Schizofrenie — Tratament Naturist

La prima vedere poate părea ciudat că o astfel de boala dificila, cum ar fi schizofrenia, pot fi tratate în mod diferit decât cu metode medicinale, și într-adevăr, există o percepție că tratamentul schizofreniei este aproape imposibil. De fapt, acest lucru nu este adevărat, pentru că schizofrenia – nu este boala, care a apărut în ultima vreme, la fel ca cele mai vechi timpuri bolile au fost numite în mod diferit.

Tratamentul cu remedii populare pentru schizofrenie în principiu este posibil, în special în cazul în care procesul care urmează să fie abordată cu mare responsabilitate, să fie tratate în mod complex, și să primească grijă de la cei dragi care pot sa ajute în această chestiune dificilă.

Schizofrenie

Ce este Schizofrenia

Schizofrenia este o boală cronică, cu evoluție progresivă, debilitantă mental care afectează aproximativ 1 % din populaţie, ceea ce corespunde la mai mult de 2 milioane de persoane doar în Statele Unite. Primele simptome apar de obicei la o vârstă fragedă și manifestă o instabilitate emoțională, insuficiența de gândire și comportament.

Alte statistici legate de schizofrenie includ faptul că aceasta afectează de aproximativ unu şi jumătate ori mai mult bărbaţii decât femeile. Aceasta este una dintre acele tulburări psihotice mentale şi se caracterizează prin simptome de gândire, comportament şi probleme sociale.

În stadii incipiente de dezvoltare a bolii persistă abilitățile intelectuale, mai târziu apare deteriorare a memoriei și a atenției. Incalca armonia și integritatea persoanei, percepția corecta a propriei «Eu» se pierde capacitatea de a percepe realitatea înconjurătoare. Ca urmare se pierde comunicarea cu comunitatea și familia, apatie în creștere și degradare.

Manifestările bolii și a simptomelor acesteia

In dezvoltarea bolii un rol important joaca factorii ereditari. Activează procesul patologic poate fi un traumatism cranian, șoc mental sever, boli infecțioase. Manifestările schizofreniei sunt variate și depind de forma și durata bolii.

La «productive» semiologia include:

  • «Capul», încălcarea psihicului de lunga imobilizare în poziții nefirești, blocarea corpului, refuzul de a comunica;
  • Imaginația cu personalitati celebre, dând abilități supranaturale;
  • Senzatia ca in interiorul vostru auziți voci, care pot contrazice, discuta acțiunile pacientului și acelor din jur;
  • Convingerea in gândire sigura către ceilalți, o evaluare negativă a procesului de gândire din-tro parte;
  • Apatia pasivitatea funcției de mișcare, manipulare in activitatea externă;
  • Senzatie imaginara și gânduri străine;
  • Radiodifuziune, punerea în aplicare și «răpire» a gândirii;
  • Halucinatii impactul caracterelor existente sau fictive.

Un alt grup de simptome includ «negative», care joacă un rol fundamental în diagnostic și apar în stadii incipiente de dezvoltare:

  1. Emotionari stupide de percepție a lumii;
  2. Neglijenta, nerespectarea normelor de igienă și de normele acceptate de comportament în societate;
  3. Lipsa de motivația la acțiune;
  4. Gândire cu întreruperi, fraze neterminate, o formă neobișnuită dea-și exprima punctul de vedere;
  5. Violation Logica, reacții de atenție și mentale în secvență;
  6. Incoerență socială.

Aceste manifestări patologice face o persoană neajutorat, violent, absurd. In stadiile avansate de dezvoltare emoțională, epuizarea și imobilizare psihologică.

Formele de Schizofrenie

În funcție de predominanța unor manifestări, forme izolate de schizofrenie:

  • Schizofrenia simpla — merge fără psihoza acută se dezvoltă neobservat;
  • Schizofrenia hebefrenica — Dominat de simptome «negative», aplatizarea emoțiilor, episoade afective, de reducere a comportamentului pretențios se dezvolta la o vârsta tinara in perioada de pubertate;
  • Schizofrenia catonica — Se caracterizează prin halucinații vizuale, bolnavul sta locului o perioada stupoare și se manifesta la vârsta 18-20 ani. Bolnavul ramine ore întregi in poziții diferite;
  • Schizofrenia paronoida — Idei diferite de delir, combinate cu halucinații auditive. Se manifesta la vârsta de 30-35 ani;
  • Schizofrenia reziduala — Manifestat în curs lung și se caracterizează prin sărăcie emoțională și verbală, lipsa de voință și motivație, activitate fizică scăzută.

Cât de frecventă este schizofrenia la copii?

Deşi au existat mai puţine studii privind schizofrenie la copii faţă de adulţi, cercetătorii au descoperit că la copii de 6 ani pot fi găsite toate simptomele întâlnite la omologii lor adulţi şi să continue să aibă aceste simptome la vârsta adultă.

Tratamentul pentru boala se efectuiaza cu terapie medicamentoase în spitale specializate și programe de adaptare social.

Tratamentul Schizofreniei cu metode tradiționale

În menținerea unei stări bune a pacientului în condiții de casa poate ajuta metodele naționale.

Metoda tibetană antice

Mai întâi vom da o rețetă care a fost folosita cu succes în medicina tibetană veche, așa cum este cea mai cunoscuta din toate non-tradiționale cunoscute. Opiniile dumneavoastră cu privire la acest medicament pot fi diferite, dar puteți încerca multe, mai ales că rezultatele pozitive ale unui astfel de tratament sunt cunoscute.

Metoda tibetană antică este următoarea: să ia o cantitate mare de măsline sau ulei vegetal, se toarnă într-un vas de lut și sapă în pământ la o adâncime de jumătate de metru pentru o perioadă de 12 luni. Peste un an uleiul trebuie să fie îndepărtate de la locul de înmormântare și se utilizează pentru frecarea pacientului. La frecare se trage atenție la cap și gât. În acesta regiune nu va zgirciti de ulei!

În afară de aceasta uleiul se aplică in zona umerilor și a spatelui superior. Procedura de frecare se efectuează timp de cel puțin o jumătate de oră cu mișcări netede de masaj, este foarte important liniște  și atmosfera din cameră.

Cursul de tratament durează timp de două luni, în cursul căreia frecarea efectuați peste o zi. După cursul inițial al tratamentului trebuie repetat după o lună, deci din nou și din nou. Pe parcursul tratamentului pacientul poate să se spele doar in zilele libere de la proceduri.

Pana in prezent, cauza apariției bolii la om, cum ar fi schizofrenia este necunoscut, copiii născuți la persoanele cu schizofrenie, in cele mai multe cazuri, au o boală similară se transmite genetic. În cazul în care numai unul dintre părinți are schizofrenie, cazurile de transmitere ereditară a bolii este mult mai puțina.

De asemenea cazuri înregistrate când copiii sănătoși sunt născuți și crescuți de parinti-schizofrenice devin inadecvați, sau mai degrabă reacția lor la anumite situații de viață. Să ne uităm la câteva moduri de a trata schizofhrenia cu metode tradiționale.

Ceai mixt

Se amestecă în cantități egale urzică, troscot, coada-calului și coada-șoricelului. Pentru 1 cană de ceai, se folosește 1 linguriță de amestec de plante și 1 cană cu apă clocotită. Se lasă 30 de secunde la infuzat, apoi se strecoară. Se bea câte 1 litru pe zi.

Tinctura din colecții de plante

Nevroza — este una dintre multiplele tipuri de schizofrenie. În această boală pentru pacient așteptare este înfricoșătoare. Dar așteptarea este în măsură să aștepte pe termen nelimitat — sau chiar faptul că, odată cu ea, în realitate, nu se poate produce de fapt. De obicei, această condiție este valabilă pentru o femeie care crede că a uitat ceva, de exemplu, în cazul în care ea a oprit fierul de calcat sau nu, ca urmare se întoarce si verifica.

Persoanele cu aceasta tulburare ar trebui să păstreze întotdeauna în minte câteva simple, dar regulile obligatorii: nu se poate pentru o lungă perioadă de timp sa încordezi capul in special seara, mai mult timp să te relaxezi în pace și liniște. Conformarea in tratamentul schizofreniei în condiții de casa produsele alimentare competente.

Pentru prepararea balsamului terapeutic pentru nervoza avem nevoie perfuzii de următoarele plante: 150 mililitri de obișnuitele flori margarete, 100 ml de flori de păducel, flori uscate înțepător și iarba leonorus cardiac si sânzienele toate se amesteca.

Trebuie primita tincturi finite astfel: adulți cate 1 lingura la o oră după masă, copiii nu mai mult de o linguriță.

Băi de șezut cu coada-calului

Se pun 100 grame de coada-calului uscată într-o găleată cu 5 litri de apă rece și se lasă la macerat peste noapte (12 ore). A doua zi dimineață, preparatul se înfierbântă până dă în clocot, apoi se strecoară și se adaugă în apa de baie. Baia de șezut durează 20 de minute. Apa trebuie să acopere rinichii. După baie, corpul nu se șterge, ci se intră umed în halatul de baie, pentru a transpira o oră. Se fac câte 2 astfel de băi pe săptămână.

Coaja de calin

Deseori, la pacienții cu crize de schizofrenie se manifesta sufocare si isterie. În acest caz, e capabil de-a ajuta tinctura din coaja de calin: 1 lingura coaja tocata fin trebuie sa se toarnă 1 cană cu apă clocotită și se lasă la infuzat timp de aproximativ o jumătate de oră. Apoi se strecoară lichidul și gata să ia perfuzia cate 1 lingura pe stomacul gol dimineața devreme, înainte de micul dejun, timp de o jumătate de oră înainte de prânz și cină, la îmbunătățirea generală a pacientului.

Ceai de urzici

Se beau câte 6 cești de ceai de urzică pe zi, cu înghițituri mici. Se folosește 1 linguriță de plante la 1 ceașcă cu apă clocotită.

Coaja de tătăneasă

Tratamentul cu remedii populare pentru schizofrenie implică nu numai utilizarea uleiurilor și bulioane, și menținerea unui stil de viață sănătos, este doar capabil de a reduce frecvența atacurilor și a scăpa de ele cu totul. Este foarte important în această boală sa abandoneze complet consumul de alcool, droguri, fumatul de țigări, precum și de la băuturi răcoritoare, cum ar fi ceai, cafea.

O atenție considerabilă este acordată alimentației, din alimente se recomanda pentru a exclude carnea, se preferă vegetarianismul. In plus fata de pacienții cu schizofrenie nu se recomanda vizionarea de filme agresive, emisiuni TV, știri, media de lectură și de a asculta muzica ascuțit, tare, agresiva. Din viața e necesar de evitat emoțiile negative și stresul.

Cele mai frecvente simptome ale schizofreniei întâlnite în diferitele forme:

  • Anxietate, simțul de panica;
  • Halucinații vizuale;
  • Halucinații auditive.

Scapă de halucinații auditive și vizuale, puteți utiliza cu medicina tradițională, este necesar să se ia o linguriță rădăcină de tătăneasă și infuzați cun litrul de apă clocotită, fierbeți timp de 10 minute și apoi plasat într-un loc întunecat, timp de 3 ore. După trei ore de infuzie au nevoie să se scurgă și să utilizeze întregul litru pe zi, cursul de tratament este de 10 zile. După tratament, fa o pauză de 14 zile, atunci cursul se repetă din nou.

Tinctura de alcool

Simțul de anxietate pot fi îndepărtate prin următoarele mijloace: 100 de grame de vodca (40%), se toarnă într-un recipient de culoare închisă și se adaugă o lingură de rădăcină de valeriană, persistă. După ia tinctura in fiecare zi cate cinci picături.

Planta degețelul

Să faciliteze atacul și starea pacientului schizofren poate fi folosind plante medicinale degețelul. Mod de preparare: o linguriță de plantă degețel turnați într-un termos și se toarnă apă clocotită, insista 12 ore. Apoi strecurați și luați 4 ori pe zi, cate 50 ml.

Infuzie de ierburi lycopus

În cazul în care de multe ori doare sentimentul de panică, este util să se folosească infuzia de plante lycopus. Pentru a-l pregăti, aveți nevoie de 1 lingura de ierburi fin tocate 1 pahar de apă clocotită și se lasă la infuzat timp de aproximativ 30 de minute, apoi se strecoară prin tifon dublu. Intrebuenteaza dimineața și seara, cate o jumătate de pahar. Cursul tratamentului e de o lună, apoi să ia o pauză de aproximativ două-trei luni. În sezonul rece, se recomandă de adăugat sunătoare în următoarele proporții 1 parte de iarba St John(pojarnița) și 3 părți, respectiv lycopus.

Exerciții fizice

După cum este cunoscut schizofrenia este o boala severa si înfrângerea complet este practic imposibila, dar totuși, există oameni care au depășit aceasta. În tratamentul acestei boli este foarte important să avem sprijinul celor dragi si colegi, acest lucru va ajuta la evitarea mulțimilor de eșecuri și atacuri.

Îmbunătățirea stării de sănătate foarte bine ajuta exercițiile fizice regulate, gimnastica speciala si turnarea cu apa rece. Inițial, procedura cu apa poate părea neplăcuta și irezistibil, astfel încât în stadiul inițial de turnare poate fi înlocuită cu frecări.

Apoi după frecuș înlocuiește cu un duș rece. În acest caz, un duș rece este luat de două ori pe zi. În afară de gimnastica și de turnare, scapă de frica, halucinații și obsesii de voci va ajuta alergatul. Cel mai bine aleargă dimineața devreme cate 30 de minute.

Profilaxia atacurilor in perioada de remisiune

Activitatea fizică regulată și de întărire se poate extinde în mod semnificativ perioadele de remisie a bolii. La etapa inițială a corpului frecție cu un prosop înmuiat în apă rece. De-a lungul timpului prescris de contrast și duș rece. Vă recomandăm alergări si plimbări lungi dimineața. Sport, gimnastica de dimineața, consolida sistemul nervos, sistemul imunitar, imbunatateste activitatea mentala.

  1. E necesar să renunțe la băuturi alcoolice, fumatul și stresul legat de muncă și de stres fizic.
  2. Dieta ar trebui să fie urmată de o masă ușoară constând din cereale, legume, fructe, carne dietica.
  3. Este interzis să se includă în alimentație alimente grase, produse condimentate, semifabricate și produse secundare.
  4. Somnul ar trebui să fie respectat cu strictețe și să dureze timp de cel puțin 8-9 ore.
  5. Hobby-uri preferate si socializare cu cei dragi îmbunătățește fundalul emoțional și avertizează exacerbare.

Schizofrenia — o boală gravă care, în lipsa asistenței medicale specializate poate duce la consecințe ireparabile ale distrugerii persoanei umane. Împreuna cu tratamentul de droguri medicale, este de mare importanță adaptarea socială, terapie ocupațională și rețetele tradiționale si de-a menține sănătatea in condiții casnice.

Rugăciunea

Pe lângă toate aceste remedii, este absolut necesar ca părinții sau apropiații să se roage, să postească, să participe la slujbele Bisericii, îndeosebi la Sfântul Maslu, și să ceară ajutorul preoților. Rugăciunea este foarte importantă în reușita oricărui tratament, mai ales în bolile foarte grave, incurabile, deoarece îl ajută atât pe cel aflat în suferință, cât și pe cei care au grijă de el, aducând în viața lor mai multă pace, răbdare și înțelegere duhovnicească, sporindu-le credința în Dumnezeu și în pronia Lui.

Pe curând. Bafta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu