semn de gripă. E bine pentru a bea o ceașca de supa înainte de culcare. Acest decoct puteți lua pentru profilaxie în timpul epidemiilor de boli virale.

  • Sucuri.

În perioada de boala ca IAR(infecții acute respiratoare) precum si gripa este foarte utile pentru a bea lichide. Este mai bine să mănânci un pic, dar o mulțime de a bea, deoarece un aport mare de lichide promovează recuperare mai rapida. În calitate de băutură, puteți folosi sucuri de diferite plante. Este foarte bun pentru a bea suc de portocale, care pot fi diluate cu ceai sau apă minerală în proporții egale.

De asemenea, ca băutură vitaminoasă poate fi băut suc ușor dulce de la o lamâie. Aveți nevoie pentru a stoarce sucul și bea imediat, efectul de la el va fi mai mare. Și pentru a reduce temperatura să bea morcov și sucuri de sfeclă. În ele poți adăuga suc de varza de 3 la 1. Cele trei părți pentru a lua suc de morcov și o parte suc de varza.

  • Ceapa si usturoiul.

Ceapa si usturoiul au fost mult timp folosit de oameni pentru a trata răceala si gripa. Foarte des, ceapa și usturoiul este folosit în formă brută pentru prevenirea bolilor. Dar, dacă totuși omul a căzut bolnav, se poate trata cu aceasta.

Puteți face inhalare cu ceapa. Pentru a face acest lucru, taie ceapa și inhalați vaporii cu gura. Procedura se poate face de mai multe ori pe zi. Usturoiul poate fi tăiat în bucăți mici și se pune într-o ceașcă mică. În cana, se toarnă puțină apă. Ceașca cu usturoi și apă pot fi livrate în fiecare cameră. Se va dezinfecta aerul din încăpere.

  • Coacăza neagră.

Bine-cunoscut coacăza neagră foarte bine ajută la perioada de gripă. În scopul de a pregăti un amestec de vitamine pentru a amesteca fructe cu zahăr și se toarnă apă fierbinte. Precum ajuta foarte bine și ramurile coacăzei.

Pentru a pregăti supa trebuie de rupt ramurile, ia o mână plină și se toarnă 4 cești de apa clocotita. Lăsăm să fiarbă încă 5 minute, apoi se acoperă cu un prosop si se lasă pentru încă 4 ore. Puteți, de asemenea, ramifica ramurile în termos. Bea decoctul din ramuri e nevoie timp de 2 zile câte 2 pahare înainte de culcare. În bulion, puteți adăuga zahăr.

  • Suc de afine roșii.

Foarte bun pentru a bea în timpul gripei și în timpul răcelii băuturi făcute din afine și fructe. De asemenea, din afine pot fi gătite sirop sau tinctura și băuturi, și tot de băut.

  • Miere și măcieșul.

Zmeura, miere, și măcieș ar trebui să fie în fiecare casă. Malina are un antipiretic excelent, în miere plin de minerale utile, dar, măcieșul – un depozit de vitamina C.

Și dacă utilizați aceste instrumente împreună, se va primi o înaltă performanță pentru tratament. Pentru a pregăti supa ar trebui să ia 1 lingura zmeură, 1 lingura miere și pisăm trandafir sălbatic (măcieș). Totul se toarnă cu apa clocotita (100 ml.) Și se lasă timp de 15 minute. Bea de 3 ori pe zi, câte o jumătate de pahar înainte de masă.

  • Un decoct din muguri de mesteacăn.

În calitate de ceai pentru gripa se poate prepara un decoct din muguri de mesteacăn. Bulion se face după cum urmează: la un pahar de apă clocotită se iau 2 lingurițe muguri. Decoctul să bea pe parcursul zilei, în trei seturi.

  • Un decoct din flori de soc.

Este eficiente, și o astfel de supă 1 lingură de flori de soc siberian se toarnă apa clocotita (1 pahar). Florile preparate se lasă la infuzat timp de 20 de minute, se strecoară. Supa ar trebui să fie împărțită în 4 părți și de băut 15 minute înainte de a manca. Bea în mod egal pe tot parcursul zilei.

  • Un decoct de orz.

Pentru reducerea temperaturii ajută bulionul din orz. În scopul de a pregăti acest decoct ar trebui să ia 100 de grame crupă de orz ne prelucrată si se umple cu un litru de apă.

Apoi, e nevoie pentru a pune la un foc mic, se aduce la fierbere. Se fierbe timp de 15 minute. După 15 minute, supa se răcește și se strecoară. Dar pentru a avea un bun gust supa, puteți adăuga miere (1 lingura). Aveți nevoie pentru a bea decoctul înainte de culcare, tot dintr-o dată.

  • Ceai diaforetic cu miere.

Se amestecă In cantitate egală flori uscate și zmeură. 2 linguri de amestec se fierb în ceainic de porțelan un pahar de apă clocotită, se lasă timp de 12-15 minute și bea cald, dizolvăm mierea după gust, câte o jumătate-un pahar de 3-4 ori pe zi pentru bolile respiratorii și gripei. Miere, mai ales de tei, are o puternica acțiune diaforetic. Efectul său este îmbunătățit atunci când sunt combinate cu ceaiuri, infuzii și decocturi flori de tei, fructe și frunze de zmeură, iarbă mama și mama vitregă, și alte plante medicinale.

  • Ceai din flori de tei și miere pentru răceală.

Acesta este un remediu popular vechi folosit pentru răceli. Ia 3 linguri flori de tei uscate, tocate se toarnă într-un ceainic de porțelan un pahar de apă clocotită, se lasă timp de 8-10 minute, și bea o jumătate – un pahar cu miere (se dizolva după gust) de 3 ori pe zi, ca un diaforetic și antipiretic pentru răceli si gripa, și ca și pentru profilaxia lor. Infuzie flori de tei posedă antimicrobiene, ușurință și proprietăți anti-inflamatorii.

  • Colecție de Ierburi pentru boli respiratorii acute.

Pregătiți următorul amestec: fructe de zmeură-40g, frunze de mama și mama vitregă, 40g, iarbă de maghiran-20g. 2 linguri amestec tocat uscat, se toarnă într-un termos 0,5 l de apă, se lasă timp de o oră și jumătate, strecoară si se bea o jumătate pahar de infuzie călduța de 3-4 ori pe zi, timp de o jumătate de oră înainte de mese pentru boli respiratorii acute și de gripă.

  • Baie de restaurare și terapeutice din ierburi.

Ia în proporții egale, coada șoricelului, rădăcina de pavilion dulce, oregano, salvie si muguri de pin. 500 g de amestec tocat uscat se toarnă 5 litri de apă clocotită, se fierbe timp de 5-7 minute să se infuzeze timp de o jumătate de oră, se strecoară si se toarnă in cada. Acesta reduce tensiunea, ton, îmbunătățește performanța, efect de restaurare.

inițială a bolii a tractului respirator superior (aceasta nu ar trebui să fie făcută la o temperatură ridicată și disconfort). Temperatura de baie, acceptat de recuperare – 35-37 de grade, precum si pentru tratamentul sau prevenirea răcelilor – 38-39 de grade. Durata băii de 10-15 minute.

  • Un decoct de iarba mare, cu miere.

Ia 2 linguri rădăcini uscate de iarba mare tocate, se toarnă 0,5 litri de apă clocotită, se fierbe timp de 10-12 minute, să insiste 1-2 ore, se strecoară, se adaugă 2 linguri de miere si bea 1/2 pahare de 3-4 ori pe zi, timp de o jumătate de oră înainte de mese pentru gripă și boli respiratorii.

  • Infuzie din muguri.

1 lingura muguri de pin, se toarnă un pahar de apa clocotita, se acoperă cu un capac, se ține într-o baie de apă clocotită timp de o jumătate de oră, pentru a insista la temperatura camerei 15-20 de minute, se strecoară si se bea 1/3-1/2 pahare 2-3 ori pe zi, după mese pentru gripa acută, infecții respiratorii și tuse. Perfuzia este un dezinfectant, efecte expectorante și anti-inflamatorii.

  • Băutură cu miere și lamâie împotriva răcelilor si gripei.

Într-un pahar de apă caldă fiartă se amestecă 25 de grame de miere, se adăuga sucul de la o jumătate de lămâie si bea pentru răceala si gripa. Băutura ajuta la ameliorarea simptomelor de stare generală de rău, are o acțiune terapeutică și restaurare.

  • Usturoi si miere.

Un cățel de usturoi se curăță, se rade prin răzătoare și se amestecă în jumătate cu miere. Ia câte 1 lingurița, bea cu apă caldă, de 2 ori pe zi pentru gripa.

Și țineți minte că, profilactica este întotdeauna mai bine, decât să te vindeci. Dar, dacă totuși persoana sa îmbolnăvit, cât mai curând posibil, pentru a începe tratamentul. Deci cu cât mai devreme vei începe tratamentul, cu atât mai ușor persoana va purta boala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu